Bakens van Licht: De dag dat de tijd stopte

Bakens van Licht Mei 2018
De dag dat de tijd stopte

Steve Rother / 19 juni 2018

Gegroet, dierbaren.

Ik ben Hoeder van de Tijd en vandaag hier om je tijdlijn voor slechts een paar momenten te doorkruisen. Haal diep adem om te beseffen waar je bent. Je tijdspad van planeet Aarde is versneld en je bevindt je nu in een geheel nieuwe dimensie van tijd. Je bent uit de circulaire tijd in de spiraaltijd gestapt. Velen van jullie hebben een uitdaging om je aan te passen, zoals blijkt uit veel van de structuren van planeet Aarde, zoals in bedrijven en overheden.  We bevinden ons allemaal in dit belangrijke stuk en passen ons nu aan aan dit nieuwe tijdsframe. Als onderdeel van jullie vijfdimensionale realiteit.

We hebben je enkele jaren geleden al verteld dat je in de vijfde dimensie bent gestapt, maar dit is zo’n grote verandering, dierbaren.  Het duurt jaren voordat je je hebt aangepast, omdat je jezelf op een bepaalde manier kunt veranderen en nu ben je hier op een zeer unieke tijd van de planeet Aarde zelf. Je bent hier om te helpen bij de veranderingen die plaatsvinden.

Speel goed samen

Er vinden veel veranderingen plaats in het fysieke lichaam.  Zoals we hebben verteld, zul je dichtheid in de loop van de tijd verliezen, meer licht gaan dragen, en op een heel andere manier naar je bio-luminescentie gaan en gaan kijken. Maar vandaag wil ik je graag mee terug nemen naar ongeveer 20 jaar geleden toen we dit werk begonnen met de Hoeder.  We besloten om een ​​slogan te hebben, hoe je het ook wilt noemen. We zeggen altijd drie heel simpele herinneringen: om elkaar met respect te behandelen, om elkaar te koesteren, goed voor elkaar te zorgen wanneer je de kans hebt, en om goed samen te spelen. Welnu, we weten dat de laatste soms moeilijk is voor mensen. Mensen vinden dit niet leuk als een spel. Velen van jullie hebben ons eerder gezegd dat het veel te serieus is om een ​​spel te zijn. Maar de waarheid? Als je ziet wat we doen vanuit ons perspectief, zijn er zoveel van deze spellen gaande in Al Dat Is. Maar dierbaren, er is nergens een spel dat heeft bereikt wat de mensheid heeft bereikt. Je bent van de ene dimensionale realiteit naar de andere overgeschakeld voordat het spel zijn natuurlijke einde bereikte. Dit opent vele mogelijkheden die je anders niet zou hebben.

Dit is al eerder gedaan, maar alleen op kleine plaatsen op de aarde zoals de Maya’s, Anastasi en Rapa Nui. Nooit eerder is een spel overgeschakeld van de ene dimensie naar de andere. Dus, als je naar je problemen op planeet Aarde kijkt, hopen we dat je beseft hoe speciaal je bent. Ongeacht hoeveel uitdagingen of moeilijkheden je lijkt te zien, we willen je vertellen dat dit jouw begrip en dat van alle ogen vanuit  het universum boven jullie, ver te boven gaat.

De dag dat de tijd stopte

Er is een belangrijk stuk dat we al enige tijd geleden hebben genoemd, een grootse bijeenkomst. Na het zinken van Atlantis stopte de tijd. Het was een van de eerste keren dat de tijd zelf helemaal stopte op planeet Aarde in je spel. Het grootste deel van de mensheid was op dat moment al vertrokken, de meesten waren naar huis teruggekeerd. Sommigen waren in een hogere vibrationele status gestapt en waren vanaf daar aan het kijken, maar toch waren er maar heel weinig vergeleken met de hoeveelheid Lemurianen die dit eerder hadden gedaan.  Je blijft je afvragen wanneer dit in hun tijdlijn zat, maar we hebben je verteld dat dit nog vóór de tijden was van wat je Pangaea noemt. We zeggen jullie ook, dierbaren, dat de aarde Multidimensionaal is. Dus, het is heel moeilijk voor jullie om naar de geografie of tijdlijnen te kijken om erachter te komen waar het precies is.

Het belangrijkste is om te leren van de berichten over wat er plaatsvond in Lemuria en Atlantis. Er werd consensus bereikt over alle wezens overal en alle mensen die ooit op aarde hebben geleefd, vooral de Familie van E. Dierbaren, de Familie van E had veel te maken met het begin van planeet Aarde. Nu ben je hier in grote aantallen, incarnerend om te proberen een verschil te maken, om te proberen een kritieke hoeveelheid licht te bereiken om deze overgangen te maken. Oh ja. Je ziet weerstand. Hoewel je stappen achteruit ervaart, zie je ook voorwaartse beweging ervaren. We zijn zo ongelofelijk trots op wat je al hebt bereikt. Ga zo door, dierbaren.

Toen die grote ontmoeting plaatsvond, stopte de tijd en werd een consensus bereikt. “Wat hebben we verkeerd gedaan, hoe hebben we deze kansen gemist?”  “Wat kan ons dit brengen, hoe komen we er overheen?” We zijn zulke gevorderde wezens, dus hoe komt het dat zoveel van deze wezens moesten sterven en naar huis moesten terugkeren? ” Er was besloten dat jullie het spel van (af)scheiding nooit meer op dezelfde manier zouden gaan spelen. Scheiding betekent simpelweg dat je doet alsof je (af)gescheiden bent. Dat is het spel dat je speelt op planeet Aarde, terwijl je in feite niet echt gescheiden bent. Je bent intrinsiek geïntegreerd in elk afzonderlijk wezen, elk hart op aarde. Tijdens dit spel werd besloten dat als je, ooit op dit punt aangekomen, je deze overgang naar een hogere dimensie zou kunnen maken en uit de dichte fysieke lichamen zou kunnen stappen die je in die tijd had vastgehouden, dat je de dingen anders zou doen . Een van de dingen die je zou doen is aandacht te schenken aan, en gelijke kansen te geven aan, de hoogste en laagste vibraties op je planeet en je zou de hele bandbreedte eren en gewoon zeggen: “De volgende keer gaat iedereen”.

Je kunt alleen zo snel bewegen als het laagste trilling op je planeet

Wel, dat is wat we je vertellen, dierbaren. Je hebt al deze ideeën over wat er nodig is om naar de hemel te gaan, je hebt boeken geschreven over wat het betekent om een ​​doelgericht leven te leiden, en je hebt zelfs religies over dit exacte onderwerp ontwikkeld. Neem deze stap, doe dit en doe dat. Ja, al deze prachtige ideeën voor en over de vooruitgang van de mensheid. Wacht tot je hoort waar sommige hiervan vandaan kwamen.

Interessant hoe dat werkt, want deze keer begin je het te begrijpen. We zullen je meer vertellen naarmate de tijd vordert, maar op deze dag werd besloten dat de mensheid de dingen op een andere manier zouden gaan doen. De volgende keer dat je dicht bij het nemen van deze stap in een hogere vibratie kwam, zou je de hele mensheid even nalopen, zowel de hoogste als de laagste vibratie binnen die bandbreedte. Jullie besloten dat jullie  alleen zo snel zouden bewegen als de laagste vibratie op je planeet. Dat klinkt heel moeilijk, maar is dat niet waar je nu mee worstelt? Dit betekent niet dat iedereen in dezelfde richting moet gaan, omdat je op de planeet van vrije keuze bent.

Wat het betekent is dat iedereen gelijke kansen moet hebben om de stap omhoog te zetten. Zie je, dierbare, je kunt al je regels hebben, je 10 geboden, alle verschillende  ideeën die in veel boeken staan ​​die je allemaal hebt geschreven, en toch komt het er echt allemaal op neer hoe je met elkaar omgaat. Dat is het belangrijkste deel van alle spellen, overal, maar vooral op planeet Aarde, terwijl je deze overgangen in hogere vibraties begint te maken. Dat is wat werd besloten op de dag dat de tijd stopte. Het is het enige gebied waar we allemaal naar willen kijken. Ja, het betekent dat je zult moeten werken met je eigen vooroordelen en je eigen geloofssystemen.  Kijk eens naar die dingen die van generatie op generatie zijn doorgegeven, een waarheid die naar voren is gestuurd, wat soms niet echt waar is. Hoe behandel je elkaar?

Behandel elkaar met respect

Dat is het belangrijkste deel van de evolutie dat recht voor je ligt. Nu ben je hier op vele manieren mee bezig en worstel je hier vooral mee in bepaalde delen van de wereld. Hoewel je misschien denkt dat je daar niet bij betrokken bent, is er in feite etnische zuivering op veel verschillende plaatsen en in twee delen van de wereld in het bijzonder. Je denkt misschien dat dat niet belangrijk voor je is. Maar bedenk dat je alleen zo snel kunt bewegen als de laagste vibratie op je planeet. Betekent dit dat iedereen de transities die voor de deur staan, gaat betreden? Nee, dierbaren. Er zijn er veel die ervoor kiezen om achter te blijven of die simpelweg te moe zijn en deze verdere stappen niet meer willen ondernemen.

Ze hebben niet gelijk of ongelijk, dat is hun keuze. Je bent op de planeet van vrije keuze, dus we vragen je om hen niet als goed of slecht te be- of veroordelen, want velen zullen ervoor kiezen om achter te blijven voor een hoger doel.  Je zult zelfs merken dat Amor zo’n keuze maakte, zodat hij naar Atlantis kon gaan. Er zijn veel mogelijkheden om dit op verschillende manieren te bekijken en naarmate we verder gaan.

We zullen je meer vertellen over wat er gaat komen en hoe je zo’n groot deel van deze veranderingen doormaakt, maar we vragen jullie allemaal om op een bepaalde manier verantwoordelijkheid te nemen. Kijk naar wat er gebeurt om te begrijpen waarom deze dingen plaatsvinden. Doe wat onderzoek en als je de kans hebt om te spreken en je stem te laten horen, doe dat dan. Als het erop aan komt, is er een heel, heel klein aantal mensen op deze planeet die dit mogelijk maken.

Voed elkaar, zorg goed voor elkaar

In het verleden en zelfs in Atlantis waren er koninklijke en bevoorrechte wezens. Dit is wat werd besloten toen de dag dat de tijd stopte eraan kwam; iedereen moest gelijke kansen hebben of het zou niet werken. Vandaag speel je met dezelfde uitdagingen. Er zijn er veel die je regeringen en bedrijven aansturen, die elk aspect van je leven beïnvloeden. Je ziet dat het geld de regels bepaald en achter de meeste dingen verborgen zit. De mensheid heeft nu de mogelijkheid om dat paradigma te veranderen.  Het gelddogma is veel dieper dan de meesten denken, maar er zijn mogelijkheden aan jouw kant die de dingen meer gelijk kunnen maken. Een daarvan is de opkomst van de vrouwelijke macht op aarde en een andere is jullie technologie. Je bent een tijd van GEEN GEHEIMEN MEER binnengegaan. We kunnen je vertellen om het geld te volgen, wat typisch een van de achtergebleven paden is. Een heel klein percentage mensen leidt je regeringen en jouw wereld; ze zijn op zoek naar geld en macht, die vaak hand in hand gaan.

Het is niet zo dat deze twee dingen inherent slecht zijn, maar ze kunnen negatief worden gebruikt en dat is echt wat er plaatsvindt.  Dus, hoe behandel je elkaar op een wereldwijde basis?  Niet alleen je buren of vijanden, als je die hebt, maar hoe behandelt de mensheid de mensen? Ben je gegroeid, heb je iets geleerd van de oorlogen die voorbij zijn gegaan? Of heb je het gewoon de rug toegekeerd en besloten dat het buiten je bereik ligt?

Heb je jezelf ervan overtuigd dat je niet verantwoordelijk bent voor een corrupte overheid of een corrupt bedrijf?  Veel van de vredesverdragen die je hebt geschreven, zijn de geleerde lessen van de voorbije moeilijkheden in oorlogen, oorlogen die vertrouwensrelaties tussen veel landen hebben verbroken.

Wanneer het in het belang van een groep is om de regels te overtreden, doen we dat meestal. Kun je daar je stem laten horen? Kun je kijken hoe jouw land, of zelfs andere landen, zijn eigen mensen of die van andere naties behandelt?  Dat gebeurt op een brede basis en je kunt getuige zijn van de onmenselijke behandeling van andere mensen. Meer dan wat ook maakt dat de volgende overgang naar hogere staten moeilijker.

We maken ons echter geen zorgen, omdat de Familie van E ‘op zijn plaats’ is. De Familie van E heeft al op het juiste moment al zoveel verschil gemaakt in veel games in het universum. Belichamen ze en repareren ze alles of veranderen ze? Nee, dierbaren, dat is niet wat ze doen.

De Familie van E gaat erin met hartenergie, en houdt een hogere vibratie vast op een planeet met een lage vibratie. Ze spreken waarheidsgetrouw de macht aan, wanneer dat nodig is. Dat is wat je nu aan het doen bent.

Speel goed samen

Velen van jullie hebben achteruit in de tijd gereisd om hier precies op dit moment te zijn. Dit is nogal interessant, want niet lang geleden werd ons in de channel gevraagd hoeveel van de Familie van E op de planeet aanwezig zijn.  We vertelden je een aantal – precies 1 miljoen en het lijkt misschien een heel klein aantal in vergelijking met de 7,3 miljard mensen die hier zijn. Je zult waarschijnlijk 8 miljard bereiken, wat een kritisch punt is, een kantelpunt voor planeet Aarde.  Ze is al gekanteld; ze heeft al verschillende afbakeningspunten gepasseerd.  Maar ze maakt ruimte voor jou om deze overgang te maken die voor je ligt en mogelijk is als je elkaar goed kunt behandelen.

Nu vertellen we je dat er 1.250.000 Family of E-leden op de planeet zijn. De meesten zijn baby’s die het licht dragen terwijl ze opgroeien, en de rest zijn wezens zoals velen van jullie, wezens die terug in de tijd zijn gereisd om de deuren te helpen openen. En zo is het de laatste 20 jaar gegaan, hebben we je aan één ding herinnerd dat heel belangrijk is: behandel elkaar met respect, zorg voor elkaar  elke gelegenheid die je krijgt, ongeacht wat je van een persoon vindt, en speel dit spel goed samen.

Ik ben de Hoeder van de Tijd. Ik ben zeer vereerd dat je deze dag op deze manier je tijd met mij hebt doorkruist.

Espavo, dierbaren.

Ambassadeur van het Licht

_______________________________________

Gegroet, dierbaren. Ik ben de Hoeder van de Tijd.

Ik zal me in dit collectief overgeven aan de groep, zoals de Hoeder  het noemt, om dit volgende verhaal over Amor te vertellen. Er begint een zeer interessant proces plaats te vinden naarmate Amor volwassen wordt, en zijn rechtmatige plaats in gaat nemen. Amor’s werk is belangrijk en hij vindt er zoveel vreugde in. We nemen je mee naar de tijd dat Amor en Saroo al geruime tijd op reis zijn.  Ze zijn recentelijk gescheiden van hun zoon, die ze via verschillende ouders in een back-upplan vonden. Hij was in staat om een ​​grote verandering op aarde te maken tijdens die tijden in de mooie dagen van Mu.

Nu nemen we je mee in het hele verhaal, omdat het de neiging heeft om een ​​wending te nemen. Amor en Saroo hadden samengewerkt en gereisd.  Amor’s bedoeling Was om rond te reizen naar verschillende delen van Lemurië om die zaden van empowerment, bekrachtiging, te planten. In die tijd had je natuurlijk de open harten en de verbindingen met elkaar, het was een beetje makkelijker om met dingen te werken.

Empowerment vond toen veel minder weerstand. Mensen waren meer vatbaar voor nieuwe ideeën en nieuwe energieën. Ze hebben zich niet helemaal verzet op de manier waarop je dat vandaag ziet gebeuren, maar we vertellen je ook dat er evolutie was. In veel opzichten betekende evolutie het loslaten van het oude en dat was moeilijk. Dat is waar we Amor weer volgen, na een van de grote gemeenschappelijke vuren die ze in Lemurië hebben. Je zou de bijeenkomsten, de plaatsen bijna steden noemen vandaag, maar ze hebben altijd deze tradities van samenkomen gehad.  Ze zouden proberen een ruimte binnen of in een beschermde ruimte te vinden. Meestal waren dit prachtige vuren en het interessante deel is dat het heel moeilijk was om rond een vuur te praten. Amor wachtte meestal tot het vuur op de gloeiende sintels brandde, waardoor hij de meeste mensen daar kon zien en gezien kon worden. We zien hem vandaag praten met een groep ouderen, en ze stellen vragen over en weer. Eén persoon zegt: “Amor, je spreekt over al deze empowerment technieken en je spreekt over het bouwen van machtige samenlevingen.”

Mijn vraag is welk bewijs heb je? Hoe weet je dat het werkt als we deze stappen op die manier nemen?” Amor zei: “Het is een hele nieuwe energie en dus kunnen de nieuwe ideeën nu op een heel andere manier worden toegepast.”

Dat is wat we proberen te verspreiden in heel Lemurië. Ja, dit zijn nieuwe ideeën, maar ze hebben overal gewerkt waar we ze tot nu toe hebben geïntroduceerd.  “De oude man,  zo’n 350 jaar oud, maakt het Amor een beetje moeilijk, hij zegt: ”Weet je, dat is niet wat mijn ouders me hebben geleerd.  Waarom zou ik niet geloven wat door zoveel generaties is doorgegeven? Plotseling begin jij ons een nieuwe manier te leren. De waarheid verandert nooit. Waarom zouden we luisteren en openstaan ​​voor sommige van deze nieuwe ideeën, terwijl de oude eigenlijk perfect hebben gewerkt? “Amor glimlachte.”

Werken ze echt perfect of evolueert de mensheid? Dat is de vraag.  Oké, dus je wilt teruggaan naar je vader en je grootvader en naar wat ze jou in hun waarheid hebben geleerd. Is dat vandaag nog steeds waar voor je in elk aspect?  Zijn jullie dezelfde mensen als toen? Ben je dezelfde soort mens als waar je in die tijd was of is het tijd om een ​​nieuwe waarheid naar voren te brengen? “

Hij dacht even na en zei toen: “Weet je, het was goed genoeg voor mijn grootvader en mijn vader en waarschijnlijk ook zijn vader en grootvader. Waarom zou het niet goed genoeg voor mij zijn en op dezelfde manier kunnen werken? ”  Amor zegt eenvoudigweg: “Omdat we evolueren, dat is het spel dat je speelt – om te evolueren naar een hogere staat van bewustzijn. Dus als je evolueert naar een hogere staat, kun je nieuwe dingen zien. Je hogere perspectief geeft je nieuwe visies en veel van de dingen die jij de waarheid noemt.

Veel van die waarheden zijn misschien niet zo waarachtig als je zou hebben gedacht. Als iemand evolueert naar hogere niveaus, beginnen ze een heel nieuw pad te zien en een geheel nieuwe manier om hun eigen pad van de minste weerstand te vinden Dat is echt waar we in geïnteresseerd zijn om je hier vandaag mee te laten werken, om je de ideeën te geven dat er nieuwe openingen zijn, nieuwe mogelijkheden. Saroo stond toen op en zei: “Weet je, er was zelfs een tijd in Lemurië waar vrouwen niet als leraren werden beschouwd. Vroeger hadden ze andere rollen.

Zelfs als je teruggaat naar de vroege mensheid, kun je zien dat hun rollen erg verschillend en verdeeld waren. Vrouwen konden bepaalde dingen doen die mannen niet konden. Het was een waarheid die vele generaties lang werd doorgegeven. Vrouwen kunnen baby’s krijgen. Wat een prachtige gave van creatie, dus vrouwen werden meestal gezien als huishoudsters. Ze zouden over de baby’s waken en de kinderen opvoeden, en samen met dat kwam een ​​aantal natuurlijke vermogens om voedsel te kunnen bereiden. Mannen waren de jagers en vrouwen zorgden voor het huis. Dat betekent niet dat het van geen enkele aard verkeerd is, maar vandaag, zelfs volgens Lemuria-normen, sta ik voor je als een leraar die nieuwe ideeën aanbiedt.  Dat was waarschijnlijk niet toegestaan ​​in de tijd van je grootvader, beste man. Tegenwoordig zijn er veel vrouwen die op jacht kunnen met de mannen.  We zijn geëvolueerd en zijn overgegaan naar empowerment, naar bekrachtiging. “

De man krabde op zijn hoofd en zei: “Wel, daar heb je waarschijnlijk gelijk in. Het was belangrijk dat mijn grootmoeder haar plaats in stand hield, maar dat werkte niet voor mijn vrouw.” Iedereen begon te lachen, zich realiserend dat naarmate mensen evolueren, ook de waarheid vorm krijgt. Amor vervolgde: “Het is niet goed of fout voor alle mensen, om overal, altijd op zoek naar de waarheid te zijn.  Ze zijn op zoek naar die ene solide rots waar ze hun basis kunnen leggen en vanaf dat moment kunnen gaan bouwen. Op zoek naar de rots die nooit zou bewegen. In werkelijkheid verandert die rots van waarheid. De rots evolueert en de rots beweegt; als mensen beginnen te evolueren naar verschillende niveaus, beginnen ze een hogere waarheid te vinden. “Weet je,” zei de oude man, een beetje mopperend, “Ik heb altijd geleerd dat de echte waarheid nooit verandert en dat is hoe je een waarheid kunt vertellen. Wat zeg je daarvan? “Amor antwoordde:” Ik zou niet zeggen dat de waarheid precies verandert. Het lijkt er meer op dat het evolueert terwijl je evolueert. Terwijl je vibratie verhoogt, zie je dingen vanuit een hoger perspectief. Herinner je je de tijd dat we mensen met een besmettelijke ziekte naar een speciale plaats stuurden, zodat ze de anderen niet infecteerden? Toen leerden we hoe we veel van de besmettelijke ziekten konden beheersen en zelfs behandelen.  We werden menselijker naarmate we verder evolueerden. ‘De oudere man liep zwijgend weg toen iedereen Amor’s woorden begon toe te juichen.

Amor en Saroo beantwoordden nog een paar vragen en genoten van de nacht terwijl de gloeiende sintels van het prachtige vuur nog verder verbranden.. En na verloop van tijd begonnen mensen te vertrekken omdat het tijd was om naar huis terug te keren, tijd om in verjongingsperiodes te gaan. Uit de duisternis verscheen de oudere man opnieuw. Hij zei: “Amor en Saroo, ik wilde jullie bedanken voor je woorden vanavond, ik wilde echt zien wat jullie zouden zeggen .Ik hou van wat jullie naar deze kampvuren brengen. Ik hou van wat je mensen aanbiedt, omdat je ze niet gewoon een nieuwe manier van denken geeft maar omdat, je een nieuwe manier van zijn aanbiedt, je biedt hen de mogelijkheden om zichzelf te bekrachtigen en dan de mensen om hen heen te bekrachtigen, zodat je samenlevingen met een krachtige ‘macht’ creëert. Ik probeerde dat het grootste deel van mijn leven te doen en ik vond elke keer weer weerstand.

Toen ik je die vragen stelde en ik probeerde je er weerstand tegen te laten vinden, heb je het buitengewoon goed opgepakt, beste Amor. Ik heb een vraag voor jullie beiden, ik weet dat jouw vader, Amor,  heel hoog staat in de algemene regering van Mu en ik weet dat hij waarschijnlijk heeft aangeboden om deuren voor je te openen wanneer dat maar mogelijk is. ‘ En Amor zei: “Wel, hij heeft het zeker aangeboden, maar we hebben het het beste gevonden om iets verder uit elkaar te staan ​​en om die deuren niet op die manier te openen.” De oudere heren zeiden: “Wel, ik werk met je vader, feitelijk hebben we je in de gaten gehouden, nu staat je vader volledig los van mijn acties hier vanavond en van wat ik je ga vragen. De oudsten van Mu, en veel van de ouderlingen uit de nederzettingen die je hebt bezocht, hebben het werk gezien dat je hebt gedaan. Je loopt een nederzetting binnen van een paar duizend mensen en als je klaar bent, loop je naar de volgende. Zij, de mensen in de nederzettingen, groeien, evolueren en worden gelukkiger, ze bloeien in de nasleep van de prachtige energieën die je hebt achtergelaten. We hebben gezien wat jij en Saroo samen hebben gedaan en nu is zelfs je zoon in die richting bezig, trots, de zoon van Saroo en Amor.

Hij doet hetzelfde en we realiseren ons dat het niet lang meer zal duren voordat anderen hun plaats beginnen in te nemen in wat je doet. Dit is een verschuiving van empowerment en als het doorgaat, kan je zien dat Lemuria een meer krachtige samenleving zal worden dan het op dit moment is . We zijn erg geïnteresseerd in dat gebeuren, want het is goed voor iedereen. We hebben een voorstel voor jou.  We zouden je graag willen vragen, en Saroo en je zoon als hij beschikbaar is, om te komen luisteren naar wat we te zeggen hebben. ‘De twee mannen omhelsden elkaar en hij vertrok die nacht. Toen hij in de duisternis langs de brandende sintels van het vuur liep, dacht Amor hij  hem misschien ergens van herkend heeft, als wist hij niet waarvan.

Amor greep Saroo meteen vast en trok haar terzijde. Na het gesprek was Saroo omringd door verschillende vrouwen die meer van haar wilden. Ze kon het gesprek tussen de twee mannen niet horen. Amor en Saroo keerden terug naar waar ze logeerden en praatten. Amor was zo opgewonden dat hij het heel moeilijk vond om die nacht te slapen. Hij was zeer terughoudend omdat zijn vader de deur had geopend om voor de regering te gaan werken’, maar hij was bang dat er te veel van hem zou worden verwacht of dat van hij op de een of andere manier gezien zou worden als een duplicaat van zijn vader, dat dat verwacht zou worden.  Amor was er trots op zijn eigen persoon te zijn, en zijn eigen weg te banen.  Toch kon hij niet wachten om te horen wat ze te zeggen hadden.

Amor dacht na over de mogelijkheden en kwam na een tijdje tot de conclusie dat hij op zijn huidige pad moest blijven en ze af moest gaan wijzen.  Hij oefende op een heel vriendelijke en gracieuze manier. Hij en zijn vader konden heel goed met elkaar opschieten; dat was niet het probleem.  Het ‘probleem’ was dat Amor alleen wilde staan, zijn eigen energie wilde creëren. Toen hij begon te schrijven, voelde hij zich volledig bekrachtigd in zichzelf. Die nacht, toen ze gingen slapen, worstelde Amor zich in een soort van halve slaap. De volgende ochtend gingen ze natuurlijk een paar dagen verder naar de volgende nederzetting.

Ze waren in staat om  over hun reis te praten en Saroo vroeg hem steeds opnieuw: “Wat vind je daarvan? Is dat interessant voor jou? Zou je zelfs geïnteresseerd zijn in een baan bij de overheid?” “Nee,” zei Amor, “ik wil er niet meer aan denken. Mijn hoofd gaat aan de haal  met alle mogelijkheden, maar het is opwindend en het is geweldig dat ons zelfs maar gevraagd is.” Zo ze kwamen bij de volgende nederzetting aan en ze praatten die avond. Er kwam een ​​enorme menigte opdagen, want nu begon het verhaal echt in Lemuria rond te gaan dat deze mensen woorden van empowerment zouden delen om levens ten goede te veranderen. Ze zouden je op de een of andere manier de hulpmiddelen geven die je nodig hebt om de dingen vanuit een hoger perspectief te bekijken, om op een andere manier naar jezelf te kijken en om een ​​empowerde levensstijl te leven. Daarna daagden ze je dan uit om de mensen om je heen te bekrachtigen, en zo was het alsof het ene hart het andere raakte en het andere en het andere. Dit enorme spinnenweb ging door heel Lemuria, nog voordat ze in veel van de nederzetting waren geweest. Ze waren bekend door het werk dat ze deden en hoe ze het leven van mensen veranderden. Natuurlijk hadden ze ook tegenstanders. Dat waren diegenen die helemaal niet wilden veranderen of trager wilden veranderen. Ze hadden velen die zelfs probeerden te voorkomen dat ze naar hun nederzettingen zouden komen. Tenslotte kwam wijsheid met de jaren?  Amor en Saroo hadden hun eerste honderd levensjaren nog niet bereikt.  Wie waren zij om al deze nieuwe informatie in te brengen? Maar Amor en Saroo deden het heel goed. Ze deden wat ze konden om die nee-zeggers zelfs een beetje meer macht/kracht te geven dan de mensen die erom vroegen.

Het was een interessante tijd. Amor en Saroo hadden een mooi leven voor zichzelf uitgewerkt, werden goed behandeld door alle dorpelingen. Mensen zouden hun rijkdom vrijelijk geven om hen te ondersteunen. Dus ze waren in die tijd vrij overvloedig door gewoon te doen wat ze absoluut graag deden. De grootste uitdaging is dat ze nooit wisten wanneer steun zou komen. Soms moesten ze hun uitgaven zorgvuldig plannen om naar de volgende nederzetting te kunnen reizen.

Toen kwam de tijd dat Amor en Saroo naar huis zouden terugkeren. Ze keken ernaar uit om hun ouders, broers, zussen, vrienden en mensen die ze kenden weer te zien. Ze wilden alle prachtige verhalen die ze tijdens hun reizen hadden verzameld delen over al de verschillende mooie plekken in Mu. Bij thuiskomst werden ze opgewacht door de moeder van Amor, die hen uiteraard verwelkomde en een prachtige plek voor hen had om te verblijven, aangebood om hen te voeden en voor ze te zorgen. “Eens een moeder, altijd een moeder”, zei Amor altijd. Ze vond het geweldig om dat te doen, dus speelde ze die rol voor hen en ze lieten haar. Ze lieten het toe om de simpele reden dat ze elkaar macht/kracht gaven.

Die nacht kwam Amor’s vader thuis. Hij was zojuist naar een grote bijeenkomst geweest met veel van de ouderlingen en hij zei: “Amor, ik weet dat je bent gevraagd binnen een paar dagen naar de samenkomst te komen en ik kijk daar naar uit.

Ik moet je vertellen dat ik niets weet van waar ze het over gehad hebben of waarom je hier bent geroepen, alleen het feit dat je bent gevraagd. ‘ Amor was erg verrast omdat zijn vader vrijwel alles wist wat er gaande was, vooral onder de ouderen en groepen die veel van de keuzes hadden gemaakt. Maar Amor vond het interessant en hij vond het ook een hele opluchting dat dit geen groot plan van zijn vader was om hem te verleiden om naar de regering te verhuizen. Amor wist ook dat zijn vader absoluut van zijn werk hield en het waardeerde om de mogelijkheid te hebben andere mensen  in staat te stellen dit soort dingen te gaan doen. Het verheugde hem zeer dat hij zijn zoon op een of andere manier zou kunnen helpen.

Die nacht sliepen Amor en Saroo heel goed. Ze waren thuis. De dagen daarna werden doorgebracht met het gezin van Saroo en veel van de vrienden waarmee ze waren opgegroeid, mensen die ze al jaren niet meer hadden gezien. Amor en Saroo waren verrast, want hoewel sommigen hun werk niet helemaal volgden, hadden velen er wel over gehoord. Ze waren in de begintijd en latere dagen van Mu enigszins beroemd geworden.

Een paar dagen later was het tijd voor de ontmoeting, dus Saroo en Amor bereidden zich voor. Amor oefende zijn gracieuze “nee” uit.  Hij wilde nee zeggen met zoveel dankbaarheid en bereidde zich voor omdat hij van het pad hield waarop hij zich bevond. Ze werden door vele vrienden opgewacht toen ze naar de bijeenkomst gingen. In de hal zaten ze aan de voorkant van de kamer.  De Ouden van Mu uit vele landen waren er allemaal en velen van hen kende Amor. Sommigen hadden bij Amor thuis gegeten toen hij opgroeide. Hij was erg geïnteresseerd om te ontdekken dat de familie van Etu daar ook was, samen met een select aantal Amor’s vrienden, zijn moeder en de ouders van Saroo.

De vergadering begon en de tradities van Mu werden voorgelezen, zoals de gewoonte was, dat als een belangrijk onderdeel van het werk van de ouderlingen werd beschouwd. Toen wendde de vergadering zich tot het bedrijf.  De oude man, die hem die avond hadden benaderd, was er en hij stond te praten. Hoewel Amor hem niet had herkend, was hij een van de ouderlingen die met zijn vader werkte. Amor besefte dat hij zijn naam nooit had gevraagd.  De man sprak: “Deze dag hebben we ons verzameld om een ​​verandering in onze formatie voor te stellen.” Amor keek naar zijn vader die nogal geschrokken was van deze verklaring. ‘Amor en Saroo, we weten dat je erg in de war zijn over waarom je hier bent. En Amor, ik weet dat je hier heel aarzelend bent, omdat je vader je bij vele gelegenheden heeft gevraagd of hij een ruimte voor je zou kunnen openen zodat je het werk dat hij doet zou kunnen doen. Dat is een natuurlijke positie van een vader en we hebben ook je weerstand ertegen gekend. Dus we waarderen het enorm dat je komt luisteren naar wat we te zeggen hebben. We hebben naar Amor gekeken, terwijl jij en Saroo van plaats naar plaats zijn gegaan, van stad tot stad.  We hebben het ongelooflijke effect bekeken dat plaatsvindt nadat je bent vertrokken. Ja, en in sommige steden duurt het weken, terwijl in andere  slechts enkele dagen nodig zijn. Hoewel het in sommige steden al maanden niet lijkt te gebeuren, gebeurt het altijd. Je hebt een echte gave.  We hebben je boek gelezen en we hebben met je vrienden gepraat.

We hebben gesproken met diegenen die jou het best schenen te kennen en we hebben een heel interessante propositie voor je. We zouden graag zien dat jullie twee de ambassadeurs worden van Mu, Ambassadeurs van het Licht. In veel opzichten zul je precies doen wat je eerder hebt gedaan en hoef je niemand te vertellen dat je voor de overheid werkt als je dat niet wilt. Maar we willen je werk graag ondersteunen en het je een beetje makkelijker maken om precies datgene te doen wat je doet. “Amor was overrompeld en hij wist niet wat hij moest denken, omdat hij zichzelf had voorbereid om nee te zeggen op een sierlijke manier.

Ja, het was een geweldige kans. Hij was zo ongelooflijk verrast dat ze iets hadden aangeboden dat niet alleen uitvoerbaar was, maar ook heel goed in zijn werk paste. Dus hij zei dankbaar dat hij en Saroo hierover zouden moeten praten alvorens te beslissen. Hij vroeg om meer details en ze zeiden heel eenvoudig dat ze de steden zouden voorbereiden die zouden worden bezocht. Ze zouden de reis voorbereiden en een veilige doorgang regelen van het ene kamp naar het andere. P, maak accommodaties klaar en lever een kleine staf om te zorgen voor hun behoeften. Het idee was om een ​​deel van die last van Amor en Saroo te verlichten. En bovendien zouden ze elk jaar speciale tijd apart krijgen om te kunnen verjongen, de tijd nemen of misschien nog een boek schrijven, wat ze dan ook zouden willen doen op dit moment. Het aanbod was voor een periode van drie jaar. Amor glimlachte breed, toen verlieten hij en Saroo de samenkomst.  Slechts een paar dagen later accepteerden ze de baan.

Dus het was, zonder het medeweten van zijn vader, dat Amor en Saroo de eerste ambassadeurs van Mu werden. Niet voor mensen buiten Lemurië, maar voor mensen binnen Lemurië, in alle verschillende Plaatsen, steden, nederzettingen.  Ze waren allebei zeer vereerd. Het was een heel magische tijd en al snel begonnen ze aan hun werk. Hoewel ze hun zoon Amber niet hadden gezien toen ze begonnen, kwam hij snel weer opdagen en voegde zich bij hen voor een aantal van hun reizen. Hij gebruikte nu de naam Samor, ter ere van zijn ouders, en uiteindelijk zou hij de derde ambassadeur van het licht worden. Ze werden verwelkomd in elke stad en plaats waar ze naartoe gingen. Ze begonnen ook meer tijd te besteden om een-op-een met mensen te praten na de presentaties. De presentaties zelf werden korter, terwijl de individuele gesprekken meestal langer werden omdat Amor iedereen de mogelijkheid gaf om een ​​beetje persoonlijker te zijn over hoe deze empowerment technieken toe te passen. Het was in de tijd van Mu.

Die nacht terwijl ze hun hoofd neerlegden om samen te zijn onder de prachtige sterren, was alles goed in Mu.

Espavo, dierbaren.

_______________________________________

Gelijkheid van geest

Gegroet, dierbaren.

Ik ben Merlia en ik sluit me vandaag aan bij deze geweldige viering, want je hebt een balans bereikt waarvan we niet dachten dat dit in deze zeer korte tijd mogelijk zou zijn. Je bent in de vijfde dimensie gestapt. Oh ja. Het is opwindend, het is geweldig. Maar soms is het bijna alsof je een modderpoel inloopt, niet helemaal wetend wat er is en of alles werkt. We vertellen jullie dat wat jullie begonnen zijn te doen is om het mannelijke / vrouwelijke op een geheel nieuwe manier in balans te brengen. Daar is nog veel werk aan de winkel en nog veel te ontplooien op planeet Aarde en voor de mensheid. Terwijl je deze volgende stappen zet, dierbare, is het deze vrouwelijke opkomst van prachtige energie die de sleutel bevat om je comfortabel naar de volgende stap te brengen. Niet dat de een beter is dan de andere, maar we zeggen je dat je al zo lang uit balans bent. Het mannelijk en vrouwelijk opnieuw in balans brengen is erg krachtig en je begint het steeds opnieuw te zien dat het aan het gebeuren is.

Ik ben zo ongelooflijk opgewonden dat veel van de dingen die in je nieuwsmedia verschijnen, onthullen hoe de collectieve mensheid een kritische massa heeft bereikt met bepaalde dingen. Ja, het is moeilijk en ja, we hebben je gewaarschuwd voor de weerslag daarvan. Dat gaat ook zo door, maar we zijn ook zo ongelooflijk trots op jullie allemaal. Jij bent de Familie van E, een ieder van jullie. De mogelijkheden die je voor deze energie hebt, zijn absoluut ongelooflijk. We zullen je daar meer over vertellen, maar wat we willen dat je weet, is dat je de antwoorden op veel van de vragen vasthoudt die zelfs jij, jezelf, afvraagt.

‘De modderpoel’ van de Vijfde Dimensie

Je hebt de antwoorden, want velen van jullie zijn als experts binnengekomen over precies de overgang die de mensheid nu ondergaat. Je hebt dit al eerder gedaan en dat is wat we hier zijn om je  te helpen herinneren. Het is niet nodig dat je je elk aspect herinnert dat voorafgaat aan elke stap die je gaat zetten. Maar wat we willen is dat je begrijpt, is dat je aandacht besteedt aan je hart. Vertrouw erop dat je op de goede weg bent en dat je bent hier met een doel. Naarmate de tijd vordert en je jezelf in dit moddergat verankert, soms de vijfde dimensie zo genoemd, zul je versteld staan. We hebben je verteld dat het heel interessant was om te zien, omdat we heel lang dachten dat planeet Aarde het spel zou beëindigen voordat je in staat zou zijn om in die hogere vibratie te stappen. Dat was niet zo omdat, omdat je het hebt gehaald, je bent erin gestapt. Oh, betekent dat dat je veilig bent en dat je nooit meer iets hoeft te doen? Nee, er is veel onrust op aarde, zelfs als je erin stapt, maar je hebt er zin in, dierbaren. Je ziet dat harten en geesten heel snel collectief veranderen.  Nu is de Familie van E een heel belangrijk onderdeel van dit alles, omdat het allemaal om gelijkheid gaat. Noem het echter niet de Familie van Gelijkheid of de Familie van Bekrachtiging of een van de vele E-woorden die hierin passen, omdat er veel zijn. Interessant genoeg is de Familie van E geïncarneerd en speelde zelfs spellen in een hogere vibrationele status. Niet altijd in een dicht fysiek lichaam, maar ze zijn er al vele spellen in het hele universum. De familie van E is er altijd geweest op een moment dat een klein duwtje van kritische massa de dingen soepel kon laten verlopen, in plaats van enorme stappen achterwaarts in angst te zetten.

De geest is gelijk

Velen van jullie zijn hier nu, zoals jullie eonen van tijd zijn geweest, tijdens de vele spellen die jullie op de een of andere manier beïnvloed hebben. Soms alleen door een rol te spelen, of door er op de een of andere manier deel van uit te maken. Er zijn dingen die je hebt geleerd, dat je als gezin gegroeid bent om met gelijkheid te werken. Waarschijnlijk het belangrijkste dat je op deze planeet kunt doen, is gelijke rechten omarmen. Ja, dat zijn gelijke rechten voor je geloofsystemen en religies en voor je economische status, die nooit gelijk zijn geweest. Gelijke rechten voor wie je bent en de energier-as die je besluit te dragen als een geest. We vinden deze absoluut fascinerend dierbaren, omdat je al zo lang worstelt met rassengelijkheid.  Planeet aarde was een van deze geweldige testterreinen waar je nieuwe dingen kon proberen. Hier kun je nieuwe onderdelen uitproberen en deze aan je spel toevoegen. Je kunt op een andere manier met dingen werken en je hebt het zo ongelooflijk goed gedaan. Nu vinden we het een zeer interessante situatie. Het is fascinerend dat je nog steeds te maken hebt met rasongelijkheid. Racisme is vele malen op aarde bovengekomen en nu speelt het een grotere rol dan verwacht. Nu heb je veel leiders in jouw wereld die geloven dat het ene ras superieur is aan het andere. Op dit moment zijn er op niet minder dan twee plaatsen op aarde etnische zuiveringen zonder weerstand. Als alleen mensen hun oorsprong zouden kunnen herinneren als alle wezens verbonden zijn. We vragen jullie allemaal om energie en aandacht te sturen naar deze situaties.

Dierbaren,  een eenvoudig begrip van multidimensionaliteit zou dit in de kern stoppen. Elke persoon op aarde heeft 11 verschillende jij-en. Je bent niet slechts één persoon. Je hebt elf weerspiegelingen van dezelfde energie en kernpersoonlijkheid in verschillende delen en zelfs dimensies van de wereld. Die spelen in licht in verschillende lichamen, die verschillende keuzes maken, een beetje van je perfectie verbergen in elk van hen. Rasongelijkheid, geloven dat het ene ras op de een of andere manier beter is dan het andere, is deels een gebrek aan verantwoordelijkheid. Vaak wordt een ras beoordeeld als de reden dat een persoon niet heeft wat hij wil. Om het spel in dualiteit te spelen moet er een goeie en een slechte zijn. Het is tijd om uit dat dualiteitsdenken te stappen omdat het niet langer in de vijfde dimensie werkt. Dat vinden we fascinerend, want in werkelijkheid, als je hier één ras bent in een van je dimensies, ben je waarschijnlijk een andere in een andere dimensie. Als een mens een ras van wezens de schuld geeft voor hun problemen in het leven, dan is de kans heel groot dat ze verschillende van dat ras in andere dimensies hebben. Wanneer een geest het spel betreedt, worden ze gebroken in elf verschillende ervaringen van de geest. Hier zeg je: “Ik ga dit type lichaam hierheen nemen en ik zal Aziatisch zijn.

Daar zal ik zwart zijn en hier zal ik wit zijn.” Fascinerend, want alle geesten en de geest zijn gelijk, wat het belangrijkste deel ervan is. Zijn de fysieke lichamen gelijk? Nee, natuurlijk niet. Zijn de rassen op veel manieren zelfs gelijk? Nee, ze waren nooit zo bedoeld omdat ze bedoeld waren om verschillende ervaringen van de geest te hebben Nu heb je te maken met een van de moeilijkste, omdat je zoveel tijd hebt doorgebracht nadat je in de tweede dimensie bent ingeprent.  Het is die dimensie waar mensen dualiteit leerden kennen, op en neer, juist en verkeerd, liefde en angst, mannelijk en vrouwelijk. Toch zijn ze allemaal verbonden geesten in gelijkheid. Met de 11 verschillende jij’s was het tot voor kort heel gewoon dat een geest binnenkwam en in alle 11 dimensies hetzelfde geslacht aannam.

Maar nu begin je een grote verscheidenheid aan seksuele uitdrukking van geloofssystemen te zien, om te begrijpen wie je werkelijk bent, omdat je deze ongelijkheid begint tegen te gaan. Houd in gedachten, dierbaren, ongeacht wie je bent of wat je oordeel over een ander persoon zou kunnen zijn, de geest is gelijk in ieder van jullie. Er was een tijd dat we de Hoeder zelfs het idee gaven een Verklaring van de Rechten van de Geest te hebben, want je hebt keer op keer Verklaringen van Gelijke Rechten op je planeet gehad. Veel verschillende landen hebben verschillende verklaringen van rechten. We vinden het heel mooi, en daarom hebben we je een Verklaring van Spirit Rights gegeven, zodat je zou kunnen verklaren dat de geest het recht heeft om keuzes te maken en te groeien, en het recht op gelijke kansen in de bevordering van hun geest. Je hebt het goed gedaan. Het heeft alles ingeprent en nu loop je in deze realiteit.

(OPMERKING: De Verklaring van Spirit Rights is te vinden op www.Espavo.org waar u uw naam kunt toevoegen als u dat wilt.)

Het ging zo 30, 40, zelfs 50 jaar door, maar zo werd het aangepakt en plotseling veranderde het. De kritieke massa is te wijten aan de Familie van E, en er gebeuren daar een aantal fascinerende dingen mee. We zullen je meer vertellen over het verhaal van de Familie van E, meer over wie je echt bent in je eigen geschiedenis, een beetje  de probleemoplossers van het universum.

De Familie van E: Probleemoplossers van het Universum

Nu is de uitdaging dat de meeste Family of E-vragen als ze op de goede weg zijn, ze zich afvragen wie ze zijn en of ze er klaar voor zijn. Velen zijn nog steeds aan het ontwaken en zien vaak iemand die hier iets doet dat ze graag willen doen.  Ze vragen zich af of ze op dat goede pad zijn of dat ze hun hele leven opnieuw moeten opbouwen. Dierbaren, de familie van E is hiervoor al getraind en het werk dat voor ons ligt is diepgeworteld. Nu de aarde aan het transformeren is, zullen ze op het juiste moment op de juiste plaats zijn om hun echte werk te doen. Het interessante deel is dat ze erin moesten springen en de sluier van vergeetachtigheid moesten aandoen, zodat ze hun connectie met alle anderen niet konden herroepen, en zodat ze zich als gescheiden van elkaar konden voordoen. De meeste van de E-familie zijn erg empathisch, in die mate dat het moeilijk voor hen is om zelfs maar een normaal leven te leiden.

Hun empathisch vermogen helpt alle harten te veranderen die ze aanraken. Laten we zeggen dat je een persoon naast je hebt die een oud geloofssysteem vasthoudt, op de een of andere manier in de weg van de evolutie staat. Hij heeft het recht om dat te doen, natuurlijk, want er is geen goed of fout in. Je bent binnen gekomen om een ​​verschil te maken en toch voel je dat de hardheid van je buur komt, omdat je zo empathisch bent. Je vindt het zelfs moeilijk om soms in zijn buurt te zijn omdat hij zo rigide is en zo absoluut tegen alles is wat je zegt of doet. Je zou blij zijn als je gewoon zou kunnen weggaan, maar wat je niet begrijpt, is dat je vaak de energie op een positieve manier in evenwicht brengt voor alle anderen om je heen vanwege je empathische vermogens. Hoewel je het misschien nooit zult zien, creëer je een betere wereld voor iedereen. Meestal vereist dit geen specifieke actie van uw kant.

Spirits aan de voorkant van de lijn

Dierbaren, toen je van huis ging, was je vooraan geplaatst.  Je had het grootste potentieel om een ​​verschil te maken op deze planeet, dus degenen die niet hetzelfde potentieel hadden als jij, deden een stap opzij om ruimte te maken voor jou om hier nu te zijn. Je ziet dat je thuis niet belast bent met het ego dat je op aarde moet dragen. Iedereen wil het beste elke keer vooruitgaan.  Velen van jullie hebben een back-upschema en kiezen zelfs verschillende ouders op het allerlaatste moment, zodat je hier op exact hetzelfde moment zou kunnen zijn. Hoewel je misschien niet altijd de steun of het begrip hebt gehad dat je wilde of nodig had, maar hier ben je precies op tijd. Het belangrijkste deel dat we willen dat je weet, is dat degenen die opzij zijn gestapt om hier te zijn, wachten om te helpen.

Je bent op de planeet van vrije keuze, dus ze zullen niet in je spel springen of je op je schouder kloppen en plotseling door je heen channelen. Geliefden, ze moeten het vragen, maar alleen als je wilt, want dit is jouw spel. Je zult nu merken dat de sluier substantieel uitgedund is, niet alleen tussen je andere dimensies van tijd en ruimte, maar ook tussen Thuis en Aarde en dat is heel opwindend.  Deze sterkere verbinding met Home heeft veel te maken met de balans tussen mannelijk en vrouwelijk. In de komende maanden zul je bewijzen zien dat de vrouwelijke kracht terugkeert om zijn plaats op aarde in te nemen.

Weet dat je een uitverkorene bent. Je hebt ervoor gekozen om hier nu te zijn en daar zijn we zo ongelooflijk enthousiast over. Jij bent de familie van E. Dus, wat als je de volgende stap niet weet? De volgende stap is om gewoon een stap in elke richting te zetten, want dat zal je naar huis leiden als je je hart volgt. Dus maak je geen zorgen over het verkeerde pad of stap in de verkeerde richting. Ook al ken je het pad perfect, velen van jullie zullen in een tegenovergestelde richting gaan, alleen maar om die ervaring te hebben. Je kunt iets nieuws zien.  Het zal een vreugdevolle tijd worden als je deze volgende stappen neemt als hogere vibratie-lichamen, terwijl de Aarde overgaat naar zijn volgende fase.  Binnenkort zul je beginnen de dichtheid te verliezen die je al zo lang heeft belast.

Ga zo door met het goede werk, dierbaren, en weet dat je gelijk bent als geesten. Breng het mannelijke in evenwicht – vrouwelijk in je eigen wereld. Open de deuren naar Thuis en geef jezelf toestemming om informatie te ontvangen en het vervolgens te aarden als het binnenkomt. Vertel een andere persoon, schrijf het op en bedenk een manier om het in je wereld te brengen, meer dan alleen in je hoofd en leven. Je blijft proberen om die kansen van mannelijk / vrouwelijk in evenwicht te brengen waar mogelijk. Jij bent de grootste engelen die ooit hebben geleefd en we zijn ongelooflijk trots op je. Ga zo door, dierbaren. We laten je achter met drie eenvoudige herinneringen: om elkaar met respect te behandelen, elkaar bij elke gelegenheid te verzorgen en goed samen te spelen.

Ik ben Merlia. Kom me eens opzoeken.

Espavo

Speciaal verzoek: Copyright 2018 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

Share This Story, Choose Your Platform!