Bakens van Licht: Synchroniciteit

Bakens van Licht Februari 2018
Synchroniciteit

 Steve Rother en de Groep / geplaatst 8 februari 2018

 22 Energie Golven in 2018

Gegroet dierbaren ik ben de wetenschapper van het hart

Ik heb me vandaag bij jullie gevoegd met een heel speciaal doel; om je een beetje te vertellen over wat er met je gebeurt, met je fysieke lichaam, met je geest, met het volgende verband. We hebben ook onze vijf woorden in tijd geplaatst. Verheug je!  Het is een nieuw spel, ben je er klaar voor? Laten we ons bij jullie voegen en jullie een beetje vertellen over wat er overal op planeet Aarde gebeurt.

22 golven van energie

De laatste tijd is er een toename van energie en daarmee ontstaan nieuwe kansen.  Dat is een energiegolf die nu op jullie planeet plaatsvindt. Vorig jaar hebben we je verteld dat er vier golven waren, die doorbraken, om grote veranderingen in gang te zetten. De meesten van jullie hebben die vier golven gevoeld. Welnu, nu vertellen we je dat het een beetje meer zal zijn dan dat. In feite zijn er geen vier verschillende golven, er zijn meer als 22 golven, en ze komen opeenvolgend, sommige zullen zelfs op verschillende manieren overlappen, dus er gebeurt momenteel veel op jullie planeet. En dat is opwindend voor ons. Dat is precies waar je wilde zijn en een deel van de reden dat je op dit moment op je planeet bent geïncarneerd.  Je bent een laatste-keer-spirit. Dus laten we je vertellen over enkele leuke dingen die plaatsvinden.

Op weg naar eenheid

Het belangrijkste is dat je fysiologie aan het veranderen is. Je biologie begint te verschuiven naar wat we meer een trilogie noemen. Erg makkelijk.  De biologie is de geest en het fysieke wezen gecombineerd.  Wat we zien gebeuren, is dat je veel meer van het algemene verband met elkaar opneemt. En nu dat de mens zich in een vijf dimensionale realiteit bevindt, is het eenheidsbewustzijn hier en kan het op een nieuwe manier worden ervaren.

Nu is er veel weerstand tegen dat, wat een deel is van de reden waarom je op dit moment in zoveel afscheiding op je planeet bent. Mensen voelen dit en natuurlijk rebelleren velen omdat het voor velen ongemakkelijk voelt. Plots besef je dat je geen geheimen meer hebt en dat dit vinden veel mensen bedreigend.

Veel mensen vinden het leuk om de individualiteit te hebben die deel uitmaakte van het hele proces van doen alsof ze gescheiden waren. Om je jouw individualiteit, jouw unieke uiting van spirit / geest te laten vinden. Dus als de energie zich begint te verenigen, hebben mensen het gevoel dat ze die verliezen en er is op dit moment op veel plaatsen op de planeet een enorme reactie op. Er zijn ook veel wezens die dit letterlijk voor hun persoonlijke doeleinden promoten en verspreiden, dus pas op en weet dat eenheid het proces is waarnaar je op weg bent, ook al lijkt je nieuwsprogramma’s dat misschien niet te laten zien of te weerspiegelen op die manier.  Er gebeuren zoveel dingen, dierbaren. Het is geweldig.

Op dit moment hebben mensen op planeet aarde te maken met een griepvirus dat zowat elk land heeft doorkruist. Eer dit voor wat het is, dierbaren. En hoewel het snel voorbij zal zijn, vertellen we je ook dat dat griepvirus letterlijk een niveau van weerstand voor velen heeft gewist en het heeft er echt voor gezorgd heeft dat veel mensen die volgende stap omhoog namen als het eenmaal klaar was.  Nu zal het een tijdje duren voor dit virus de planeet aarde los zal laten en dit is een van de ergste die je in vele, vele jaren in verschillende delen van de wereld hebt gehad. Het is zeer snel verspreid. We vertellen je ook dat het een doel heeft gediend en dat doel letterlijk is om een heleboel spinnenwebben weg te ruimen en te gaan kijken naar een nieuwe manier om jezelf te zien als een geest/spirit die doet alsof je een mens bent. Eer diegenen die het hebben moeten meemaken of zelfs gestorven zijn aan de gevolgen ervan.

De keeper vergat zijn horloge af te doen. We zullen ervoor zorgen dat dit nu gebeurt. (Ze lieten mijn horloge op de vloer vallen zonder dat ik het aanraakte.)

Je punt van perceptie verhogen

Laat ons je vertellen hoe dit je gaat beïnvloeden, want wat er plaatsvindt, is dat mensen een nieuwe fysiologie vormen. Het lichaam kan meer licht meedragen, en dat is onderdeel van wat dit virus heeft gedaan, dat op zoveel verschillende manieren is verspreid en zo veel mensen heeft geraakt; het heeft de deur geopend om die beperkingen op te heffen. Dit zal een nauwere verbinding mogelijk maken en mensen zullen zich veel beter gaan voelen dan voorheen. Nu voor velen van jullie die empathisch zijn, is grenzen ervaren nooit een sterk deel van je wezen geweest. Het was moeilijk om te weten waar je begon en waar iemand anders eindigde.  Dit lijkt in eerste instantie misschien een beetje erger, omdat je andere mensen gaat voelen op een manier die je niet kent. Nu is dit ook goed voor velen die nog een lagere vibratie hebben. We vertellen jullie ook dat de lagere trillingswezens meer beginnen te zien. De gemakkelijkste manier om hiernaar te kijken, is als je je vibratie verhoogt alsof je je punt van waarneming verhoogt en wanneer je een heel hoog waarnemingspunt krijgt, je meer kunt zien. Je kunt meer zien van wat er gebeurt en wat er achter gebeurtenissen gebeurt, je kunt nu zien hoe dingen worden gemanipuleerd en dat is goed.

Nu is er veel verandering, een heleboel dingen die moeten worden ontdekt en veel frustraties die veel mensen ervaren als dit plaatsvindt. Maar dat gebeurt al. Dat is waar de ik ook en de bewegingen van de tijd vandaan komen. Iedereen begint dingen te zien zoals ze echt zijn in plaats van alle illusies die zijn aangebracht.

Het gevoel van tijd en ruimte

Dierbaren, je hebt veel meer dan vijf zintuigen. Verschillende nieuwe zintuigen zullen gaan evolueren nu je bent geland en verder groeit in de vijf dimensionale realiteit. Dus laten we eén van die zintuigen in het bijzonder uitleggen want in het begin kan het erg verwarrend kan zijn. Een ‘nieuw’ zintuig is simpelweg je gevoel voor ruimte. We noemen het tijd / ruimte omdat de twee deel uitmaken van elkaar.  Als je het ziet als een spiraalgolf die we bedoelen, als de vijfde dimensionale tijd een spiraal is, is het tijd om van boven naar beneden te meten; als je het van links naar rechts meet, is het ruimte. Dus de twee zijn op een intrinsieke manier aan elkaar verbonden. Je hebt een perceptie van tijd/ruimte in je fysieke lichaam. Je bent je er niet van bewust omdat je geen woorden hebt om het te beschrijven. De gemakkelijkste manier om dit te vertellen, is dat je zintuigen hebt om energie te voelen die je nog niet eerder hebt beschreven.  Als je in een kamer staat en iemand achter je komt en je kunt ze niet zien, kijk je de andere kant op en plotseling houden ze hun handen omhoog, ze sturen energie of misschien kijken ze je liefdevol of hatelijk aan – hoe dan ook maakt geen enkel verschil.  Plotseling voel je iets en draai je je om en kijkt en ziet iemand achter je staan. Dat is een gevoel van tijd / ruimte dat de komende drie tot vier jaar enorm zal evolueren. En ja, je zult uitdagingen zien omdat mensen niet gewend zijn om dat niveau van gevoeligheid te hebben. Zelfs de empaten zullen verhogingen op jullie planeet ervaren. We vertellen je dat je niet gewend bent om die zintuigen zo goed te gebruiken dat je dingen in je omgeving in tijd/ruimte kunt voelen. Terwijl dit evolueert, zou het heel goed mogelijk om helemaal alleen in een huis te zijn en plotseling om te draaien en af te stemmen om te zien of iemand anders in het huis was, zelfs in een andere kamer.  Je kunt deze zintuigen nu echt naar het volgende niveau brengen.

Er zullen drie of vier zintuigen zijn waar dit jaar aan gewerkt zal worden.  Nu zal het zintuig waarover we zojuist hebben gesproken, een gevoel van tijd/ruimte, zich over verschillende jaren heen gaan ontwikkelen.  Maar je gaat beginnen met het zien van nieuwe dingen die plaatsvinden.  Nu heb je alle dimensies van tijd om je heen. Je bent niet alleen.  Er zijn 11 van jullie die verschillende ervaringen hebben, verschillende keuzes maken, verschillende energieën hebben doorgewerkt en verschillende dingen leren en je bent al die tijd gescheiden geweest.  Dat is een deel van het spel. Je wilde je geest evolueren, je kernpersoonlijkheid evolueren op de beste manier die je kon. Dus verborg je een beetje van je perfectie in elk van die dimensies van tijd en ruimte

Individuele dimensionaliteit.

Voor elk van ons is dit de individuele dimensie waar we het over hebben als we het hebben over multidimensionaliteit – niet de derde vierde en vijfde dimensie die collectieve dimensies zijn, maar de individuele dimensionaliteit die je in 11 verschillende jij’s splitst. De muren tussen die dimensionaliteit beginnen enorm te vervagen, veel meer dan je ooit voor mogelijk had gehouden.  Je hebt nu emoties door die muren heen voelen gaan. Emoties zijn magnetisch.  Als je de elektromagnetische golf als een spiraal ziet, is deze elektrisch als je het verticaal meet. Als je het horizontaal meet, is het magnetisch. Elektrisch heeft betrekking op je hoofd en magnetisch heeft betrekking op je hart. Je hebt dus dingen gevoeld vanuit je andere dimensies van tijd en ruimte, omdat die magnetische delen van de golf op dit moment vrij gemakkelijk door die muren gaan. Dus als je een van je dimensionale wezens hebt die een probleem heeft, of die plotseling een uitdaging heeft, plotseling een interactie met het leven heeft die hen in angst heeft gebracht, dan kun je dat opeens voelen en zelfs als niets in je eigen realiteit dat kan verklaren. Als je je ervoor openstelt, kun je dit ineens oppikken. Dat kan heel uitdagend zijn, omdat het je kan doen doe twijfelen aan jezelf. Alsjeblieft, dierbaren, dat is een van de grootste uitdagingen op jullie planeet. Je wordt bewuste scheppers. Wat gebeurt er als een bewuste schepper aan zichzelf twijfelt?   Ze gaan in een spiraal naar beneden. Ze creëren letterlijk waar ze aan denken dus wees voorzichtig met wat je in deze creatie machine stopt en waar je in gelooft omdat deze twee nu een nieuwe realiteit voor je maken die heel snel beweegt.

Nu hebben jullie dimensionale muren, jullie magnetische golven doorgegeven, en wat we jullie nu vertellen, is dat jullie vrij snel ook beginnen met het ontvangen van de elektrische golven door die muren. Dit is nieuw. Dit is niet eerder gebeurd. Dus wat betekent dat? Dat betekent dat je ideeën kunt opdoen.  Dat betekent dat je je problemen kunt uitstellen en ze gewoon kunt laten gaan en dat je opeens een idee kunt krijgen van een van je andere multidimensionale ervaringen. Dat is belangrijk, want dat geeft je toegang tot je eigen perfectie. Wij vertellen jullie, dierbaren, op planeet Aarde moet alles imperfect zijn; dat is onderdeel van het spel. Perfectie kan hier niet bestaan en in feite zijn je lichte onvolkomenheden de basis van wat je schoonheid noemt. We komen daar nog een keer op terug, maar laten we je hier het voorbeeld geven.

Toegang tot de ervaringen van al je dimensies in tijd en ruimte

Stel dat je bezig bent met een probleem dat alle leuke problemen kan zijn die je ervaart in het ‘mens zijn’. Het kan een geldprobleem zijn.  Oh ja, dat is een favoriet. Mensen vragen naar gelduitdagingen of relatie-uitdagingen die veel verschillende facetten hebben en plotseling blijf je gewoon tegen een stenen muur oplopen. Wat als je die muur in beweging zou kunnen zetten?  We gaan je laten zien hoe je dat doet – hoe je het in beweging brengt en het dan weer loslaat. Binnen een paar dagen krijg je ineens een gedachte, je krijgt een idee dat je iets krijgt waar je nog nooit aan had gedacht, omdat je die oproep naar al je dimensies van tijd en ruimte stuurt. En nu, vanwege de verheffing van de mensheid, vanwege alles dat plaatsvindt in de vijfde dimensie, vervaagt ook dat deel van de muur.

Houd in gedachten dat we het eerder over deze spiraal hadden, één magnetisch, één elektrisch. Nou, het is bijna alsof de muren kleine spleten in zich hadden die zijwaarts waren en ze alleen de magnetische golven zouden doorlaten. Nu beginnen ze helemaal te vervagen en laten ze ook de hoge frequente elektrische delen van de golf door. Dat betekent dat wanneer je aan iets denkt en een doodlopende weg bereikt, je het naar de andere delen van jezelf kunt overbrengen en binnen 72 uur krijg je een antwoord; je krijgt een idee, een gedachte, een nieuwe manier om naar dingen te kijken, een nieuw breinpad terwijl je je plaatjes op een andere manier bouwt. Plotseling zie je mogelijkheden. Dat is nieuw.

Nu in het begin zullen er veel van die ervaringen zijn. Er zullen mensen komen met hun geweldige ideeën en iedereen zal ze naar buiten brengen.  Maar jouw ideeën zullen eerst voor jou zijn. Sommigen zullen absoluut van toepassing zijn op iedereen op planeet Aarde en andere weer niet.  Dat is aan jou om te onderscheiden wat, wat is. Maar we zeggen je, wanneer je naar de aarde komt, ben je een volmaakt wezen, maar je moet die perfectie opsplitsen, want niets perfects kan hier zijn. Je verstopt een klein beetje van je perfectie in één ervaring, en een beetje meer in een andere ervaring. Je lijkt hier niet erg goed in te zijn. Hoe noem je het? Je noemt het ergens niet goed in zijn.  Hier ben je vreselijk slecht in, zeg je. Maar dat betekent meestal dat je die perfectie en dat andere deel van jezelf raakt in een andere dimensie van je eigen ervaring.  Dus ook al heb je deze 11 wezens allemaal rondlopen, sommigen van hen in exact dezelfde ruimte op jullie planeet, jullie zullen elkaar nooit zien. Het is magnetisch onmogelijk om deze mensen te ontmoeten. Je kunt nu wel beginnen met het je openen voor ideeën. Je kunt nu toegang krijgen tot een deel van het proces rond het elektrische gedeelte van de hersenen dat je voorheen niet hebt kunnen krijgen.  De muren tussen jullie dimensionale realiteiten worden dunner en dit is nieuw-nieuw. We kijken uit naar hoe je hiermee werkt, hoe je dit naar voren brengt. We vertellen je ook dat er manieren zijn waarop je de energie heel comfortabel kunt uitsturen en we zullen er een aantal behandelen. Sommigen van hen komen eraan in, wat wij, Entraining Light noemen, om je het meeslepende proces van licht te laten zien en hoe je de perfecte roep naar het universum kunt creëren om je antwoorden te brengen. Maar nu vertellen we je, het is niet alleen het universum, het is je andere zelf en de volledige perfectie van wie je bent die je nu kunt benaderen in elk deel van je dimensionale realiteit en dat is nieuw-nieuw. En we kunnen niet wachten om te zien wat je daarmee gaat don

We houden van je, dierbaren. We kijken naar alles waarmee je worstelt en waarmee je werkt. We zijn hier om deuren voor je te openen en je eraan te herinneren wie je bent en we laten je achter met drie eenvoudige herinneringen: om elkaar met respect te behandelen, elkaar zo mogelijk te koesteren en goed samen te spelen.

Ik ben de wetenschapper van het hart.

Espavo.

_________________________________

Je handtekening/unieke trilling

Groeten, dierbaren.

Ik ben Em. Ik sluit me vandaag bij jullie aan om een boodschap van hoop te brengen om je te helpen begrijpen wat er gebeurt in je eigen fysieke lichaam, omdat er veranderingen aan de gang zijn. Je beweegt, je verheft jezelf letterlijk, niet alleen in vibratie maar ook fysiek. Je gaat naar een punt waar je meer licht in je lichaam kunt dragen.

Dit zijn kritieke tijden op aarde, dierbaren. Jullie hebben jezelf hier op dit moment geplaatst omdat je iets heel belangrijks draagt voor deze energieën waar je doorheen gaat. Je draagt een sleutelelement en maakt deel uit van alles wat is, al deze veranderingen die nu op Aarde plaatsvinden. Laten we praten over wat er gaande is in het fysieke lichaam. Als je naar je nieuwsprogramma’s kijkt en naar de gebeurtenissen die wereldwijd plaatsvinden op je Aarde, zul je zien dat er een enorm evenwicht is tussen mannelijk en vrouwelijk. Dit is de reden dat ik, als gebalanceerde entiteit, deze boodschap van hoop en vreugde met je kan delen. Ja, echt waar, want als je de sluier optilt, zie je voorbij de beperkingen van de illusies van planeet Aarde en van een tijdpad in de mensheid. Je begint er meer over te begrijpen terwijl je doorgaat en raakt meer vertrouwd met de vijf dimensionale realiteit en de nieuwe attributen die daarmee gepaard gaan. De Wetenschapper van het Hart sprak ook over hoe het fysieke lichaam aan het veranderen is en ik wil dat proces voortzetten door je een beetje te vertellen over wat mogelijk is.

Zaden van Licht, lichtzaden

Dierbaren, jullie zijn hier eerder geweest. Je wist dat je naar de aarde zou komen en je hebt onderweg zaden geplant. Wat is er nodig om die zaden te voeden?   Soms is het gewoon een activering en soms gebeurt er iets dat je eraan herinnert wie je werkelijk bent. Je rijdt mogelijk de snelweg af en ziet een bord aan de kant van de weg dat je aan iets herinnert, vanwege de manier waarop de woorden samen worden gebruikt of misschien een symbool dat een diepe herinnering heeft opgeroepen. Dat zijn precies het soort dingen die je op je eigen pad hebt gezet voordat je hier aankwam. Dat zijn de zaden die diep in je geest zijn geplant en die je kunnen helpen bij activering. Jouw taak is om naar die synchroniciteit te zoeken, om te ontdekken wat we de kosmische knipogen noemen die je ware zelf verifiëren.  Het kunnen woorden zijn die je leest of een toon die je hoort, die plotseling je hart als waarheid treft. We vragen dat wanneer dit gebeurt, je het boek voor een moment sluit en dat echt in je wezen ademt. Sta de energie toe om zich echt te verankeren in wie je bent. Waarom? Omdat het je metamorfe schil opent en meer licht toelaat dan je ooit voor mogelijk had gehouden.   Jullie gaan allemaal naar het lichtlichaam, als je dat wilt. Dat is het proces dat langzaam op Aarde plaatsvindt en er zijn veel aspecten die zich hebben aangediend. Dierbaren, de synchroniciteiten zijn overal om je heen als je begint te kijken.

Nu is daar een interessant stuk informatie over. Als je eenmaal een van deze kosmische knipogen vindt en het verschijnt in je leven, zul je eerder naar een andere plek kijken en een andere zien. Het is alsof je jezelf afstemt om deze dingen te zien die je hebt geplant en de triggers te herkent, waardoor je naar het volgende niveau van je eigen energie en licht kunt stappen. Deze zijn magisch en letterlijk overal op planeet Aarde. Dus, let op deze kosmische knipogen en plaats ze in jezelf. Weet dat je ze ook kunt plaatsen voor de mensen om je heen. Hoewel je niet per se weet wat hen kan triggeren, kun je ze wel aanmoedigen deze voor zichzelf te vinden.

Een synchrone levensstijl

Weet je, dierbare, het was niet zo lang geleden dat velen van jullie begonnen met het in de gaten krijgen van wat wij stamnummers noemen. Soms zag je 10 10 10 of 11 11., of misschien keek je naar de klok en zag je 9 11 of 9 9 9. Dat zijn triggers.  Wat betekent dat? Nou ja, misschien was het er altijd al, maar heb je het gewoon niet eerder opgemerkt. Als je kijkt naar de manier waarop de tijd wordt bijgehouden, vooral in de Verenigde Staten, verschijnen die nummers twee keer per dag op je klok, dus niet noodzakelijkerwijs synchroon. Overweeg echter hoe je precies op dat moment naar de klok kijkt. Het is je geest die afstemt op de synchroniciteit om je heen; dat is een synchronistische levensstijl. Je leert op een heel andere manier te leven, wat mogelijk is voor ieder van jullie omdat je in het licht bent.  Je hebt herhaaldelijk geleerd hoe je dit moet doen. Dierbaren, we vertellen jullie dat de magie komt en dat jullie zullen leren magisch te zijn als deze kosmische knipogen komen. Je leert hoe je je geest moet interpreteren en je kanaal op een andere manier kunt gaan vertrouwen. Ja, sommige van deze knipogen zullen overal zichtbaar zijn voor jullie.

Gedurende de volgende paar maanden zie je veel van deze synchroniciteiten en kosmische knipogen. Weet dat ze hier zijn om opnieuw te bevestigen dat je op de goede weg bent. En als je ze niet ziet, houd dan je ogen open en kijk.  Op het moment dat je de eerste ziet, heb je een keuze of je eraan twijfelt of niet. Je kunt zeggen: “Oh, dit is gewoon mijn verbeelding, ik maak iets weer op, opnieuw.” Of je kunt het nemen als een tikkie van Spirit aan de andere kant van de sluier, een herinnering om op te letten, want dat is hoe we met je praten dierbare. We vertellen je niet altijd met zoveel woorden wat er hierna komt. Vaak planten we eenvoudig de zaden van een idee bij jullie en vragen we jullie om het te laten groeien. Dan kijken we hoe jij het voedt, terwijl je het door ontwikkelt naar iets heel magisch dat veel verder gaat dan je ooit op een andere manier had kunnen doen. De licht zaden zijn nu bij je en je geest/spirit herinnert zich veel van deze zaden. Op een fysiek niveau, zoals de Wetenschapper van het Hart heeft gezegd, gebeurt er op dit moment veel op de planeet Aarde met het opruimen van een enorme hoeveelheid op fysiek niveau. Je bent bijna aan de andere kant en je zult zien dat dit proces doorgaat. Maar laten we een deel hiervan uitleggen dat nuttig kan zijn om te weten wanneer je naar voren stapt, vooral als je naar deze synchroniciteiten gaat zoeken naar deze kosmische knipogen in je leven.

Kenmerkende vibratie

Elk deel van je fysieke lichaam heeft een vibratie. Dat zie je heel duidelijk als je naar je handen kijkt. De voorkant van je vinger heeft een andere vibratie dan de vingernagel, die veel dichter is. Ja, de vibratie ligt veel hoger op je nagel dan op de voorkant van je vinger. Toch heeft je hele hand een collectieve vibratie.  In werkelijkheid heeft je hele lichaam een collectieve vibratie die we je kenmerkende vibratie noemen. Jouw kenmerkende trillingen kunnen op verschillende manieren worden geactiveerd. Het kan worden geactiveerd door iets te zien of te horen.  Het kan worden geactiveerd door iets te lezen of te ervaren dat je herinnert aan een tijd waarin je die kenmerkende vibratie vrijelijk uit en door elk deel van je wezen liet stromen. Dat brengt je weer thuis in een levende gezondheidstoestand; en dat is nu mogelijk meer dan ooit tevoren. Het maakt deel uit van wat we zullen doen met het kenmerkende zaad, de vibraties van het zaad van de geest/spirit en de activeringen. Iedereen kan, op verschillende manieren,hiervan profiteren, omdat je lichaam nu klaar is om deze te ontvangen. We moedigen je aan om de gewoonte te ontwikkelen om deze synchroniciteiten op te zoeken en te aarden door ze op te schrijven of door ze op de een of andere manier te gronden in jezelf. Zelfs als je je vrienden vertelt over iets dat vandaag is gebeurd, begin je aan een synchronistische levensstijl waarmee je het pad van de minste weerstand kunt vinden en daarmee door bijna elke moeilijke situatie heen kunt komen die je je maar kunt voorstellen.

Dit zijn tijden van grote verandering op jullie planeet en jullie zijn absoluut een onderdeel hiervan. Dus, nu je dit weet, vind je je eigen energie. Ontdek de muziek, de liedjes die voor jou resoneren, die muziek met een ‘energietint’ die echt iets voor jou betekent. Lees de dingen die je hart naar de oppervlakte brengen, en sta jezelf toe om de synchroniciteiten in de verkeersborden te zien terwijl je over de snelweg rijdt. Wanneer je voelt dat iets is geactiveerd, sluit dan het boek voor een moment en absorbeer de betekenis van de woorden volledig.  Ontwikkel de gewoonte van het zoeken naar synchroniciteiten, want we zullen met eenieder van jullie spreken op deze momenten. Veel van deze zaden heb je zelf geplant. Voordat je ooit in dit lichaam bent gekomen, heb je kristallen op je pad geplaatst om het perfecte moment van je evolutie te vinden. Met de andere kristallen kunnen we eenvoudig met je communiceren en je het gemakkelijkste pad laten zien. We delen met jou je hoogste vibratie, om je, wanneer mogelijk, weer terug in je vreugde te brengen door het proces van wat je doorloopt.

Hou je ogen open

Je hebt een nieuw niveau bereikt op planeet Aarde, dierbare, en je aardt je op een nieuwe manier. Dit zijn magische tijden voor eenieder van jullie, en we groeten jou. Ja, het gaat heel goed met je. We weten echter dat er op dit moment veel moeilijkheden zijn en strijd is. Er is nu een enorme golf van afscheiding op jullie planeet; iedereen lijkt alleen voor zichzelf te zorgen en zich helemaal niet druk te maken om het eenheidsbewustzijn. Dat zal veranderen en verschuiven, want je bent letterlijk op het niveau van het openen van deze deuren en deze mogelijkheden, maar het zal eenieder en allen nodig hebben om dit te bereiken.

Dat is de reden waarom we met jou delen wat deze informatie is en waar je aan begint. Het kan je lichaam, emoties en je eigen energieën beïnvloeden. Het heeft ook invloed op de manier waarop je met het leven werkt en er vreugde in ervaart, wat het stuk is dat we terug willen zien bij eenieder van jullie. Ja, dat lichtje in je ogen als je opgewonden raakt. We kunnen dat aan je laten zien door de kosmische knipogen die nu overal om je heen zijn. Het enige wat je hoeft te doen, dierbare, is je ogen openhouden.

We zullen tot jullie spreken via deze kosmische knipogen, dus herken ze en vier ze. Je zult veel horen van de andere kant van de sluier naarmate de tijd vordert, want het is eigenlijk een vervaging van de sluier die je ervaart.  Je hebt het verdiend, dierbare. Je hebt een niveau bereikt waarop je op een nieuwe manier kunt beginnen met luisteren.

Het is met de grootste eer dat ik dit met jullie deel. Vier de mensheid die deze prachtige niveaus van licht bereikt hebben en in staat zijn om alle geschiedenis die je op deze planeet hebt gehad te veranderen.   Je hebt nu de mogelijkheid om in een meer krachtige samenleving te stappen.

We laten je achter met drie eenvoudige herinneringen: om elkaar met respect te behandelen, voor elkaar te zorgen en goed samen te spelen. Ik ben Em.

Espavo.

_________________________________

Amor leert gezonde grenzen

Groeten, dierbaren. Ik ben de Bewaarder van de Tijd.

Ik ben vandaag naar je toegekomen om een nieuwe aflevering van de jonge jongen met jullie te delen, Amor, die opgroeit in de dagen van Lemurië.  Er zijn zoveel overeenkomsten met wat er nu op aarde gebeurt.  Dus, ik zal een stap opzijzetten en, wat we, het collectief noemen, binnenhalen om je mee te nemen op een reis van tijd en ruimte, terug naar de dagen van Mu.  Laten we jullie, dierbaren, meenemen naar de nieuwe energieën die Amor ervaart.

Amor begint te werken in zijn eigen energie en begint te houden van wat hij doet. Amor is een genezer. Hij wordt zich ervan bewust dat hij een genezer is, hij begrijpend dat mensen op verschillende manieren genezen.  Amor is een genezer die geneest met zijn woorden. Hij heeft een ongelooflijk en diepgaand vermogen om andere mensen op zeer unieke manieren te spiegelen.  Hij werkt in de Tempel van Verjonging, in een van de vele die bestond in de dagen van Mu. Lemurie is een hele grote plaats en hoewel de bevolking zich verspreid over veel verschillende gebieden, focuste hij zich op, en werkte in, een van de meest bevolkte gebieden in een zeer drukke tijd. Ongeveer om de drie jaar zouden mensen naar deze verjongingstempels komen, wat onderdeel uitmaakt van wat mensen in staat stelde om 300 jaar te leven. Lemurianen hadden een ander perspectief op het leven, een ander gevoel van urgentie over elke seconde van elke dag. Je zou denken dat ze, omdat ze 300 jaar oud zijn, minder respect voor het leven zouden hebben, maar dat was niet het geval.

Elke dag moest iets heel bijzonders zijn. Iedereen benutte zijn energie en probeerde het meest effectieve ‘nu’ moment in te brengen dat ze in hun leven konden dragen.

Vandaag vinden we Amor bij wat je de intake zou noemen. Als mensen naar de tempels kwamen, waren er bepaalde dingen die ze erover moesten weten. Hoewel de meesten van hen er vaak waren geweest, moesten ze toch aan sommige dingen worden herinnerd.  Toen ze in deze ware vijfde dimensionale ruimte stapten, manifesteerde alles, wat ze in hun hart en hoofd vasthielden, zich heel snel in hun leven. Amor was een van de mensen die van tevoren met hen zou praten om hen eraan te herinneren: “Alsjeblieft, als je iets van angst hebt, neem het dan niet mee naar deze heel speciale plaats. Omdat je net als al het andere angst kunt creëren in dit magische ruimte.”

De hele tempel was behangen met prachtige kristallen die op energie reflecteerden. De kristallen hadden invloed op je hart- en je hoofdenergie, vermengden het en reflecteerden het terug naar jou. En dat is onderdeel van wat hielp om het fysieke lichaam te resetten zodat het naar een ander niveau kon stijgen. Tegelijkertijd zetten ze ook het emotionele lichaam weer in balans, wat veel moeilijker te hanteren is, omdat iedereen een ander aspect daarvan had waarmee ze op verschillende manieren werkten. In principe loste dit proces de overblijfselen van de oude manieren en gewoontes op. Vaak houden mensen vast aan hun oude manieren en het was Amor’s taak om hen eraan te herinneren dat ze naar deze plek van perfecte reflectie liepen, om ze te herinneren dat ze voorzichtig moesten zijn met welke gedachten en gevoelens ze mee deze ruimte in namen. Het was van cruciaal belang.

Amor deed veel voor de mensen. Wanneer hij het gesprek startte, zagen mensen wie hij werkelijk was. Hij had gedurende vele levens met transparantie gewerkt en de transparantie van een zeer belangrijk leraar en genezer ontwikkeld.  Het is gewoon waar je mensen toestaat om te zien wie je bent, want je hebt volledige controle over je metamorfe schaal. Hierdoor konden mensen zijn beweegredenen zien. Ze konden zijn hart zien en het stelde mensen in staat om hem heel snel te vertrouwen. Nu merkte hij ook dat hij soms veel langer met iemand in gesprek was dan veel van zijn collega’s die een vergelijkbare baan hadden.

Amor was daar zowel bezorgd als nieuwsgierig naar, dus vroeg hij het aan zijn wat jij je, baas of leidinggevende zou noemen. Welnu, in die dagen dachten ze dat er op geen enkele manier een ‘superieur’ was. Er waren enkel mensen die verantwoordelijk waren voor het plannen en afstemmen van taken. Amor vroeg hen of hij iets verkeerd deed, omdat het hem zoveel meer tijd kostte om deze mensen binnen te brengen dan zijn leeftijdgenoten. Ze lachten en zeiden: “Amor, je begrijpt het niet, mensen reflecteren omdat ze je vertrouwen, dat is iets dat je gedurende vele levens verdient, dus we moedigen je sterk aan om het te gebruiken.” Je moet voorzichtig zijn omdat anders mensen hun leven in jouw handen zullen leggen, dat is niet gepast, want zonder het te beseffen, zullen ze willen dat je hun macht overneemt.  Dat is een van de gebruiken van Mu die tegen al het andere indruist: neem de kracht van iemand anders niet weg, ook niet als ze het vrijelijk aanbieden.  Het is belangrijk dat elk persoon zijn eigen kracht te allen tijde stevig in zichzelf houdt. Als ze tegen je willen praten en ideeën of energieën willen reflecteren, moet je voorzichtig zijn, dierbare, omdat mensen verliefd op je zullen worden Het is heel eenvoudig: ze zien je hart zo wijd open staan en daardoor zullen ze uiteindelijk tegen je aan leunen hetgeen een probleem veroorzaakt. “

Dus, Amor nam de raad aan en hij stopte met zich zorgen maken over met hoeveel mensen hij in een dag kon praten. Hij begon te communiceren met mensen en hen toe te staan hem te ‘zien’. Soms zou hij zelfs zijn eigen ervaringen delen en mensen vonden het geweldig. Ze zouden het meeste uit hun sessie en de verjongingstempel halen, vanwege de voorbereiding die Amor hen gaf. Hij deelde de ideeën om in staat te zijn hun hart te openen en niet met negatieve energieën naar binnen te lopen. Amor was een groots persoon omdat hij dit zo mooi kon neerzetten. Door een wonder te verwachten, gaf het mensen de vrijheid om zichzelf te genezen.

Amor hield daar rekening mee. Vaak reikten ze over de tafel, pakten zijn hand en zeiden: “Amor, vertel me gewoon wat ik hier moet doen, ik ben zo perplex, ik ben zo in de war, ik heb dit probleem.” Hij zou achteroverleunen en zeggen: “Nou, je hebt het probleem met een reden naar voren gebracht. Er is iets waar je op een of andere manier van kunt profiteren, dus neem je tijd. Vind wat het is en sta jezelf toe dat die energie terugkaatst van jou door de verjongingstempels. ” Amor leerde snel zijn afstand op een comfortabele in stand te houden.  Hij zou van het grootste nut voor het universum kunnen zijn door energie te zijn en door met zijn woorden te werken om andere mensen te helpen zichzelf te genezen. Hij bleek hier heel goed in te zijn, zozeer zelfs dat degenen die boven hem werkten mensen naar Amor’s sessies stuurden. Ze wilden dat hij zijn geschenken gebruikte om andere mensen te trainen en hen te helpen om hen voor te bereiden op het ontvangen van de hoogst mogelijke ervaring. Stagiairs namen vaak deel aan Amor’s sessies met andere mensen, en ze konden veel van hem leren.

Er was eens een heer met de naam eM die een beetje ouder was dan Amor.  Zie je, wanneer je een zeer lange levensduur hebt zoals we deden in de dagen van Lemurië, maak je je niet zoveel zorgen over de een die ouder is dan de ander.  In je korte levensduur hier op planeet Aarde, wordt van de oudste altijd verwacht dat hij tot op zekere hoogte meer weet, vooral als je een van de kinderen bent.  Op een dag zat eM in Amor’s sessie toen een jongedame binnenkwam en Amor bewonderend aankeek toen hij met haar begon te werken. Amor vertelde haar hoe ze haar dagelijkse gedachten moest loslaten en haar energie kon opruimen om het hoogste potentieel van de reflectie van alle kristallen in de grote Tempel van Verjonging te bereiken. Hij werkte heel duidelijk met haar en deed het heel goed, want hij was een heel magisch persoon. Ja, eM was erg onder de indruk en vroeg aan Amor: “Hoe houd je afstand, hoe houd je mensen zo verantwoordelijk?”  Amor zei: “eM, het belangrijkste deel is eenvoudigweg om de ruimte voor hen te creëren zodat ze hun eigen wonderen kunnen creëren, want dat is hoe een persoon zijn eigen kracht vasthoudt en geneest. Als ik het wonder voor hen creëer, dan doet het zijn werk niet, want ze zullen om de drie jaar bij me terug moeten komen, ze zullen me opnieuw moeten opzoeken om hen te helpen dezelfde energie uit de verjongingstempels te halen. Maar als ik ze kan leren loslaten wat ze nodig hebben om ze het hoogste potentieel te laten bereiken, elke keer dat ze terugkomen, zullen ze hun eigen energie meenemen. Ze zullen hier zelfstandig mee kunnen werken en dat is het moment waarop ik echt succesvol ben. “

De jonge Amor was behoorlijk wijs voor zijn leeftijd. Hij begreep hoe hij het pad moest volgen, hoe hij moest werken met de gebruiken van Mu, en vooral hoe hij met empowerment, bekrachtiging, moest werken. Hij had een prachtig woord gekregen, van een dierbare vriend van hem die is overladen, om terug te brengen in zijn maatschappij. Hij was zijn helper in het transitieteam. Zijn naam was Etu en hij was een groot taalkundige die de vroegste talen bestudeerde in de evolutie van Mu.

Op zijn sterfbed gaf Etu een prachtig woord aan Amor om te proberen terug te brengen: Espavo. Eenvoudig vertaald betekent het: “Bedankt voor het nemen van je eigen kracht.” Het was een woord dat Amor probeerde te gebruiken wanneer hij iemand begroette. Telkens als hij hallo of tot ziens zei, zei hij ‘Espavo’, maar soms raakten de mensen daardoor in verwarring. Ze vroegen: “Wat betekent dat?” Wat zei je net tegen me? Wat zou dat moeten zijn? “En Amor zou precies dat moment nemen om met hen samen te werken en hen te helpen begrijpen: jij bent hier, ik ben hier, we zijn gescheiden van elkaar maar we zijn van hetzelfde hart en we kunnen veel delen Maar het is belangrijk dat jij je eigen kracht vasthoudt om het hoogste potentieel te zijn en dat ik de mijne zal houden. Die scheiding ging verloren met velen die in Amor’s werk werkten, hoewel het voor velen bleef.

De meeste mensen konden er maar drie jaar werken, dan moesten ze vertrekken om nooit meer naar die baan terug te keren. Dit was om te voorkomen wat jullie ‘opgebrand’ noemen, iets dat heel gebruikelijk is wanneer je iemands macht van hen afneemt. Weet dat dit een van de mooie dingen is die Amor al heel vroeg in zijn leven heeft geleerd. Hij leerde hoe hij mensen in hun eigen kracht kon houden, terwijl hij ze nog steeds het beste in zichzelf kon laten zien. Dit geeft hen de beste en hoogste weerspiegeling van zichzelf, en het vermogen om negatieve energie los te laten zonder oordeel. Iedereen draagt zowel positieve als negatieve energie en Amor heeft dat nooit als goed of slecht beoordeeld. Hij vertelde eenvoudig dat ze het hoogste potentieel zouden bereiken, als ze het een tijdje in de ijskast konden leggen en op een ander gebied konden werken. Dat werkte best goed en Amor deelde het met eM, die bijna twee maanden bij hem was en met hem werkte, totdat eM met zijn eigen werk begon om mensen voor te bereiden op hun hoogste potentieel. En het duurde niet lang voordat eM feedback kreeg van mensen, meestal na een dag, week of maanden nadat ze de tempel verlieten. Deze mensen hadden waarschijnlijk een van de beste verjongingsperioden ondergaan die ze mogelijk waren, en het was vanwege de woorden die eM met hen deelde. En eM werd eigenlijk heel bekend omdat hij de koers van Amor volgde. Ook al was er in die tijd geen concurrentie, dat was gewoon niet hoe dingen liepen.

Een van de grootste vreugden die Amor kon hebben, was dat hij in staat was om zaden in iemand te planten en iets magisch creëerden. Dat is een niveau van empowerment, dierbaren, dat overwegend aanwezig was in de dagen van Mu en een empowerment die nu begint terug te keren naar de Aarde, zelfs vandaag.  Het was het grootste belang voor jou als docent als je iets kon delen met iemand die het verder kon brengen dan jij. Ja, dat is evolutie en dat is wat Amor deed in deze dagen. En hij was er dankbaar voor en nam, speciaal voor dat hij ging slapen, een moment om die dankbaarheid uit te stralen.

Waar je ook op focust komt terug bij jou, Amor kende dat geheim. En hij werkte ermee elke nacht voordat hij ging liggen om zijn rustgevende perioden te betreden. Hij bedankte voor de prachtige dingen die er die dag gebeurd waren, of voor iets anders dat mooi was. Hij was dankbaar dat hij iets magisch kon doorgeven en elke keer dat hij Espavo zou zeggen, zou hij zichzelf aan die ervaring herinneren.

We laten je, voor nu, los, met de gedachte aan die mooie tijden, zoals Amor die dag zijn dank uitte.  Alles was goed in Mu.

Ik ben de bewaarder van de Tijd.

Espavo.

Speciaal verzoek: Copyright 2018 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht