Bakens van Licht: Spirale Tijdruimte

Bakens van Licht  Augustus 2018
Spirale Tijdruimte

Steve Rother/ Geplaatst 11 maart 2019

Gegroet dierbaren.

Ik ben de Hoeder van de Tijd. Er was zojuist een moment waarop we moesten beslissen wie er binnen zou komen en ik stapte naar voren omdat dit mijn expertise is. Soms komen we ook binnen als het collectief, maar ik ben de Hoeder van de Tijd en ik kom vandaag om met je over de tijd te praten. Er gebeuren nu zoveel dingen op jouw planeet. We willen beginnen om je ervan bewust te maken zodat je kunt zien wat er gebeurt, in plaats van alles te verpakken in chaos. Dit type energie kan je letterlijk weghalen van waar je aan werkt, waarom je kwam. Het is belangrijker dat je je herinnert wie je bent en de zaden die je op aarde komt planten. De timing is van cruciaal belang. Laten we dus even praten over de tijd. Ik zal het heel eenvoudig houden zodat je de concepten begrijpt van waar ik het over heb.

De illusie van lineaire tijd

Erg makkelijk. In de eerste collectieve dimensie zijn jullie allemaal in eenheid. Er is geen scheiding, dus er is geen behoefte aan tijd. De tijd markeert de illusie van het spel. Het wordt gecreëerd door de linkerkant van je hersenen, omdat de linkerkant van het brein niets anders doet dan tijd markeren. Het neemt al je ervaringen en alles wat je waarneemt, die zet het in een kleine doos met een datum erop, in feite een tijdstempel. Zo integreer en leef je je leven, door deze lineaire tijd van verleden, heden en toekomst. Welnu, zoals je misschien weet, is het verleden slechts een herinnering. We kunnen je vertellen dat velen van jullie die herinneringen zelfs bewust hebben veranderd, om jezelf te bevrijden van veel van de beperkingen van je verleden. We hebben je zelfs die modaliteit gegeven om ermee te werken, omdat het heel toepasselijk is dat je uit de beperkingen komt die door je verleden zijn veroorzaakt.

De toekomst is een droom. Het is een hoop, een mogelijkheid, maar het is niet echt. Evenmin is het verleden dat, wat voor velen van jullie heel moeilijk te begrijpen is. Je wilt een perfecte plek zien waar jij je perfecte waarheden kunt vinden. Maar zoals je je begint te realiseren, is de waarheid enigszins subjectief, vooral in deze tijd. Dat is de energie waar jullie allemaal naar toe uitrekken, mee spelen, uitproberen, zien wat voor jou werkt in de hoogste staat van alles wat je nu bent in de vijfde dimensie. Laten we het over dat proces hebben. Je hebt verleden, heden en toekomst. Van die drie is er maar één die echt is en dat is het ‘nu’ moment.

Velen van jullie mediteren. Velen van jullie doen oefeningen in gebed, yoga en mindfulness om je geest te zuiveren. Dat alles plaatst je in het nu moment, de enige van de drie aspecten die echt is. Als je naar het verleden wilt gaan, moet je het vanaf het nu moment doen. Als je in de toekomst wilt projecteren, moet je het vanaf het nu moment doen. Nou verberg je meestal je moeilijkheden in je verleden, terwijl je je hoop en dromen in de toekomst projecteert. Denk er even over na. Adem met me mee, laat je ogen een ogenblik sluiten en verschuif je energie ongeveer drie weken in de toekomst. Kun je die energie voelen? Neem een momentopname van energie van wat dat is. Open je ogen, kom terug in het nu moment en haal diep adem. Goed. Sluit nu opnieuw je ogen. Laat ons je drie weken meenemen naar je verleden. Hoe voelt dat? Welke voelde beter? Doe je ogen weer open, lieverds. Dat is precieswaar we het over hebben.

Angst kan alleen in de toekomst leven

Het kan ook nuttig zijn om te weten dat angst alleen in de toekomst leeft. Je bent niet bang op dit moment, je bent alleen bang voor wat er daarna kan gebeuren. Het is niet mogelijk om angst te projecteren in het nu moment. Je bent misschien boos, maar je kunt geen angst vasthouden als ze verankerd zijn in het nu moment. In werkelijkheid is angst een projectie die alleen in de toekomst kan leven. Dus, houd dat in gedachten, lieverds.

Evenzo ben je niet bang voor je verleden. Het is al gebeurd. Je mag het verleden misschien niet leuk vinden, maar de enige manier waarop ze angst kunnen verdragen, is bang zijn dat je de ervaring in de toekomst misschien nog eens zult herhalen. Je bent niet echt bang voor het huidige moment, omdat je hier veilig bent, nu. Wat je ook ervaart, zelfs als je pijn hebt, voel je nu veilig. Als je merkt dat je projecteert, betekent dit dat je uit het nu moment bent gestapt.

Dat is precies een van de eerste stappen die we leren. Om terug te komen in het nu moment, en weet dat wat er ook gebeurt in de toekomst, je nu veilig bent. Je kunt ademen. Veel van ons werk met jou is zelfs bedoeld om je bij elke gelegenheid te helpen bij het ondergaan op dat moment. Dit brengt je het hoogste potentieel van het ervaren van al het leven. Dus dat is een belangrijk stuk van de triade waarin de driedimensionale tijd is verdeeld.

Jij bent god in de eerste dimensie; eenheid van geen tijd

Laten we nu naar de andere dimensies kijken. Wanneer we het hebben over de eerste collectieve dimensie, is dit wat je eigenlijk god noemt. Als je thuis bent, dierbare, ben je niet gescheiden. Je hebt individuele persoonlijkheden, ja, maar je bent niet (af)gescheiden. Je bent allemaal een deel van elkaar. Collectief ben je god. Het kan moeilijk zijn om te begrijpen, maar ieder van jullie draagt de hele god in je, maar je drukt alleen een specifieke persoonlijkheid uit. Dat is wat we kernpersoonlijkheid noemen. Op dezelfde manier dat je wijsvinger een heel andere persoonlijkheid heeft dan die van je duim. Maar ze zijn verbonden en maken allemaal deel uit van dezelfde hand en lichaam. Als je wijsvinger verbinding wil maken met je duim, is alles wat ze doen erover na te denken en het gebeurt. De duim verschijnt direct. Je wijsvinger begint te resoneren met de kenmerkende vibratie van je duim en ze komen samen alsof ze magnetisch worden aangetrokken. Dus het is met iedereen waar je aan denkt als je thuis bent. Lieverds, er zijn geen geheimen thuis. Omdat jullie allemaal bij elkaar horen, is het niet mogelijk om geheimen voor elkaar te houden, en jij ook niet.

Het perspectief van de geest

Wanneer je thuis bent, worden de negatieve ervaringen die je had toen je op aarde was, of in een ander spel, als een trots medaille met het collectief gedeeld. Het wordt heel anders bekeken dan de manier waarop je het op aarde bekijkt, omdat je het op de een of andere manier hebt vervangen. Je bent er aan voorbij gegaan, wat je een kracht en een begrip gaf dat je deelde met elk ander deel van wat er is. In de eerste dimensie is er geen tijd omdat er geen (af)scheiding is. Thuis in de eerste dimensie bevindt alles zich in het nu moment. Omdat er geen tijd en geen scheiding is, zijn verleden, heden en toekomst allemaal samen.

De tweede dimensie; gevouwen tijd

De tweede dimensie is een plaats waar je doorheen bent gereisd. Je bleef daar niet, maar je moest door de tweede dimensie heengaan om te landen in de derde. In de tweede dimensie kreeg je polariteit, dualiteit. Het was nodig dat je de ervaring had om te doen alsof je van het geheel gescheiden was. Je ziet dingen als omhoog, omlaag, goed, slecht, goed of fout, alle tegenstellingen die je contrasteerden. In de tweedimensionale tijd wordt de tijd gevouwen, wat een contrast vormt met je separatiespel. Gevouwen tijd is wat er gebeurt als je het nu-moment neemt en contrasteert. Hier begint het markeren van tijd. Het zijn maar twee dimensies, dus het is óf het nu moment óf een ander dan het nu moment. In de tweede dimensie heb je een tweedimensionale tijd, dus begin je de verdeling van jezelf van het geheel te ervaren. Dat is wanneer je ingeprent bent met deze dualiteit die je draagt. Je draagt zelfs voorstellingen ervan in je eigen fysieke wezen. Je hebt twee ogen, twee armen, twee benen en hebt veel van die voorstellingen van het geheel in die energie.

Derde dimensie; lineaire tijd

Nu landt je in de derde dimensie, die je bent geweest sinds de familie van E je op aarde aardde. In de derde dimensie heb je drie dimensies van tijd. De lineaire tijd, en op die plek krijg je de illusie dat er voor het eerst een verleden, een heden en een toekomst is. Je kunt niet alleen het nu moment ervaren, dat je ook zou kunnen ervaren in de tweede dimensie, maar je kunt ook je verleden herinneren en projecteren in je toekomst. Het is bijna alsof je de tijd nu beheerst.

Met dat meesterschap heb je een volledige ervaring in een spel waarbij je je voordoet als afgescheiden op aarde. Je geest heeft verschillende ervaringen in het spel. Als je leven ten einde is, breng je al die ervaringen naar huis. Dan heb je de gelegenheid om te evalueren met welke je klaar bent en die je in je volgende leven wilt brengen. Dan deel je op een gegeven moment al je ervaringen met alle andere delen van God. Dit is wat we Thuis noemen; iedereen leert van wat jij jouw ‘fouten’ noemt.

We vertellen je ook dat daar Thuis best wel een grap over bestaat, dierbaren. Laten we zeggen dat je tijdens je incarnatie een grote vijand had. Je staat gewoon volledig haaks op deze persoon, ongeacht wat je probeert. Je kunt zelfs helemaal niet in dezelfde kamer of in dezelfde energie zijn. Wanneer je thuiskomt, kom je elkaar tegen en sla je elkaar op de rug en zeg je: “Oh, was dat niet geweldig? We konden ons contract niet herinneren. Bedankt dat je dat stuk met me hebt gespeeld, het heeft me geholpen om mezelf opnieuw te onderzoeken, het heeft me geholpen om naar voren te treden en te leren. Vreemd genoeg zijn deze ervaringen van angst en op angst gebaseerde negatieve emoties van groot belang voor de andere delen van jouw god-zijn, omdat Thuis die dingen niet bestaan. Dit is dus een kans om te leren van de hele ervaring in alle elf dimensies van Tijd-ruimte.God is oneindig, dus god kan alles doen behalve zichzelf zien.Dit is de reden dat deze spellen van doen alsof ze gescheiden zijn in de eerste plaats gespeeld worden.

Dus, hier zit je in de derde dimensie van wat we collectieve dimensionaliteit noemen. De collectieve dimensies zijn de eerste, tweede, derde, vierde en vijfde dimensies van Tijd-ruimte. Enige tijd geleden begon de mensheid het hele spel naar hogere dimensies te verplaatsen. Dit is de bedoeling van alle spellen, overal, ook al heeft nog geen enkel ander spel dit tot nu toe bereikt.

De vierde dimensie; ronde tijd

Je bent je misschien bewust dat de mensheid ongeveer veertig jaar geleden heel voorzichtig in de vierde dimensie begon te bewegen, die verschillende attributen heeft. Je begon dingen te zien die je voorheen niet zag. Je begon percepties te krijgen die je niet eerder had. Je hebt gezien wat er op de planeet is gebeurd. Zelfs 40 jaar geleden was er een handjevol mensen die vanuit huis hun gemoedstoestand konden binnenhalen en dat licht konden aarden. In het begin van de mensheid waren er relatief weinig mensen die de geest konden kanaliseren. Tegenwoordig zijn er letterlijk honderdduizenden van deze mensen die jullie kanalen, of mediums, op jullie planeet noemen, die allemaal een iets andere stem hebben. We zeggen jullie dat velen van hen zich niet eens bewust zijn dat het kanalen zijn.

Albert Einstein was een kanaal, net als Nikola Tesla. Beethoven, Picasso, Copernicus, Davinci en meer brachten allemaal berichten binnen die ze kregen, zelfs tegen de weerstand in van diegenen die zich verzetten tegen verandering brachten ze hun boodschap. Er zijn veel wezens op deze planeet die informatie krijgen en leren om erop te vertrouwen, om het door te maken, door te geven en uit te drukken, zelfs in het aangezicht van degenen die het niet willen horen. Die kanalen waren slechts weinigen en woonden ver van elkaar, zelfs 40 jaar geleden. Vandaag is dat enorm aan het openen. Dat heeft veel te maken met het feit dat je bent begonnen door de vierde dimensie te gaan, waarvan het grootste deel 35 tot 40 jaar geleden al begon.

De vierde dimensie is geen plek om in te leven, maar eerder een plaats om doorheen te gaan om indrukken te krijgen. Het begint het proces van snelle verandering, wat nu heeft geleid tot een terugslag van conservatisme die wereldwijd opdook. In de vierde dimensie heb je een interessante tijdsordening. Slechts een korte tijd geleden begonnen veel van je leraren te praten over dat tijd circulair zou zijn, en in de vierde dimensie wordt de tijd op die manier ervaren. Het kan nu als een cirkel worden waargenomen. Hoe werkt dat? Het is heel simpel.

Als je een bepaald punt van de cirkel neemt, heb je de gelegenheid om iets in je leven te ervaren. In de circulaire tijd bedruk, of teken, je de cirkel met een ervaring. Als je klaar bent met de ervaring en het onder de knie hebt, verlaat het de cirkel. Zo niet, dan zal dezelfde ervaring terugkeren in een andere vorm als de cirkel van tijd draait. Of je er succesvol in bent of niet, maakt niet uit. Het gaat niet om oordelen en heeft niets te maken met goed, slecht, goed of fout. Nogmaals, in de vierde dimensie kun je die dualiteit beginnen te verliezen. Het is echter heel moeilijk om te doen omdat je altijd hebt geprobeerd je waarheid, regels, leven en wetten te vinden in die dualiteit. Je hebt geprobeerd om je waarheden specifiek op te schrijven, zodat je je kunt omdraaien en ze kunt leren aan degenen die achter je aanliepen. Toch begin je hier te begrijpen dat er echt geen goed of fout is. In die zin heeft de vierde dimensie een geheel andere perceptie. Sommigen houden nog steeds vast aan de oude driedimensionale werkelijkheden, terwijl veel wezens opzettelijk niet in de vierde dimensie zijn gestapt. Anderen hebben het gevoel alsof ze in iets zijn geduwd dat ze niet hebben gekozen.

Mensen verzetten zich tegen verandering

Een deel van de weerstand heeft te maken met de grote angst veroorzaakt door verandering. Velen kwamen zelfs in opstand tegen verandering, en hielden hun oude waarheden vast, zelfs als al het bewijsmateriaal anders aangeeft. Helaas is jullie nieuws hier dagelijks mee gevuld. In de vierde dimensie is tijd nu een cirkel en dat betekent ook dat je kunt zien dat alles wordt herhaald. We hebben deze lineaire tijd genomen en deze in een cirkel gewikkeld. Als je op één plek op de tijdlijn zit en een ervaring hebt, dan is het geneigd om weg te gaan. Als er iets in je wezen overblijft dat niet duidelijk is of geregeld is, en in de circulaire tijd is, dan herhaal je de ervaring opnieuw. Het betekent ook dat je terug kunt gaan naar je geschiedenis en veel van die patronen kunt opruimen die steeds in je leven blijven. Circulaire tijd in de vierde dimensie is iets dat jullie allemaal de mogelijkheid geeft om je indrukken op te slaan.

Vijfde dimensie; spiraaltijd

De meesten van jullie die dit hebben gezien en gelezen, zijn daar duidelijk doorheen gegaan. Je bent in de vijfde dimensie belandt en je probeert dit uit te zoeken, in een poging het te laten werken. Welnu, in de vijfde dimensionale tijd is zowel de lijn als de cirkel. Het is een spiraal en in spiraalvormige tijd zijn de dingen heel anders. Oh, je bent zo gewend om in de derde dimensie te leven. Zelfs je eigen brein werkt op een lineaire manier; één gedachte per keer. Als je een spiraalvormige tijd hebt, waar je ook bent op de tijdlijn, kun je naar de overkant kijken om iets anders te zien. Je kunt snelkoppelingen gebruiken om dingen uit je verleden gemakkelijker op te helderen. Door zijwaarts te springen, merk je kansen op die je nog nooit hebt gezien. Je kunt zelfs op de tijd reizen. In het bijzonder met degenen onder jullie die dit nu bekijken en lezen, reist bijna 90 procent van julliedoor en op de tijd. Je bent teruggekomen om hier op dit moment te zijn. Niet alleen om te observeren en te kijken, maar om een verschil te maken, breng je energie en inzichten mee. Nu dat je hier bent, herinner je ze nog? Nee, niet altijd in je hoofd, maar je herinnert je ze in je hart. Dat is de sleutel tot waar je naartoe gaat, spiraaltijd en gedachte. Spiraalvormig leven combineert nu de energie van de derde en vierde dimensie samen, om jullie deze prachtige voorwaartse beweging met een nieuw perspectief te brengen.

Ervaringen herhalen zich nog steeds, net als in de circulaire tijd. Je hebt nog steeds de mogelijkheid om dingen op te ruimen die je nog niet eerder had afgevinkt. Het wordt echter gemakkelijker omdat je het in de spiraal kunt omdraaien en kunt zien wat je hebt gedaan de laatste keer dat je daar was. Daardoor kun je ook veel dingen opruimen, door op een heel andere manier heen en weer te gaan. Dit zijn de elementen die we zullen gebruiken als we je naar de morfogene lichamen brengen, en je naar de volgende stap brengen van diegene die willen blijven en kijken naar enkele van de mooie dingen die zullen plaatsvinden. Degenen die deel willen uitmaken van een van de grootste veranderingen die ooit ergens hebben plaatsgevonden.

Al geruime tijd hebben we het erover gehad dat alle ogen op planeet Aarde zijn gericht. Het is veel meer dan dat. Je opent de deur om op een nieuwe manier een geheel nieuw licht te creëren, en dit is nog nooit eerder gedaan op dit niveau. Je kunt je licht aarden en hier een verschil maken, nu in de spiraal van de tijd. De volgende keer dat dit op dezelfde plek op de spiraal komt, kijk je terug en zeg je: “Ik weet dat ik daarmee heb gewerkt, ik herinner me dit.” Je zult precies weten wat er gaat komen, dus de angst zal enorm zijn verminderd.

Je krijgt de kans om het in goede banen te leiden, jezelf voor te bereiden en zelfs te anticiperen op elk moment van de toekomst. Wanneer spiraaltijd en de gedachte ervan, onder de knie is, heeft angst geen plaats om te zich te verbergen. En wanneer angst niet langer bestaat, kun je niet worden gemanipuleerd. Je begint een deel van het geheel te worden, ook al ben je in de vijfde dimensie en begin je je opnieuw te verbinden met de harten om je heen. Het lijkt erg op wat je deed in de dagen van Lemurië. Het komt terug, geliefden, de open harten van de Aarde zijn op hun plaats. Nu zullen we zien hoe je ermee werkt. We verwelkomen je op dit moment op deze plek op aarde. Jouw ruimte is gereserveerd, jij zit nu in de stoel en de hoofdattractie staat op het punt te beginnen. Weet in elk deel van jezelf dat je hier opzettelijk bent met een perfect antwoord, terwijl je door een spiraalvormige tijdsruimte beweegt. Geniet van de rit, dierbaren, ik ben de Hoeder van de Tijd.

ESPAVO

____________________________________

Groeten van Thuis, dierbaren.

Ik ben de Wetenschapper van het Hart en ik kom vandaag om meer met je te delen over het spiraalachtige tijdsruimte-aspect. Zoals de Hoeder van de Tijd al zei, biedt spiraaltijd je verschillende perspectieven en verschillende punten van waarneming. Daardoor kun je van het ene niveau naar het andere springen. Dat is niet mogelijk met lineaire tijd of zelfs met rondetijd. Terwijl je begint met het onthullen van de spiraalvormige Tijdruimte, zul je ontdekken dat nieuwe dingen mogelijk zijn. Het gebeurt niet alleen met diegenen op het hoogste niveau van de evolutie, maar met iedereen omdat het collectief nu de vijfde dimensie heeft bereikt. Natuurlijk hebben de meeste mensen daar geen idee van. Hoewel ze iets anders kunnen voelen, worden ze nog steeds wakker en zetten ze hun driedimensionale zelf aan. Ze volgen de driedimensionale regels, die niet altijd op dezelfde manier werken. In een spiraalvormige tijdsperiode begint iedereen de dingen anders te zien. Dus, was er altijd spiraalvormige Tijdruimte? Ja, het is geen Tijdsruimte die hier is veranderd, dierbaren, het zijn mensen die zijn veranderd. De geesten die aan mensen doen alsof hebben nu een niveau van vibratie bereikt waar je de spiraalvormige tijdruimte kunt waarnemen die er altijd was.

Met deze nieuwe perceptie kun je beginnen met uit de dichtheid van het spel te stappen, je zult je eigen vermogens binnen je fysieke lichaam veranderen. Na verloop van tijd verlies je dichtheid. In de loop van de volgende 40 jaar is er een hele transitie die plaatsvindt tussen alle mensen die ervoor kiezen om daaraan deel te nemen. Je bent nog steeds op de planeet van de vrije keuze, dus er zullen er heel wat zijn die ervoor kiezen om dat niet te doen, om de een of andere reden. Diegenen onder jullie die dat willen, zullen echter naar hogere vibrationele lichamen gaan. Je zult je leven aanzienlijk verlengen en je zult ook niet de dichtheid hebben. Terwijl de Aarde door haar veranderingen gaat, bevindtjij je zich in een andere positie om dat nieuwe spel te observeren en te spelen dat zich nu op planeet Aarde vormt. Deze vinden allemaal nu plaats, en dan zal er de komende 10 jaar de mogelijkheid zijn om over te gaan naar wat we het morfogene lichaam hebben genoemd. Dat is de eerste fase van dit evolutionaire proces. Het omvat begrip van spiraalvormige tijdsruimte, spiraalgedachte, leven in de spiraal, hoe daar het best gebruik van te maken. Er is ook een interessant proces dat we iedereen willen vertellen zodat je gewaarschuwd kunt worden: je bent niet de enige die een spiraalvormige tijdspanne ervaart. Er zijn mensen en bedrijven die op dit soort dingen letten, dus ze zouden het kunnen gebruiken voor hun zelf gekozen doeleinden.

Kijk uit voor zwendel

Wat er gebeurt, is dat je vooruit en achteruit veel beter kunt zien dan voorheen. Er zijn veel wezens, dierbaren, die dit willen gebruiken voor hun eigen vooruitgang en doeleinden. Dientengevolge, op dit moment op planeet Aarde, heb je meer van wat je oplichting zou kunnen noemen dan ooit tevoren. Wat bedoelen we met een zwendel of oplichting? Het kan iets zijn dat je in je e-mail ontvangt waarin staat dat Microsoft je probeert te bereiken omdat je een virus op je computer hebt. Of misschien belt iemand je op en vertelt je dat de Belastingdienst contact met je probeert op te nemen, dus je moet dit telefoonnummer bellen om te voorkomen dat je wordt vervolgd. Er zijn allerlei dingen die plaatsvinden op deze planeet, zoals nooit tevoren. Wees alsjeblieft voorzichtig, dierbaren, en wees op je hoede, omdat spiraalvormige tijden het gemakkelijker maken om te misleiden.

Er gebeuren veel dingen omdat je geen controle over internet hebt zoals je ooit wel had. Dat kan op een gegeven moment ook veranderen. De mensen die een wereldwijd web hebben geïntroduceerd, werken ook aan een nieuw niveau dat werkt via blockchain en niet kan worden beheerd op de manier waarop zelfs jouw internet vandaag de dag kan zijn. Spiraalgedachte wordt ook gebruikt door degenen die je willen motiveren of beheersen. Alles wat we vragen is dat je je gewoon bewust wordt van het nu moment. Hoe voelt je hart op dit moment aan? Dat zal je beschermen tegen iedereen die spiraalvormige tijden en spiraalprocessen wil gebruiken om je te beïnvloeden. Je ervaart dat meer dan ooit op deze planeet. Mensen die bijvoorbeeld vaak liegen en hun leugens herhalen, totdat ze geloven dat ze spiraaltijd gebruiken.

Die opzettelijk uit integriteit

In zeer korte tijd zullen mensen evolueren tot het punt waarop ze de leugens niet langer tolereren. Ze zullen gewoon eisen dat mensen meer geïntegreerd raken. Integriteit speelt hierin een grote rol. Zelfs als je uit de circulaire tijd in een spiraalvormige tijdspanne komt, zullen degenen die niet integer zijn naar de oppervlakte komen. Het is een interessant proces. We hebben dit eerder genoemd toen we het boek Spirituele Psychologie via de Hoeder channelden. Degenen die niet integer zijn, plaatsen zichzelf meestal op plaatsen waar iedereen ze kan zien. Je houdt ervan om ze te bekijken, sommige zijn zelfs acteurs. Maar het zijn niet de mensen die ze doen alsof ze zijn. Ze zijn opzettelijk integer en je houdt ervan ze te bekijken terwijl ze dat doen. Je zult ze plaatsen waar je ze de hele tijd kunt zien. Niet dat het slechte mensen zijn, maar dat ze acteren. Je houdt ervan om het te bekijken, wat voor ons fascinerend is. Je beoordeelt ze zelfs op hoe goed ze handelen en geeft vervolgens prijzen voor het beste spel. We vinden dit absoluut fascinerend om te zien. Echter, in een spiraalvormige tijdsruimte kan dit tegen je gebruikt worden, vooral in het begin. Dus we vragen jullie allemaal om meer bewust te worden. Wees een beetje sceptisch, kijk naar alles. Neem het allemaal op. Mis het niet en keert niets de rug toe, want daar is het leven veel te kort voor. We vragen je eenvoudig om je meer bewust te worden, zelfs een beetje wijzer, om te herkennen dat de spiraalvormige tijdsruimte hier is. Het is anders en er zijn zelfs mensen die het tegen je zullen gaan gebruiken, dus blijf alert.

Word je bewust van wat je de zwendelpraktijken op je planeet noemt, want ze groeien in aantal en intensiteit. Dat de middenklasse op veel plaatsen in de wereld al heel lang geen vooruitgang in hun inkomen heeft gezien, propageert veel van deze oplichting. Mensen proberen geld te verdienen, op welke manier dan ook. Alstublieft veroordeel ze niet, maar wees je bewust van hen en voed hen niet door je onwetendheid.

Er zijn geen slechte mensen. Het zijn mensen net zoals jij, sommigen van hen zijn bang en anderen zijn hebberig. Sommigen van hen zijn gewoon op zoek naar snelkoppelingen. In een spiraalvormige tijdruimte is het eenvoudiger om die snelkoppelingen te vinden dan ooit tevoren. Dit is dus een beetje een waarschuwend verhaal dat we delen. Houd er rekening mee dat wanneer je naar dit volgende niveau gaat, er veel van degenen zijn die hun handen in je zak willen steken of je willen motiveren om dingen uit angst te doen. Wees voorzichtig, blijf op de hoogte en sta in het licht. Het is mijn grootste eer om dit naar je toe te brengen op een punt in je evolutie waar je het kunt horen. Je doet voortreffelijke dingen op je planeet en we zijn zo ongelooflijk trots op ieder van jullie, dus ga zo door met het goede werk. Zoals de Hoeder van de tijd zou zeggen, goed gedaan, dierbaren. Behandel elkaar met respect, koester elkaar en speel goed samen.

Ik ben de Wetenschapper van het Hart en ik wens jullie allemaal Espavo.

De groep

Speciaal verzoek: Copyright 2018 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

Share This Story, Choose Your Platform!