Bakens van Licht, Een evenwichtsgolf (3)

Bakens van Licht:
Een evenwichtsgolf (3)

Steve Rother en de Groep /  januari 2018

  

Harmonie versus Kracht

Merlia
Gegroet dierbaren,
Ik ben Merlia en ik verbind me vandaag met heel veel trots met jullie. We kijken met een ongelooflijk oog naar wat er op Aarde gebeurt, naar de schoonheid die jullie hier hebben gecreëerd. Jullie bewegen met de snelheid van liefde, die aanzienlijk sneller is dan de snelheid van het licht. Er zijn mogelijkheden in jullie toekomst om te beginnen met veranderen en weer samen te komen als mensen. Jullie hebben de ongelooflijke opkomst van vrouwelijke kracht op jullie planeet gezien en de verschuiving naar het vertrouwen in de vrouwelijke stem. Dit heeft de mogelijkheid geopend voor iedereen om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken, om bewust keuzes te maken in plaats van door geloofssystemen of denkwijzen uit het verleden.
Eén ding dat we hier onder jullie aandacht willen brengen, is dat terwijl het vrouwelijke op de Aarde blijft stijgen, er harmonie is wat in plaats van een kracht doorkomt. Dat betekent dat jullie kracht op een totaal andere manier gebruiken. Als je de attributen van de vijfde dimensie gebruiken, zul je zien dat echte kracht komt door harmoniseren. Een van de uitdagingen is dat, als het vrouwelijke zo snel omhoog gaat, dat er een terugslag kan zijn. Hoewel dat kan worden vermeden, gaat het nu in die richting. Jullie kunnen daar allemaal de verantwoordelijkheid voor nemen, waar je ook bent, en of je een mannelijk lichaam draagt of een vrouwelijk lichaam. Het vrouwelijke aspect komt meer in balans en stijgt in iedereen. Voor degenen die al veel vrouwelijke energie meedragen, maak ruimte voor het mannelijke om te vermengen en in evenwicht te brengen, wat een diepgaande impact kan hebben op eenieder van jullie.

Dat is het soort actie die kan helpen de terugslag te voorkomen, die wilde zwaai van de slinger van menselijke vooruitgang. In plaats van helemaal tot de rand te gaan, kun je een zachtere, gemakkelijkere beweging maken en uiteindelijk veel soepeler bewegen.

De schoonheid van imperfectie
Dat is de manier waarop dingen in Lemurië zijn gedaan, dus we vragen jullie allemaal ruimte te maken om dat opnieuw te laten gebeuren. Diegenen van jullie die veel mannelijke energie hebben gedragen, of je nu vrouwelijk of mannelijk van vorm bent, maak ruimte vrij voor het stijgende vrouwelijke want dat is diepgaand en zal helpen om veel van deze deuren te openen. Het zal jullie helpen om je verwachtingen, dromen en visies te verhogen, en om beginnen te begrijpen dat wat je waarneemt slechts een zeer kleine hoeveelheid realiteit is. Jullie zullen al snel zien dat jullie onvolkomenheden feitelijk de basis vormen van jullie schoonheid. Houd dat in gedachten, dierbaren, en zoek overal schoonheid. Wanneer jullie schoonheid vinden, zullen jullie heel zelden vinden wat jullie perfectie noemde, omdat het eigenlijk de imperfecties op Aarde zijn die schoonheid creëren in de eerste plaats.
Dus, hoe begin je te veranderen en zie je jouw eigen schoonheid? Zoek eerst schoonheid in elk aspect van wat je om je heen ziet. Elke keer als je naar iets kijkt, zie je de schoonheid ervan, ongeacht wat dat is. Of het nu gaat om licht dat door een raam komt, bloemen die bloeien of bomen die van kleur veranderen, of gewoon een ander mens die naar je glimlacht. Wat de schoonheid ook mag zijn, neem het op en sta jezelf toe je er op dat moment door te laten vullen. Je kunt dat licht of die energie aarden door er gewoon voor open te staan en te weten dat jouw kracht geen kracht is maar eerder een harmonie.
Electromagnetisme van het hoofd en het hart
Dit is de nieuwe manier in de vijfde dimensie om op verschillende manieren te kunnen communiceren, niet alleen vanuit het hoofd, maar ook vanuit het hart. Begrijp dat je hoofd van elektrische aard is en dat het hart magnetisch is, hoewel beide deel uitmaken van dezelfde golf. Het is magnetisch als je in één richting meet, maar elektrisch als het in een orthogonale richting wordt gemeten. Terwijl het vrouwelijke op Aarde opkomt, maak je het gebruik van de hartenergie groter en balanceer je het op een geheel nieuwe manier met je gedachten. Deze dingen vinden plaats terwijl ze nu tegelijkertijd ook op elkaar zijn afgestemd. Tegen het einde van volgend jaar zul je enkele belangrijke veranderingen en kansen zien voor ieder van jullie om op een nieuwe manier aan ‘macht’ te komen. Veel van dit heeft te maken met de stijgende vrouwelijke energie die in een balans van ware macht komt. Ja, je zult zien dat veel vrouwen in de regering een machtspositie zullen innemen. Je zult veel van de vrouwelijke energie zelfs in mannelijke vorm zien die een geheel nieuwe uitdrukking vindt.
Ga zo door. Weet dat jullie nooit alleen zijn en we zouden het op prijs stellen als jullie zouden ophouden met zo hard te proberen. Geniet van deze reis, dierbaren. Het is met de grootste eer dat ik jullie zo begroet, want jullie kunnen me nu eindelijk horen. We vertellen jullie drie eenvoudige herinneringen: behandel elkaar met respect, koester elkaar bij elke gelegenheid en speel goed samen.
Ik ben Merlia. Kom me eens bezoeken.
Espavo
Speciaal verzoek: Copyright 2018 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.

Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

Share This Story, Choose Your Platform