Bakens van Licht: De geëvolueerde mens

Bakens van Licht
De geëvolueerde mens

 Steve Rother / Maart 2018


Tijd om je te Her-Inneren.

Gegroet dierbaren, ik ben Merlia.

Ik ben vandaag naar de aarde gekomen om je te helpen om je energie in balans te houden. Er is zoveel beweging op jullie planeet en er zijn zoveel dingen die tegelijkertijd plaatsvinden, het is heel magisch voor ons om vanaf deze kant van de sluier te kijken. We hebben je verteld over de 22 verschillende golven die doorkomen in 2018 en ze beginnen nu te komen. Het overgrote deel van hen komt over drie maanden: augustus, september en oktober. De energie zal gestaag aankomen, dus het zal niet voelen zoals de eerdere golven je zo intens raken, maar meer als een constante stijging. Natuurlijk is het een idee om je comfortabel te voelen met verandering, want dat is echt wat er plaatsvindt. Je hebt gezien dat dit invloed heeft op veel van je attributen op aarde in een verscheidenheid van de verschillende gebieden. Het heeft ook veel te maken met het balanceren van het vrouwelijke / mannelijke op je planeet, en we zijn zo trots om te zien. Dierbaren, we realiseren ons dat het erg angstaanjagend en ongemakkelijk is voor mensen om te veranderen. Mensen verzetten zich tegen verandering, en als ze het kunnen vertragen of op de een of andere manier stoppen, zullen ze het proberen.

Je verleden opnieuw opstarten, geloofssystemen loslaten

Heel letterlijk wordt het grondwerk op een nieuwe manier voor je gelegd. De grond wordt leeggemaakt, omdat je een nieuwe basenergie hebt in de vijfde dimensie. Je begint nieuwe dingen te zien, hoewel sommige van jullie er al lang aan gewerkt hebben en er steeds weer opnieuw mee bezig zijn. Vaak zijn dit zaden die 30 of zelfs 50 jaar geleden werden geplant, die eindelijk beginnen te bloeien. Je hebt een aantal van deze dingen voor jezelf verborgen, misschien zelfs met opzet om je op de een of andere manier te motiveren of te beheersen.

Mensen beginnen dingen vanuit een veel hoger perspectief te zien, waardoor het onmogelijk wordt ze nog langer te verbergen. Dat verwelkomen we, dierbaren, want nu begin je zowel jezelf als je spel vanuit ons perspectief te zien.

Geloofssystemen

Zoals we eerder hebben vermeld, is de belangrijkste uitdaging hier geloofssystemen. Veel mensen zijn opgevoed met geloofssystemen. Ze zijn zo diep geworteld omdat velen van hen van generatie op generatie zijn overgeleverd, doorgegeven. Vaak zijn zelfs relaties gebaseerd op geloofssystemen. We hebben geen moeite met menselijke overtuigingen; wij geloven dat geloof erg belangrijk is. De uitdaging ontstaat wanneer je één overtuiging neemt en er vervolgens een heel systeem omheen bouwt. Je begint sneller te evolueren als deze 22 golven in een ongelofelijk tempo op Aarde aankomen. Dierbaren, dat is het deel waarvan we willen dat je ernaar kijkt. Sommigen van jullie hebben je overtuigingen al onderzocht. Velen hebben open geloofssystemen, die niet noodzakelijk in contact staan met degenen om je heen, wat kan resulteren in moeilijkheden met je ouders, broers en zussen en vrienden. Dat komt omdat je een relatie op één niveau hebt opgebouwd, en toen ben je zo plotseling veranderd, dat de relatie niet meer hetzelfde was. Je kunt zelfs de neiging hebben relaties te verbreken vanwege die evolutie van het denken. Maar wees niet bang als dat het geval is. De Familie van E is nu massaal hier; je bent hier op een kritisch moment. Hoewel je misschien het gevoel hebt alsof je alleen bent, alsof er niemand is die echt begrijpt of met wie je vrijuit kunt praten, kun je erop vertrouwen dat je nooit echt alleen bent. Weet dat als je je op die manier voelt, je op de perfecte plek bent, omdat je het licht in een heel donkere omgeving aardt, grondt.

Voorbodes van licht

We vertellen je niet dat het goed is of dat een ander het mis heeft, maar de evolutie is goed op weg en neemt van alles mee. Je hebt hier al een enorme terugslag gezien en dat zal doorgaan omdat mensen zo bang worden dat ze achteruitgaan in hun evolutie. Ze kunnen de oude dingen proberen of denken dat ze gewoon te ver zijn gekomen met te veel positiviteit. Dus gaan ze achteruit en proberen de dingen die van generatie op generatie zijn overgeleverd terug te halen, omdat het in het verleden werkte. Nu je echter uit de derde dimensie bent verhuisd, is de vijf dimensionale realiteit hier voor jou om op een nieuwe manier te aarden. We kijken er enorm naar uit, omdat jullie de Voorbodes van het Licht zijn. Jullie zijn degenen die ervoor gekozen hebben om hier op deze planeet te zijn tijdens deze ongelooflijke tijden van verandering. We kunnen nauwelijks wachten om te zien wat je hier eigenlijk mee doet, omdat je ziet dat het aan jou ligt. Hoewel velen van jullie terug zijn gereisd om hier op dit moment hier te zijn, iets belangrijks naar de aarde dragen en naar het collectief van de mensheid. Je zou kunnen denken dat dat betekent dat de toekomst veilig is, maar je elke keer dat je een wijziging doorvoert, je eraan vasthoudt, rimpelt het vooruit in de tijdlijn.

Tijdreizen

Je leert dit nu, omdat je in de vijf dimensionale realiteit feitelijk de energie hebt om jezelf te verplaatsen. Dit is nieuw voor jullie allemaal, hoewel je er al jaren over droomt. Ja, het is al heel lang in Science fiction, zaadjes van hoop. Je gaat tijdreizen realiteit zien worden. We hebben het niet over het teruggaan van eeuwen in tijd, maar eerder terug te gaan in je eigen geschiedenis en iets op te ruimen dat je beperkt. Misschien is het een geloofsovertuiging, een gebeurtenis of een trauma geweest dat zich heeft voorgedaan en je hebt meegedragen in je cellulaire herinneringen. Daardoor kun je heel gemakkelijk door deze veranderingen heengaan, omdat dit de dingen zijn die je zullen belemmeren om te bewegen en ten volle te profiteren van deze 22 golven die dit jaar op Aarde arriveren. Om dat te doen, moet je niet gehecht zijn aan je verleden, wat heel moeilijk is voor iedereen omdat je al je overtuigingen, energieën en relaties op een lineaire manier hebt opgebouwd. Nu je in de vijfde dimensie bent hoef je niet meer in de rij te blijven. In plaats daarvan kun je met een beetje oefening naar elk aspect ervan gaan en we zullen meer van dat met je delen terwijl we verder gaan.

Dierbare, je bent in een nieuwe wereld en je bent je aan het aanpassen aan nieuwe fysieke lichamen. Begrijp dat je geest het eerst beweegt, want je geest is het etherische deel van jou dat geen dichtheid heeft. Maar het vermengde zich met dit fysieke lichaam en creëerde deze bubbel van magie – we noemen het een bubbel van biologie – die je geest voor een korte duur huisvest. Het is dat deel van jou dat eindig is, dat een begin en een einde heeft. Die bubbel zal je huisvesten voor het tijdsbestek dat je hier bent, op voorwaarde dat je ervoor zorgt, het verzorgt en ermee werkt. Als zodanig moeten we je nu vertellen dat de bubbel zelf kan veranderen, waardoor nieuwe energieën en toegeschreven worden om binnen te komen, wat een deel van de realiteit van de vijfde dimensie voor je verankert. Het kost tijd en oefening, maar jullie zijn allemaal in de perfecte positie om vooruit te komen in de meest ongelooflijke tijdframes en veranderingen op jullie planeet.

Her-inner je je Lichtlichaam.

Nu gaan er een paar dingen gebeuren. Wat betekent dat? Moet je morgen naar het licht lichaam gaan? Nee, dierbare, het zal gebeuren met eenieder van jullie in je eigen tijdlijn, in de energie die je het beste dient wanneer je klaar bent en niet eerder. Je bent om een reden op de planeet van vrije keuze en we eren dat met jou. Je bent meer magisch dan je begrijpt en toch moet je dat zelf ontdekken. Je moet door al deze energieën gaan om al je ervaringen op aarde helemaal zelf te verzamelen. Weet dat we bij je zijn. Spirit is met jou. Je hogere zelf heeft een nieuwe verbinding met de fysieke jij. Door je verleden vrij te geven, te veranderen en op te ruimen, heb je de gelegenheid om naar een hogere vibrationele status te gaan in hetzelfde fysieke lichaam dat je nu hebt. Uiteindelijk zal iedereen naar het lichtlichaam gaan. Mensen zullen over een paar korte jaren de dichtheid niet meer nodig hebben en dat is omdat, als het proces begint en mensen op regelmatige basis naar het lichtlichaam gaan, binnen ongeveer 15 jaar iedereen op Aarde de gelegenheid zal hebben om daar gemakkelijker in te stappen. Je bent hier om de deur open te houden en die eerste stap naar voren te zetten. We wensen dat jouw pad gemakkelijk is, maar soms zal het niet zo zijn. Vaak is jouw ervaring moeilijker dan voor degenen die volgen, omdat jij degene bent die die deur open heeft moeten maken. Jullie zijn degenen die de meeste verandering moeten meemaken. Je bent echter ook deel van de Familie van E en je hebt dit eerder gedaan. In werkelijkheid, wanneer je geheugen volledig terugkeert en je je begint dat lichaam te ‘verliezen’, zal je beginnen te begrijpen wie je werkelijk bent. We zullen er zijn met een grote glimlach op onze gezichten, toeziend op hoe die herinnering terugkeert.

Velen van jullie hebben dit via verschillende spellen al gedaan op verschillende plaatsen in het universum, meer dan je kunt tellen. Wat er gebeurt, is wanneer een van deze spellen tot een kritieke massa stijgt, waar dan deze veranderingen beginnen plaats te vinden, de Family of E binnenkomt en iedereen helpt deze kritische massa te bereiken. De familie van E maakt nu een groot verschil op jouw planeet. Hoewel ze hier al jaren zijn, is het collectief van de mensheid nu klaar voor die veranderingen. Dus de kritische massa is bereikt en je ziet dingen verschuiven. Ja, dingen die vastzaten of misschien nooit eerder werkten, werken plotseling op nieuwe manieren en veranderen alles en overal om je heen. Het is verbazingwekkend om te zien en interessant. Wees er onderdeel van, dierbaren. Weet dat je veel meer geschenken hebt dan de meesten van jullie weten en weet dat je goed voorbereid bent op wat er gaat gebeuren. We zijn er om je te helpen deze deuren open te houden, om de spiegel voor je omhoog te houden, zodat je je kunt her-inneren en kunt zien wie je werkelijk bent. Weet dat je alles diep in jezelf hebt en dat alles wat je nodig hebt hier is. Je hebt niets van buiten nodig, lieverds.

Wanneer de volgende energieën beginnen binnen te komen, zal je verschillende manieren van denken ervaren. Je hebt altijd één gedachte op een lineaire manier gehad, net zoals je tijd ervaart. Welnu, we hebben je verteld dat tijdreizen nu mogelijk is in de vijfde dimensie. Velen van jullie denken dat dat prachtig is, zodat je terug kunt gaan en in een gemakkelijkere, zachtere tijd kunt leven. Maar wat er gebeurt, is dat je tijd beperkt is in die excursies, om de zeer eenvoudige reden dat deze zeer snel op de tijdlijn vooruit golft. Stel je het voor als een spiraal in de vijfde dimensie. Hoewel je op dit moment een verschil kunt maken in je eigen leven, als je teruggaat, wis je ook dingen uit en zet je kansen voor jezelf uit. Je gaat terug en plaatst kleine herinneringen of kristallen op je pad, dus als je er doorheen loopt, herinner je je opeens Thuis. Je herinnert je de dingen die je wilde: je pad, je contracten en een beetje van wie je bent in deze tijden. Dit zijn prachtige tijden om hier te zijn en de magie is nog maar net begonnen. Dit gaat een enorm jaar van verandering worden, dierbaren, en je bent er klaar voor. De familie van E is goed op zijn plaats gezet. We vieren dit en helpen je te her-inneren wie je werkelijk bent.

Het is met de grootste eer dat ik deze boodschap aan jullie overbreng – een boodschap van hoop, een boodschap van gerealiseerde dromen. Je begrijpt je doel nog niet helemaal. Naarmate de evolutie van deze planeet en de mensheid een nieuwe vorm begint aan te nemen, is het een mooie tijd om hier te zijn. Jouw stoel is gereserveerd en we zijn blij je daarin te zien. Met de grootste eer begroeten wij je op deze manier en vragen je om elkaar met respect te behandelen. Zorg voor elkaar bij elke gelegenheid en speel dit nieuwe spel goed samen.

Ik ben Merlia. Kom op eens opzoeken.   Espavo

________________________

De evoluerende mens

Gegroet, dieraren.

Wij komen vandaag bij jullie als een collectief, want we hebben een klein verhaal aan jullie te vertellen over gebeurtenissen die plaatsvinden op jullie planeet. Je bereikt prachtige niveaus van evolutie. De aarde zelf verandert ook; je hebt hier zoveel schoonheid gezien. Laat ons eerst vertellen dat jullie nieuwe mensen aan het worden zijn, en dat is ongelooflijk opwindend. De laatste keer dat we het hadden over de multidimensionale jou en hoe je een deel van je perfectie hebt verborgen in 11 verschillende ervaringen van je leven, ging het ook over het maken van andere keuzes en het selecteren van verschillende routes. Wanneer je een beslissing neemt die zwaar is, kun je deze richting in de ene dimensie nemen, en neem je in een andere die andere richting. Dus, er gaat echt niets verloren aan je ervaring als een geest die doet alsof hij een mens is.

Veranderingen in het DNA van het fysieke lichaam

Waar we het vandaag over hebben is je eigen fysieke wezen, want dat begint ook te veranderen. Het begint op het kleinste niveau – het niveau van je DNA, dat veel meer strengen kent dan je ooit wist. Er zijn in totaal 12 strengen met een zeer zwak magnetisch veld dat in feite de andere strengen schetst. Wat er aan het gebeuren is, is dat deze strengen weer worden gereactiveerd. Terwijl dit gebeurt en de dimensionale muren tussen je andere dimensies beginnen te verdunnen, begint het fysieke lichaam te veranderen. Nu is het al geruime tijd geleden dat we je vertelden over emoties die overvloeiden van je leven naar een andere. Soms voel je je plotseling heel blij, verdrietig of zelfs depressief omdat je schijnbaar geen reden hebt om erachter te komen dat je een van de ervaringen aftapt die zich in een andere dimensie afspelen, waar je nog nooit mee te maken had. Nou, nu begin je ook gedachten en gevoelens te ontvangen via die muren. Niet alleen gaan de magnetische delen van de golf door de muur, maar nu gaan ook delen van de elektrische delen erdoor. Laten we uitleggen wat dat betekent.

Gedachten die door de dimensionale muren gaan

In de derde dimensie ervoer je het leven meestal lineair, het ene moment na het volgende. In de vierde dimensie heb je geleerd dat tijd eigenlijk cirkelvormig is. Nu je in de vijfde dimensie bent, merk je dat het eigenlijk een spiraal is, wat een combinatie is van vooruitgang maken in zowel tijd als ruimte. Toch herhaalt het zichzelf altijd, steeds weer opnieuw, en zorgt het voor perfectie. Met deze veranderingen begin je anders te denken omdat je stevig ge-aardt bent in de vijfde dimensie. Hoewel de hele mensheid in deze energie is gestapt, zijn er velen die nog steeds naar de oude driedimensionale ideeën teruggrijpen. Dat verklaart waarom er op dit moment zoveel ongelooflijke scheiding plaatsvindt op jullie planeet. Dus, wat zijn de gedachten waarvan je je begint bewust te worden door de dimensionale muren heen? Hoe ga je daarmee om? Welnu, we zeggen je op een bepaalde manier dat je nieuwe ideeën krijgt. Op andere manieren stop je lineair denken, want dat is ook jouw proces. Je hebt altijd de ene gedachte na de andere gehad, die weer leidt naar een andere, enzovoort. Het kan natuurlijk op verschillende manieren vertakken, maar je neemt maar één pad tegelijk. Wat als het mogelijk was om niet-lineair denken te ervaren? Je begint nu de mogelijkheden te ervaren die we hier thuis hebben. Net als met de tijd zitten we nu in het nu. Alles is toegankelijk, het maakt niet uit op welke manier we wijzen. Je hebt het soms over tijdreizen op je planeet, en daar hebben we geen probleem mee. We halen altijd op wat we willen, op elk moment dat we willen.

Niet-lineair denken: snelkoppelingen maken in het denkproces

Wat als je hetzelfde zou kunnen doen met je gedachten? Welnu, dat begint met de hele mensheid te gebeuren. Het menselijk dier begint heel snel te evolueren om meer licht te dragen. Je gaat uiteindelijk naar het lichtlichaam, wat je eerder hebt gedaan. Je hebt het gedaan in de dagen van Lemurië, zoals de Anasazi en de Maya’s. Daarvoor heb je het gedaan in kleine delen van de aarde, maar deze keer gaat het een vrij grote beweging worden. Je begint nu in deze richtingen te bewegen, en een van de tussenstappen is om de gewoonte van lineair denken los te laten. Wat dit zal bieden, is overal snelkoppelingen, hoewel het erg frustrerend zal zijn voor je systemen. Je wiskundeleraren willen weten hoe je tot een oplossing bent gekomen. Maar wat als je elke keer gewoon naar het juiste antwoord zou kunnen gaan en je geen zorgen hoeft te maken over alle stappen die je moet nemen? Dat zou erg frustrerend zijn voor de leraren en schoolbestuurders, maar het zou de mensheid behoorlijk snel vooruit kunnen helpen. Kortom, dat is wat ons te wachten staat, leren hoe te stoppen met denken op een lineaire manier. Dus, welke oefeningen kun je doen en hoe kun je hiermee werken? Hoe kun je dit nu beginnen te oefenen?

Nou, het is eigenlijk niet-lineair denken. Geliefden, veel van wat je soms als intuïtie beschouwt, is echt channelen. Als je die antwoorden heel snel krijgt, weet je niet goed waar ze vandaan komen. Op aarde vertrouwen mensen meestal geen antwoord dat op die manier wordt ontvangen. Ze willen terug kunnen gaan en de regels volgen over hoe je daar bent gekomen, terwijl het in werkelijkheid gewoon een beweging was. We vinden het heel interessant, omdat veel van de grote ontdekkingen op jullie planeet zijn gedaan door mensen die gewoon wisten dat dit de waarheid was. Vervolgens gaan ze door hun hele leven heen om te ontdekken wat er nodig is om de ene voet voor de andere te zetten, een lineair pad aan te leggen en die waarheid te bewijzen. Als ze het in de eerste plaats niet wisten, hadden ze het niet ontdekt. We hebben het over Copernicus, Fibonacci, Socrates, Einstein en zelfs Tesla zelf; ze wisten eerst iets en gingen toen over tot het bewijzen ervan. Dat gevoel van weten is channelen en niet-lineair denken. Na het ontvangen van dit bericht zouden ze dan het lineaire pad achterstevoren moeten uitvinden om het te bewijzen.

Wat als je in staat was om gewoon de snelkoppeling te nemen? Zou je de dingen niet snel op je planeet kunnen versnellen? We zeggen jullie, dierbaren, dat is precies wat er voor je ligt. Het enige dat nodig is, is om je bewust te worden van je denkprocessen om mee te beginnen. Je kunt altijd een goed idee bedenken, maar als je er wel achter komt, ga je achteruit om te ontdekken wat je naar dat idee leidde. Waar dacht je net daarvoor aan, en zelfs daarvoor? Volg het pad naar achteren, zodat jij je bewust wordt van je lineaire denkgewoonten. Dat is het begin van het proces, dan kun je vrij snel deze sprongen maken. Omdat je een mens bent, zal je het niet vertrouwen. Zeer weinig mensen doen in het begin, omdat het oefening kost om te beginnen te begrijpen dat het niet langer nodig is om al deze paden te doorlopen. Je kunt elke keer opnieuw het goede antwoord geven, en vooral op de grote vragen. Waarom? Omdat er zoveel wezens aan de andere kant van de sluier zijn die willen dat je slaagt, laten ze deze ideeën in jouw vorm van bewustzijn vallen. Als je uit het lineaire denken kunt stappen, kun je ze interpreteren en vertrouwen. Je hebt deze stroom van bewustzijn die zich recht boven je hoofd uitstrekt; je tikt erin en grijpt een van deze gedachten om het binnen te brengen. Ben je verantwoordelijk voor al deze gedachten? Nee, sommige zijn wat je negatieve gedachten zou noemen. Wanneer je iets ontvangt, probeer het niet los te laten of te negeren, zeg gewoon: “Oh, er is een negatieve gedachte. Ik denk dat ik die gewoon voorbij laat gaan. Maar hier is echt een heldere gedachte, dus ik ga deze pakken en ontdekken. Dierbaren, kies zorgvuldig je gedachten. Je bent niet verantwoordelijk voor wat je op de weg komt, maar je bent verantwoordelijk voor wat daar blijft.

Grijp die ideeën en begin te dromen, leer om te channelen in zowel je geest als je gehoor. Je hele realiteit zal heel snel gaan veranderen, omdat je een nieuwe perceptie van alles om je heen krijgt. En hoe opener je bent voor die perceptie, hoe meer je veranderingen begint te zien. Verandering is voor iedereen, dierbaren. Je hebt jezelf op deze aarde op precies dit moment geplaatst met een reden. Er is hier niemand toevallig, niemand hier neemt gewoon de ruimte in. Ja, je bent hier met opzet. We zien je graag en we kunnen niet wachten om te zien wat er vervolgens gebeurt. Je hebt enkele zeer opwindende tijden op je planeet. Hoewel er uitdagingen zijn, maken we ons geen zorgen, omdat de beste mensen aan het werk zijn.

Het is met de grootste eer dat we je op deze manier reflecteren, spiegelen, jullie hebben geholpen je te herinneren wie je bent in deze tijden van verandering. Je hebt het spel al gewonnen, dierbaren. We laten je achter met drie kleine geheugensteuntjes om elkaar met respect te behandelen. Zorg voor elkaar bij elke gelegenheid, want je verzorgt jezelf. Vergeet niet goed samen te spelen.

Espavo, dierbaren.

De groep

_________________________________

Amor wordt de leraar

Groeten, dierbaren. Ik ben de Bewaker van de Tijd.

Welkom iedereen, we nemen je mee naar een ander verhaal van Amor in het volgende hoofdstuk in het leven van een jonge jongen die werkt op dezelfde momenten die je op dit moment op je planeet hebt. In Lemurië waren de dingen natuurlijk heel anders. Ze waren gewend om te werken met een verbinding van het hart die maar weinigen op Aarde momenteel hebben. Het is je gelukt om vrij veel af te scheiden sindsdien en nu is je spel heel anders. Maar terwijl jullie evolueren, komen jullie weer bij elkaar om hartverbindingen te maken die zeer vergelijkbaar zijn met hun manier van doen. In werkelijkheid hadden ze vormen van communicatie die je nu niet hebt en die je nog niet nodig hebt. Je bent nog niet helemaal klaar om een hartverbinding te hebben, waar je mensen op het diepste niveau begrijpt. Mensen geven nog steeds de voorkeur aan en het beschermen hun geheimen. Diep contact komt zelfs in je nieuwe realiteit, omdat mensen nu diep in de vijfde dimensie zitten.

Ik zal je nu even verder in het verhaal van Amor zetten omdat Amor in een baan werkt waar hij absoluut van houdt. Hij is een intake-specialist. Hij noemde zichzelf dat niet, maar in principe nam hij mensen mee naar hun verjongingswerk. In de dagen van Lemurië had je verjongingstempels; het waren deze eenvoudige, mooie plekken vol met afgestemde kristallen die in staat waren om je eigen energie weer in je terug te brengen. We hebben veel gesproken over de verschillende kenmerkende vibraties die je lichaam heeft en deze kristallen zijn zo ontworpen dat je er een korte tijd in kunt gaan en al die kenmerkende vibraties in je lichaam kunt laten resetten. Daarom had je over het algemeen een levensduur van 300 jaar. Laten we je nu wat verder brengen, want Amor werd geweldig in het helpen van mensen, om het hoogste potentieel uit hun tijd te halen, in de verjongingstempels. Hij werd sterk door zijn positie en trainde veel anderen. In werkelijkheid was hij in staat om mensen te helpen veel van hun eigen beperkingen los te laten, zodat ze hun eigen kenmerkende vibratie konden herstellen en het hoogste potentieel konden creëren uit een zeer korte ervaring. Dus laten we je daar nu op ingaan.

We zijn in het stadium waarin Amor veel mensen heeft getraind. Hoewel hij nog steeds te maken heeft met mensen die binnenkomen, heeft hij altijd twee of drie mensen achter zich zitten die notities maken en proberen de manier te bekijken waarop hij dingen doet. Hij besteedde veel van zijn tijd aan het beantwoorden van vragen en het daarover praten. Al op zeer jonge leeftijd werd Amor als een leider gezien. Interessant genoeg, op je planeet zul je merken dat die leeftijd meestal veel te maken heeft met het ‘mogen’ zijn van een leider. Vaak kijk je niet naar jongeren om te leiden. Dat kan ook op jullie planeet veranderen, want er zijn vele fantastische leiders met frisse ideeën die komen zonder de handicap van de leeftijd om al die energie met hen mee te moeten dragen van wat ze zo lang geleden hebben geleerd. Dus hier vinden we Amor op een zeer kritisch punt. Hij gaat op een dag naar zijn werk en hij wordt opgewacht door, wat je, zijn supervisor zou noemen. Vroeger was iedereen in die tijd vrijwel gelijk hoewel met verschillende functiebeschrijvingen en taken. Amor had het zonder kennisgeving laten gaan, maar vandaag was het zijn driejarig jubileum op deze baan. Amor kende de gewoonten goed, want hij had ze goed bestudeerd voordat hij zijn wandeling naar dit leven maakte. De gebruiken waren heel eenvoudig.

Iedereen zou blijven bij wat het ook was waar ze drie jaar lang op gefocust of bezig waren, omdat ze wisten dat ze hun hoogste potentieel in drie jaar zonder probleem konden geven. Maar daarna zouden ze hun maximale effectiviteit beginnen te verliezen. Dus de traditie was dat je zou verhuizen, je zou van baan veranderen, je zou veranderen. Je zou de baan minstens een jaar verlaten en als je dat zou willen, zou je terug kunnen gaan naar die baan. De dingen waren zo geregeld dat iedereen letterlijk zijn plaats kon innemen als ze dat wensten en het was opgezet in een prachtig systeem van samenwerking. Niemand maakte zich ooit zorgen dat iemand zou terugkeren en hen uit hun positie zou stoten, omdat ze allemaal met elkaar verbonden waren in het hart. Ze wisten allemaal dat dit het hoogste potentieel zou kunnen zijn en iedereen wint daaruit – niet een enkelvoudig persoon. Dus competitie was heel zeldzaam in de dagen van Mu.

Hier zien we Amor terug, die dit allemaal overweegt en ook de andere delen van de traditie bestudeert, omdat er mensen waren die na drie jaar niet wilden vertrekken. Als ze daar wilden blijven, zouden ze simpelweg de verantwoordelijkheid op zich nemen om zichzelf constant te controleren en de mensen om hen heen te vragen: “Doe ik het werk dat ik zou moeten doen?” De gebruiken in Mu werden uiteindelijk vervangen door wat jullie vandaag de wetten noemen. Er was echter geen behoefte aan wetten in de dagen van Mu. Toen mensen besloten om de gewoonte niet te volgen en een andere weg in te slaan, zouden ze de verantwoordelijkheid ervoor nemen. Soms werd dit zelfs aangemoedigd, omdat mensen op deze manier nieuwe antwoorden op oude vragen konden vinden. Maar wat er ook gebeurde, ze zouden altijd de verantwoordelijkheid nemen voor de keuze die ze maakten en dat gebruik verlichtte veel van de problemen in die tijd.

Dus, Amor stond voor een beslissing. Hij had een baan waar hij absoluut van hield en waar hij ontzettend goed in was. Hij trainde andere mensen om te doen wat hij deed, omdat hij wist hoe hij zijn grootste potentieel moest zijn. Hij vond zijn baan bevredigend en hij bood nog steeds het beste aan anderen aan. Na een aantal dagen van bezinning besloot Amor de traditie te volgen en opzij te stappen. Vervolgens zei hij tegen zijn supervisor: “Ik zal nog een week werken, of zo lang als je nodig hebt, totdat je iemand vindt die me kan vervangen.” Dan ga ik weg en neem ik wat tijd voor mezelf. ” Dit was over het algemeen de gewoonte, want in Mu was een van de beste dingen die je kon doen, jezelf goed te behandelen. Amor zei: “Ik zal dit als een verjongingsperiode nemen en ik zal ander werk vinden, omdat ik niet een jaar volledig zonder werk wil zijn. Ik zal er echter blij op terugkijken omdat ik van deze baan hou en ik hou van wat Ik doe.” En zijn supervisor zei eenvoudigweg: “Amor, je zult hier altijd welkom zijn. Ik denk dat je waarschijnlijk verder zult gaan om iets anders te vinden dat je nog meer zal opwinden. En weet gewoon, Amor, zoals wij je hebben gadegeslagen, deze periode hebben zien groeien als een persoon, ben je geëvolueerd als een individu en weet dat jouw kracht je hoogste vermogen vindt om anderen te machtigen.We vertellen je dat je een belangrijke rol te spelen hebt.We kijken naar geweldige dingen van jou Amor. Ja, je kunt hier één hart verschil maken en je zult altijd welkom zijn, maar ik twijfel er enigszins aan dat we je hier terug zullen zien. ‘

Daarmee begon Amor zijn laatste werkweek met het trainen van individuen. Hij wilde zelfs een trainingshandleiding maken waarin hij zoveel dingen kon opschrijven die hij met succes in zijn werk gebruikte. Hij wilde ze doorgeven aan andere mensen, omdat er echt geen concurrentie was zoals je dat hier wel hebt. Bewoners van Mu waren veelte veel met elkaar verbonden om te concurreren. Ze wisten dat wat effectief was om iemand te bekrachtigen, ook alle anderen om hen heen in staat stelde hetzelfde te doen. Dat is iets dat mensen nu op planeet Aarde leren terwijl de tijd voortschrijdt.

Dus dat gebeurde toen Amor zei: “Ik zal nog een week werken.” Vanzelfsprekend had hij geen tijd om zijn volledige handleiding in een week te schrijven.

Maar hij begon enkele van de belangrijkere punten op te schrijven. Er gebeurde iets magisch met Amor toen hij begon te schrijven, en al snel werd hij zich ervan bewust dat zijn geschriften veel verder reikten dan alleen het anderen aanleren zijn werk te doen. Na de week gaven ze een geweldig feest in de verjongingstempels voor Amor. Veel grote geschenken werden naar de verjongingstempels gebracht; veel van de mensen die verjongingsperiodes van hem hadden genomen, kwamen opdagen om te vieren en dankbaarheid te tonen. En toen ging Amor naar huis.

De volgende dag probeerde hij uit te slapen, maar dat lukte niet. Zijn gedachten waren aan het racen en zijn hart begon te zoeken naar wat hij vervolgens moest doen. Hij keek naar de taken waar hij aan had gewerkt, zijn schriften op verschillende plaatsen verspreid per onderwerp. Zijn bedoeling was om een handleiding te maken van hoe mensen te helpen en hoe te werken, en de manieren waarop het werk van zijn voorgangers het beste zou kunnen worden gebruikt door anderen. Hij ging zitten en begon wat meer te schrijven. Het duurde niet lang voordat Amor merkte dat hij zo snel mogelijk schreef. De energie en gedachten kwamen zo ongelooflijk snel binnen – zelfs sneller dan hij kon schrijven. Hij moest een paar briefjes erbij maken, zodat hij eraanzou denken om terug te gaan naar deze onderwerpen. Hij vond dat de informatie ongelooflijk snel binnen kwam en besefte voor de eerste keer dat hij honger had. Zonder het te beseffen had Amor de hele dag aan deze tafel zitten schrijven en nu was het donker. Vandaag, is dat wat je channelen noemt. Amor probeerde de energie zo snel te aarden als hij kon.

De volgende dag zat Amor niet aan tafel, maar nam hij de tijd om met zijn vrienden en zijn ouders te praten. Hij sprak met iedereen om te weten te komen of iemand eerder dingen als deze had meegemaakt; in die speciale tijd gebeurde er iets magisch. Hij kreeg goed advies, vooral van zijn moeder, maar heel weinig mensen waarmee hij sprak hadden vergelijkbare ervaringen. Hij was zo opgewonden over zijn nieuw ontdekte geschenk dat hij de volgende dagen aan die tafel doorbracht. Het duurde niet lang voordat Amor begon met het channelen van een goede vriend, Etu, die hij hielp over te stappen naar de andere kant. Amor was zo blij om weer contact te maken; hij was zich ervan bewust dat Etu op de een of andere manier anders was, completer, Amor was de persoon van het Transitieteam van Etu geweest, wat de gewoonte was in de tijd van Mu. Ze waren vrienden geworden, ook al was Etu vele jaren ouder. Amor moest zijn overgangspersoon zijn en toen het tijd werd voor Etu om over te stappen, of wat je vandaag sterven noemt. Amor zou daar zijn om hem te helpen die cruciale stap te maken. Hij hield zijn hand vast en werkte met zijn gezin, hielp hem alles aan deze kant van de sluier te voltooien, zodat hij vrij en comfortabel kon oversteken. En nu gaf de Etu hem informatie als een geest. Amor was erg enthousiast en begon alles zo snel als hij kon op te schrijven. Hij had overal papieren en stukjes tekst waarvan hij niet wist of hij het ooit allemaal zou kunnen samenvoegen. Maar zijn hart was simpelweg gevuld met informatie en opwinding, en nu kon Amor er niet meer aan denken om terug te gaan naar de verjongingstempels. Hij was gewoon te druk en het ging te snel voor hem. Dus bleef hij grotendeels in zijn huis en schreef. Hij nam deze informatie in zich op en nam de tijd om zichzelf te aarden, centreren en te verzorgen. Hij viel soms zelfs in slaap als zijn geest niet snel genoeg bewoog om zichzelf te verjongen, wetende dat hij op dat moment het universum en de rest van Mu van het grootste nut zou kunnen zijn.

Het duurde niet lang voordat Amor zich realiseerde dat het niet echt een handleiding meer was, maar een prachtig stukje literatuur over het leven. Het was iets heel magisch dat hij die dag had in zich had opgenomen, dus begon hij zijn boek te schrijven. Amor begon zijn verhaal te vertellen en het duurde niet lang voordat hij een soort einde voelde. Hij wist niet goed hoe hij het moest begrijpen of dat hij er iets van kon samenvoegen, omdat kleine delen ervan overal lagen. Hij begreep niet wat dat ermee te maken had, of, hoe iets met dit concept te maken had. Hij volgde echter zijn hart. Hij had ontdekt dat door terug te gaan en een aantal van deze dingen opnieuw te lezen, hij de hoogste orde ervan zou vinden. Al snel voltooide Amor zijn schrijfwerk. Hij had een verhaal te vertellen en Etu hielp hem dat verhaal te vertellen, door het via hem te channelen. In werkelijkheid kietelde Etu Amor’s geheugen alleen maar; hij hielp hem alleen om te komen met wat hij al had geleerd en om het op een manier te schrijven die andere mensen zou kunnen helpen om het te integreren. Mensen konden het opnemen en leren door hun eigen proces. Het is een zeer magische tijd voor Amor en hij beschouwde zichzelf nooit als een schrijver. Natuurlijk beschouwde hij zichzelf nooit als een leraar of een genezer, maar in zijn werk ontdekte hij dat hij allebei was.

Amor wilde feestvieren dus nam hij contact op met Saroo, die de liefde van zijn leven was. Hij probeerde wat meer tijd met haar door te brengen, omdat hij niet altijd in de Verjongingstempels hoefde te zijn. Amor en Saroo hadden een vriendschap die in een diepe liefde veranderde. Het is een magische tijd voor Amor. Hij voelde zich alsof hij stevig op zijn pad was dat hij als actieve deelnemer aan Mu wilde zijn. Zijn vader was erg trots op hem; trots dat hij in staat was om de tradities van Mu te volgen, om ze te begrijpen en om echt te weten hoe hij de hoogste levensstijl op elk moment kon vinden.

Amor begon aan iets nieuws en al snel verzamelden anderen zich om hem heen. Hij begon hulp te vinden om zijn boeken in iets andere vormen samen te stellen dan die je vandaag hebt. Er waren toen geen uitgevers, maar ze hadden wel hun eigen verhalen die ze vertelden. Meestal werden de verhalen door speciale verhalenvertellers verteld en van hen werd verwacht dat ze met deze magische verhalen kwamen, meestal om te entertainen. Amor’s verhaal ging veel dieper dan entertainen. Nadat er vele exemplaren waren gemaakt, gaf hij ze door aan enkele van de mensen die hij door de verjongingstempels had geleid. Het raakte direct een gevoelige snaar en overal begonnen mensen zijn verhalen te lezen. Mensen deden hun best om het verhaal van Amor te leren, zijn hele trilogie te lezen over hoe mensen en geest samenwerken om deze ervaringen te hebben. De mensen van Mu hielden van zijn opvattingen, ook al waren ze heel anders dan velen die hem voor gingen. Ze noemden hem een nieuwe denker, omdat ze dachten dat hij een nieuwe manier van denken had. Het was in die tijd heel magisch voor Amor en het is een magische dag.

Amor bracht het hele jaar door met het schrijven en publiceren van zijn verhalen. En het duurde niet lang voordat hij de gelegenheid had om daadwerkelijk terug te gaan naar de verjongingstempels, waar hij zo veel van had gehouden. Amor’s keuze was precies zoals zijn leidinggevende dacht. Het was niet om een stap terug te doen, omdat het gewoon een stap terug zou zijn in zijn eigen evolutie. Hij liet ze dat weten dat hij doorging, en zijn positie op een permanente basis wilde gaan invullen. Het was toen dat ze Amor ervan bewust maakten dat alle mensen die voor intakegesprekken kwamen, zijn verhalen aan het lezen waren. Ze vulden zijn positie met een ander en Amor keerde nooit terug. Vanaf die dag begon Amor de hoed van een leraar te dragen. De mensen van Mu hielden ervan om door de ogen van Amor te kijken, want zijn andere perspectief liet mensen groeien, of ze het volledig met hem eens waren of niet. Het bood een hele nieuwe gedachtegang over hoe een geest een ervaring heeft die doet alsof hij een mens is. Interessant.

Amor was constant bewust bezig om er zeker van te zijn dat, ondanks dat mensen naar hem kwamen voor antwoorden, hij hun macht nooit van hen afnam, hoewel ze het vaak aanboden: “Amor, vertel ons gewoon welke weg we moeten gaan. Vertel ons wat we moeten doen en we zullen doe het.” Hij lachte op zo’n moment in zichzelf, wetende dat hij dat niet mocht of zou doen. Dus hij veranderde de vraag dan gewoon in een andere vraag veranderen en gaf hem terug. “Wat zou je op dit moment denken te doen? Als iemand je dezelfde vraag zou stellen, hoe zou je dan antwoorden?” En dan glimlachte hij en begonnen mensen hun eigen vertrouwen te krijgen. Mensen zouden beginnen te begrijpen dat het echt hun eigen pad dat ze moesten lopen. Niemand anders kon dezelfde voetstappen volgen, het enige wat hij kon doen was een nieuwe gedachte oproepen in zijn geliefde land Mu.

De dagen van Mu waren geweldig en Amor genoot enorm van zijn leven. Hij omringde zichzelf met bekrachtigde mensen; hij en Saroo begonnen samen een leven te leiden als een stel. Zowel Amor als Saroo hadden samen onderwezen en al snel schreef Saroo haar eigen verhalen. Ja, het was een geweldige tijd. Ze genoten enorm van elkaar en begonnen een heel diepe liefde te ontwikkelen. Het duurde niet lang voordat Amor begon met het schrijven van een ander verhaal, alleen was een dit verhaal dat hij met Saroo schreef. Samen begonnen ze te praten over hogere vormen van relaties en de manier waarop energie heel duidelijk heen en weer kan worden overgedragen. Ze ontdekten hoe ze als één konden samenwerken en toch hun individualiteit behouden. Dit waren zeer magische tijden op planeet Aarde in de dagen van Mu. En zo was het. Amor ging nooit meer terug naar de verjongingstempels. Hij had er prachtige herinneringen aan en schreef vaak over zijn ervaringen daar, maar hij stapte naar voren in een nieuwe tijd, energie en liefde. En die dag was alles goed in Mu.

Espavo, dierbaren.

Ik ben de Bewaker van de Tijd

Speciaal verzoek: Copyright 2018 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.