Ashtar en Cerviel Gechannelde Boodschap

Ashtar en Cerviel Gechannelde Boodschap

Gechanneld door: The voice of the galaxy – 14 Mei 2021

De boodschap van vandaag werd gegeven door twee krachtige mannen. Ashtar en Cerviel.

Voor mij was het niet de eerste keer dat ik met hen sprak. Maar omdat Cerviel voor velen van jullie nieuw zal zijn, wil ik zijn energie beschrijven. Hij heeft een hoge trillingsenergie die licht is maar tegelijkertijd vol kracht en sterkte. Het geeft je echt de kracht om bergen te verzetten.

Voor hen die zich aangetrokken voelen door zijn woorden en hulp en bijstand nodig hebben, ontvangt hij jullie met open armen.

Ashtar Dierbare geliefden,

vandaag wil ik een kwestie bespreken die velen van jullie op dit moment voelen.

Velen van jullie twijfelen met de vraag waarom, of waarom niet, er plotseling dingen gebeuren.

Lieve allemaal, ik wil jullie vragen om geen energie te steken in deze vragen. Het is beter voor jullie om je energie te steken in het aspect van hoe jullie willen omgaan met de situatie die er op je pad is.

En wanneer het de bedoeling is dat jullie het antwoord op je waarom-vraag weten, zal het zich aan jullie openbaren op het moment dat het klaar is om geopenbaard te worden. Dus ik wil jullie vragen, geliefden, stop alsjeblieft jullie energie daar waar het het meest uitmaakt. Want als een collectief zullen jullie niet alleen jezelf helpen door dit te doen. Jullie zullen ALLEN helpen.

Ashtar: Mijn lieve kameraad wil ook een boodschap voor jullie toevoegen…

Geliefden. Ik ben Cerviel. En vandaag ben ik gekomen om jullie kracht te geven. Jullie hebben nu allemaal met verschillende dingen te maken. Weet dat jullie ervoor kiezen om deze situaties onder ogen te zien, omdat jullie ervoor gekozen hebben om vooruit te gaan, en daarvoor naar boven. Jullie kiezen daarvoor omdat jullie weten dat JULLIE de Kracht hebben om dat te doen. Jullie hebben de kracht om deze ascensie te maken terwijl jullie een leven op Aarde leiden. Jij bent de prachtige pionier om ons allemaal te laten zien dat dit een mogelijkheid is.

Ik weet dat jullie je niet volledig bewust zijn van je grootsheid. Dat is waarom ik hier vandaag ben. Ik ben de engel van kracht. Vraag me wanneer jullie extra kracht nodig hebben om met je situatie om te gaan. Ik zal jullie bemoedigen. Ik zal mijn licht laten schijnen op jullie eigen vermogens. Om je sterk te voelen. Jullie zijn sterk genoeg om je ascensie te maken. Ik ben hier om jullie te helpen om het in elke cel te voelen dat jullie zijn.

In Licht en Kracht

love Cerviel

Vertaling: Martien