Boodschap van Ashtar en Athena – Telepathisch ontvangen door: Simone

Boodschap van Ashtar en Athena –

Telepathisch ontvangen door: Simone – 10 Januari 2022

Dierbare geliefden.

Ik ben hier vandaag om jullie wat inzichten te vertellen voor degenen die bereid zijn om te horen.

Zoals ik eerder tegen jullie zei, de gouden eeuw van Gaia is hier. Het is het juiste hier en nu, en het is er voor jullie om te nemen. Wachten is niet meer nodig, alleen jullie actie om het te gaan leven.

Op dit moment zijn er meer ontwaakte galactica op de planeet aarde dan er ooit op de planeet aarde waren als we het hebben over jullie geschreven geschiedenis. Jullie zijn allemaal hier voor de mensheid om zich eindelijk te bevrijden van de donkere materie die jullie zo lang in zijn greep hield.

Voor jullie begrip wil ik jullie uitleggen wat er is gebeurd.

Wanneer een inktvis in het water inkt spuit, kan zelfs een kleine hoeveelheid inkt duisternis veroorzaken voor vele vissen. Na een tijdje klaart het water op en kunnen de vissen weer zien. Wat er op jullie planeet gebeurde, was dat een paar inktvissen bleven spuiten. Eeuwenlang hielden zij het water donker.

Beetje bij beetje hebben we deze inktvissen geëlimineerd. En langzaam werd het water te groot voor de overgeblevenen om het pikdonker te houden. De eersten werden wakker en herinnerden zich wie ze waren. Nu is het aan de laatsten. Ze weten dat ze verloren hebben, want zij die weer kunnen zien, zullen nooit meer blind worden.

Nu, mijn ontwaakte vrienden, is het tijd om op te eisen wat jullie toekomt. Stap in de volgende dimensie. Er zal meer volgen dan jullie je kunnen voorstellen. Maar het begint allemaal met één simpele handeling.

Open je ogen en zie.

Zie door deze kleine wazigheid heen de prachtige planeet Gaia.

Zie de mooie mensen om je heen

Voel de energie in jullie planten, dieren

Jullie water, wind en zonlicht

Onthoud dat jullie een deel zijn van het universum en dat alles verbonden is

Weet dat alles zal evolueren in goddelijke timing.

Jullie Gouden Tijdperk is HIER

We houden van jullie allemaal

Adonai

Ashtar & Athena

Bron:  Thevoiceofthegalaxy