Tijd om een groot net uit te gooien

BAKENS VAN LICHT
December 2020 / Steve  Rother

Tijd om een groot net uit te gooien


Gegroet dierbaren, ik ben Waarnemer.

Het pak’ dat je lichaam is. 

Ik sluit me deze dag bij je aan met een visioen van planeet Aarde, om je te helpen zien waar je bent in dit prachtige spel. Weet je, toen je vanmorgen wakker werd, stond je niet alleen op en trok jij je kleren aan, maar je trok ook een ‘pak’ aan. Je trekt het pak aan dat je voor je reis hebt ontworpen op het speelbord. Dat pak herinnert je aan de rol die je speelt als je weer bij bewustzijn komt uit de slaaptoestand. Het is vergelijkbaar met het hebben van een bladwijzer in het boek van je leven op aarde, want het herinnert je eraan waar je was gebleven en wat je aan het doen was. Je grotere doelen en overtuigingen, evenals emotionele littekens, worden allemaal in het pak gedragen. Het is in een zorgvuldig gekozen richting gezet. Als je slaapt, leg je het voorzichtig opzij, als een pak kleren dat je voor de nacht ophangt. Je maakt het schoon en maakt het klaar voor de reis van de volgende dag. Het ondersteunt en beschermt je in de dichtheid van het spel.

Het is een prachtig spel, zelfs met dit contrast, maar toch is het erg uitdagend om het als een spel te zien als je er middenin zit. Er is een interessant iets dat vrij recent is gebeurd. We willen je er graag bewust van maken en om je wat meer leren over hoe je dit in je eigen leven kunt verankeren. De energie heeft zich heel snel door planeet Aarde verplaatst. Zoals we eerder hebben vermeld, begon de tijd zelf enkele jaren geleden te verschuiven en samen te komen. Tijd is, en is altijd, variabel geweest voor individuen. Hoewel dat geen probleem is, is de collectieve vibratie enigszins stationair geweest in relatie tot de tijd, maar dat verandert nu heel langzaam. Het menselijk hart is in opkomst. Vier het, dierbaren, en veranker het in jullie leven.

Mensen reageren van nature vanuit angst als ze een verandering in hun basisenergie voelen. Reacties lopen sterk uiteen, maar de algemene reactie op angst is om een stap terug te doen, terug te deinzen. Het is eigenlijk een energetische angst, niet een bewuste. Wat er gebeurt, is dat je energieveld dat ronddraait in de vorm van een torus, die zich dichter naar het lichaam terugtrekt en vervolgens wordt teruggetrokken als het de verschuiving voelt. Dat voelt als bescherming op korte termijn, maar als het veld niet opnieuw wordt uitgebreid kan de persoon openstaan voor invloeden van buitenaf en zelfs voor radicalisering.

Trakteer jezelf goed – De ‘egoïstische ’zelf-eerstvergelijking 

Je verdient het om op je gemak te zijn op deze planeet. Het is heel simpel, je bent een geest. Je kwam uit de oneindigheid, wat simpelweg betekent dat je alles had wat je maar kunt bedenken. Dan kom je hier en doe je alsof je eindig bent, net alsof je het spel speelt als een fysiek mens. Je hebt het verbazingwekkend goed gedaan, maar de tijd zelf is de afgelopen zeven jaar samengeperst. Nu lijkt het alsof alles korter wordt, met niet genoeg tijd om dezelfde dingen te doen als vroeger. Dat is een natuurlijk verloop van de leeftijd, aangezien de waarneming dagelijks kan veranderen. Toch is dit veel meer en wijdverbreid.

Terwijl het fysieke lichaam deze druk ervaart, voelt het zich bedreigd. Het eerste wat het dus doet, is zijn eigen veld naar binnenhalen en het strak om het lichaam trekken, circulerend maar niet helemaal weer uitdijend. Dat is de handeling van “jezelf eerst”-zijn, wat absoluut passend is omdat het een energetisch overlevingsinstinct is. Het is ook van cruciaal belang omdat je de enige bent die het kan. Vaak denk je dat jezelf op de eerste plaats laten komen egoïstisch is. Hoewel de eerste initiële acties er beide hetzelfde uitzien, zijn ze toch heel verschillend.

Iemand die egoïstisch is, plaatst zichzelf voor de energielijn en snijdt alle anderen af.
Iemand die echter eerst op zichzelf is, vult eerst zijn kopje, zorgt voor zijn eigen behoeften, zodat hij meer te geven heeft aan andere mensen.
We vertellen je nu dat je het verdient om alles te hebben wat je nodig hebt en meer op deze reis. Overvloed is jouw aard, gebrek is een aangeleerde toestand.

Als je voor anderen zorgt of verantwoordelijk bent voor een ander, kan dit een vervelend evenwicht zijn. Weet dat dit voor velen op planeet Aarde erg moeilijke tijden zijn, dus tijd voor jezelf nemen kan een verstandige investering zijn. We vertellen je ook dat er hulp onderweg is op verschillende niveaus.

Veel hiervan werd veroorzaakt door het virus dat op planeet Aarde is, maar zonder dit virus zou er iets anders ergs voor nodig zijn geweest om dit te bereiken. Maar er komen dingen die op veel verschillende gebieden zullen helpen. Het zijn niet alleen het virus en de sterfgevallen die het gevolg zijn, maar belangrijker nog: het zijn de nieuwe verbindingen en het interne licht dat jullie allemaal helder hebben laten zien. Dit is een tijd van helden, dierbaren. De mensheid heeft hier collectief aan gewerkt en de druk neemt toe. Binnenkort zul je veel meer kunnen zien van wat je te wachten staat. Daarom vragen we jullie allemaal om voor jezelf te zorgen en jezelf goed te behandelen. Als je meer energie hebt, zorg dan voor de persoon naast je. Als je ze goed kunt behandelen, begint er een reeks gebeurtenissen, het ene hart naar het andere. Doe dat vaak.

Laten we nu even teruggaan naar waar we eerder over spraken, je energieveld. De meeste mensen die op planeet Aarde rondlopen, zijn gewend aan een energieveld om zich heen van bijna een meter breed. Je wordt wakker en trekt het pak aan voor de komende dag, dan merk je dat je energieveld is gekrompen tot ongeveer de helft van wat het was. Met een beetje oefening en moeite kun je dat zeker weer uitbreiden. Dit zal de komende dagen erg kritiek worden, maar het kost nu wel meer energie. Met meer alternatieve realiteiten die op aarde worden aangeboden om mensen te beheersen, kan gewoon door het dagelijkse leven lopen een grotere uitdaging zijn. Blijf gecentreerd in een realiteit die je kracht geeft zonder anderen te ontkrachten. Iets aanwijzen als “het” probleem is een verkeerde richting van energie. In de geest is iedereen diep met elkaar verbonden, zelfs als het menselijke deel het niet eens is in welke realiteit ze leven. En dat is hier het goede nieuws. Er zijn veel kansen die eruit zien alsof ze rond de derde maand van volgend jaar beginnen te landen voor een sprong in de menselijke perceptie.

We komen weer bij elkaar om met je samen te werken, om er meer aandacht aan te kunnen besteden. Maar je moet je nu voorbereiden, en dat is wat we je vandaag willen vertellen. Weet je, vissers gaan naar buiten en werpen hun netten uit waar ze denken dat de vissen zijn. En ze halen die netten binnen met wat ze maar hebben, en dan werpen ze hun netten weer uit. De grootste deel van de tijd, dierbaren, hebben jullie energievelden alleen opgenomen wat zich direct voor jullie bevindt. Nu is het tijd om een veel groter net uit te werpen, veel meer mogelijkheden, en die zullen rond maart landen.

Tijd om het net uit te gooien 

Het is tijd om al die netten nu in beweging te zetten. Er zijn veel mogelijkheden om een nieuw project, een nieuwe richting of passie te starten. Sinds de wereld is verschoven, kunnen sommigen van baan en carrière veranderen. Al deze dingen zijn mogelijkheden, maar dit is het moment om de komende maanden goed in de toekomst te werpen. In plaats van je zorgen te maken over waar je voet bij de volgende stap zal landen, willen we het hebben over waar hij over enkele maanden zal landen. Dit zijn perfecte kansen om jezelf voor korte tijd in de toekomst te projecteren en iets positiefs te planten. Plant iets dat je kunt laten groeien, iets dat te maken heeft met je passie op deze planeet. Dat is een heel kritisch stuk, maar het is moeilijk omdat er zoveel gebeurt. De meeste mensen kijken gewoon naar de grond om te zien waar hun voet vervolgens kan landen. Kijk niet alleen naar maart, maar naar de maanden daarvoor en erna.

Waar ben je over zes maanden?
Over vier maanden, over vijf maanden?
Waar zou je nu al aan willen beginnen?

Dat zijn heel reële mogelijkheden als je het grotere plaatje bekijkt en maakt. Over drie, vier of zelfs vijf maanden, openen de energiegolven, die komen, enkele van de mogelijkheden en geven ze mensen in feite een nieuw ademhalingspatroon. Zoals je hebt gemerkt met het virus op planeet Aarde, hebben veel mensen alles gedaan wat nodig was om erdoorheen te dansen en zelfs geen grootse problemen aan te pakken. De werkelijke kosten van dat virus beginnen zichtbaar te worden nu economieën wereldwijd proberen te herstellen. Maar dat opent eigenlijk deuren, dus verlies dat alsjeblieft niet uit het oog. Let op deze magische golven en plant het gevoel van waar je wilt zijn in een meditatie, droom of gewoon een gedachtepatroon. Een mindful moment kan je realiteit nu op nieuwe manieren verankeren, maar je moet een groot net uitwerpen. Het is een tijd om groot te denken en dat is een van de grootste punten die we vandaag met je willen delen. De mensheid heeft een deel van de energie verschoven, maar je bent nog steeds ongelooflijk gescheiden op planeet Aarde. Het is een nogal fascinerend proces om dat te zien, aangezien de dualiteit feitelijk aan het verdwijnen is. Ja, hij steekt zijn kop op en steekt op voor alles wat het kan doen, en je ziet dat proces.

Universele gedachte 

Op dit moment op aarde draait het allemaal om het vinden van een collectieve plek om te groeien, om zelf bekrachtigd te worden en naar dat creatieve aspect te gaan. Alle creativiteit komt van dezelfde plek, rechtstreeks van huis. In werkelijkheid heeft iedereen dezelfde ideeën. Het is een bewuste stroom van universele denkpatronen die heel stil van het ene brein naar het andere gaan. Soms merk je dat je heel negatieve gedachten denkt, of gedachten die je normaal niet eens in overweging zou nemen. Dierbaren, jullie zijn niet verantwoordelijk voor elke gedachte die door je brein stroomt. Je bent verantwoordelijk voor degenen die daar blijven, dus kies zorgvuldig.

Haal adem 

Er gebeurt op dit moment veel op planeet Aarde. De mensheid vindt een dieper begrip van de grotere aspecten van spiritualiteit. Dierbaren, elke persoon die op dit moment incarneert, heeft iets te brengen in het collectief terwijl het evolueert. Op een gegeven moment wordt u in dienst geroepen. En als je gewoon de andere kant op kijkt en besluit dat je er niet klaar voor bent, komt het weer. Steeds weer is de realiteit dat degenen die jouw gaven nodig hebben je kunnen zien en weten wie je bent. Ze begrijpen het misschien niet bewust, maar als mensen in de problemen komen, zullen ze contact opnemen. Velen van jullie zijn de wezens die zij zullen bereiken. In die hoedanigheid propageer je een wereldwijd web van liefde. Dat is magisch en het verschuift je hele energie van alles waarmee je werkt. Het is tijd om vooruit te kijken en een groot net uit te werpen.

Velen van jullie zijn experts op verschillende gebieden. En sommigen van jullie zijn nu teruggekomen uit de toekomst, want die magie is hier op dit moment. Dus we zeggen jullie, dierbaren, als je kunt stoppen met recht voor je uit te kijken, gebeurt de magie eigenlijk net voordat je voet de grond raakt. Geloof het. Kijk maanden in de toekomst vooruit. Met de grootste eer, dierbaren, begroeten we jullie op deze manier. We vragen je om elkaar met respect te behandelen, elkaar bij elke gelegenheid te koesteren en goed samen te spelen terwijl je dit magische nieuwe spel maakt.

Ik ben Waarnemer… en ik observeer graag.

Espavo.

De groep

Speciaal verzoek: Copyright 2020 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.

Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.