Steve Rother en “De Groep” ~ Popeye’s Stem ~

Steve Rother en “De Groep”
~ Popeye’s Stem ~

Gegroet, dierbaren  Welkom.

We nemen jullie mee op een levensreis, een reis van licht, om jullie een aantal van jullie energieën te laten zien in jullie eigen reflecties. Dit is een zeer magische tijd om te vieren, want jullie gaan door nieuwe energieën en seizoenen. Belangrijker nog, jullie komen op de top van een golf, een energetische golf waar gemakkelijk veranderingen kunnen worden gemaakt. Maar dat is eigenlijk waar veel van de uitdaging vandaan komt, ook al begrijpen sommigen van jullie de belangrijkere aspecten al en hoe je op een nieuwe manier met deze energie kunt omgaan.

Begin de Verbinding

We hebben al eerder gezegd dat jullie plaats op deze planeet gereserveerd is. Ja, die stoel waar je nu zit heeft al eeuwenlang jullie naam erop staan. Dit zijn kritieke momenten van tijd-ruimte die jullie binnengebracht hebben. En door jullie vele contracten, hebben jullie alles meegebracht wat jullie nodig hebben. Welkom thuis, iedereen. Welkom in de nieuwe wereld. Welkom in het nieuwe licht. Dus haal adem, iedereen, en laten we een beetje dieper gaan.

We gaan jullie allemaal vragen om je energetische handen uit te steken. Als er mensen in de kamer bij je zijn, ben je zeker welkom om hun handen te pakken. Maar als dat niet zo is, steek dan toch je handen uit, wij zullen ze voor je nemen en je over de hele wereld met elkaar verbinden. Haal diep adem, en strek ze dan gewoon uit. Laat dat nu gebeuren. Ah, goed gedaan. Adem nu drie keer diep in en uit, in door de neus en heel langzaam loslaten. Je stimuleert de Vagus zenuw, laat alle spanningen en ontstekingen in het lichaam los, laat het allemaal gaan bij elke uitademing. Vul je met licht bij de inademing, laat dan de spanningen los bij je uitademing.

De Aarde zal de komende dagen veel hulp krijgen. En, geliefden, jullie zullen energie krijgen van de andere kant van de sluier in vele vormen en kanalen. Niet alleen van de meester-genezers die massaal bijeen zijn gekomen om deze energie door te geven, maar ook van een verscheidenheid aan andere bronnen door het universum heen. Het is om deze reden dat mensen niet bereid zijn om terug te keren naar oude banen en posities. Ze hebben een vrijheid ervaren die ze niet willen opgeven. Het wordt “de grote berusting” genoemd, maar het is niet alleen op het gebied van werk of carrière. De werkelijkheid is met dit virus heel snel veranderd. Ja, het heeft ook veel te veel mensen naar huis gebracht. Nu zijn er genoeg meester-genezers verzameld aan deze kant van de sluier, om de hele mensheid te helpen naar dit volgende niveau van leven te gaan.

Stel je voor dat je terugkijkt naar de tijd dat dit virus de planeet veranderde. Haal weer diep adem en strek je handen uit. Voel de energie door je hart gaan. Terwijl het door de ene hand komt en uit de andere, versnel het nu om het nog sneller te laten gaan. Het gaat nu met kleine impulsen door je hart. Je voelt ze erdoorheen gaan, maar ze gaan met 300.000 km per seconde, of 186.000 mijl per seconde. Dat is de snelheid van het licht, zeven keer rond de aarde, in één seconde door je hart. Kun je het voelen? Goed. Hou het vast. Emuleer het en verspreid het, laat het je opleven. Adem licht in je terwijl je een energie-imprint neemt en dat stukje hier vasthoudt, op dit moment. Uitstekend, goed gedaan, geliefden. Bravo! En wat we nu gaan doen is een laatste stukje samenbrengen.

Jullie gaan een nieuwe tijd in, want er breekt een gloednieuw tijdperk aan. Het is een grootse tijd waarin mensen nieuwe richtingen inslaan. Ze besluiten dat we deze fouten niet meer gaan maken. Wat een fascinerende tijd dat energie over de hele planeet zich verzamelt. Dit schept mogelijkheden voor mensen om zich in vele richtingen te bewegen, en voor je eigen geest om nog verder in je wezen naar voren te komen. Maar het kan niet alleen gebeuren, dat is een vreemd deel hieraan. Ja, er zijn vele tijden geweest dat genezers en grootmeesters op de Aarde zijn geïncarneerd. Zij liepen rond om de mensen te tonen wat mogelijk was, maar zovelen eindigden eerder met tot hen te bidden dan hen na te volgen. Vaak eerden zij uiteindelijk de persoon meer dan hun boodschap.

Helende Cirkel

We vragen jullie nu om alles wat je hebt naar deze healing cirkel te brengen. En nogmaals, we stoppen het in de grote pot en brengen alle energie van de hele planeet door jullie hele systeem. Deze keer vragen we je om het via je rechterhand naar binnen te brengen en het dan via je linkerhand naar buiten te sturen.

Voel het zachte ritme van de liefde terwijl het door de rechterhand naar binnen en door de linkerhand naar buiten stroomt, en zo de hele cirkel van de planeet doorstroomt. Harmoniseer nu deze stroom met je ademhaling. Voel de natuurlijke eb en vloed. En als je iemand hebt, vooral als ze je toestemming hebben gegeven om met ze te werken in de healing cirkel, breng ze dan gewoon in je gedachten. Breng ze in gedachten, maar je hoeft je geen zorgen te maken over hoe ze zullen genezen of wat ze zullen gaan doen. Breng ze gewoon in deze healing cirkel en laat deze energie de rest doen. En als je iets hebt dat je wilt loslaten, zet dan je intentie om dat te doen.

Dus, haal adem en laat je energie even los. Sta het toe om het uit te spreiden zonder beperking, en om zijn normale vorm te vinden. Zie hoe je gedachten van de dag, je intenties en projecten, zich verspreiden in de wereld. En nogmaals, hou dat vast en deze keer breng je het door je rechterhand. Laat het door je hart cirkelen, dan uit je linkerhand en rond de wereldbol. Haal diep adem en laat het er nu allemaal doorheen stromen. Als je de adem langzaam loslaat, voel je je energie veranderen. Uitstekend. En nu heeft de helende cirkel zich wereldwijd gevormd. Kijk hoe die moeilijkheden beginnen te vervliegen en pixelig worden en de ruimte in vliegen. Het is bijna alsof een rots verandert in stof in de wind. Perfect. Haal adem, lieverds, en keer terug naar jullie lichaamspak.

Jullie zijn de tovenaars van het bord. Veel dingen vinden op dit moment plaats voor jullie om naar het volgende niveau te verschuiven. Het enige wat nodig is, is de bereidheid om die volgende stap voorwaarts te zetten, en de persoon te zijn die je altijd al bent geweest. Geliefden, jullie zijn magiërs, ieder van jullie. Wij lopen naast jullie en boven jullie, wij lopen in jullie tempo. Wij lopen met jullie mee om het pad te helpen effenen, want jullie dragen de hoop van zovelen aan onze kant van de sluier. Haal diep adem en neem het in je op. Weet dat je op het juiste moment op de perfecte plaats bent. En daarmee, haal diep adem en blaas het krachtig uit. Als je deze energie in het universum brengt, is de magie begonnen. Welkom thuis, iedereen. Het is een geweldige tijd om hier te zijn.

Jullie zijn de grootste engelen die ooit geleefd hebben. We zijn zo trots op jullie lieverds, goed gedaan. Bedankt dat jullie hier zijn. Bedankt dat jullie de moed hadden om te incarneren, om in dat fysieke lichaam te zijn op de manier zoals jullie nu zijn, kwetsbaar. Nou, niet echt, want we hebben jullie en houden jullie stevig vast. We vragen jullie om elkaar gewoon met respect te behandelen, elkaar te koesteren en goed samen te spelen.

Espavo

De groep

——————————————-

Groeten van thuis, dierbaren. Ik ben Waarnemer.

Ik voeg me bij jullie op zo’n mooie tijd op jullie planeet. Dingen zijn in beweging gekomen op nieuwe manieren, en jullie staan achter dit alles. Spirits staan op een lijn en het is prachtig vanuit ons perspectief. Jullie zijn op de perfecte plaats op precies het juiste moment. Niet dat jullie alle antwoorden hebben, want die zijn al verspreid over velen die dit prachtige spel van verstoppertje spelen goed spelen, maar jullie zijn het volgende niveau van het spel aan het blootleggen. Ja, om dat te doen moest je door een aantal moeilijkheden gaan en uitdagingen ervaren die het resetten van je energie zouden bevorderen. Dat ben je nu aan het doen, nu je hele wereld veranderd is.

Wel, wat als je hier over zeven jaar naar zou kijken en zou denken wat een wonderbaarlijk iets er is gebeurd? Wat als je in staat zou zijn om enkele van de meest ongelooflijke prestaties te zien die je hebt bereikt als gevolg van de moeilijkheden en uitdagingen die je nu doormaakt? De meeste mensen willen alleen maar dat alles weer normaal wordt, maar er is geen normaal. Dat is er echt nooit geweest. Wat er gebeurt is dat mensen groeien. Mensen evolueren naar bepaalde niveaus, en dan bereiken ze een comfortzone. Jullie zullen heel comfortabel zijn wanneer jullie thuiskomen; jullie verdienen het om comfortabel en gelukkig te zijn op jullie planeet. En toch, wees niet bang voor de uitdagingen. Weet dat je na een korte tijd als een veel beter mens tevoorschijn zult komen, ongeacht de moeilijkheden die je doormaakt. Maar nu jullie 2022 binnenstappen, een nieuw jaar en een nieuwe kans, willen we dat jullie je hoogste dromen even naar voren brengen.

De Popeye-Stem Meester Worden

Oh, ja, we noemen het die kleine ‘Popeye stem’. Popeye was een tekenfilmfiguur die aan kracht won door spinazie te eten en dan zijn vijanden in elkaar te slaan, terwijl hij zijn gedachten binnensmonds mompelde. Nou, ieder van jullie heeft dat sceptische Popeye-stemmetje in je achterhoofd. En jullie zeggen, “Oh, het is een mooie dag!” Maar dan zal het Popeye stemmetje opduiken en zeggen, “Oh ja, maar er komt iets slechts aan.” Dat is een natuurlijk evenwichtsmechanisme, en dit is een perfect moment om die stem te temmen. Hoor het, luister ernaar, maar reageer niet. Probeer het niet te blokkeren, hoor het gewoon. Begrijp het, en ga dan verder.

Het is echt een hele uitdaging voor de meeste mensen op dit moment, maar je bent dichterbij dan je denkt. De realiteit is dat je wereld begint te verschuiven en zich op verschillende manieren begint te openen. En ja, dit zijn moeilijke tijden, maar het zijn ook tijden van overgang en meesterschap. Alles komt naar je toe, om je te helpen uit te vinden wat je wilt beheersen en naar het volgende niveau brengen, en ook wat je bereid bent achter je te laten.

Spoor van Licht

Adem in en laat het langzaam los. Voel hoe die schoonheid in je wezen komt. Voel de verbinding van het licht terwijl het door je heen gaat en zijn weg uit je ogen vindt in je stem. Elke beweging van je lichaam draagt die prachtige geest. Jullie zijn gekomen om een spoor van licht achter je te laten, ook al voel je soms alleen de wind in je gezicht en de weerstand van de wereld om je heen. Wij zeggen je, kijk achter je. Je zult het spoor van licht zien dat daar duidelijk is. De meesten van jullie hebben het spoor verlaten, en soms krijgen jullie daar hulp bij. Maar andere keren zul je uit de wind moeten gaan om de weg van de minste weerstand te vinden. Het komende jaar is nog steeds een jaar van verandering. En ja, er zullen geen normale jaren zijn, want jullie zijn in beweging. Jullie zijn in de tijd van overgang, de tijd van liefde, en de tijd van meesterschap. Welkom thuis, geliefden. Met de grootste eer vragen wij jullie om elkaar met het hoogste respect te behandelen, want jullie kijken in de ogen van God. Koester elkaar en open die deuren bij elke gelegenheid en speel goed samen terwijl jullie een hele nieuwe wereld binnengaan, welkom Thuis.

Ik ben Waarnemer en ik hou zielsveel van jullie.

En ik hou ook van kijken.

Espavo

Copyright Opmerking:

Copyright 2000 – 2022 / https://www.espavo.org/beacons-light-january-2022/

Deze informatie is bedoeld om te circuleren en mag vrij verspreid worden, geheel of gedeeltelijk. Gelieve te crediteren: www.Espavo.org

Bedankt voor het helpen verspreiden van het Licht!

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org