De tijd van Drieën – Nieuwe ritmes van Drie-eenheid ofwel Trialiteit

 De tijd van Drieën – Nieuwe ritmes van Drie-eenheid ofwel Trialiteit

Oktober 2015 – Steve Rother
donderdag 22 oktober 2015

Intunen in meerdere dimensies tegelijkertijd.

Gegroet dierbaren.

Deze dag is zo vreugdevol want jullie gaan een nieuwe realiteit binnen. We hebben uitgelegd hoe je in een multi-dimensionaal wereld kunt leven terwijl je , letterlijk maar een fragment van wie je bent kunt zien en ervaren in een fysiek lichaam hier op aarde.  Wij vinden het fascinerend dat jij bent gaan ontdekken welke andere aspecten er van jou zelf zijn. Begin ze te combineren en de perfectie ervan te zien waarmee jij naar planeet Aarde kwam. Dierbaren, zoals jullie weten is planeet Aarde de planeet van imperfectie en dat is de reden dat jullie meerdere dimensies hebben. En wat er nu aan het gebeuren is, is dat jullie de delen die jullie eerst verdeeld hebben om het spel te spelen, bij elkaar aan het halen zijn. Dit veranderd heel snel en dat levert een interessante situatie op.

De hele mensheid heeft geleefd met een bepaalde focus in een bepaalde richting. Dierbaren op dit moment zijn er 1000-en radiosignalen die door de ruimte gaan en recht voor de Keeper zijn gezicht uitkomen, maar tuned hij in, in een van de vele duizenden signalen? Voelt hij de signalen ervan die door tijd en ruimte gaan? Nee, niet totdat hij erop intuned, zich erop afstemt. Mensen kunnen over het algemeen niet afstemmen op een radiosignaal, daar heb je over het algemeen een radio voor nodig. Echter het illustreert helder dat al deze energieën op hetzelfde moment op hetzelfde tijdstip, simultaan hier zijn. Het werkt hetzelfde als alle 12 dimensies op hetzelfde moment verschijnen, je stemt jezelf echter af op maar 1 tegelijk. En dat proces begint te veranderen.

Mensheid groeit als collectief

Een tijdje geleden maakte de mensheid ene groei door die het van een eenheid naar dualiteit leidde. Dit was een grote vooruitgang voor mensen op alle gebieden van het leven.

Het is mooi om te zien dat jullie deze energie aarden, het binnenbrengen, het gaan gebruiken en gaan ervaren wat het spel van dualiteit is. In dit proces heb je geleerd bang te worden voor schaduwen, voor het donker omdat jullie alles leerden zien als het een of het ander. Jullie hebben alles gezien als licht of donker, op of neer, goed of slecht, fout of goed en zwart of wit.  En dit alles is een illusie in je afstemmen, je intunen dierbaren. Wanneer de mens iets nieuws leert is dat geweldig maar het wordt pas beschikbaar voor iedereen als het collectief geleerd wordt. In jullie wetenschap is er iets dat de “ theorie van de honderdste aap”  wordt genoemd. En hoewel het een theorie is, is dit het concept: wanneer een aap een nieuw soort gedrag leert, leert de volgende aap het ook enz. Echter pas als de honderdste aap het leert zal het beschikbaar worden in het collectieve bewustzijn van alle apen. En hoewel de interpretatie hier puur als illustratie dient is de basis hiervan absoluut waar. Het is waar dat mensen collectief kunnen groeien.

De tijd van de Drieën

Wat er gebeurd is, is dat de mensheid bereid is om opnieuw in drie-eenheid te stappen op een nieuwe manier. Buiten de grenzen stappen en de oude ideeën over dualiteit loslaten – het goede, het slechte en alle beperkende visies van alleen maar zwart of wit.

Buiten de grenzen gaan dierbaren, is wat nodig is om het spel naar de verste grenzen van je capaciteiten en bewustzijn te brengen.

Je kunt alleen de dingen waarlijk zien als je bereid bent het tot de uiterste grenzen te brengen. Als je zegt dat het alleen zwart of wit is betekent dat dat het noch zwart noch wit is, er zijn alleen maar tinten grijs. En als je dat vanuit een groter perspectief gaat bekijken, beweeg je je uit het veld van beperkingen van dualiteit en stap je in de drie-eenheid of trialiteit. En hoe is die trialiteit dan anders? En hoe gaat dat dan het leven van alle mensen op aarde veranderen? Omdat er ook een nieuwe set attributen bijkomt dierbaren.

En hoewel we van ‘nieuw’ spreken, om dit te illustreren, is het niet echt nieuw.  Het verschil is echter dat jullie op een andere manier bij deze attributen kunnen komen en op een nieuwe manier de missende stukken uit andere dimensies samen gaan voegen.

De komende maanden zullen jullie de ‘ drieën’ gaan zien. Ze zullen overal opduiken. Je zult ze zien als je er naar zoekt  of als je gewoon uitkijkt naar drieën. Ze zullen opduiken op onverwachte plaatsten, gewoon om je een knipoog te geven, en als herinnering dat je op je juiste pad bent en dat de mensheid in de richting van god, Thuis en licht beweegt. Dit is een nieuwe tijd op aarde dierbaren. Jullie hebben nooit eerder deze mogelijkheden om in je kracht te gaan staan,  ervaren, je in staat stellend om je leven te leven als een bewuste, wakkere schepper. Hoe mooi is dat! En natuurlijk zal dit andere uitdagingen uitlokken omdat mensen nu eenmaal op deze manier leren en allen zo van het ene naar het volgende niveau komen.

Een van die niveaus stelt je in staat om eerst te oefenen met het lopen in je eigen creaties, daarna te harmoniseren en vervolgens te delen met anderen om je heen. En daar ligt  de werkelijke magie dierbaren, Wanneer je kunt harmoniseren op een nieuwe manier met behulp van je scheppingskracht, dan open je het veld van de drieën.

De beweging naar en in de Trialiteit.

Nu delen we een interessant verhaal met jullie, een verhaal dat de Keeper gebracht werd in de Amor verhalen. Amor was een jonge jongen die in de dagen van Lemurie leefde. We hebben het verhaal gedurende een lange tijdsperiode, stukje voor stukje aan de Keeper verteld, om te vertellen hoe de evolutie plaatsvond. Dit verhaal bevat de meeste van de waarheden omtrent de nieuwe energie die alle mensen beroert, waarmee ze worstelen en die ze ontdekken en zullen leren te gebruiken. Nu zullen jullie de drieën beginnen te zien, net als het verhaal dat aan Amor werd verteld door zijn grote leraar, en waarom het universum gebaseerd is op drieën. Hier op aarde, dierbaren, zijn jullie in staat geweest te werken met 12 in plaats van 10, die eigenlijk het meeste voorkomt, zelfs het decimale stelsel in op 10 gebaseerd. En hoewel dit lijkt te werken op planeet aarde, zul je merken dat, als je je in de kosmos gaat bewegen, er in 12 is gerangschikt; de basisenergie van alles is gebaseerd op drieën.  Het is de reden dat veel dingen in drieën geïnterpreteerd worden, zelfs sommige van de oude geschriften – de vader, de zoon en de heilige geest. Jullie zullen ontdekken dat je nieuwe mogelijkheden hebt en dat betekent dat je een del van je eigen perfectie kan opeisen die je in ander dimensies hebt geparkeerd. Je zult je leven zien veranderen als je ziet dat je geweldig wordt in iets waar je voorheen niet eens goed in was. En opeens, en dat zal op natuurlijke wijze gebeuren,  is alles wat je hoeft te doen je eigen leiding volgen. Volg je eigen verbindingen om in de juiste energie te stappen, op een hele nieuwe manier.  Je staat op het punt de Tijd van drieën binnen te gaan, de Tijd van Bekrachtiging. En omdat je dat doet stap je uit de dualiteit in de trialiteit.

Een sterkere verbinding met je Hogere Zelf.

Een ander manier om dit uit te leggen lijkt op de manier waarop we het verschil tussen dualiteit en trialiteit uitlegden. Eenvoudig gezegd, dualiteit lijkt op een lijn met tegenstellingen aan beide kanten van de lijn. Wat zou er gebeuren als je op diezelfde lijn een derde lijn zou zetten, het zou een geweldige triangel / driehoek creëren. Dan ben je het veld van trialiteit ingegaan. Het derde punt is sterker, een nieuwe verbinding met je hogere zelf. Je innerlijke leiding kan beginnen te werken op deze nieuwe manier maar niet alleen voor jou. Omdat velen van jullie leraren zijn, dierbaren, velen van jullie zijn kanalen, vaartuigen vol informatie om te delen en jullie hebben jezelf allemaal voorbereid om dit op verschillende manieren te delen. Een aantal van jullie zullen dit bereiken op dezelfde manier als de keeper doet, terwijl de meeste van jullie dit op een net iets andere, eigen, manier gaan uiten. Omdat jullie allemaal met een unieke lichtstraal binnengekomen zijn. Het is je taak om je dit niet alleen te laten inzien maar ook om de realiteit in te stappen van je eigen schepping. Dat is de schoonheid die wij zien en we kunnen jullie de wonderen laten zien, dierbaren. We kunnen je vertellen dat je moet geloven en vertrouwen moet hebben, en dat is in het bijzonder erg mooi omdat het je eigen energie weerspiegelt. Een ieder van jullie heeft de mogelijkheid om een beetje dichterbij de Ieder en allemaal  hebben je de mogelijkheid van energiedelen te komen en binnen vier maanden zul je zo de derde schepping binnengaan . Verwelkom de Tijd van Trialiteit en de Tijd van de drieën.  Welkom Thuis dierbaren, het is een stapsteen die jullie allemaal de komende maanden gaan nemen, dus zorg dat je van de reis geniet. Geniet van de reis en bovenal, probeer je te herinneren dat diep binnenin jou alle energie is bewaard die je naar aarde meegenomen hebt om te koesteren tot het juiste moment.

Het is met de grootst mogelijk eer dat we je groeten op deze manier en om te proberen je te laten herinneren waarom je hier bent. Weet dat wij je vragen om elkaar met respect te behandelen, Zorg voor elkaar, iedere kans die je krijgt. Het is een nieuw spel dat je aan het spelen bent dus speel goed samen.

Espavo, dierbaren

De groep

Het woord Espavo is een vroeg Lemurische begroeting en betekent; “ Dank je dat je je kracht neemt”

http://international.lightworker.com