Bakens van Licht: Spanningen

 Bakens van Licht:
Spanningen

Steve Rother /Augustus 2019 / Geplaatst 6 oktober 2019

Gegroet dierbaren,

Ik ben Merlia en ik kom vandaag om je leven met magie te kruisen. Dierbaren, magie is niet beperkt tot planeet Aarde. Jullie zijn eerst spirits en daarna mensen, dus je geschiedenis gaat veel verder dan je beperkte spel op planeet Aarde. En er zijn spannende veranderingen aan de horizon voor jou in het volgende jaar. Maar zal jij deze veranderingen als succesvol beschouwen? Mensen meten succes op vele manieren: financiële rijkdom; carrière; sociale status; waar of hoe je leeft; politieke of religieuze voorkeuren; seksuele voorkeur, enzovoort.

Tussen twee ademteugen

Laat ons het grotere beeld van het collectieve menselijke hart aan jou tonen. Mensen zijn in een staat van ongelooflijke spanning. Het is al een tijdje zo en je voelt het natuurlijk. Die spanning werkt als een ademhaling, want het wordt eerst intenser dan ontspant het, om vervolgens weer te intensiveren. In deze tijden van verandering, dierbaren, hebben jullie kansen om vanuit een ander perspectief naar je omgeving te kijken. Dat is echter vaak een uitdaging voor de mens. Waarom? Omdat, wanneer je eindelijk een waarheid vindt die resoneert, je je vaak niet realiseert dat waarheid een evolutie is. In plaats daarvan kun je proberen het als een stilstaand object te houden. Maar wanneer dat gebeurt, verdwijnt de waarheid uiteindelijk, dus ga je verder met het vinden van een nieuwe waarheid.

Ja, het is een zeer fascinerende situatie. Je realiteit wordt op elk moment gecreëerd, niet alleen door je eigen gedachten, maar ook door die van het collectief. Laten we dus iets vertellen over wat er met het collectief gebeurt, omdat we geloven dat je dit nu allemaal op planeet Aarde zult zien. Je ervaart zoveel scheiding. Je planeet en het spel op planeet Aarde kunnen letterlijk worden gedefinieerd als scheiding. We weten het, we zeggen dat altijd tegen je. Je doet alsof je gescheiden bent van elkaar, terwijl je in werkelijkheid allemaal verbonden bent omdat je een geest / spirit bent. We hebben je al eerder verteld, dierbaren, dat je god bent. Dat is moeilijk aan te nemen omdat je een ego hebt, wat het erg moeilijk maakt om dat allemaal over te brengen. Als je het als het collectief ziet, is het waar, maar hier is het interessante stuk. Tijdens deze ongelooflijke druk, die je de afgelopen jaren hebt meegemaakt, zie je dingen veranderen. Je vijanden worden nu je vrienden; in werkelijkheid is omhoog omlaag. Je hebt het vertrouwen in elkaar verloren, maar nu verschuift alles. Als je denkt dat we het hebben over één persoon, religie of politiek ideaal, dan zie je het grotere plaatje niet.

Het belangrijkste onderdeel hiervan is het collectieve hart van de mens, dat zich begint te laten zien. Je begint dit nu op verschillende manieren te zien en ervaren. Je zult de kosmische knipogen opmerken en we vragen je om erop te letten, omdat ze overal zijn. Als je er gewoon naar zoekt, zul je ze vinden. Op de laatste dag van de maand verscheen op magische wijze een prachtige regenboog over de stad New York City. Wat een magische kosmische knipoog! Ze voelden zich op dat moment versterkt en verliefd op alles. Stel je hun verbazing eens voor, wanneer ze ontdekken dat de liefde die ze deelden, eigenlijk de regenboog heeft gecreëerd.

Het opkomende hart

Het belangrijkste is, dat verandering echt mogelijk zal zijn binnenkort gedurende deze ongelooflijk gespannen tijden. Je vraagt je misschien af of die verandering een goede verandering zal zijn. Dat hangt natuurlijk af van je perspectief. Zodra verandering in gang is gezet, ontwaakt het menselijk hart. Dat is waar we naar uitkijken vanaf deze kant van de sluier, want het is het hart van de mensheid die evolutie zal triggeren.

Je natuurlijke reactie kan zijn om rond te kijken, een inventaris te maken en te vragen: “Wat denkt iedereen? Wat voelt iedereen? ”Natuurlijk is er geen manier om een consensus te bereiken, want jullie zijn allemaal ongelooflijk verdeeld langs zoveel lijnen. Er is echt geen plek om te zien waar de collectieve vibratie van de mensheid op dat moment is. Maar, hier is het mooie gedeelte. Je hebt een overlevingsinstinct dat aangeboren is in het fysieke deel van je wezen. Dat overlevingsinstinct zet je elke keer op de eerste plaats, wat natuurlijk is. En dat zal in werking treden als de spanning te heftig wordt.

Spanning neemt toe

Kortgeleden spraken we over enorme hoeveelheden kosmische straling die op aarde viel, wat de spanning enorm heeft vergroot. Terwijl mensen dan in de overlevingsmodus gaan, geeft de spanning een illusie van scheiding. Dat wordt dan gevolgd door frustratie, wat op zijn beurt weer leidt tot woede. Dit gebeurt op een wereldwijde basis en dat draagt bij aan de druk van de energie die je voelt.

In het Verenigd Koninkrijk is er nog Brexit. Ze worstelen met deze ideeën over het al dan niet harmoniseren of scheiden. Houd er rekening mee dat dit niet echt gaat over een exit of verblijf in de Europese Unie. Dit is wat we jullie allemaal vragen om te observeren tijdens deze gespannen tijden: neem je beslissingen uit liefde of uit angst? Dit zal steeds gebeuren, omdat het wordt gepropageerd. Dus wat we je gaan vragen is dit: Open je hart en je zult je realiseren dat elke persoon op aarde echt gewoon het beste doet wat ze kunnen. Dit zijn gespannen, uitdagende tijden, en jullie voelen allemaal de energie daarvan op de een of andere manier. Dierbaren, ik heb de opkomst van vrouwelijke empowerment waargenomen. Dat is zelfs wat mij als een enkelvoudige entiteit heeft opgeroepen. Weet alsjeblieft dat de hele mensheid beweegt met de ongelooflijke snelheid van liefde. Wees geduldig met de boze en de verwarde. Het is erg krachtig, een beetje eng en vaak nogal moeilijk om te vertragen en door die bochten te navigeren wanneer je zo snel beweegt. Geef ze zoveel mogelijk een brede geboorte.

Maar hier is het belangrijkste stuk. Wat we vandaag hier binnenin jullie allemaal echt willen ontsteken, is dit: het hart van de mensheid is echt goed. Wanneer je voorbij alle angst komt, zul je merken dat er zoveel liefde op planeet Aarde is die het begint te tonen. Ja, zelfs bij je vijanden of degenen waarvan je denkt dat ze het verkeerd doen op planeet Aarde. En zelfs degenen tegen wie je vecht, omdat je nu kansen hebt om je op een hele andere manier te verbinden.

De Esayoto

Er is een nieuw bestaansniveau dat op je wacht. De Esayoto is een echte 5-dimensionale ruimte en staat letterlijk tot je beschikking. Er gebeurt nu zoveel tegelijkertijd dat het helpt om een balans te vinden. De meeste mensen begrijpen niet dat ze het spel hebben gewonnen omdat het moeilijk te zien is, vooral als ze met deze snelheid reizen. Neem een stap achteruit als je kunt, en vernieuw je blik, want je zult nodig zijn. Denk eraan, dierbaren, het enige dat je hoeft te doen is iemands heldere ogen erkennen.

“Oh, je hebt een mooie glimlach! Wauw, wat je zojuist zei, raakte mijn hart echt.” Als je zoiets hoort, aardt het je hart. Wanneer je dat dan erkent, verspreidt het zich snel. Je hebt geen idee hoe verbonden jullie allemaal zijn. Jullie creëren een nieuwe realiteit op planeet Aarde, dierbaren, dus meet dit alsjeblieft niet op je typische oude manieren. Want als je dat doet, zul je denken dat je jammerlijk hebt gefaald. Dat is gewoon niet waar. Er zijn andere niveaus waarop het hier plaatsvindt, om je op een bepaalde manier af te leiden. Wees geduldig, want het menselijk hart zal spoedig tevoorschijn komen. Denk eraan, het gebeurt in golven.

Maak de ruimte voor het vrouwelijke om te stijgen en te aarden, wat op dit moment ongelooflijk belangrijk is. Ja, het stijgt. Het is hier en jullie werken er allemaal mee. Het werkt omdat de vrouwelijke energie niet over uitsluiting of kracht gaat, het gaat over harmonie. Of je nu mannelijk of vrouwelijk bent in fysieke vorm, maakt echt niet uit. Dit is het tijdperk van de zachtere, zachtere energie, ook al zie je het tegenovergestelde wanneer je je televisie aanzet. Zoek gewoon de goede, dierbaren. Kijk maar eens naar wat er is gebeurd in New York City en wat het menselijk hart wil doen, want binnenkort krijgt het eindelijk een kans.

Verliefd worden

Je voltooit de grotere cirkel en wanneer je elkaars handen vasthoudt. Nu is het moment. Je bent hier, welkom thuis. Word verliefd, dierbaren. Word verliefd op jezelf, word verliefd op mensen en word verliefd op de aarde. Het is tijd om dat prachtige menselijke hart opnieuw te laten branden, dus we vragen je om die verantwoordelijkheid nu te nemen. Het is met de grootste vreugde dat ik je begroet op deze ongelooflijke momenten op je evoluerende planeet. We vragen je om elkaar met respect te behandelen, elkaar te verzorgen en goed samen te spelen, dierbaren. Het is een spel. Je spel is in beweging en verandert voortdurend. Het belangrijkste is om plezier te hebben en verliefd te worden.

Ik ben Merlia.

Kom eens langs om me te bezoeken!

Speciaal verzoek: Copyright 2019 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht