Bakens van Licht: Tijdverschuiving

Bakens van Licht:
Tijdverschuiving

November 2019 / Door Steve Rother en de  groep

Groeten van Thuisdierbaren

Ik ben de hoeder van Tijd.

Ik vergezel je vandaag terwijl je spel al in volle gang was. Het is fascinerend om naar te kijken. We krijgen het te zien als je van niveau naar niveau gaat, onzeker waar het einde is of waar je naartoe gaat. Het belangrijkste is dat je samen begint te harmoniseren en elkaar op een nieuwe manier begint te zien. Er vindt nu een verandering plaats op planeet Aarde en jullie kunnen er allemaal deel van uitmaken. Het is een enorme her-verbinding van het menselijk hart. In sommige opzichten is het een gelegenheid voor de eenheid om weer boven water te komen als een van de belangrijkste elementen waarmee je verder kunt werken om als de nieuwe mensen een nieuwe wereld creëren. Zie je, dierbaren, je hebt een vrij grote familie. We hebben hier onlangs over gesproken, dus laten we het hier ook over hebben.

De Familie van E bestaat met slechts een zeer klein aantal mensen op jullie planeet. Met hun speciale eigenschappen waren er niet zoveel nodig om de kansen te creëren en de zeven clans te laten landen. Nu ben je hier, stap voor stap, en het strekt zich uit in de realiteit waarin je je tijdens een hoger bestaan bevond. Weet dat een van de beste dingen die je nu kunt doen, is je herenigen met die familieleden. Je herenigt weer die delen van jezelf die gescheiden waren, om dit spel te kunnen spelen, het spel van doen alsof je mens bent. Sommigen van je familieleden zullen je heel goed kennen en herkennen, anderen niet.

En dit is het meest fascinerende deel. Wat er zal gebeuren, is dat je iemand tegenkomt en er oogcontact mee maakt, dan begin je daadwerkelijk verder te gaan. In de komende dagen moedigen wij je aan om deze contacten te leggen en er tijd met hen voor te nemen. Vaak kun je in slechts één oogopslag grote indrukken maken, terwijl het op andere momenten meer moeite kost. Als je van plan bent harten op planeet Aarde te laten ontwaken, dierbaren, dan is dit de tijd.

Verandering op komst.

 De Familie van E komt nu op een heel grote manier jouw planeet binnen. De oproep is uitgegaan en het wordt beantwoord. We hebben je eerder verteld dat er ongeveer een miljoen leden van de Familie van E op planeet Aarde waren. Nou, dat is nogal drastisch veranderd sinds de tijd dat we het voor het eerst deelden. In werkelijkheid sta je nu op 2,5 miljoen van de oorspronkelijke familie van E. Natuurlijk is de meerderheid precies wat je zou verwachten. Het zijn meestal kinderen of zuigelingen, zo jong dat ze niet echt bewust hun energie lenen aan de planeet en haar samenlevingen. We zeggen jullie dat ze hier zijn. Alleen al hun aanwezigheid begint de weegschaal een beetje te doen kantelen en biedt een aantal kritieke kansen voor jullie allemaal.

Maak ruimte voor deze nieuwe wezens om de wijsheid te brengen waarnaar je op zoek was. Veel daarvan is er al, zelfs hoe je je kunt afstemmen op je planeet en hoe je Moeder Aarde zelf kunt helpen, terwijl je in die gebieden werkt. Je hebt een enorm hart, dierbare. Je weet hoe je deze dingen kunt laten werken, als je de kans hebt om het te doen. En dat heb je nu ook. Niet alleen zul je steun ontvangen van de wezens van planeet Aarde die snel incarneren, maar ook van vele spirits aan deze kant van de sluier. Er is hier een grote bijeenkomst om te kijken wat er op planeet Aarde gebeurt, want ze zijn er om te helpen en om op hun plaats te zijn wanneer er tijdens deze evolutie een beroep op hen wordt gedaan.

Een roep om Magie

Het is geweldig, dierbaren. Hoewel er miljarden spellen in het hele universum zijn, is er geen enkele zoals die van jullie. Het is fascinerend om de nieuwe energieën die je in beweging zet te zien bij elke stap die je op je planeet zet. Elke beweging die je nu maakt, is gloednieuw. We vragen je om er iets magisch te maken, in plaats van het in angst te laten afdrijven. Creëer bewust magie. Je zult alle instrumenten vinden die nodig zijn om het te doen, want alles wat nodig is om die magie weer naar boven te halen, zijn je herinneringen. Jullie zijn de grote wezens die vele keren zijn geïncarneerd toen de magie op jullie planeet is beland. Ja, sommigen van jullie hebben het zelfs mee helpen landen. En nu kun je elk onderdeel ervan onthouden. Weet dat je hier goed op bent voorbereid. Vertrouw erop dat er wezens zijn die zich aan deze kant van de sluier verzamelen om te helpen met wat er op planeet Aarde gaat gebeuren. Overal kijken wezens naar alle bijeenkomsten van planeet Aarde, omdat jullie de toon zetten voor alles wat nog komt.

Het is een nieuwe dag! Geniet van die reis dierbaren, en weet dat het niet hetzelfde zal zijn als voorheen. Je zult merken dat er elke dag nieuwe energieën openen, dus maak er het beste van. Land niet alleen in je eigen overleving, maar laat ook je vreugde en passie daarin zien. Je ervaring om je voor te doen als een mens gaat over de verandering, en nu met veel meer van je eigen geest in het spel. Leun op elkaar, ondersteun elkaar en maak contact met familie wanneer je maar kunt, zelfs als het niet meer is dan een blik, een glimlach of een knuffel. Het gebeurt, dus geniet van de rit. Het is met de grootste eer dat we u vragen elkaar met respect te behandelen, elkaar te verzorgen en goed samen te spelen.

Ik ben de hoeder van Tijd.

Espavo

_________________________________

Groeten van Thuis.

Ik ben de wetenschapper van het hart en ik sluit me vandaag ook bij je aan. De mensheid heeft zoveel dingen veranderd die niet alleen in jullie wereld plaatsvinden, maar ook in het grotere universum verschijnen. Dierbaren, dit is absoluut fascinerend vanuit ons perspectief. Laten we je een paar jaar geleden mee terugnemen, toen we zeiden dat de kernenergie in het midden van je melkwegstelsel evolueerde. Het had het effect dat je relatie in de tijd veranderde. De Melkweg heeft, net als alle sterrenstelsels, een zogenaamd zwart gat in het midden. Het is dit zwarte gat dat de verzameling sterrenstelsels samenbracht die in de eerste plaats het sterrenstelsel vormen. Dit gebeurt alleen wanneer het zwarte gat zich voedt met materiaal, zoals sterren en planeten, die in het portaal worden getrokken. Na verloop van tijd wordt het zwarte gat ‘slapend’ en het stopt dan met het erin trekken van materiaal. Dit was de toestand van de Melkweg tot een paar jaar geleden, toen we je zeiden dat het zwarte gat in het centrum van je melkweg zich begon te voeden. Interessant genoeg hebben jullie organisaties van NASA en ESA onlangs bevestigd dat het portaal nu wordt gevoed. Dat zorgt ervoor dat alles sneller gaat, omdat het je algehele perceptie van tijd verandert.

We zien je in een spiraal door de tijd reizen. De Melkweg is zelf een enorme spiraal. Natuurlijk is het het centrum van wat oorspronkelijk jullie universum samenbracht. Maar terwijl het vertraagde, hield het momentum het in beweging en speelde het dit tijdspel. Nu het weer in beweging is, hoewel langzaam, heeft dit de basale energie van wat je ‘tijd’ noemt, veranderd. Daarom is de tijd zelf nu flexibeler, meer dan je eerder hebt waargenomen. Hoewel de meeste mensen ervaren wat het gebrek aan tijd lijkt te zijn, hebben ze niet eens gemerkt dat het gemakkelijker is om in de tijd te reizen dan ooit tevoren. Hierover later meer.

Spiraalkansen

Met deze veranderingen in de tijd heb je nu de mogelijkheid om meer dan ooit het verschil te maken. Je kunt je vijf woorden op elk gewenst moment in de tijd planten om er een afdruk in de tijdlijn voor jou van te maken en om er vervolgens in te lopen. En nu je bent overgegaan op een spiraalvormige tijd, kunnen dingen heel interessant worden, omdat je eigenlijk meer controle hebt over de illusie van tijd. We willen graag dat je daar de komende maanden mee speelt. Speel met je illusie van tijd. Begin het uit te breiden en vervolgens samen te brengen. Je zult merken dat je er veel meer controle over hebt, en je hebt ook wezens om je heen die je hierbij zullen helpen. Je hebt gidsen die eeuwenlang met je mee zijn gereisd, waarschijnlijk niet alleen in dit leven. Veel van je gidsen kennen jou al heel lang, al meerdere incarnaties. Vaak hebben ze jouw leven vanaf het punt van net over je schouder bekeken. Weet je hoe moeilijk dat is om te zien hoe iemand fout na fout maakt? Hoewel je in hun oor fluistert om deze richting op te gaan, draaien ze zich om en gaan het tegenovergestelde doen. Deze liefhebbende wezens zijn er op elk moment voor je, als je je maar herinnert dat je het vraagt.

Ja, dierbaren, we weten dat het soms heel uitdagend kan zijn. Maar we vertellen je ook dat je nu in dit stadium bent waarin de aarde snel begint te veranderen. Het heeft te maken met de effecten van het zwarte gat in het midden van je melkwegstelsel, maar zelfs meer dan dat, het een grotere beeld van dingen die spelen. Je bent niet het enige spel in de Melkweg, zeker niet, want als je een beetje tijd begint vrij te maken en los te laten, kun je anderen vinden die hetzelfde hebben gedaan. Je zult zelfs merken dat velen hebben geleerd om in de tijd te reizen, om op dit exacte moment hier te zijn met iets heel speciaals. Dierbaren, ook al voel je het nu misschien niet, dat speciale iets kan zelfs je eigen vijf woorden in de tijd zijn.

Jouw vijf woorden in de tijd planten

Je herinnert je misschien niet precies wat je vijf woorden waren, of wat je in gedachten had toen je die dingen in gang zette. Ze zijn echter nu in beweging en jij hebt een belangrijke rol te spelen. Soms zijn het zelfs gewoon vijf woorden die je uit de toekomst hebt teruggebracht. Andere keren gaat het erom mensen uit de droom te wekken of zelfs op een of andere manier zelf een actieve rol te spelen. Oh, ja, dat zijn precies de mogelijkheden die jullie allemaal op dit moment hebben. Wees echter niet verbaasd als de tijd een beetje begint te veranderen. Meestal lijkt het in het begin, wanneer je je in een nieuwe illusie van tijd begeeft, bijna altijd alsof je in plaats daarvan tijd verliest. Dat is eigenlijk een normale reactie op het veranderen van tijd, en je zult ook zien dat je gaten hebt waar je tijd kunt uitbreiden.

Je kunt beginnen met het creëren van iets nieuws in de ruimte tussen je woorden. Er komen nieuwe energieën naar planeet Aarde die heel subtiel maar ongelooflijk krachtig zijn. Met de nieuwe vrouwelijke energie die op een geheel andere manier is geaard, kan dit wortel schieten en een nieuwe basis bieden voor het spel van de mensheid om een nieuwe stap te zetten. Wat als de tijd flexibeler was dan wat je momenteel ervaart? Dat ligt direct voor je. Deze bubbel begint nu een beetje in de tijdlijn te bewegen, dus je kunt ermee spelen. Je zult snel een beetje meer ervaren van hoe dat is. Begrijp alsjeblieft dat als je dit niet ziet aankomen of niet begrijpt wat er aan de hand is, je de neiging zult hebben om het te ervaren als te kort. Dus, als je dat overkomt, lach er dan gewoon goed om.

Een grootse reünie Thuis

Weet dat je niet alleen alle mogelijkheden hebt om het uit te breiden, maar dat je ook overal om je heen hulp hebt? Het enige wat je hoeft te doen is die prachtige wezens op je schouder vragen om te helpen. Er zijn zelfs nieuwe gidsen om je heen verzameld. Dierbaren, er is thuis een grootse reünie om naar uit te kijken, om op de plaats te zijn om iemands hand te pakken wanneer die wordt uitgestrekt. Er vindt Thuis een enorme reünie plaats om jullie te helpen bij deze evolutie, in deze volgende stap op de planeet Aarde. Het spel is nooit van dimensie veranderd en heeft de dimensies zelfs verschoven om een nieuw spel te helpen tot waar je nu bent. Dat verder helpen kan gebeuren met variabele tijd, en daar begin je meer in te stappen dan je ooit eerder hebt gedaan.

Onze suggestie voor jou in de komende maanden is dus om precies dat te doen. Weet dat je niet door tijd wordt beperkt op dezelfde manier als vroeger. En hoewel het nog steeds erg moeilijk voor je is om kleine hoeveelheden tijd te verplaatsen, is het mogelijk om enorme niveaus van tijd te springen en jezelf in verschillende tijdframes te plaatsen. In feite is dat wat de meesten van jullie hier nu doen. Dus vraag jezelf af, ben je hier vanaf 300 jaar in de toekomst? En zo ja, wat heb je dan teruggebracht dat de mensheid kan helpen het licht te aarden en de ervaring van het nieuwe spel dat je nu creëert, mee naar huis te nemen? Vraag het je af, beantwoordt deze vraag, speel ermee. Het is met de grootste eer, dierbaren, dat we jullie op deze manier begroeten. Open de deuren. We vertellen je niets dat je nog niet wist, we zijn er alleen om je te helpen herinneren. Behandel elkaar dus met respect terwijl je elkaar op straat tegenkomt. Zorg voor elkaar en houd die deuren bij voor elkaar open elke kans die je krijgt. Je creëert kansen voor liefde, dus speel goed samen terwijl je een geheel nieuw spel van meesterschap creëert.

Espavo, dierbaren.

I am the Scientist of the Heart.

Speciaal verzoek: Copyright 2019 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.


Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht