BAKENS VAN LICHT: Welkom bij singulariteit

BAKENS VAN LICHT

Steve Rother & De Groep

Augustus 2021

Welkom bij singulariteit

Gegroet dierbaren.

Ik sluit me vandaag bij jullie aan als waarnemer, want er is zoveel te zien op jullie planeet. Het is absoluut geweldig om vanaf deze kant van de sluier te kijken. De mensheid bevindt zich in tijden van meesterschap en hoewel jullie het goed doen, ligt er een wending in het verschiet. We vertellen jullie dat er ook iets anders aan de hand is, omdat jullie spel van dimensie verandert.

De mensheid heeft al vele aspecten van dit proces doorlopen. Maar er zijn enkele zeer belangrijke dingen die onlangs zijn gebeurd, en we willen jullie graag op de hoogte brengen van een van deze veranderingen in het bijzonder. Enkele jaren geleden hebben we gezegd dat er aan de andere kant van de sluier een bijeenkomst van spirits is. Deze bijeenkomst, die dagelijks plaatsvindt, is om jullie te helpen bij jullie eigen evolutie hier op planeet Aarde. Je ziet mensen door de sluier gaan, sommigen door het virus en anderen door verschillende oorzaken, maar wat er feitelijk gebeurt, is een enorme bijeenkomst van meester-genezers Thuis.

Multidimensionaliteit

Je hebt misschien iemand gekend die is overleden en je herinnert je dat hij healings deed, hoewel je hem misschien niet als een meester-genezer beschouwde. Maar je kijkt maar naar 1/11 de van die persoon. Toen zij naar Thuis gingen, herenigden zij zich tot hun 11/11de perfectie en er is nu een ongelooflijke energie beschikbaar die naar jullie planeet kan worden gechanneld. Deze meester-genezers zijn verzameld uit veel verschillende lagen van de bevolking in verschillende aspecten om Thuis te zijn, vooral omdat ze erg bekend zijn met de meest recente tijden van planeet Aarde. Ze begrijpen alle uitdagende moeilijkheden die je zult tegenkomen. Maar dit gebeurt met een reden, want je gaat in een hoger trillingsbereik stappen dat nu plaatsvindt. We hebben het de Esayoto genoemd om het een naam te geven en het stevig in de vruchtbare grond te plaatsen van de scheppende wezens die dit nu lezen. Kortom, dit is een plek waar je je even kunt terugtrekken en in een hogere vibratiestaat kunt stappen. Als je dan weer naar Thuis terugkeert, zul je die attributen met je meebrengen.

De Esayoto is een plaats waar je zult leven als wezens met een hogere vibratie. Hoewel je nog steeds een fysiek lichaam zult hebben, zal het minder ‘dicht’ zijn. Je hebt deze concepten van een lichtlichaam eigenlijk al geruime tijd op planeet Aarde. Dierbaren, jullie komen er wel. Ja, dat is waar dit naar toe gaat. Het is een heel andere staat van zijn, omdat de natuurkunde zichzelf in die staat verandert. Je hebt hier een verzameling natuurkunde, Newtoniaanse natuurkunde. Zo noemden jullie dit vroeger, om de effecten van zwaartekracht te kunnen begrijpen en een basisbegrip te hebben van hoe de wereld werkt in jullie dimensie van tijd-ruimte. Maar we vertellen je ook dat verschillende aspecten van de natuurkunde verschillend zijn in verschillende dimensies. Als je in het atoom in de kwantumstaat van bestaan ​​kijkt, zul je zien dat de natuurkunde heel anders is. Als je iets in de lucht in een atoom gooit, komt het niet naar beneden. In plaats daarvan raakt het in een baan, wat eigenlijk veel interessanter is dan wat je normaal zou zien. Dus weet daarmee dat deze volgende stap van het vibrerende bestaan ​​ook veranderingen heeft in wat jullie natuurkunde noemen. Deze veranderingen zullen in de loop van de tijd langzaam aan tot stand komen, omdat er zoveel dingen zullen verschuiven met de hulp om van het ene trillingsniveau naar het volgende te gaan. Je maakt deze stap terwijl je in een fysiek lichaam bent, ook al ga je niet dood, ga je niet naar huis of reset je het spel niet.

Welkom bij de singulariteit

Dat is enorm, dierbaren, en het is de reden dat er zo’n bijeenkomst van spirits is geweest aan de andere kant van de sluier. Ze bereiken nu een kritieke massa en jullie zullen deze meester-genezers op verschillende manieren gaan kanaliseren. Sommigen van jullie zullen ze bewust channelen en zeggen: “Ik channel deze persoon of die persoon”, terwijl anderen gewoon de energie zullen ontvangen, die het belangrijkste is. Begrijp alsjeblieft, dierbaren, wanneer geesten naar Huis gaan, ze geen ego hebben. Je hoeft ze op geen enkele manier, in welke vorm dan ook, krediet te geven. Het enige wat ze willen doen is dit Licht naar planeet Aarde brengen en dat is waarschijnlijk een van de meest cruciale stukken. Maar wat gebeurt ermee? En waar sta je in dat proces? Welnu, er is een woord dat het eigenlijk vrij duidelijk beschrijft. We hebben het eerder gebruikt, maar nu gaan we er veel meer over praten. Het woord is singulariteit. De hele mensheid bereikt deze vorm van singulariteit.

Dit is niet iets dat binnen drie jaar komt, of over 20 jaar later, maar het is iets waar je op dit moment mee begint. Stresspunten zijn al zichtbaar in veel gebieden van de mensheid en de aarde. Een singulariteit in tijd-ruimte treedt op wanneer het spel een niveau bereikt waarop de dingen niet meer kunnen doorgaan zoals ze waren. Dus: welkom in de singulariteit. Hoewel mensen dezelfde dingen doen als voorheen, zal het niet dezelfde resultaten geven als voorheen. Dat is waarom er zoveel dingen aan het licht komen, waarom je de aarde ziet reageren zoals ze doet, zoals bijvoorbeeld de herverdeling van water door regen. Nogmaals, een beetje uit balans zijn brengt alles uit balans met bijvoorbeeld het waterelement van planeet Aarde. En nu zie je die herverdeling in enorme hoeveelheden, van het ene gebied verschuiven naar het andere. En we zullen je vertellen dat het ook herverdeeld zal worden omdat dat helpt in de balans van de aarde. Deze singulariteit gaat niet alleen over mensen, maar ook over de aarde en al haar bewoners.

Dus, wat zal er gebeuren en welke rol kun jij daarin spelen? Velen zullen nieuwe wegen vinden voor zinvol werk, want er zijn nu veel mogelijkheden. Velen van jullie die dit lezen hebben een rol gehad bij het leggen van de basis voor wat komen gaat. Daarom hebben al deze spirits zich aan de andere kant van de sluier verzameld om hun hulp aan te bieden. Ze zijn er om de nieuwe energieën en om licht te brengen, om nieuwe concepten en manieren met je te delen die je in een hogere staat kunt opnemen. Als we je vertellen over deuren die openen naar een hogere staat van bestaan, dan zoek je precies dat. “Waar zijn de open deuren?” Nou, je kunt ook gemotiveerd worden door gesloten deuren, en dat is wat er gebeurt met een singulariteit. Veel van de oude regels over hoe dingen vroeger werkten, werken niet meer op dezelfde manier.

8 miljard

Een van de factoren van de singulariteit van planeet Aarde is het aantal mensen dat het ondersteunt. Binnenkort komt er een evenwichtspunt. Dat is het getal 8 miljard, dat jullie binnenkort op planeet Aarde zullen bereiken. Mensen en de aarde zullen ook een singulariteit bereiken, wanneer hun relatie niet meer kan bestaan zoals dat in het verleden bestond. Het enige dat nodig is, is die stap omhoog zetten. Begin gewoon te luisteren naar alle energie die aan de andere kant is. Luister naar je eigen channeling en ga aan de slag met je eigen vermogen om dat licht op nieuwe manieren te aarden.

Dierbaren, jullie zijn magische wezens. Je bent met opzet op deze aarde gezet en je ruimte is gereserveerd. Op die stoel stond jouw naam voordat je ouders er zelfs maar aan dachten om kinderen te krijgen. En hier ben je, velen van jullie kijken om je heen en vragen: “Wat nu? Wat gaan we doen? We zien dingen uit elkaar vallen, maar we weten niet wat de volgende stap is.” Oh, dat hoort erbij. Je bereikt een singulariteit, maar het is niet goed of slecht. Dierbaren, als je die deuren ziet sluiten, is het tijd om je om te draaien en op zoek te gaan naar de pas geopende deuren. Interessant genoeg is dat niet de typische manier van de mensheid. Het is natuurlijk waarschijnlijker dat je zou proberen de deur die net is gesloten in te slaan, in plaats van te zoeken naar de openstaande deuren. Kijk eens rond, dierbaren, de singulariteit is nabij. Het is een magische tijd op aarde en jij bent hier als deelnemend lid. Of je het nu weet of niet, de verbindingen van het hart reiken tot ver buiten de tijdlijn van planeet Aarde. Ieder wezen, overal, heeft enig besef van wat hier aan de hand is. Je magie is nodig.

Geniet van de reis, dierbaren, want er komt nog zoveel meer aan en we kunnen niet wachten om het allemaal met jullie te delen. Ja, we weten dat je in een andere tijd luistert. We weten dat je naar een ander bestaansniveau gaat. We zijn zo ongelooflijk trots op het werk dat jullie op deze aarde doen, want jullie zijn inderdaad scheppende wezens. Jullie zijn degenen die iets magisch creëren dat kan blijven bestaan ​​en kan groeien. Wanneer je die singulariteit bereikt, waar de dingen gewoon niet kunnen doorgaan zoals ze zijn, heb je een plek om naar toe te gaan. Je weet waar die volgende stap is, dus doe het. Besteed zoveel mogelijk tijd aan het oefenen in de hogere vibraties, en breng het dan met je mee.

Jullie zijn de grootste engelen die ooit hebben geleefd. Het is niet gemakkelijk om de twee overgangen van geboorte en dood te maken, gewoon om een ​​kort spelletje te spelen. Het geboorteproces is veel moeilijker voor de geest; het stervensproces is veel moeilijker voor het fysieke lichaam. Maar wij zeggen jullie, dierbaren, deze singulariteit omvat niet de dood. Het geeft je de kans om nu in een hogere vibratie te stappen. Wanneer je kunt, open die kanalen en aard dat licht. We zullen je dat brengen, want er zijn nu kansen om te leren luisteren. Je hebt rechtstreeks vanuit Huis verbindingen. De meester-genezers verzamelen zich nog steeds aan de andere kant van de sluier, in afwachting van deze verbindingen. Ze wachten om met je te praten, dus geniet van de reis en weet dat je hier in deze kritieke tijden met een reden bent. Jullie zijn precies op tijd, dierbaren. Behandel elkaar met respect, koester elkaar en speel goed samen in dit nieuwe spel. We houden heel veel van je, weet dat je nooit alleen bent.

Ik ben waarnemer en ik kijk graag toe.

Espavo

Speciaal verzoek: Copyright 2021 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org tevinden.

Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

https://international.espavo.org/bakens-van-licht/