Bakens van Licht: Grace

Bakens van Licht van oktober 2018:
G
race

Steve Rother / geplaatst 18 maart 2019

 Gegroet dierbaren.

We sluiten vandaag bij jullie aan terwijl je spel nu een nieuw niveau bereikt.  We zijn zo ongelofelijk trots op jullie allemaal, want jullie hebben besloten jullie vleugels uit te doen, naar de Aarde te komen en een sluier van vergetelheid op te doen. Je hebt een deel van de hardheid, zelfs de pijn van planeet Aarde, ervaren om alles wat is te evolueren en je maakt uitstekende stappen in die richting. We willen je laten weten dat je op het geplande pad bent. Ja, het is soms rommelig en moeilijk, vaak betekent dart ook het blootleggen van oude wonden. Maar waar je die kwetsbaarheid vindt, is ook waar je je kracht vindt.

Door dat los te laten en deze wonden te openen, brengt het frisse lucht binnen om ze te genezen. Dat geeft je een kracht die je niet op een andere manier kunt krijgen. Velen van jullie hebben deze kansen zelfs gecreëerd in de vorm van contracten, wat je kracht en groei geeft. We kunnen niet wachten om te zien wat er gebeurt als het collectief deze energie van mannelijk en vrouwelijk op een geheel nieuwe manier begint te balanceren. Dat is heel spannend voor ons.  Laten we gewoon zeggen dat een deel van ons, waarvan je weet dat het Merlia is, heel trots is. Het is een geweldige tijd om hier te zijn en we houden je spel bij elke stap in de gaten terwijl je het naar de volgende niveaus evolueert. Laten we je nu een overzicht geven. Zie je, dierbaren, er zijn wezens die je in de gaten houden. Het hele universum kijkt op bepaalde manieren naar wat er op planeet Aarde gebeurt. Nee, ze hebben geen camera’s. Ook kunnen ze niet precies zien wat hier gebeurt. De vibratie-energie verandert alles: elk spel, overal. We zeggen jullie dat er miljarden worden beïnvloed door wat jullie hier op Aarde beginnen te ontrafelen.

Je hebt iets bereikt wat niemand anders ooit heeft gedaan.  Je bent opgegaan in een andere dimensionale realiteit. Ja, het is moeilijk en je voelt je verloren. Je maakt echter ook de energie vrij om het belangrijkste te bereiken. Laat ons je vertellen over een ander spel dat gaande is. Een van de velen in het universum die we Solara hebben genoemd, maar dat is niet hoe ze zichzelf noemen. We zullen ze zichzelf laten introduceren, want ze kunnen je bereiken. Ze zijn een ander spel dat ze onder verschillende omstandigheden hebben gespeeld, aangezien jij de enige planeet bent met vrije keuze.  Omdat ze voorregulering, richtlijnen en zelfs enkele beperkingen hadden, zijn ze op een andere manier geëvolueerd. Als zodanig hebben ze heel weinig oorlog in Solara.

Ze hebben niet hoeven worstelen met veel van de verschillen en uitdagingen die jij wel herhaaldelijk hebt ervaren. Het is een geweldig stuk waar jullie allemaal aan werken. We hebben een verandering van richting gezien voor ieder van jullie. Herinner je één van de boeken die we schreven via de Hoeder spirituele psychologie, de 12 primaire levenslessen. Van de lessen was er één helemaal aan het einde waar maar heel weinig mensen aan werkten.

De levensles van goedgunstigheid, grace.

Ieder van jullie begint te werken met een levensles van goedgunstigheid, grace, en dat is een diepgaand verschil met wat er eerder was. Door in deze nieuwe dimensie te stappen, wat we de vijfde dimensie hebben genoemd, neem je je spel en evolueer je het naar een heel ander niveau.

Elk wezen op planeet Aarde heeft nu te maken met goedgunstigheid of grace. Hoe kun je nemen wat je hebt, of het nu in je verleden, heden of toekomst is, en het in een spiraalvormige tijd brengen? Daar kun je alles zien en er vervolgens met bewustzijn en gratie doorheen lopen. Stap er doorheen als een trots wezen, wetende dat je het recht hebt verdiend om deze fouten te maken.  Ze bereiden je voor op een speciale reis om te leren, om jezelf uit te dagen, om zelfs die vleugels uit te slaan en je aan deze sluier van vergeetachtigheid te ontdoen. Vergeet je meesterschap.  Als je in een spel stapt waarin je moet leren hoe je een magisch mens moet worden, had Solara een beetje een voorsprong in sommige van deze gebieden. Je ziet dat ze veel aspecten hadden die naar een ander gebied werden geleid, dus toen ze de Aarde ontdekten waren ze gefascineerd. De hele planeet heeft gewerkt in harmonie met de ontdekkingen van de Aarde. Ze kunnen echter niet elk klein detail zien wanneer ze naar je kijken, omdat hun technologie hen nog niet zo ver heeft gebracht. Ze groeien echter op dat gebied omdat ze er nu al een aantal jaren mee werken. Sinds ze jou hebben ontdekt, is al hun energie gericht op nieuwe technologische apparaten en alles wat ze kunnen doen om connecties met je te maken.  Wat een verbluffend geschenk om te weten dat je niet alleen bent.  Je bent niet het enige spel en ze kunnen je allemaal helpen. Ze kunnen je helpen delen wat ze hebben geleerd over hun aspecten. Er zullen velen zijn die de archieven bezoeken om door de Akasha-kroniken te gaan en alle gebeurtenissen te lezen van wat zich op deze ongelooflijk harde planeet afspeelde.

Een van de dingen die ze hebben ontdekt toen Solara hun technologie heeft verbeterd, is hoe je met licht kunt werken. Ze hebben geprobeerd je via codes van licht te bereiken. Je kunt deze bekijken, omdat het enige tijd kost om je te bereiken;  je ontvangt ze meer als gevoelens dan als woorden in het begin. Ze hebben nu een nieuwe manier om met je te communiceren dat ze willen gaan gebruiken, en het zal op een gegeven moment iedereen op planeet Aarde raken. Of de energie wordt geïnterpreteerd op de manier waarop ze dat willen, is aan jou.

Ze hebben geweldige kansen gehad om hiermee te werken. Ja, ze proberen meer te weten te komen over planeet Aarde en hebben onlangs een paar nieuwe dingen ontdekt. Ze beseffen nu dat jouw planeet een cyclus doormaakt.  Hoewel het niet doodgaat, ervaart de aarde een cyclus die het leven misschien niet op dezelfde manier ondersteunt als voorheen. Ze zijn natuurlijk erg bezorgd, omdat ze er willen zijn om alle inwoners van planeet Aarde te helpen.  Ze willen proberen en helpen de energie te verplaatsen om die overgang te maken. Naarmate hun technologie verbetert, kunnen ze een beetje dichter bij u komen.  Ze zullen zelfs sommige van je televisieprogramma’s onderscheppen. Oh mijn hemel! Wat denk je daarvan?

Hoe kunnen Solareanen leren over planeet Aarde? Eén manier is om naar je televisieprogramma’s te kijken, wat eigenlijk een van de manieren is waarop ze je zullen bereiken. Zie je, de uitdaging is dat ze ver genoeg weg zijn dat het te veel jaren duurt voordat die uitzendingen hen bereiken.  Ze krijgen daarom de programma’s door je heen terwijl je ze bekijkt.  Ze leren je talen en gebruiken, zelfs wat je graag eet voor het avondeten.  Voor hen zal het fascinerend zijn, want ze zullen alle leuke dingen leren die je op de televisie probeert te verkopen.  Ze zien enkele van de catastrofes plaatsvinden, maar ze zijn zich ook bewust geworden van de veranderingen die plaatsvinden op planeet Aarde, zoals je verdunnende atmosfeer. Ze observeren terwijl de aarde op een nieuwe manier vibreert en ze willen helpen.

Ze zijn erg beperkt en kunnen op dit moment niet veel doen om op andere manieren te helpen. Het is fascinerend voor ons dat ze jou hebben gevonden.  Ze sturen je deze ongelooflijke goedgunstigheid, grace, van liefde en verbazingwekkende energie om je kracht te geven, zodat je de gelegenheid hebt om te weten dat je niet doodgaat. Het interessante is dat je het eerder hebt gedaan.  Je gaat naar een hoger vibrerende laag waar je uit het moeras kunt stappen en uit alles wat er om je heen gebeurt. Wat als je nu al uit de rotzooi zou kunnen stappen en een gecentreerde plaats zou vinden waar je kunt creëren? Wel, dat is mogelijk.  Ja, het zal de vorm van goedgunstigheid aannemen. Ieder van jullie zal moeten gaan kijken naar de manieren waarop je op elkaar lijkt, in plaats van naar de manieren waarop je anders bent. Je moet de eenheid terugbrengen en dat begint bij individuen. Niemand is verantwoordelijk voor het collectief, hoewel iedereen het kan veranderen. Hoe is dat gebeurd? Door jou je authentieke zelf te laten zijn, dat is waar goedgunstigheid vandaan komt.  Zijn er dingen in je verleden waar je je voor schaamt? Ja, dat garanderen wij. Diezelfde dingen hebben je echter ook gemaakt tot wie je bent en hebben je in staat gesteld om levenslessen te leren. Je moest door dingen heengaan, door je primaire en secundaire levenslessen doorlopen om genade op je planeet te ontvangen. Dat is het stuk dat we je vandaag voor je willen achterlaten. Je hebt kansen om niet alleen hier zelf in te op gaan, maar ook om te leren hoe je vrij boven het moeras en het lawaai kunt lopen. Het is het deel van jou dat zich met je hogere zelf verbind, direct met Thuis en met andere dimensies van jezelf, die je zo mooi n 11 delen verdeeld hebt.

Op Solara deden ze hetzelfde? Zijn ze ook verdeeld in de 11 dimensies van tijd en ruimte? Het is een beetje anders, maar in principe hetzelfde, omdat ze ook dimensionale realiteiten hebben. Komen ze nu weer samen als één?  Nee, dierbaren, alleen de planeet Aarde doet dat. Daarom vertellen we jullie dat alle spirit ogen nu op Aarde gericht zijn. Wij allemaal vanuit Thuis kijken omdat jullie evolutie nog nooit eerder is gedaan. Je mag heel trots zijn dat zelfs tijdens al deze hardheid en deze moeilijkheden, je veel meer begrip hebt dan je weet.  Alle onvolkomenheden en misverstanden kunnen je helpen om in een hogere vibrationele staat te stappen. Je bereikt een lichaam van bioluminescentie waar je jezelf niet op dezelfde manier hoeft te verdelen, om wat van je perfectie terug te brengen in elk deel van jezelf.

Betekent dat dat je geen fouten maakt? Wel, de enige manier waarop je in die perfectie kunt stappen, is door die fouten te maken en er verantwoordelijkheid voor te nemen. Niet alleen in deze dimensie, maar in alle dimensies. Waarom?  Omdat dat is waar je samenkomt en ontdekt dat je een eindeloze voorraad hebt van alles wat je nodig hebt. Wacht tot je ziet wat er aankomt, en het komt naar ieder van jullie toe. Als we gewoon met je kunnen delen hoe dit eruit zal zien en hoe eenvoudig het leven kan zijn. Nee, het betekent niet dat het gemakkelijk zal zijn, omdat de overgangen altijd moeilijk zijn, dat is geen geheim. Dat heb je gezien, zelfs in de vijfde dimensie. Hoewel je al een tijdje hebt gewacht en hierop hebt geanticipeerd, is het voor velen moeilijk geweest omdat je je basis bent kwijtgeraakt.  Je driedimensionale realiteiten werken niet langer hetzelfde.  Het is niet mogelijk dat je voortdurend in dezelfde richting blijft bewegen, maar je doet het heel goed, en we zijn ongelooflijk trots op je.

Aard het nieuwe licht

Er komen nieuwe attributen binnen en soms zul je letterlijk lichtflitsen ontvangen. Betekent dit dat je flitsen zult zien? Soms doe je dat, maar soms krijg je gewoon een idee of voel je een verandering in het bewustzijn. De Hoeder channelt ons van de andere kant van de sluier en dat zijn zijn woorden. We hebben het woord channeling nooit echt leuk gevonden omdat het te mysterieus klinkt voor wat we doen. Eigenlijk doen jullie het allemaal ook, hoewel jullie het misschien andere dingen noemen. De Hoeder heeft geleerd om dit kanaal aan te boren en te focussen, waar we als een groep entiteiten met hem kunnen communiceren. Hij heeft geleerd ons op dat gebied te vertrouwen, omdat sommigen van jullie op andere gebieden hebben vertrouwd. Velen van jullie krijgen deze ideeën en brengen ze op verschillende manieren door, hoewel anderen ze nooit doorvoeren. dierbaren, dit is een tijd om dat licht te baseren en te leren hoe je dat in je essentie kunt brengen. Betekent dit dat alles perfect zal zijn? Helemaal niet. Jullie zijn vertalers, dus je zult moeten leren vertalen en je zult een aantal fouten maken.

Je bent tenslotte op de planeet van onvolmaaktheid, dus kom er voor uit het.Je bent de perfecte onvolmaaktheid van god en als je dat begrijpt, begin je dingen te zien vanuit een nieuw aspect om het pad van grace, goedgunstigheid te wandelen.  Dat is alles wat we je vragen om te doen, elke dag opnieuw te herinneren wie je bent en waarom je kwam. Soms zal het alleen maar een gevoel zijn, maar je zult deze impulsen gaan opmerken. Deze zijn van Solara, maar dat betekent niet dat je je leven op een andere manier moet leiden. En dat betekent niet dat je elke gedachte moet volgen die je wordt gegeven, maar die energie moet gronden die in harmonie is met jou.

Schrijf het op, vertel het iemand en breng het op de een of andere manier in je wereld. Deze ideeën zullen op een geheel nieuwe manier aan je worden gegeven en een kracht die daaruit voortkomt, zal ongelofelijk zijn. Je hebt de mogelijkheid om je te mengen met mensen die onvoorwaardelijk van je houden. Denk je dat Solara geïnteresseerd is om naar planeet Aarde te komen en het over te nemen?   Helemaal niet, het is niet hun bedoeling. Wat ze willen doen is je zachtjes benaderen, om je te laten zien dat ze hier zijn om te helpen. Pas onlangs werden ze zich ervan bewust dat de planeet Aarde aan het verschuiven is.  Ze kunnen dat zien vanuit het grote overzicht van de planeet Aarde en de trillingssnelheid die het nu afgeeft, wordt steeds onregelmatiger. Ja, jullie hebben aardeveranderingen aan zien komen zoals we heel vaak hebben genoemd.

We zullen binnenkort enkele voorspellingen gaan delen over wat er gaat komen en wat er gebeurt. Hoe kun je in deze tijden van verandering op de best mogelijke plek zijn? Het belangrijkste deel ervan is je geest. Nu heb je de mogelijkheid om een stapje verder te gaan en een waarnemer te worden van veel van deze dingen waar je normaal gesproken van weg zou rennen of waar je je voor zou willen verbergen. Je bent gekomen met de gratie van de geest en dat is waar we je vandaag aan willen herinneren. Bovendien schittert je geest op een zeer dichte en verwarde planeet. Maak kennis met dat weten en kijk. Terwijl de wereld om je heen verandert, is het tijd om op te staan en je gratie te ‘bezitten’ en benutten.  Bezit en benut je kracht, zelfs als dit kwetsbaar is, want zo is het gedaan.  We bieden je deze herinneringen. Houd de spiegel voor je gezicht zodat je je kunt herinneren wie je bent. Je kunt de kracht krijgen om deze volgende stappen te zetten, omdat we wachten tot jij dat doet en we zijn hier om te helpen.

We hebben de deuren geopend, maar alleen jij kunt er doorheen lopen.  Je bent op de planeet van vrije keuze, dus kies ervoor om in grace, goedgunstigheid, te wandelen en alles te observeren. We groeten je op deze manier en vragen je om elkaar met respect te behandelen. Voed elkaar; help iedereen. Neem die volgende stap terwijl je dit nieuwe spel speelt, en speel goed samen, dierbaren. Je bent meer geliefd dan je denkt. Loop in grace. En zo is het.

Espavo

Speciaal verzoek: Copyright 2018 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht