Ashtar: “Het zal jullie lichtkracht zijn die de basis is van de snelheid waarmee dit alles zal gebeuren”

Toen ik in september voelde dat ik me op mezelf moest focussen, naar binnen moest kijken, onder de lagen en de schilden te verwijderen die mijn licht tegenhouden om mijn licht te laten schijnen als de zuiverste edelsteen die ik ben. Eind september komt meer en meer het gevoel naar boven dat ik klaar ben om een paar serieuze muren te doorbreken. Als een krijger prinses, klaar voor de strijd. Ik voel dat de energie van oktober er een is om je voor te bereiden op de strijd.

Of dit nu op persoonlijk niveau is of op wereldschaal, als je het mij vraagt denk ik beide. Barrières moeten doorbroken worden. Barrières die ons tegenhouden om te zijn wie we zijn. Prachtige wezens van licht en liefde. Zuivere edelstenen die klaar zijn om te schitteren.

Ik wil de gechannelde boodschap die ik gisteren van Ashtar ontving met jullie delen.

Mogen zijn woorden jullie wijsheid en kracht geven.

In liefde en licht,

Simone – the.voiceofthegalaxy

Asthar:

“Het zal jullie lichtkracht zijn die de basis is van de snelheid waarmee dit alles zal gebeuren”

In liefdevol licht ben ik hier om tot jullie te spreken.

Jullie wil om op te staan tegen de duistere krachten die jullie in bedwang houden, groeit met de minuut. Jullie kunnen allemaal de verdeeldheid zien die ze proberen te creëren. Een verdeeldheid die niet de keuze van jullie hart is. Degenen die ook maar een beetje wakker zijn, merken dit op.

Ik zeg jullie dat het aan jullie allen is om jullie krachten te bundelen.
Samen zijn jullie sterker dan jullie sterkste vijand.
Samen zullen jullie dit imperium van tirannie afbreken.

Maar het zijn jullie en jullie eigen keuzes die jullie dienen te maken om naar voren te treden meer en meer te bewegen naar het licht.

Er is geen reden tot twijfel, want wij zijn hier. En we zullen hier blijven om jullie te leiden. Om jullie te begeleiden. Maar het zal aan jullie zijn om de ineenstorting te beginnen.

Hoewel dit een niet omkeerbare gebeurtenis zal zijn – zijn de toekomstige lijnen van bevrijding gemarkeerd in steen. Hou jullie daaraan vast, mijn dierbaren. Het zal jullie lichtkracht zijn die de basis is van de snelheid waarmee dit alles zal gebeuren.

Wij weten dat jullie het geweldig zullen doen.
Wij weten dat jullie zullen slagen.

Voor nu geven wij jullie leiding, licht en liefde.

Adonai

Ashtar

De bovenstaande foto is een compositiefoto van de Boemerangnevel, een pre-planetaire nevel geproduceerd door een stervende ster.

Ik koos deze foto omdat ik in deze nevel twee mensen zie die elkaar in liefde vasthouden die een liefdeslicht produceren.

– het zal jullie lichtkracht zijn die de basis is van de snelheid waarmee dit zal gebeuren –

Credit: ALMA (ESO/NAOJ/NRAO); NASA/ESA Hubble; NRAO/AUI/NSF

Vertaling: Martien / voor the.voiceofthegalaxy