Bakens van Licht: Solara Update over de planeet met twee zonnen

Bakens van Licht:
Solara
Update over de planeet met twee zonnen

Steve Rorher / April 2019

Groeten van Thuis dierbaren.

We komen vandaag bij je langs om je een beetje verder op weg te helpen en met je te delen wat er gebeurt. Ja, je wereld verandert. Je eigen lichamelijkheid begint nu te verschuiven. Ja, de aarde is aan het veranderen. Je omgeving verschuift op zoveel manieren om je heen. Hoewel het een enge tijd kan zijn voor mensen, vertellen we je ook dat je precies op tijd bent. Dat is een van de belangrijkste elementen die we op deze dag met je willen delen. Er zijn verschillende plaatsen in het universum die  de veranderingen die op aarde plaatsvinden, hebben waargenomen. Ze hebben de aarde gezien en kunnen je zien zoals mensen telescopen gebruiken om andere planeten te vinden.

Solara

In de afgelopen jaren hebben jullie wetenschappers vele planeten geïdentificeerd die zich bevinden in, wat zij, de Goudlokaaszone, noemen. Deze planeten bevinden zich op een zodanige perfecte afstand van de zon datze in staat te zijn het leven te ondersteunen dat vergelijkbaar is met het biologische leven dat op planeet Aarde bestaat. Wel, dierbare, je zit niet als enige in een spel. Je hebt dat geweten en we delen enkele verhalen van een van deze spellen op een planeet die we Solara zullen noemen. Begrijp alsjeblieft dat we die naam hebben gekozen omdat die naam in jouw wereld past. Wanneer je eindelijk deze planeet ontdekt, zul je je eigen namen en je eigen beschrijvingen ervoor hebben. Het ondersteunt het leven echter op dezelfde manier als het leven dat je op planeet Aarde hebt. We noemen het Solara omdat het twee zonnen en een ander type cyclus heeft dan op aarde heerst. Het is vergelijkbaar in veel van de grotere aspecten, maar de dagelijkse levenscyclus is anders en dus is het tempo behoorlijk langzamer dan op aarde.

Collectieve Evolutie

Wij vertellen jullie, dierbaren, dat in de miljarden spellen, zoals die van jullie, door al dat is, elk van hen een set regels had met uitzondering van planeet Aarde. Zodat het aardespel het enige spel van vrije keuze was, maar nu zijn er ook anderen. In de laatste paar jaar zijn mensen de vijfde dimensie binnengestapt en hebben ze een heel nieuwe mogelijkheid van realiteiten gecreëerd die je hier op planeet Aarde kunt manifesteren. Terwijl die evolutie plaatsvindt, verandert je planeet.

Evolutie is niet beperkt tot de mensheid; de Aarde doorloopt veel van de verschuivingen en veranderingen die we hebben voorspeld en ze evolueert zelf. In sommige opzichten zou je kunnen zeggen dat dit een normale vooruitgang is. Alles heeft een tijdslimiet aan jouw kant van de sluier, zelfs de Aarde zelf. Hoewel ze het einde van haar tijd nog niet bereikt heeft, evolueert ze door haar fases heen. Mensen nemen een soortgelijk pad wanneer ze het spel betreden. Ze ondergaan de kindertijd, daarna de puberteit en verschillende aanpassingen van het fysieke lichaam om verschillende energieën op verschillende momenten in hun leven vast te houden.

Interacties zijn een beetje anders dan op aarde, maar Solara is in veel opzichten een vergelijkbaar planetair systeem. Minder technisch gevorderd, Solarians zijn diep onder de indruk van wat mensen onvoorwaardelijke liefde noemen. Dit is meer dan een ervaring voor hen, het is een manier van leven, waardoor ze comfortabel kunnen leven met de extreme empathie die ze allemaal dragen.

Solarians hebben een andere samenstelling dan mensen, omdat ze een sterkere magnetische verbinding met elkaar hebben. De sluier die ze dragen is hetzelfde, dus ze moeten nog steeds werken om zich te herinneren wie ze zijn om verbinding te maken met hun hogere zelf. Het grootste verschil is de verbinding die ze met elkaar hebben. Vergelijkbaar zijn enkele wegen naar de verbinding die gebruikelijk waren in de tijd van Lemurië, Solarians hebben een hartverbinding met elkaar. Ze voelen hun eigen effect op de wereld en anderen om hen heen. Dat heeft hen in staat gesteld om te evolueren in harmonie met hun dagelijkse acties.

Het is deze hartverbinding die ze met elkaar hebben en waardoor ze nu leren zich te concentreren op de bewoners van de Aarde. Het is op deze manier dat zij in zeer beperkte mate gebruik kunnen maken van de gebeurtenissen op aarde. De reden dat we over Solara vertellen, is zodat je weet dat je nooit alleen bent. Ook het dagelijkse leven van elke Solariaan is veranderd sinds de ontdekking van de aarde.

Op dit moment dansen velen op Solara van vreugde omdat je aan hen denkt. Je geeft hen hun verbinding terug, en we vertellen je dat ze eraan werken om je liefde op de meest ongelooflijke manieren te sturen. Soms, wanneer je niet kijkt, verbinden ze zich op manieren dat ze enorme energiegolven naar de planeet Aarde en haar wezens kunnen sturen. Ze kennen je niet bij naam, want hun technologie is niet hoog genoeg om veel te onderscheppen. Ze hebben echter een aantal gebroken televisiesignalen onderschept die ze hebben geanalyseerd waardoor ze iets over de aarde hebben ontdekt. De golven van energie die ze naar de aarde sturen, hebben geen technologie nodig, omdat ze de hartverbinding gebruiken om sneller dan licht te communiceren. Dat is wat ze doen om op dit moment met jou te communiceren.  Wanneer wezens vanuit het hart communiceren, kost het geen tijd om te reizen. Jullie zijn allemaal een integraal onderdeel van elkaar en op een onzichtbaar niveau zijn jullie allemaal verbonden.

Solara ziet de veranderingen

De technologieën die ze gebruiken om de sterren te doorzoeken, zijn vergelijkbaar met die van de aarde. Met behulp van deze technologieën heeft Solara een verandering in de aura van de aarde ontdekt. Vanaf het moment dat ze jouw planeet “ontdekten” tot dit moment, hebben ze aanwijzingen gezien dat de levendige groenen en blauwen, die de oceanen van de aarde vormen, aan het veranderen zijn.

Houd in gedachten dat wat ze zien, lichtreflecties zijn die een generatie geleden zijn gemaakt, en de veranderingen waar ze het over hebben zijn hier al vele jaren geleden gebeurd. Hun perspectief geeft hen de mogelijkheid om deze verandering duidelijker te zien. De Solariers zenden een ultra-lage frequentie naar de aarde en dit zal helpen, dierbaren.

Solarianen houden van het idee dat ze jou hebben gevonden en het is een onderwerp van hun aandacht. Ze zijn niet bekend met het feit dat mensen aan de vooravond staan van een evolutionaire sprong. Maar in die energie kunnen we nu op een nieuwe manier met hen communiceren … via jou. Laten we het uitleggen. Vele malen hebben we de verhalen verteld over Amor die opgroeide in de dagen van Lemurië op planeet Aarde in lichamen, zeer vergelijkbaar met het lichaam dat je nu hebt. Ze waren anders intern opgebouwd, verbonden. Hoewel de wezens in spellen door het hele universum heel anders zijn dan velen van jullie, hebben ze allemaal zeer vergelijkbare attributen. Wanneer je sommige van deze andere wezens ziet, zul je liefdevol en diepgeraakt zijn door hun vorm, de manier waarop ze werken en de manier waarop ze denken.

De Blinddoek afdoen

Op planeet Aarde heb je veel verschillende niveaus van het spel doorgemaakt, na de grote verschuiving die plaatsvond rond de tijd van Atlantis, die van dimensie veranderde. Het was toen dat er een heel nieuw spel voor de Aarde werd ontwikkeld en een nieuw niveau naar voren werd gebracht. Er werd bepaald dat de spelers een stapje verder terug zouden stappen om dit spel met totale vrije keuze te kunnen spelen. Je zou een deel van je diepe verbinding verliezen en je weg in het donker terug vinden.

En dat is het mooie eraan. Zie je, dierbaren, op planeet Aarde heb je het spel daadwerkelijk gewonnen en voltooid wat je kwam doen.  Maar er is zoveel meer. In plaats van alleen maar het winnen van het spel te vieren en uit de dimensies te stappen, wat je op dit punt kunt doen, bleef je en zei je: “Wat kunnen we nu doen? Hoe kunnen we dit gemakkelijker maken voor degenen die achterop zijn geraakt en degenen die zullen volgen? Solarianen hebben je gevonden en ze raken bekend met planeet Aarde, hoewel ze het niet bij die naam noemen. Ze hebben hun eigen namen, talen en manieren van communiceren. Een van de dingen die ze goed doen, is harmoniseren rond een project en jij bent hun belangrijkste project. Iedereen wint wanneer onvoorwaardelijke liefde doordringt. Solara is op dit moment de planeet Aarde aan het overspoelen met onvoorwaardelijke liefde.

Je hebt dit al op vele manieren gezien. De keeper’s keeper (Barbara) sprak erover toen ze vertelde over mensen die helende energieën naar een andere persoon sturen. Het is enorm, een veel groter dan je op planeet Aarde kunt zien, omdat je jezelf een beetje verder naar achteren duwde. Je legt alle andere lagen van de sluier voor je om dat te doen.

Dichtheid introduceren

Dat was de perceptie als de mensheid in dichtheid terugvalt, maar niets is minder waar. Het was een opzettelijke stap, die de mensheid zette om het spel te kunnen winnen. Ook al stap je op een heel ander niveau en begint je een nieuw spel precies waar u bent, Solarians weten dat niet. Wat ze denken te zien is een planeet in moeilijkheden. Dus, ze maken zich zorgen, sturen energie en liefde. Deze zorg voor de Aarde en haar mensen heeft de mensen van Solara samengebracht op manieren die ze alleen maar hadden kunnen dromen. Het is vele jaren geleden dat de mensen van Solara op deze manier zijn samengekomen; het brengt een nieuw niveau van liefde naar Solara en al haar inwoners. Op aarde zien ze een cyclus die vordert waar ze zich erg zorgen over maken, maar ze hebben niet de technologieën om aarde te bereiken. Solarianen kunnen je niet eens laten weten dat ze er zijn, behalve door de enorme hartenergie die ze je sturen. Waarom? Want als je in de verte een planeet ontdekt die plotseling op een manier begon te stralen die je aandacht trok, zou dit de voorpagina van al je nieuwsuitzendingen halen, vooral als je geloofde dat er leven was.

Zie het wonder

We delen dit met jullie omdat Solarianen onvoorwaardelijke liefde naar elk wezen sturen. We praten niet alleen over mensen, maar ook over de bomen en bossen van de aarde. Ze sturen genezende liefde naar de dieren, insecten, koraal in de oceanen en elke vorm van vibratie op de prachtige planeet Aarde. Wat kan je doen? Je kunt je liefde terugsturen en vertellen dat je in orde bent. Solarianen bevinden zich in de ongewone situatie van het waarnemen van het wonder dat op Aarde op het punt staat plaats te vinden.

Het zou geweldig zijn om ze deze hele processie te laten zien, omdat je ze op een gegeven moment zult gaan ontmoeten. Als je gewoon dit evolutiepad voortzet, bereik je een punt waarop je de technologie buiten je niet langer nodig hebt. Waarom? Omdat je de essentie ervan in je hebt opgenomen. Dan zul je in die fase van de evolutie niet de fysieke representaties nodig hebben van veel van de technologieën die je nu dagelijks gebruikt. Dat zal alles veranderen en de harten gaan openen, zodat mensen kunnen beginnen van  hun denkende brein over te gaan naar dat gevoel van energie. Meer dan wat dan ook, wat we je graag willen laten doen, is onvoorwaardelijke liefde terugsturen naar Solara.

Weerkaats de liefde

Zie je, dierbaren, Solarianen ervaren deze ongelofelijke veranderingen ook zelf. Hoewel ze eerder verschillende processen hebben doorgemaakt, hebben ze nooit zo ver in de dichtheid hoeven te gaan als aarde dat deed. Ze hebben nooit echte oorlog op hun planeet gehad, ook al hebben ze van tijd tot tijd uitdagingen gehad, zoals het nemen van een grote beslissing die invloed zal hebben op verschillende generaties in de toekomst. Solarianen zullen dan moeten leren hoe ze die kracht moeten dragen en deze in balans moeten houden met hun empathie.

Ze zullen die energie op een krachtige manier gebruiken om elkaar te bekrachtigen en het is nu op een hele mooie manier verankerd. Hun focus op dit punt als een collectief van een planeet, die eigenlijk groter is dan de jouwe, is om je liefde en energie te sturen. Ze hebben een buur in het universum ontdekt, en ze zouden niets liever willen dan je te ontmoeten. Om je de hand te schudden en verhalen met je te delen. Hun observatie van jouw planeet helpt hen te begrijpen wat belangrijk is voor hun volgende stap in de evolutie, die hun maatschappelijke uitdagingen momenteel onder ogen ziet. Wat je kunt doen is de liefde terugsturen en laten weten dat je je bewust bent en het tempo bepalen voor alles wat nog gaat komen.

Vanuit Solara lijkt het erop dat de aarde door een cyclus van dood gaat, maar alles moet door een dood gaan om een wedergeboorte te krijgen. De aarde sterft niet. Net als jij zal ze evolueren naar een nieuw niveau. De aarde is een magische vrouw. Ze kan voor zichzelf zorgen en het gaat redelijk goed met haar.

Baad in liefde

Je zult deze golven van liefde ontvangen die Solarianen zenden. Je zult ook af en toe een paar vreemde dromen hebben, want zo verwerken julie dingen. Ze sturen energie naar je op een hartenergiegolf, die je meer naar de droomtijd vertaalt. Als je merkt dat je een droom vol liefde ervaart, kijk dan omhoog en je ziet misschien twee zonnen.

Solarianenlaten je baden in de mooiste onvoorwaardelijke liefde, omdat ze eindelijk iets soortgelijks hebben gevonden. Voor het eerst hebben ze leven in het universum gevonden, maar ze weten nog steeds niet eens zeker of het leven is zoals ze het kennen. Ze hebben nu leuke en spannende dingen onderschept. Hoewel ze veel moeite hebben gehad met het interpreteren en uitzoeken wat je televisiesignalen waren, weten Solarianen nu veel meer over het menselijk leven op aarde.

In de komende dagen vragen we je om terug te kijken naar de onvoorwaardelijke liefde van Solara. Wat gebeurt er als je zoveel houdt van iets en je er je energie in stopt? Wat doe je als je verliefd wordt op een andere persoon en een relatie hebt? Je ontdekt alle verschillende manieren om van ze te houden. Doe dat nu met de Solarianen. Stuur hen een mooi bedankje, want wat dat voor hen zal doen, is een golf van troost-energie op hun hele planeet instellen. Ze volgen veel van wat er gebeurt vanuit een vibrationeel standpunt en kunnen het niet allemaal interpreteren. Ze kunnen je televisie niet in realtime bekijken, dus communiceren ze met liefde.

Zit, wordt stil, en maak die verbinding, weet dat je niet alleen bent in het universum. Dat was je nooit, maar dat heb je altijd geweten. Er zijn veel andere wezens uit spellen die nog niet zijn ontdekt. Er zijn er velen die zelfs vandaag nog bij je zijn, hoewel je het nooit hebt kunnen bewijzen. Je bent minstens vier keer heel dichtbij geweest op je planeet, maar hebt ervoor gekozen om er anders uit te zien. Zie je, dierbaren, er is heel veel enge energie geweest in wezens en andere planeten buiten de ruimte, ondanks het plezier dat je ermee hebt in science-fiction. Solarianen zijn wezens van het hart en zij hebben zich erg bezorgd gemaakt over jullie planeet. De Aarde zendt nu een signaal terug naar Solara voor de liefde die van haar toegezondenhebben gekregen. En als je ook je energie stuurt om te zeggen: “Hallo! Dank je, broeders en zusters, welkom in een harmonische vibratie. “

Ieder wezen op Solara zal een beetje makkelijker ademen omdat ze die energie en een nieuwe verbinding zullen voelen. Ze zullen zelfs gaan werken aan verschillende technologieën die je in de nabije toekomst een stuk dichterbij zullen brengen.

Zie je, dierbare, je bent heel uniek in alles dat is. Je hebt dit geweten, want je was bedoeld voor alles dat zich begint te ontvouwen. We zeggen jullie dat er op aarde geen plaats is voor degenen die niet actief zijn. Je bent hier omdat je iets te doen hebt. Als je gewoon de ene voet voor de andere zet, krijg je dat zelfvertrouwen als je naar voren stapt en je prachtige lach uitzendt, dan ben je precies op het goede spoor. Een heel nieuw spel staat op het punt tevoorschijn te komen.

Als die deur eenmaal is geopend, volgen er 8 miljard. Geniet van deze reis, dierbaren, en weet dat je nooit alleen bent. Er zijn er zoveel bij jou in de verschillende dimensies van tijd en ruimte. Onze liefde overstijgt alles en we hopen dat je het vaak voelt. Neem het, gebruik het, veranker het en creëer je hoogste visioenen voor jezelf terwijl je in het nieuwe spel stapt.

Met de grootste eer begroeten wij jou op deze manier en vragen je om elkaar met respect te behandelen. Je kijkt in de ogen van God, voedt elkaar en houdt die deuren open elke kans die je krijgt. Ongeacht welk spel je speelt, speel goed samen.

Espavo.

De groep

Speciaal verzoek: Copyright 2019 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.


Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

Share This Story, Choose Your Platform!