Dierbare Espavo familie,

Dierbare Espavo familie,

Het is met diepe droefheid, als mensen, dat wij schrijven om u te laten weten
dat onze geliefde Barbara haar overgang naar huis heeft gemaakt op 6 mei 2021,
vastgehouden in de armen van Steve en omringd door haar liefdevolle familie.

 Onze geesten keren zich nu om het bruisende Welkom Thuis te vieren,
waarvan we weten dat ze het ontvangt.

Barbara, die net haar 25-jarig jubileum van Lichtwerk over de hele wereld heeft gevierd, was niet alleen de Matriarch van de familie Rother en onze Espavo Familie, ze was ook de Matriarch van een Wereldwijde Familie. Ze straalde de gratie uit van een liefhebbende moeder, een zorgzame zus en een vrolijke vriendin voor zovelen van ons over de hele wereld.

Op elke teamvergadering vroeg Barbara altijd aan elk personeelslid hoe het met hen ging. Bij elk seminar over de hele wereld keek ze het publiek in en maakte ze oogcontact met elke persoon in de zaal. Bekend als “de Kleenex-dame” zwoer ze “nooit een traan de vloer te laten raken” en voor zover wij weten, is dat ook nooit gebeurd.

Ze herinnerde ons er altijd aan om de vreugde te vinden in elk moment en om te zoeken naar de regenbogen tussen het verdriet van het leven.  Barbara hield van regenbogen. Haar giechel was aanstekelijk. Ze had een manier om je het gevoel te geven dat je de belangrijkste persoon in de kamer was en dat alles wat je te delen had ertoe deed, dat jij ertoe deed. Ze pleitte voor liefde overal en in iedereen.

Barbara’s stem veroverde je hart en als ze zong vulde de lucht zich met magie. Overal waar ze reisde, les gaf en in contact kwam met anderen (want dit gebeurde in supermarkten en liften over de hele wereld en niet alleen op seminars) creëerde ze een magische verbinding met anderen met haar liefdevolle hart.

We zullen Barbara eren met een online gedenkteken, maar zoals u zich kunt voorstellen, hebben we nog niet de kans gehad om het verlies van onze Matriarch te verwerken. Details volgen op een later tijdstip.

Als u Steve uw steun wilt betuigen, kunt u een e-mail sturen naar Condolences@Espavo.org  Hij wil iedereen bedanken die contact met hem heeft opgenomen voor de vele e-mails die hij al heeft ontvangen. Hij heeft nog geen tijd gehad om ze te beantwoorden en zal wat tijd en ruimte nodig hebben. Wij danken u voor uw begrip.

Tot binnenkort, laten we u achter met deze teksten die Barbara’s hart uitdrukken zoals wij dat kennen en we nodigen u uit om met ons het verlies en het verdriet, maar ook de vreugde en de viering van haar thuiskomst te delen.

We twijfelen er niet aan dat Elrah de eerste dans krijgt.

Look for me in Rainbows

Time for me to go now, I won’t say goodbye;
Look for me in rainbows, way up in the sky.
In the morning sunrise when all the world is new,
Just look for me and love me, as you know I loved you.
Time for me to leave you, I won’t say goodbye;
Look for me in rainbows, high up in the sky.
In the evening sunset, when all the world is through,
Just look for me and love me, and I’ll be close to you.

-Vicki Brown