Bakens van Licht: Het nieuwe Mannelijke Paradigma

Bakens van Licht:
Het nieuwe Mannelijke Paradigma

Steve Rother / Februari  2019

Gegroet dierbaren,

We brengen je Groeten vanuit huis. We komen vandaag bij je om je naar het volgende niveau te brengen, omdat er zoveel informatie wordt gedeeld op planeet Aarde. Het wordt van tijd tot tijd een beetje verwarrend. Dus laten we je eerst de Groeten van Thuis brengen. Jullie hebben allemaal een sterke verbinding in je hart, je energie en je geest, die in dat fysieke lichaam verblijft. Jullie gaan nu allemaal een andere richting op. De laatste keer dat we samen waren, kwamen we praten over een natuurlijke balans van het vacuüm dat kan worden veroorzaakt. We hebben ook veel gesproken over liefde en angst, die gewoon tegenovergestelde kanten van dezelfde medaille zijn. Het hele proces van angst is echter alleen op planeet Aarde aanwezig, waar het een natuurlijke menselijke ervaring is. Laten we, terwijl je naar dit volgende niveau gaat, een beetje uitleggen wat er gaande is en wat de volgende stap kan zijn voor alle mensen.

De balans, de egalisatie

Er is werk aan de winkel, het ligt recht voor je neus en het is absoluut magisch. Je moet begrijpen, dierbare, hoe moeilijk de komende tijden voor alle mensen kunnen zijn. Je bent ongelooflijk vooruit gegaan, kijk gewoon naar de wereld om je heen. Het leven is nu gemakkelijker dan het zelfs 10 jaar geleden was. Je gaat snel vooruit, dus geniet ervan en vier het, werk ermee. Nu, de laatste keer dat we samen waren, hadden we het over het balanceren van energie. Wat gebeurt er als iets uit balans raakt? Er is een balansbeweging die op natuurlijke wijze plaatsvindt. Nou, we gaan je dat vandaag vanuit een ander perspectief laten zien. We praten nu al geruime tijd over de opkomst van het vrouwelijke op planeet Aarde. De opkomst van het vrouwelijke neemt een geheel nieuwe rol aan. Je zult het zien zoals het zich de komende drie tot vier jaar ontvouwt.

Er zal een uitgesproken vrouwelijke kracht zijn. Niet alleen energetisch, maar ook in kracht. Dat betekent over het algemeen dat er een aantal nieuwe definities moet komen, een heroverweging en herformulering. Veel van je woorden zijn ofwel verouderd ofwel werden oorspronkelijk specifiek gebruikt voor mannelijke energie. Jullie soort wordt bijvoorbeeld zelfs geïdentificeerd als de mensheid.  Het herkennen en veranderen van deze onevenwichtigheden maakt deel uit van het maken van ruimte voor het vrouwelijke om te groeien. Dus laten we hier even over praten, want het is een enorm stuk van wat er de komende jaren zal gebeuren. Deze onbalans is veel groter dan je denkt. Het balanceren zal van invloed zijn op elk deel van het leven op planeet Aarde, tot aan je natuurkunde. Het goede nieuws is dat het al onderweg is.

Mannelijk Paradigma

De mannelijke kant van het Aarde-spel kan deze onevenwichtigheid effectiever bereiken dan de vrouwelijke kant. In de loop van de tijd zal de mannelijke energie een veilige ruimte beginnen te creëren zodat het vrouwelijke op kan staan. Om dit te doen is een nieuw mannelijk paradigma nodig. Mensen bevinden zich in een evolutionaire stap en het balanceren van deze onevenwichtigheid zal iedereen ten goede komen. Het geeft het mannelijke een creatievere en andere rol in de wereld. Ja, natuurlijk, er zal weerstand zijn, maar de pure kracht van de vrouwelijke opkomst is niet te stoppen. Heb je ooit geprobeerd het tij te stoppen als het binnen wilde komen? In een korte tijd zullen velen die weerstand hebben geboden vinden dat ze veel meer te winnen hebben met ondersteunend zijn en  zal een nieuw mannelijk paradigma beginnen te groeien. We vragen dat iedereen zich op dit nieuwe paradigma begint in te stellen. Het is heel simpel. Er zal een natuurlijke balans zijn, maar het zal veel langzamer zijn dan je wellicht gewend bent. Het kost moeite, omdat er weerstand zal zijn met aanzienlijke heen en weer beweging.

Wat als je een vrouw bent die in deze energie werkt? We zijn ons ervan bewust dat 70 procent van ons publiek vrouwelijk is, maar je draagt ook mannelijke energie bij je dus houd dat in gedachten.  Dit is dezelfde manier waarop we met mannen hebben gewerkt om vrouwelijke energie te dragen. Het is nu echter nuttig voor vrouwen om het veilig te maken om het mannelijke paradigma te veranderen. Die scheiding moet verminderen, daarom heb je zoveel nieuws over verschillende soorten seksualiteit.  Van bi-seksualiteit tot transgender, of gender fluide, mensen mengen zich, komen samen en hebben nieuwe soorten relaties. Er gebeuren allerlei interessante dingen, die niet goed of fout zijn. Het laat gewoon zien dat het collectief op weg is naar een nieuwe energie om in balans te komen, en het is het huidige mannelijke paradigma dat dit kan vertragen.

Is het mogelijk dat het nieuwe mannelijke lichaam de vrouwelijke energie zal ondermijnen of overwinnen? Nee, de vrouwelijke energie is veel te krachtig, vooral op dit moment. Waarom dan niet balans bereiken door harmonie?  We realiseren ons dat het behoorlijk lang geleden is dat op je planeet de dingen op die manier opgelost konden worden. Meestal gaan mensen  oorlog voeren, maar daar kom je nu ook voorbij, dat hoeft niet meer. Je groeit op als een planeet van wezens en dat gebeurt heel snel. Dus, om deze vrouwelijke energie te creëren, welke stappen kan iemand nemen om het veilig te maken? Kijk eens naar gender gelijkheid, die vrijwel overal nog uit balans is op bijna elk gebied waarin je bent opgegroeid. Dus, kijk naar gebieden die je beïnvloeden,  je kan daar een enorme impact op hebben.

Velen van jullie kunnen  een groter verschil maken dan je je realiseert, om te helpen de ruimte te creëren voor deze energie om te evolueren.

Oude paradigma’s over competitie loslaten

Mensen zijn moeilijk omdat je bent opgegroeid in een veld van polariteit en dualiteit. Je ziet alles als goed of fout en goed of slecht. Als je uit de competitie kunt stappen, zal het je helpen, omdat bijna alles in een raamwerk van competitie is geplaatst. Dit is hoe je jezelf hebt gemotiveerd. Hoewel het niet verkeerd is, kunnen dingen anders gaan werken nu je in de vijfde dimensie zit.

Je begrijpt al hoe je magie creëert. Je kunt dingen eenvoudig creëren door erover na te denken. Wanneer je jezelf op één lijn zet, wordt alle energie in elke cel van je lichaam zo uitgelijnd dat de grootste hoeveelheid licht wordt doorgelaten.  De magie verschijnt en die is nu binnen handbereik.

Wanneer je de energie van het mannelijke en vrouwelijke in evenwicht brengt, creëer je een geheel nieuw collectief dat samen kan opkomen. Door dit te doen, kun je veel van de problemen oplossen die mensen op dit moment op planeet Aarde hebben. Het is moeilijk om de vele oorlogen op aarde te tellen, op zoveel niveaus. Immigranten worden uit hun huizen verdreven, wat massale migratie veroorzaakt. Mensen die wonen op de plaatsen waar ze, als vluchteling naartoe migreren, reageren alsof anderen iets van hen wegnemen. Oh mijn hemel, jullie mensen spelen zulke leuke spellen! Het is absoluut geweldig om te zien. Het vrouwelijke energie heeft de oplossing voor dit probleem. Wanneer moeders op alle niveaus met moeders spreken, zullen de dingen beginnen te veranderen omdat dit evenwicht klaar staat om de verandering te laten plaatsvinden. Herinner je, je bent op de planeet van vrije keuze.

En dit nieuwe mannelijke paradigma kan gebaseerd zijn op creativiteit in plaats van op competitie. Eens droeg de grottenman een knots, maar wat als dat niet het mannelijke paradigma was geweest? We hopen dat je je realiseert dat het paradigma oeroud is. Dus, wat als de nieuwe mannelijke norm was om macht te verkrijgen door middel van harmonie in plaats van geweld? Het is ‘het mannetje’ op jullie planeet dat er baat bij zal hebben om in een nieuw paradigma te stappen. Droom, stel je voor en plaats jezelf in  gedachten in het collectieve verhaal.  Het begint allemaal met een gedachte.

Er zijn nu plaatsen waar je hiermee kunt beginnen en het collectief vindt een nieuwe energie. Het is bijna alsof alle deuren en ramen plotseling zijn geopend en de frisse lucht erin komt. Maak ruimte voor het vrouwelijke om op te staan. Hoe kun je iemand met vrouwelijke energie bekrachtigen? En het hoeft geen vrouw te zijn, wat het interessante deel is. Je hoeft geen man te zijn om een nieuw mannelijk paradigma te bedenken. De realiteit is dat, als je eenmaal de paradigma’s op orde hebt en weet hoe het werkt, je het redelijk gemakkelijk kunt doorgeven. De komende paar maanden heb je de gelegenheid manieren te vinden om een nieuw mannelijk paradigma te maken.

Dat is magisch, dierbaren. Ja, het zal enige moeite kosten en het zal een collectieve beslissing zijn, niet een enkele. Er zijn geen boeken geschreven over het onderwerp, geen enkele cursus of kanaal is erover gegeven.

Echter, wanneer de energie verankert die de volgende deur opent waar jullie allemaal op gewacht hebben, zal het plaatsvinden. We hebben je al eerder verteld dat je je in een tijd van meesterschap bevindt en dat er de komende maanden nog steeds afstemmingen plaatsvinden. Je probeert je exacte afstemming te vinden waar je het in je hoogste potentieel kunt zijn die van een spirit die doet alsof hij een mens is. Het gevolg is dat er veel veranderingen optreden.

Het nieuwe spel

We kunnen niet wachten om een aantal spannende dingen met je te delen die je kunt doen als je naar dit volgende niveau gaat. Het is zo ongelooflijk, omdat de magie in je hand ligt. Je hoeft niet eens te denken, en je hoeft zeker geen cursus te volgen of te leren hoe je jezelf op één lijn kunt brengen om iets te laten verschijnen.  Je doet het gewoon. In werkelijkheid zul je op verschillende manieren hiermee werken. Je leert hoe je in dit andere gebied kunt stappen, hoewel de angst om daar te komen problemen kan veroorzaken. Het goede nieuws is dat als je eenmaal daar bent, de angst heel gemakkelijk te verdrijven is. Je gaat het leven op dit volgende niveau veel comfortabeler vinden. Het is heel anders en, ja, je stapt uit het fysieke.  Wees alsjeblieft niet bang, want het is echt een ‘stervens’proces. In werkelijkheid zullen de meesten van jullie niet echt weten dat je het hebt volbracht totdat je je omdraait en het jezelf bewijst. Ontspan gewoon, dierbaren.

Doorloop het proces en weet dat je veel kansen hebt. Telkens als je iets niet in orde vind, veranker het dan door een mentale notitie te maken. Het is zo simpel.  Wanneer je iemand op televisie of internet bekijkt die uit balans lijkt te zijn met mannelijk vrouwelijk, maak dan een mentale notitie. Stel je dan voor hoe het zou werken als het paradigma anders zou zijn ingesteld. Je kunt het in je hart verankeren, wat de uitdaging of disharmonie ook mag zijn. Kortom, je hebt de intentie ingesteld om te worden geharmoniseerd. Dat is wat er gebeurt als je worstelt met een probleem. De hele wereld helpt je ermee en dat is de diepe waarheid van het innerlijke niveau dat je nu begint te bereiken. Hoe bereik je het? Maak ruimte voor het vrouwelijke.

Divisiesverdelen

Er zijn tijden geweest dat je groeide, en opnieuw moest je dan vooruitgang boeken. Als je al op aarde was moest je je door de jaren 1960 en de jaren 1970 heen leven.  Ja, je moest beha’s verbranden. Je moest al die dingen doen om uit de controle te komen en de vrijheid van de vrouwelijke energie in te gaan. Soms, wanneer de mensheid te snel beweegt, is er teveel scheiding tussen de ene gedachte en de andere. Mensen eindigen met het spelen van dit spel, het is zoveel gemakkelijker als je samenwerkt. Hoewel beide geslachten dit kunnen oplossen, heeft de vrouwelijke golf de grootste kans op dit moment.

Licht verankeren

Dierbaren, jullie zijn de grootste magische engelen die ooit hebben geleefd. Je kunt helpen de problemen van de wereld op te lossen door licht te verankeren. Hoe werkt het? Hoe doe je dat? Het begint met bewustzijn. Het is heel simpel eigenlijk, je wordt je bewust. Of je je nu bewust wordt van het probleem in de krant, op televisie of misschien een paar keer met jezelf of met je kinderen. Dat zijn de stukjes waarvan we willen dat je ze verankert. Je hoeft ze niet altijd op te lossen, maar als je weet dat daar een probleem is en je ziet het, veranker dat dan en breng het naar binnen. Identificeer het als een probleem, maar laat de onmiddellijke noodzaak om het te corrigeren los.  Breng dan die harmonie in je hart en in een zeer korte tijd zal het veranderen.

Natuurlijk wordt ruimte maken voor het vrouwelijke het gemakkelijkst bereikt door een nieuw paradigma voor mannelijke energie te creëren omdat het huidige paradigma voor mannelijke energie volledig achterhaald is. Het gebruik van geweld zal in een vrij korte tijd ondoeltreffend zijn als mensen evolueren. Dus als je geen geweld wilt gebruiken, moet je harmonie gebruiken, en dat is wat we vanaf het begin met je probeerden te doen. We komen dichterbij een nieuw mannelijk paradigma. Het creëren van een nieuw mannelijk paradigma betekent niet dat elk ‘mannetje’ erin zal stappen. Maar als de druk van de opkomst van het vrouwelijke wordt gevoeld, is het hebben van deze uitgedrukte gedachtevormen als het hebben van een sjabloon dat al op zijn plaats is om in de nieuwe energie te passen. Deze paradigma’s zijn tijdelijk omdat ze moeten groeien, hoewel ze dat op een plek zullen doen die zich op een plek bevindt.

Er is een mogelijkheid om een nieuwe realiteit te betreden en om op dit moment de leiding te nemen. We vragen je in je eigen leven, of je nu mannelijk of vrouwelijk bent, hoe je kunt helpen om een nieuw mannelijk paradigma te creëren, zelfs voor de mannelijke aspecten in jou zelf. Het maakt geen verschil of je een man of een vrouw bent. We houden ervan om je met die ideeën te prikkelen.  In staat zijn om die zaden in zeer vruchtbare grond te planten omdat je de lichtwerkers van planeet Aarde bent. Je kwam op zeer kritische momenten in actie om precies op deze momenten hier te zijn. Je ontwaakt uit de droom in een ongelooflijk tempo. Reik uit en houd elkaars handen vast. Je kunt ruimte maken voor het vrouwelijke door een nieuw mannelijk machtsparadigma te creëren. Goed gedaan, dierbare. Het is met de grootst mogelijke bewondering dat we je op deze manieren begroeten. We vragen je om elkaar met respect te behandelen, voor elkaar te zorgen en goed samen te spelen.

Espavo

De groep

Speciaal verzoek: Copyright 2019 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.