Bakens van Licht: De deuren die opengaan

Bakens van Licht:
De deuren die opengaan

Steve Rother / Mei 2019

Gegroet dierbaren.

Ik ben de bewaarder van de tijd en ik kom vandaag om je meet e nemen op een kleine reis. Ik zal met je delen wat er op jou planeet gebeurt, omdat het heel opwindend is. Toch weten we dat je slecht nieuws hebt gehad en dat je dingen op je planeet ziet gebeuren die voor mensen heel moeilijk zijn om aan voorbij te gaan. Er zijn veel, van wat je, tragedies, zou noemen, die regelmatig plaatsvinden. Dit is gedeeltelijk een effect van de evolutie die zich voordoet. Ten eerste vinden er enkele zeer interessante dingen plaats met kosmische straling. Dat is voor de meesten van jullie misschien heel verwarrend, maar in werkelijkheid komt er een overvloed aan kosmische straling binnen vanuit de kosmos, op jullie planeet. Het zal helpen, omdat het zeer belangrijke zaden van je toekomst plant.

Wat we je vertellen, dierbaren, is dat ieder van jullie een hart heeft dat de wereld kan veranderen. Hoewel je fysica het er nog niet helemaal eens is, kun je de ervaringen kort maken door te leren hoe je alles om je heen kunt beïnvloeden. Het wordt gedaan door je magnetische hart. Ja, je kunt de energie van alles in je wereld veranderen door alleen je acties.

Hoeveel lichtwerkers zijn er nodig om de planeet te veranderen?

Er is maar één nodig… jij. Het is zo simpel. Je verandert je wereld en alles om je heen begint te veranderen. Betekent dit dat je vandaag stopt met anders ademen en plotseling alles wat je ooit wilde hebben, van jou is? Geen moeilijkheden meer in je leven? Nou, het is niet precies wat je als spirit voor jezelf had opgezet, toch? Je speelt een prachtig spel verstoppertje. Je leert de verschillen kennen tussen hoe je bent bedraad om te overleven en wat je geest nodig heeft in deze prachtige nieuwe ervaring. Je stapt naar een heel ander niveau en het is magisch voor ons om te kijken. We zullen er zijn wanneer we maar kunnen. Om onze handen naar je uit te steken terwijl je het ene niveau naar het volgende stapt, terwijl je deze gewaagde sprongen van de mensheid neemt, jezelf kwetsbaar maakt in een zeer delicate situatie, denk er dan aan waar je kracht ligt. Dat is waar alles vandaan komt, wat je voor jezelf hebt ingesteld voordat je dit spel begon te spelen. Sommige zien eruit als wegversperringen of plaatsen waar je eenvoudigweg niet voorbij kunt komen, maar je bent toch dichterbij dan je denkt.

Een tijd van meesterschap

Wij vragen je om dagelijks enkele zeer eenvoudige situaties in je leven te vinden die weerstand veroorzaken. Het is misschien iets dat je niet elke dag graag doet. Nadat de Keeper een douche heeft genomen, houdt hij er niet van om de douche uit te moeten. Dus je kunt je afvragen wat daarin zou kunnen zijn voor hem om te leren? Het gaat om het beheersen van weerstand in alle vormen. Alles beheersen kan zoveel gemakkelijker zijn dan het zelfs een paar weken geleden was, want het is echt de tijd van meesterschap.

De kosmische straling die de aarde binnentreedt, opent momenteel ook andere potenties. Wanneer deze op deze manier binnenkomen, verandert het de omgeving waar het doorheen gaat. Je ziet mogelijk nieuwe vormen van ziekten en allergieën. Maak je geen zorgen, want dit zullen voor de meeste van jullie kleine aanpassingen zijn. De meeste lichtwerkers zijn hier in ieder geval enigszins tegen geïmmuniseerd. Toch zal je enkele nieuwe eigenschappen op je planeet zien, die in feite mogelijkheden voor je openen om dingen op nieuwe manieren te ervaren. Het fysieke lichaam zelf begint te veranderen en begint de greep van de geest los te laten. Hoewel het heel magisch is, is het ook vrij moeilijk voor mensen die hun hele leven op twee benen hebben gelopen. Je hebt zoveel meer waarmee je kunt werken in deze tijden.

In de komende weken vragen we jullie allemaal om rond te kijken naar dingen in je leven die weerstand veroorzaken. Vindt manieren om er verliefd op te worden, zelfs als het maar even is. Ontdek het licht in alles dat je weerstand heeft veroorzaakt, in de dingen die je niet graag doet. Deze ervaring kan je bandbreedte verbreden, want nu beginnen mensen het leven op een nieuwe manier te ervaren. Daarom hebben we veel werk verzet met de gemengde realiteiten die we onlangs hebben geplant. Het verbreden van de trillings-bandbreedte in de mensheid is de eerste stap in de evolutie. Begin dit te voelen als een verankering in je dagelijkse leven en vertrouw erop dat er nog veel meer komt.

Je creëert het terwijl je praat, terwijl je vooruitloopt. Hoewel we je niet specifiek kunnen vertellen wat je toekomst zal zijn, kunnen we je wel vertellen in welke richting je gaat en het is heel mooi. Ja, er is meer van wat, naar jouw mening, slecht nieuws naar je planeet komt. Jaren geleden hebben we je verteld dat de Verenigde Staten een transitiecyclus zoud doormaken, waar het niet langer een leider in de wereld zou zijn. Op dit moment ben je getuige van verschillende cycli waar we het over hebben gehad met betrekking tot economieën en leiderschap. Dierbaren, jullie hebben een vrij sterke band en zijn vrij creatief met die cycli.

Perfecte timing voor de eerste stap

Dat is eigenlijk heel mooi, want zoals we je de hele tijd al hebben verteld, zul je zo enthousiast zijn over de mogelijkheden. Velen van jullie kunnen daar nu mee beginnen. Enkele maanden geleden vroegen we velen van jullie om je voor te bereiden, want tegen eind april zou er een mogelijkheid voor je zijn om te verschuiven. Of het nu gaat om een nieuw project, een verhuizing of iets waarin jij investeert, er zijn zoveel dingen die zich nu voordoen. Wees niet bang om die stap naar voren te zetten wanneer de deur opent, ga erdoorheen.

Als het je niet bevalt, kun je je altijd omdraaien en teruggaan of opnieuw kiezen.               Het is veel eenvoudiger dan je denkt. Maar er gebeurt niets totdat je die stap zet, dus dat is wat we je hier vertellen. De kosmos om je heen is zo aan het afstemmen dat het voor jou gemakkelijker wordt om die eerste stap te zetten, wat de moeilijkste van allemaal is. We zeggen jullie ook, dierbaren, dat deze deuren vrij snel zullen sluiten als er niet naar wordt gehandeld. De veranderingen waarover we spreken zijn mogelijk niet duidelijk omschreven. Als dat het geval is, probeer je perceptie te verruimen en kijk nog eens.

Misschien wil je jezelf er vanaf houden, omdat het betekent dat de verandering die je nu begint te ervaren je naar een heel andere plek brengt. Je zult daar veel van zien als we verder gaan, omdat je fysiologie binnen een paar maanden begint te veranderen. En je kunt het als positief of negatief zien, afhankelijk van hoe het je beïnvloedt, maar in werkelijkheid wist je dat dit eraan kwam. Wees niet bang voor deze veranderingen. Weet dat je kansen hebt om naar een hogere vibratie te gaan en precies daar te leven waar je nu bent.

In werkelijkheid heb je je hier het grootste deel van je huidige leven op voorbereid, velen van jullie gedurende meerdere levens. Er is een mogelijkheid om terug te komen in je oorspronkelijke vorm, voordat je zo’n dichtheid aannam, en we zijn enorm enthousiast over. Het roept het allemaal weer samen via je hartverbindingen. Vertrouw erop dat je nooit alleen bent. Je bent altijd omringd, niet alleen door anderen die bij jou zijn om iets soortgelijks te doen, maar ook door ons nu.

Weet dat de eerste kleine stap in een nieuwe richting het moeilijkst is om te zetten. Dat is ook een stuk eenvoudiger geworden met het recente geschenk van energie uit de kosmos, die je nu op een geheel nieuwe manier ondersteunt. Durf die stappen te nemen, eruit te springen en een fout te maken. Dat is wat mensen doen. Lieverds, vergeet nooit dat je perfect bent, precies waar je nu bent.

Zoek niet veel buiten jezelf, want je begint alles binnen te brengen. Er beginnen nu zoveel dingen te gebeuren. Word een waarnemer van het leven en kies precies waar je je gewicht wilt lenen. Ga zo door, weet dat jullie de tovenaars op het bord zijn. Het zal niet lang duren voordat je Merlia’s zwaard begint te ontdekken. Je stapt perfect op en creëert je realiteit stap voor stap. We konden niet trotser zijn. Nu laten we je achter met drie kleine herinneringen, om elkaar met het grootste respect te behandelen. Zorg voor elkaar bij elke gelegenheid. Speel dit spel goed samen. Geniet van de reis, dierbaren. Ik ben de hoeder van de tijd.

Espavo

Speciaal verzoek: Copyright 2019 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

Share This Story, Choose Your Platform!