Bakens van Licht: Reset

Bakens van Licht van november 2018:
Reset

 Steve Rother / geplaatst 21 maart 2019

Groeten vanuit Thuis,

Ik ben Elrah van de Ritmische Service. Ik kom vandaag naar je toe om je mee op reis te nemen en je een beetje te vertellen over de komende maanden op aarde. De eerste vier maanden van 2019 zullen belangrijk zijn voor de hele mensheid, omdat je de mogelijkheid hebt om je algemene richting voor de komende 20 jaar in te delen. Betekent dit dat je niets kunt veranderen nadat je de koers opnieuw hebt ingesteld? Ja, dierbaren, je kunt de dingen wél veranderen. Wanneer je maar wilt. Je kunt veel energie verplaatsen, want je bent op de planeet om vrije keuzes te maken. Toch zijn er openingen en energieke tijdframes die belangrijk zijn voor het maken van enkele van deze veranderingen, die je altijd al hebt willen maken. Nu, ik zal je vertellen wat er gebeurt vanuit het grotere aspect van dingen. Je vraagt je waarschijnlijk allemaal af wat er in deze wereld aan de hand is, vooral wat er met je politiek en regeringen is gebeurd.

Veel van deze energieën bevinden zich momenteel in een heel grote verschuiving, alsof iemand het tapijt onder ze vandaan heeft weggetrokken en alles te veel is geschud. Welnu, dat moest gebeuren om de volgende stappen te kunnen zetten. Houd in gedachten, dierbaren, het gaat er niet om alles te repareren. Het gaat om het beheersen van alles wat je in je vakgebied tegenkomt.  Je hebt ballen in de lucht dan waar je waarschijnlijk in één keer mee kunt jongleren. Maar je doet het beter dan je denkt. Je bent hier om een verschil te maken en je hebt al een enorm verschil gemaakt. Dierbaren, de eerste vier maanden van 2019 zullen voor velen van jullie kritiek zijn, en je zult veel persoonlijke dingen veranderen.2019

Zijwegen

Sommigen van jullie zullen deuren geopend hebben, anderen zullen deuren een beetje gesloten hebben. Voor het grootste deel krijg je de gelegenheid om een volledig nieuw rijk binnen te stappen, een geheel nieuwe manier van denken in een nieuwe energie. Het zal veel meer naar je zin zijn en in grotere harmonie met jou zijn. Nu, dierbaren, jullie zijn nog steeds hier wanneer er waarschijnlijk veel uitdagingen op jullie planeet zullen zijn. Het betekent echter niet altijd dat je er middenin moet zitten. Er zijn plaatsen waar je kunt zijn, kansen waar je jezelf toe kunt zetten en grenzen die je kunt instellen voor wat je in je wereld zult opnemen en wat je niet op je wil nemen. Al deze zaken zijn niet alleen mogelijk, maar zeer definieerbaar, vooral nu. Dus daarom zouden we graag willen dat jij erover nadenkt, wat jouw rol in 2019 zal zijn.

Hoe voelt het voor jou om volledig ontwaakt te zijn met al je creatieve vermogens? Nou, het is best een interessant proces. We kunnen ons niet alle dingen voorstellen die je uit je verveling hebt gecreëerd. Het is een feit dat je vooruit kunt kijken en het grotere geheel kunt zien. Tussen nu en eind april 2019 zullen deuren worden geopend die het momentum voor de komende 20 jaar zullen bepalen. Het is een goed moment om creatief te worden en die droom in beweging te zetten.

Doe ik echt wat ik hier kwam doen? Welnu, er kunnen een paar aanpassingen zijn die je in de komende maanden kunt maken om jezelf vóór deze periode, in het begin van 2019, op één lijn te brengen.

Het zal heel belangrijk zijn voor veel mensen om hun energie in te zetten voor wat er gaat komen. Je hebt veel veranderingen die gaande zijn, maar je zult je opnieuw kunnen herinneren, je kunt je pad op elk gewenst moment wijzigen. Het is heel simpel. Waar wil je deel van uitmaken? Hoe wil je helpen?  Waar wil je over 15 jaar zijn? Dat is echt wat het zal zijn en dat is heel fascinerend. Sommigen van jullie denken dat het water gaat stijgen.  We zeggen jullie dit: dingen zullen plaatsvinden op planeet Aarde, en terwijl sommige gebeurtenissen worden verwacht, zullen anderen dat niet zijn. Veranderingen zullen intenser worden, dus we vragen je om na te denken over wáár je wilt zijn als deze veranderingen zich voordoen.

De realiteit is dat je bent binnengekomen met een uniek deel van de puzzel. Ja, je wordt op een gegeven moment in dienst genomen; je kent het misschien, of misschien niet. Tussen nu en de eerste vier maanden van 2019 is het de perfecte tijd om jezelf te herpositioneren. Het kan zijn dat he naar een nieuwe locatie verhuist, of het bedrijf begint dat je wilde hebben. Misschien zal het dat boek schrijven dat je wilde schrijven zijn. Dit is het moment om jezelf opnieuw te positioneren voor de volgende fase van het spel. Ja, sommigen van jullie zullen naar de bergen willen gaan om jezelf te beschermen. Anderen zullen zichzelf uiteindelijk in het midden van de verandering plaatsen, omdat dit is waar hun puzzelstukje het beste past.  Velen van jullie zullen op de juiste tijd en op de juiste plaats willen zijn, omdat je contracten hebt die zich zullen gaan ontvouwen. Je hebt misschien de mogelijkheid om iemand te helpen en misschien besef je het niet eens. Maar misschien heeft die persoon een aantal zeer kritische rollen gespeeld in je huidige leven en in vorige levens. Je zult veel mogelijkheden hebben, voor andere mensen die naar je toekomen voor ervaringen. Het is misschien een afronding voor je, hoewel dat iets kan zin waar je helemaal niet vertrouwd mee bent. In de loop van de tijd als dit naar je toe komt, heb je de gelegenheid om dingen zowel vooruit als achteruit te wissen.

Spiraalvormige tijd

Je bent nu in een spiraalvormige tijd, wat behoorlijk anders is dan wat je gewend bent. Het zal enige tijd duren voordat mensen de concepten volledig begrijpen. Dierbare, je kunt nu veel meer van je verleden in je toekomst zien.  Het grootste deel van het collectief kijkt naar het verleden, want ze hebben nog niet geleerd om in de toekomst te kijken. Nu gaan we je die ook laten zien.  We zullen je snel daarmee laten werken, want het komt eraan voor de hele mensheid. Nu je de spiraalvormige tijd hebt bereikt heb je misschien de veranderingen opgemerkt. Je zult het eerst aan de buitenste randen van het bewustzijn voelen en na verloop van tijd zal je het afstemmen op je kerntrilling.

Als je de positionering hebt die je nodig hebt om jezelf op die plek te plaatsen, vragen we je om er de komende maanden mee aan de slag te gaan.  Het is tijd om die bewegingen te maken, je werkelijkheid te begrijpen en deze te gebruiken. Het is nog maar een paar momenten geleden dat de Hoeder een vraag beantwoordde over depressie op jullie planeet en hij sprak over het op zijn plaats krijgen van gereedschap. Een van hen die hij noemde, was het schoonmaken van de garage. We hopen dat hij dat zelf heeft gehoord! Wat er ook nodig is om je realiteit te bevatten, om je omgeving op te zetten, in te richten en te ondersteunen zodat je kan zijn wie je werkelijk bent.  Dat zal heel belangrijk zijn in deze tijden.

Deze komende paar maanden zullen vooral snel gaan en nogal kritisch zijn. Sommigen van jullie zullen ontdekken dat je geschenken hebt waarvan je misschien nog niet wist.

De volgende E-golf is onderweg

Sommigen van jullie hebben specifieke contracten te vervullen, dingen die je gaat doen op een manier die je met andere mensen doet samenwerken.  Maar ik zeg je, dierbare, jullie zijn allemaal heel magisch! De timing is momenteel perfect voor het ontwaken. Veel leden van de familie van E staan momenteel – letterlijk- in de kinderschoenen. Omdat er op dit moment zoveel van hen nog baby’s zijn, voel je niet al hun steun. Vertrouw erop dat ze hier zijn en je zult de verbinding voelen, of je nu kinderen hebt, of niet. Je zult voelen dat die basisondersteuning verschuift. In plaats van te vechten en ruzie te maken om dit te vinden of dat te nemen, kun je weer samenkomen als mensen die alleen maar hebben voorgewend dat ze gescheiden zijn.

Je leven zien in contrast

Het is heel moeilijk om je vanaf hier te zien, bijna alsof je maar één kant van een persoon tegelijk kunt zien. Dat is een natuurlijke trek uit de polariteit van de derde dimensie. Terwijl je dingen begint weg te halen, weg te nemen, pakken mensen ze vast en zeggen: “Nee, dat heb jij nu niet nodig.” Of “Ik wil dat, in plaats daarvan leef ik mijn leven.” Ja, je hebt een aantal zeer interessante dingen die hebben plaatsgevonden. Je hebt je geld geleend aan je politieke systemen en nu hebben ze bijna de controle overgenomen. We zullen zien hoe goed je die kracht terug kunt nemen en je stem kunt laten horen. We vertellen je ook dat het deel uitmaakt van de veranderingen die overal plaatsvinden. Voel je niet depressief als je ergens geen zin in hebt en vertrouw erop dat je stemmen op een andere manier worden gehoord.

Voel je je Verloren?

Voel je niet ontmoedigd als je niet precies ziet waar je naartoe zou moeten gaan. Dat is allemaal begonnen met te veranderen, zoals je de komende maanden zult zien. De sluier gaat een ogenblik opzij. Dan kun je een glimp opvangen van waar je hoort te zijn, en je zult je herinneren wat je in gedachten had toen je hier kwam, omdat je allemaal een heel specifiek doel hebt.

Hoewel de energie je op de weg voortbeweegt, heb je soms een contract om met die energie te werken, deze te veranderen en te verplaatsen om het ergens te verankeren. Zoek dus naar de kansen die eraan komen. We zijn zo trots op je.  Je bent precies op het goede moment gekomen. Je moet gewoon begrijpen wat je aan het doen bent, voor je om dat volgende stuk vraagt en er doorheen loopt.  Jij bent de baas op het bord, dierbare, je ontwaakt uit de droom.  Het is met de grootste eer dat we je op deze manier begroeten. We vragen je om elkaar met respect te behandelen. Natuurlijk, zorg voor elkaar bij elke gelegenheid die je hebt. Je kunt ook een beetje met ritme spelen. Het gaat leuk worden! Geniet van de reis en speel goed samen.

Ik ben Elrah van de Ritmische Service.

Espavo

De groep

Tijd voor Meesterschap

Gegroet dierbaren,

Ik ben de Bewaarder van de Tijd. Ik ben er vandaag om vanuit ons perspectief met jullie te delen hoe het zal zijn op het komende pad. Oh, er zijn zoveel veranderingen aan het plaatsvinden. Ja, op planeet Aarde draait alles om verandering.  Dat is een hele uitdaging voor mensen die niet goed om kunnen gaan met verandering. Typisch, je hebt er alle soorten van moeite mee, vooral wanneer je ter verantwoording wordt geroepen over je overtuigingen en je gelooft dat je op de een of andere manier niet kunt veranderen. Wel, ik zal je een beetje vertellen van wat er gaat komen en je kunt kiezen of je wilt veranderen                                                                 

Een tijd voor Meesterschap

De focus van het spel hier op aarde kan worden samengevat in één enkel woord: ‘meesterschap’. In werkelijkheid doe je alsof je gescheiden bent van Thuis en van alle connecties die je hebt met ons allemaal. Je doet alsof je een mens bent in die fysieke bubbel van biologie. Terwijl je doet alsof je een mens bent, leer je hoe je alles één voor één onder de knie krijgt. Dat is meestal de reden waarom je levenslessen neemt als je in het spel stapt. Je neemt niet alleen levenslessen mee, maar je werkt ze steeds weer opnieuw uit, levenslang , omdat je er zeker van wilt zijn dat je een niveau van beheersing hebt verworven. Zoals je wel weet, verandert alles nu heel snel.  De grootste uitdaging die we nu op planeet Aarde zien, is dat jullie allemaal deel kunnen uitmaken van deze zeer eenvoudige (af)scheiding.

Met zoveel ‘(af)scheiding’stappen mensen in angst. Ze stappen terug in hun oude geloofssystemen, beginnen zich af te scheiden en beginnen zich te concentreren op het zorgen voor zichzelf in plaats van verbinding te maken met het geheel. Dat veroorzaakt uitdagingen op de weg, waarbij iedereen apart optreedt. Laten we je een andere kijk geven op wat er aan de hand is. Je ziet veel verwarring en frustratie. Mensen gebruiken de energie op verschillende manieren en je ervaart nu manipulatie op zoveel verschillende niveaus. Het is ongelooflijk en het meeste ervan gebeurt feitelijk in de openlucht, omdat dat de enige manier is waarop het kan.

Ook al heb je echt geen geheimen meer, je kunt er altijd voor kiezen om te geloven wat je wilt. Je overtuigingen staan aan de basis van veel frustratie en dat veroorzaakt op zijn beurt weer (af)scheiding. We vinden het fascinerend dat mensen deze systemen hebben opgezet om hun rijkdom te delen en om gemeenschappelijke doelen na te streven. Overweeg de zeer eenvoudige illustratie van verzekeringen in elk type situatie, of het nu gaat om levensverzekeringen, gezondheid of welke verzekeringen dan ook. Het basisidee is om het risico te spreiden zodat niemand een grote hoeveelheid geld hoeft te betalen. Naarmate je meer van dit soort (af)scheidingen ziet, beginnen mensen het kleinere plaatje te zien in plaats van het grotere en beginnen ze opnieuw te onderzoeken.

Sommigen vragen zich terecht af: “Waarom betaal ik voor die persoon? Waarom zou ik ervoor betalen als dat betekent dat ik voordeel uit mijn eigen zak betaal? En dus beginnende ze systemen te falen.

2019 een jaar van verandering

Het jaar zal worden gevuld met veel schakelen en veranderen. We vertellen je dat dit gebeurt en je zult niet met dezelfde initiële problemen te maken krijgen.De planeet is echter aan het veranderen. Terwijl je getuige bent van die verandering, zul je zien dat mensen bang worden. Als ze bang worden, stappen ze terug in hun eigen (oude aangeleerde) geloofsystemen en isoleren ze zichzelf. Ze zullen zich opzettelijk van anderen losmaken uit angst dat ze te veel weggeven. Helaas is dat een norm met de mensheid. Wanneer je in angst leeft scheid je jezelf af, we vragen van jullie allemaal om hiermee te werken.

Kleine Empowermentgroepen

Vind manieren waarop je je kunt verenigen, zelfs in kleine groepen, omdat ze nu meer dan ooit een verschil kunnen maken voor de mensheid om naar dit volgende niveau te gaan. Wanneer jullie je verzamelen, wordt de energie exponentieel versterkt. Maar wanneer die energie in kleine groepen wordt geharmoniseerd, wordt het een geconcentreerde laser. Dit is een tijd waarin dat een enorm verschil kan maken, vooral met de veranderingen van aarde die voor ons liggen. Laat een kleine groep spirits op regelmatige basis bij elkaar komen. Je begint het licht op een grondige manier te aarden en dat zijn in feite de markeringen die anderen kunnen te volgen.

Met andere woorden, je hebt de mogelijkheid om uit de moeilijkheden en uitdagingen te stappen. Het hoeft je op die manier niet te beïnvloeden. Dus, heb je een rol om te spelen? Ja, sommige hebben dat. Anderen, van jullie, zijn gekomen met zeer specifieke opdrachten. Je contracten zijn er opdat dit op een bepaalde manier zou kunnen gebeuren, je zou ontwaken uit de droom die op het perfecte moment verschijnt met jouw deel van de puzzel. Anderen mogen in de verwarring blijven, maar als dat gebeurt, denk dan niet dat je iets verkeerd doet of dat je op de een of andere manier niet goed genoeg bent. Over het algemeen betekent dit gewoon dat je een ander contract hebt.

Volg je hart en dat zal de uitkomst van je wereld verschuiven. Herinner je, in sommige gevallen worden jouw contracten voltooid met alleen een zin, een glimlach of een schouderklopje. Soms is het om er gewoon bij te zijn om die persoon eraan te herinneren dat ze niet alleen iets doormaken. Ja, jullie kunnen je allemaal samen verbinden en hier doorheen lopen. Hoe beweegt men zich door het drijfzand, dat snel alles zal laten zinken als de voorwaartse beweging wordt gestopt? De enige manier om het te doen is om elkaars hand vast te houden, want dat is eenheid.

2019 Positionering voor het perfecte moment

Als je 2019 binnengaat, zullen er verschillende dingen gebeuren.  Ten eerste heb je veel mogelijkheden om dingen te laten gebeuren op manieren die je nog nooit eerder had kunnen dromen. Je bevindt je nu in een fase waarin dingen niet eenvoudig werken; mensen manipuleren duidelijk dingen achter de schermen. Meestal kunnen mensen ze zelfs zien, dan staat het gewoon in de open lucht.  Wat hier gebeurt, is dat je bezig bent met het planten van de zaden, voor de collectieve vibratie, van de mensheid die een nieuwe dimensionale realiteit draagt. Het is absoluut verbazingwekkend.

Zie je, dierbaren, de voortgang van dingen lijkt uit elkaar te vallen. Waarom? Er gebeurt van alles wanneer je volledig uit elkaar valt en dat is dat je opnieuw begint. Waarom zou iemand opnieuw willen beginnen? Ah, nu kom je terug bij de betekenis van dit woord en dat is een sleutelelement. Vanaf je allereerste leven op deze planeet deed je alsof je afgescheiden was en was het je bedoeling om de kunst van meesterschap te beheersen. Het heeft je levenslang gekost om zover te komen. Sommigen van jullie zijn perfectionisten en hoewel je in bepaalde gebieden een zeer hoog niveau van beheersing hebt bereikt, heb je besloten om die levensles opnieuw te doen, zodat je het echt kunt perfectioneren. Als je daarmee klaar bent, ga je gewoon door naar een andere levensles waarvoor je je hebt aangemeld. Je hebt kansen dit volgend jaar om dingen heel snel te beheersen, veel sneller dan mensen ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Meestal duurt het 40 to 60 levens voordat je een van de 12 primaire levenslessen onder de knie hebt voordat je daadwerkelijk door zou gaan naar de volgende. Wat als je in staat was om dingen te versnellen en plotseling in staat was om er meerdere tegelijk te beheersen. Kun je je voorstellen hoe het leven op planeet Aarde zou veranderen als dat het geval zou zijn? We zeggen jullie dat dit het geval is en het begint in 2019 en deze opening zal zijn hoogtepunt bereiken in 2022. Maar hoe kun je naar dit eenheidsbewustzijn gaan in de vijfde dimensie vanaf het punt waar je nu bent? We hebben jullie al gewezen op spiraaltijd en binnenkort zul je ook in die termen gaan denken.

Spiraalvormige gedachten

Naarmate mensen in een spiraalvormig denken belanden en op een andere manier gaan denken, zal het ook voor jou sneller gaan. Je zult een manier vinden om heel open te communiceren zoals in de dagen van Lemurië, met open harten. Daar hadden ze altijd contact met elkaar en voelden elke emotie en gedachte van iedereen. Leraren kregen de kans om met hun studenten samen te werken om vragen te beantwoorden en antwoorden te zoeken.  Hoewel jij hier misschien niet altijd antwoorden hebt, kun je wel helpen de vragen te perfectioneren.  Dierbare, dat is waar meesterschap over gaat. Meester-genezers ontwaken nu op een ongelooflijk tempo uit de droom en je kunt verschillende dingen doen om hiermee te werken. Ten eerste kun je er zijn om hulp te bieden op elke manier die je kunt.  Je leringen, je waarheid en alle dingen die je gedurende al je levens als spirit hebt geleerd, kunnen je van nu dienst zijn. Je begint samen terug te komen en toegang te krijgen tot al die multidimensionaliteits stukken in één. Als je dat cadeau begint te gebruiken, kun je een-op-een op zoveel manieren genezen.

Velen van jullie zullen indrukken achterlaten, zelfs verschillende soorten energetische indrukken. Sommigen zullen deze afdrukken achterlaten in dingen die je aanraakt en naar anderen laten zoeken en ophalen.   Sommigen zullen bijvoorbeeld een magische vaardigheid hebben om een deurknop aan te raken en een mooie energie achter te laten, zodat iedereen die je volgt, op een of andere manier die deurknop aanraakt, zal oplichten.

Hoveniers van het Hart

Een andere manier waarop velen van jullie met anderen zullen werken is door het planten van zaden. Dierbaren, sommigen van jullie zijn prachtige hoveniers van het hart. Je hebt dit vermogen om mensen te helpen om te ontwaken uit de droom, om zichzelf te genezen en hun eigen energieën te verduidelijken.  Velen van jullie zijn er best goed in, eigenlijk. Veel hiervan gebeurt niet alleen omdat je het wilt beheersen, en dat geldt ook voor je studenten. Je kunt ze leren hoe je het ene na het andere onder de knie moet krijgen, wat je daadwerkelijk doet tijdens deze resterende tijd op je planeet. Je beheerst alles wat je kunt, dus als je naar dit volgende niveau gaat, hoef je die lessen niet met je mee te nemen. Je hoeft niet te proberen al die moeilijkheden door te nemen om die situaties opnieuw te creëren.

Een nieuwe harmonie met de aarde

Er is een belangrijk element waar we allemaal op willen letten, vooral in 2019, en dat is jouw verbinding met de aarde. Alle mensen ervaren een enorme verandering, maar zo is de aarde en jij bent een deel van haar. Je draagt een dicht fysiek lichaam dat feitelijk bestaat uit de Aarde, want het fysieke lichaam is niet van jou.  Als je in de spiegel kijkt, zie je dat lichaam naar jou terugkaatst. Maar je bent niet dat lichaam. In de toekomst zal de mensheid een hogere vorm aannemen met veel minder dichtheid. In de tussentijd gebeurt het nu dat mensen de gelegenheid hebben om dingen onder de knie te krijgen, de een na de ander, om naar dit volgende niveau te gaan.

Deze beheersing van de verbinding met de aarde zal een ongelooflijke focus zijn voor 2019. We hebben je al enige tijd geleden verteld dat, tegen de tijd dat 2022 arriveert, je midden in een andere zonnecyclus zit. Die cycli kunnen zonnevlammen of “CME” gaan sturen. Coronale massa-ejecties, zoals je ze noemt.  Kortom, dit zijn de deeltjes van de zon die naar je toe komen. Sommigen van hen ken je al heel goed, x-stralen, gammastraling, enz., en lichtstralen in alle vormen van zichtbaar licht. Er komen nu ook nieuwe deeltjes aan, maar je hebt een verzwakt verdedigingsschild. Het magnetisch veld rond planeet Aarde is drastisch afgenomen en is nu met ongeveer 26 procent gedaald ten opzichte vaneen eeuw geleden was.  Dat betekent dus een drastische vermindering van de hoeveelheid filters die bescherming bieden. Terwijl de zon deze deeltjes uitspuugt, diffunderen en neutraliseren je magnetische velden dit tot een normaal niveau. Maar deze keer zou het anders kunnen zijn. Als de aarde teveel wordt opgeladen door de zonnevlammen die tot 2022 binnenkomen, kan dat een aantal belangrijke uitdagingen opleveren.

Wat kun je daar aan doen? Welnu, je hebt geen invloed op de aarde of haar magnetosfeer in een fysieke vorm. Maar je het doet met haar hart omdat je van de aarde houdt en dit de planeet kan helen als er maar genoeg energie wordt besteed om dat te doen. Velen van jullie gaan nog steeds door het rouwproces van het leren dat de volgende stappen van jullie allemaal moeten komen.  Net als bij het verhuizen naar een perfect en nieuw huis, is er ruimte om met je gezin mee te groeien en het is alles wat je nodig hebt. Maar dan pak je op een dag alles op uit je oude huis, terwijl je je klaarmaakt om weer te verhuizen.

Je wandelt rond van kamer naar kamer en onthoudt al die mooie herinneringen die in dit huis zijn gemaakt. Je herinnert je alle gebeurtenissen, alles wat er gebeurde en alle glimlachen die daar plaatsvonden, maar daarbij rouw je er tegelijkertijd ook om.

Wel, dierbaren, planeet Aarde en haar mensen zijn niet erg goed thuis in rouwen. Mensen hebben eenvoudig geen idee wat ze met deze emoties moeten doen. In je volgende spel hopen we dat je dit in je scholen leert, omdat het rouwproces dingen heel snel kan verbeteren of de voortgang van iedereen kan vertragen.  Er zijn verschillende fasen, zoals momenten waarop je het beu bent. Je wordt het beu om ziek en moe te zijn, en dan ga je door de woedefase. Maar probeer het niet kort te houden of denk dat je het hele rouwproces moet oplossen, zodat je naar het volgende niveau kunt gaan.

Naar de sterren staren

Op dit moment richten veel van je wetenschappers hun onderzoek op Mars, maar hoe kan een mens een heel leven op Mars bouwen? Hoe kunnen we ons bewustzijn vergroten? Je zult veel meer te weten komen over de systemen om je heen, vooral over wat vroeger op Mars was. Dierbare, jij was het die er lang voor je herinneringen was geweest en zeker voor de vastgelegde geschiedenis van die tijd.  Wat we je vertellen, dierbare, is dat je daar niet nog een keer heen hoeft te gaan. Je kunt zo verder gaan waar je bent en een nieuw spel maken. Hoe ziet dat eruit? Betekent dit dat je het lichaam moet bevrijden?  Moet je een doodgaan-proces doorlopen? Nee, dat doe je niet.  Je kunt letterlijk in vibratiestappen stijgen om te bereiken wat nodig is.

Dus, zal het verwarrend zijn? Ja, we kunnen je vrijwel garanderen dat het verwarrend zal zijn. Langzamerhand zal je geen fysieke problemen meer hebben. Het gebeurt niet meteen, maar na verloop van tijd gebeurt het sneller.  Als je vibratiefrequenties echter niet overeenkomen, word je op bepaalde momenten een beetje onzichtbaar. Nu, dit kan moeilijk zijn voor velen van jullie die binnenkwamen met een ongelooflijke gevoeligheid en empathisch vermogen.   Dat gaf je eigenlijk de gave om te leren hoe je onzichtbaar kunt worden, maar dit zal nu vrij toevallig gebeuren.

Er hoeft niet meer te worden gewacht. Het is mogelijk om te beginnen met intensivering in deze hoger vibrerende lichamen en in het nieuwe spel.  Het belangrijkste is, gebruik de tijd die je nog hebt in je dichte fysieke lichaam om alles te beheersen wat je kunt. Kijk voor elke gelegenheid om iets nieuws te leren om iets nieuws te vatten, om te spelen en zelfs ergens in te falen.   Oh, we houden ervan dat er zoveel mogelijkheden zijn. De komende paar maanden kunnen best spannend zijn voor jullie allemaal. Dus wees niet bang. Kom op, probeer samen terug te komen op elke mogelijke manier, zelfs als jullie allemaal gescheiden zijn. Of stuur, als je in die groep onzichtbaar bent, liefde, want je zult nooit worden losgekoppeld. Dat is het enige stuk dat we je altijd willen laten weten, dierbaren.

Dat is de reden waarom je je altijd aangetrokken voelde tot het horen van berichten aan de andere kant van de sluier, omdat je ze in je hart herinnert. Het hoeft niet waar te klinken in je hoofd of zelfs in je oren of ogen, maar in je hart zal het dat altijd wel zo zijn. We herinneren je aan wie je echt bent en dat is onze taak.  Het is onze enige baan, want we zijn hier niet om je wereld te veranderen of je de open deur te laten zien gaan.

Je zult er echter snel veel van ervaren, vooral van andere wezens die al geruime tijd met je samenwerken. Weet dat je nooit alleen bent en je zult hulp hebben. Wanneer je die scheiding voelt, ga dan een stap verder, want dan is er iets dat je op dat moment kunt gaan beheersen. Ga naar het volgende niveau en kijk wat er gebeurt en leer uw cursisten / leerlingen hetzelfde te doen.

Het is een veranderende wereld, dierbaren. Je bent hier specifiek gekomen om te geven, dus het is met de grootste eer dat we je helpen herinneren wie je werkelijk bent. Houd deze spiegel voor je, totdat je hem zelf kunt dragen. Help dan al je studenten om die stap te zetten en elkaar met respect te behandelen, terwijl je door dit nieuwe spel loopt. Voed elkaar en speel goed samen.  Houd die deur open terwijl je een geheel nieuwe set regels maakt. Het is een magische tijd om een mens te zijn op planeet Aarde. We zien elke stap die je zet met liefde, eer en dankbaarheid.

Espavo, dierbaren, Ik ben de Bewaarder van Tijd.

Speciaal verzoek: Copyright 2018 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.