Bakens van Licht: Kruising van tijdlijnen

Bakens van Licht: 

Kruising van tijdlijnen

November 2020 / Via Steve Rother

Gegroet, dierbaren.

Ik ben de hoeder van de tijd. Ik sluit me vandaag bij je aan omdat jullie tijdlijn elkaar weer heeft gekruist. Je beweegt in een ongelooflijk tempo. Hoewel we weten dat er problemen zijn, werkt het. Er zijn uitdagingen of energie-wrijvingen die je ervaart als je weer bij elkaar komt. In feite leef je hier in multidimensionaliteit en heb je één naam. Dan woon je daar, ook met een gelijkaardige naam, die misschien anders gespeld is, of weer op een andere plek met een heel andere naam. Je geest zou al deze ervaringen tegelijkertijd kunnen hebben, dus als je dat allemaal naar huis brengt, drukt het de Akasha-verslagen als geheel. De mensheid staat op een kantelpunt.

Grote verschuivingen van energie zetten mensen in de overlevingsmodus, en dan kunnen de meeste mensen alleen zien wat zich direct voor hen bevindt. Houd er rekening mee dat er verderop, net buiten het zicht, extra mogelijkheden zijn.

Anticipeer erop,

als je wil, en laat ze op een natuurlijke manier naar je toe komen. Velen van jullie willen misschien teruggaan naar de oude manieren, terugkeren naar de systemen die je eerder kende. We vertellen jullie, dierbaren, de mensheid is veranderd. Je werk begint zich aan die verandering aan te passen, hoewel sommige elementen uit elkaar lijken te vallen omdat ze niet langer effectief werken in de hogere trillingen. Het betekent echter niet dat de intentie verkeerd was, maar er zijn gewoon energie-wrijvingen die nu moeten worden uitgewerkt. Als de mensheid in staat is om in een nieuwe harmonie te stappen, kunnen deze worden opgelost. Maar zo niet, dan duurt het langer. Let op waar deze energie-wrijvingen zijn, want dit zijn de mogelijkheden voor meesterschap die voor je liggen. Onthoud, dierbaren, jullie zijn hier in tijden van meesterschap. Dit zijn zeer interessante tijden waarin alle energie heel strak en samengedrukt wordt. Dit gebeurt omdat de energie iets tot stand brengt, hoewel de meeste mensen alleen de druk voelen.

De behoefte aan persoonlijke ruimte.

Een van de dingen die dit virus (COVID-19) naar planeet Aarde heeft gebracht, is een besef van je eigen fysieke ruimte. Dat zal hier heel belangrijk worden naarmate de dingen vorderen, maar het betekent niet dat je niet in de buurt van andere mensen kunt zijn of ze niet in je fysieke ruimte kunt hebben. Het betekent simpelweg dat er een nieuw besef van persoonlijke ruimte is. Nu is het alsof je wereld plotseling is veranderd en de regels anders zijn.

Maar met het afstand nemen worden mensen zich bewust van waar hun energie is. Interessant genoeg, als iemand achter hen zou komen staan, zouden ze dat voelen, zelfs als ze ze niet konden zien. De Hoeder had tijdens zijn seminars een oefening waarbij hij mensen aan de ene kant van de kamer op een rij zette en vervolgens hun partners aan de andere kant van de kamer. Ze liepen in een rechte lijn naar voren en hun partners hielden hun handen in een rechte lijn omhoog. Het idee was dat de persoon zo dicht mogelijk bij die persoon zou komen zonder hem aan te raken. Het was een fascinerende oefening om de energie van andere mensen te leren voelen. Het was perfect, omdat het mensen in staat stelde hun eigen zintuigen te vertrouwen. Als je in een drukke stad woont, zoals New York City of Amsterdam, wordt het steeds energieveld gestimuleerd omdat er constant overal mensen zijn.

Sommige mensen voelen zich aangetrokken tot de energie omdat het hen voedt, terwijl anderen zich verloren voelen in de verwarring van de hoeveelheid. Mensen zijn nu getuige van een migratiepatroon vanuit de steden naar buitenwijken en omliggende gebieden. Steden zullen nog steeds gedijen als belangrijke knooppunten op aarde, maar sommige mensen zullen zich nu realiseren dat ze plotseling meer persoonlijke ruimte nodig hebben. Verdere migraties zullen uiteindelijk naar het noorden beginnen als het klimaat verder verandert. In de loop van de tijd kun je veel hiervan zien gebeuren naarmate mensen zich meer bewust worden van hun persoonlijke ruimte. Natuurlijk werkt het virus ook met de aspecten van het losmaken van het etherische lichaam, wat een van de vele eigenschappen is die je onder de knie moet krijgen om door te gaan naar het volgende niveau. Dit is een collectief meesterschap en iedereen op de planeet is inbegrepen, zelfs het dierenrijk. Er wacht nog een ander virus om op een vergelijkbare manier over te steken, maar op dit moment plaatsen we dat ergens rond eind 2021.

Er wordt echter enorm veel energie aan besteed om te voorkomen dat dat virus de oversteek maakt. Met wat focus en energetica van jouw kant van de sluier, hoeft het jouw realiteit niet binnen te komen. Stoot het nu af met uw gedachten, en geef er dan geen aandacht aan. Op dit moment wordt de mensheid nog steeds geconfronteerd met een nieuw virus. Het is nog nooit eerder op deze planeet geweest, wat het erg moeilijk maakt omdat mensen oude regels gebruiken om te proberen met nieuwe systemen te werken.

De mensheid past nu veel van die systemen aan, en jullie ziekenhuizen en eerstehulpverleners gaan daarin voorop. Ja, ze doen fantastisch werk en hebben al enorm veel geleerd over dit virus. Ze proberen deze informatie onderling te delen, en op een gegeven moment zou een centraal punt een zogenaamde hub, moeten komen om die informatie te verzamelen. Dat zou erg nuttig zijn. Aangezien er nog geen vertrouwen in de wereld is, zou een wereldwijde database op dit moment nog niet werken, hoewel we hoopvol zijn. Vanuit een energetisch perspectief creëren jullie, lichtwerkers, het algemene collectieve energieveld rond de mensheid. Dit gebeurt op dezelfde manier als een magnetosfeer je aarde omringt, deze velden omringen en beschermen je fysieke lichamen als een collectief. Het veld groeit en sommige van deze mogelijkheden zijn nu beschikbaar, vooral vanwege de aanpassingen in het bewustzijn van persoonlijke ruimte. Veel van de kosten van het virus zijn vanwege politiek uitgesteld en gestut. Je zult al snel zien dat verschillende dingen heel snel gebeuren, aangezien de werkelijke kosten van het virus duidelijker worden. Als het hart van de mensheid voldoende naar buiten is gekomen, naar voren beweegt, zal het voorbijgaan zodra er hoop en nieuw construct hierover ontstaat. Zo niet, dan duurt het langer.

Geen geheimen meer – het internet.

Het kan zijn dat het internet op dit moment een beetje een moeilijke plaats is om te zijn. Het lijkt erop dat oorlog, zoals mensen die hebben gekend, ook online is gegaan.

Hacken wordt door landen gebruikt om andere landen, infrastructuren, bedrijven en personen op hoog niveau aan te vallen. Aangezien dit big business wordt, wordt de meerderheid van de mensen beïnvloed door het resultaat, maar zien ze de oorsprong niet. Dit kan natuurlijk alleen worden bereikt als mensen voldoende verdeeld zijn. Op individueel niveau zijn mensen een nieuwe relatie met internet aangegaan, want zij zijn nu het product dat wordt verkocht. Nog niet zo lang geleden maakten mensen zich zorgen toen hun persoonlijke informatie gestolen of onthuld werd.

Voor de meesten is dat al minstens één keer gebeurd. De grootste zorg is echter de informatie die met jouw toestemming wordt verzameld en verkocht. Met nieuwe technologieën kennen bedrijven niet alleen jouw informatie, maar ze weten ook wat jou motiveert en wat ze voor jou moeten plaatsen. Het is een bedrijfsmodel geworden en het is volkomen legaal volgens jullie wetten. Dit is gedurende meerdere jaren een belangrijke factor geweest in de scheiding van de mensheid die je vandaag ziet.

Elke persoon lijkt in zijn eigen uniek gebouwde realiteit te leven, die altijd gunstig weerspiegelt. Wat we suggereren is dat jij internet bezoekt zoals je wilt, maar zorg dat je daar niet woont. Houd er rekening mee dat als het product dat je op internet gebruikt gratis is, jij en jouw acties meestal het echte product zijn. En die gedragsinformatie wordt verkocht aan anderen. Deze zijn zorgvuldig ontworpen om je naar alternatieve realiteiten te verplaatsen, en hebben uiteindelijk het effect van gedragsverandering.

COVID 19.

Gezond verstand zal ervoor zorgen dat we van dit virus afkomen. De grootste uitdaging is echter dat ongeveer 70-80% van de mensen die het krijgen niet weten dat ze het hebben of zich nooit ziek voelen. Ze zijn zeer besmettelijk en verspreiden het virus, ook al hebben ze misschien nooit een fysiek symptoom of alleen milde symptomen. En dat is de uitdaging, dus vind manieren om in de nieuwe wereld wat meer gescheiden te werken. Stel dat iedereen besmettelijk is en dat het snel onder controle komt. Na verloop van tijd kun je weer mensen knuffelen en de dingen doen die je vroeger deed. Deze dingen kunnen alleen collectief worden beheerst. Iedereen kan helpen door te zoeken naar manieren waarop mensen op elkaar lijken, in plaats van zich te concentreren op manieren waarop ze verschillen. dierbaren, jullie zitten allemaal in hetzelfde schuitje. We vragen je om jezelf bloot te stellen aan een breed scala aan informatiebronnen, in plaats van slechts één.Ze weten hoe ze je de volgende pagina moeten laten omslaan en de volgende video moeten bekijken.

Doe een stap achteruit, neem een kijkje en kies dan zorgvuldig wat je in de ongelooflijke creatiemachine plaatst die bovenop je schouders zit. De tijden veranderen nu heel snel, en dat is een deel van de reden waarom je kwam. Ja, er zijn veel tijdreizigers onder jullie en daar zullen we binnenkort op ingaan. Vertrouw er intussen op dat je precies op het juiste spoor zit, ook al hebben sommigen van jullie het gevoel dat je niet in orde bent of niet zeker weet welke richting je op moet.

Onthoud dat je contracten hebt die je naar de open deuren leiden, maar je bent de enige die er doorheen kan stappen. Met de grootste eer en liefde weerspiegelen we jou op deze manieren. We doen dit niet om je te vertellen welke kant je op moet, maar om je een groter, energetisch beeld te laten zien vanuit ons perspectief. Neem ervan wat je wilt. Het mooie is dat, hoewel het menselijke experiment op zoveel manieren gescheiden is, het zal terugkaatsen zolang je die liefde draagt. Het is dus met de grootste liefde dat we jullie vragen om elkaar met respect te behandelen, elkaar bij elke gelegenheid te koesteren en goed samen te spelen terwijl jullie een nieuwe kruising van tijd creëren.

Espavo dierbaren,

Ik ben de hoeder van tijd.

De groep.

Speciaal verzoek: Copyright 2020 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.

Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.