Bakens van Licht: Zwaartekrachtgolven

Bakens van Licht
Zwaartekrachtgolven

Steve Rother /Juni 2019

Gegroet dierbaren.

Wij vergezellen jou op deze speciale dag. Weet jij wie je bent? We observeren op afstand omdat de schoonheid bijna te moeilijk is om van dichtbij te bekijken. Zie je, je speelt een spel dat elke dag verandert. Je geest komt op. Nu hebben we al een tijdje gezegd dat dit uiteindelijk zou gebeuren, en hier vindt het plaats. Het fysieke lichaam verliest dichtheid en je geest krijgt licht. U bevindt zich in de zeer vroege stadia van deze overgang, maar laten we zeggen: “Welkom thuis!”

Zwaartekrachtgolven – emotionele triggers

We willen je vertellen over enkele van de processen die op de planeet plaatsvinden, die een diepgaand effect hebben op alle mensen in verschillende gebieden. Je draagt meer licht, dus laten we beginnen met de zwaartekrachtsgolven.  Momenteel zijn er twee zwaartekrachtsgolven die binnenkomen. Het ongebruikelijke deel van deze golven is dat ze uit verschillende delen van het universum komen. Dat is de reden dat je de laatste tijd ongelooflijke hoeveelheden kosmische straling ontvangt, omdat er een (op)lading aan de gang is.

Er zijn ook enkele andere dingen waar we op willen wijzen en die we je willen helpen te begrijpen. Dankzij recente technologieën kunnen jullie wetenschappen zwaartekrachtsgolven meten. Dit zijn wijzigingen en feitelijke golven van tijd-ruimte. Wat jullie natuurkundigen (nog) niet weten, is dat deze golven mensen emotioneel beïnvloeden. In 2015 werd een meting gedaan die verbazingwekkend was op het gebied van fysica en astrofysica. Het was de validatie van een voorspelling door Albert Einstein. Zoals elke golf heeft zwaartekracht restgolven. Een boot die door water reist, creëert niet alleen een golf als deze het oppervlak breekt, maar creëert ook meerdere harmonische golven die volgen.

Deze golven hebben een effect op menselijke emoties, vooral de herhaalde emoties. Het totale effect van de 2015-golf en de restgolven heeft sommigen tot het uiterste gedreven.

Nieuwe hoop

Onlangs vond er op de aarde een zeer interessant evenement plaats. Niet alleen had je één andere zwaartekrachtgolf die binnenkwam, maar ook een andere die volgde, binnen een dag. Die overlappende golven afkomstig uit verschillende richtingen creëerden een neutraliserende energie, die erg magisch is en de mogelijkheid tot verandering biedt.

Laten we uitleggen wat er gebeurt als een zwaartekrachtgolf toeslaat. Omdat we het hebben over zwaartekracht, zou je denken dat wanneer een zwaartekrachtgolf binnenkomt, iedereen zich een tijdje een beetje lichter zou voelen. Maar dat is niet wat er gebeurt. Waar we het over hebben, is tijdruimte comprimeren en uitbreiden.

Astrofysici zijn zich ervan bewust dat alle planeten een zwaartekrachtsveld hebben, dat de loop van de andere planeten eromheen trekt en verandert. Tijd-ruimte werd eigenlijk gecomprimeerd tijdens die eerste golf die eind 2015 binnenkwam en die doorging tot en met 2016. De rest van die golf kwam in de verkiezing in de Verenigde Staten en had een globaal effect dat nog steeds voelbaar is vandaag. Het verhoogde een onderliggende frustratie en angst. Toen volgde een golf van angst en scheiding, die nog steeds heerst.

Nu zijn er twee afzonderlijke golven binnenkomen en die hebben elkaar ontmoeten binnen twee dagen nadat ze binnenkwamen. Dat is magisch! Hoewel mensen het niet voelden, werden de golven gemeten en het effect was ingrijpend. Wanneer je in die golf zit, verandert de tijd-ruimte. Als het heel snel zou veranderen, zou je het absoluut opmerken en in paniek raken. Maar omdat het zo voorzichtig en routinematig gebeurt, hebben de meeste mensen geen idee dat het is gebeurd totdat ze zich omdraaien en achter hen kijken naar iets dat plaatsvond. Begrijp dat deze golven niet opzettelijk worden verzonden of gecreëerd.

In het begin voelde je voor het eerst deze zwaartekrachtsgolven toen ze van tijd tot tijd binnenkwamen. Dit is wat er gebeurt als een ster supernova wordt, hij zendt een zwaartekrachtgolf uit die de tijdruimte verandert van alles wat hij aanraakt.

Je kunt hier iets positiefs van maken, meer dan je weet. Dit is een tijd om je dromen te creëren, om iets in beweging te zetten, hoe klein het ook is, en om de golf het te laten dragen. Even later dit jaar komt er nog een golf aan. We zullen daar heel specifiek over zijn als we een beetje dichterbij komen, maar geniet nu van deze neutrale energie.

Betekent dit dat iedereen op aarde in vrede zal leven? Nee, we kunnen je vertellen dat praktisch iedereen nu in beroering is, nog steeds overgebleven van de eerste golf. Mensen proberen nog steeds de energie te aarden en de effecten van de laatste golf die binnenkwam te integreren. Golven zijn in het verleden van tijd tot tijd binnengekomen en er zijn verschillende soorten zwaartekrachtgolven, omdat ze gedurende lange perioden hebben plaatsgevonden.

Naarmate mensen meer leren, kan worden geanticipeerd wanneer een golf toeslaat. Na verloop van tijd zul je merken dat deze enorme zwaartekrachtgolven de tijd-ruimte slechts een fractie van een seconde veranderen. Deze veranderingen, en het rimpeleffect ervan,  hebben een aanzienlijke impact op belangrijke wereldwijde evenementen die plaatsvinden.

Zullen mensen dit proberen te beheersen? Ja, dat zal je doen, want je bent een mens. Echter er kan alleen worden geanticipeerd, niet gecontroleerd. Mensen zullen dit op verschillende manieren gebruiken zodra ze zich de verbinding realiseren, want zwaartekrachtgolven hebben een enorm effect op de emotionele systemen van mensen.

Ja, je zult goede en slechte dingen zien die hieruit voortkomen. We gaan ons concentreren op de goede dingen, proberen je de ongelooflijke energieën hieromheen te laten zien. Elke keer dat je een soort tragedie ervaart of iets gebeurt dat je als negatief ervaart, verschijnt schoonheid en verschijnen er helden. Mensen zullen op nieuwe manieren beginnen te verschijnen. Dierbaren, we willen je de voortdurende herinneringen geven aan wie je werkelijk bent en waarom je hier bent gekomen. Belangrijk is dat je dit allemaal in de toekomst zult spelen.

Je bent precies op tijd

Dus we vragen jullie allemaal om uit de angst te stappen. Er is veel energie die beweegt, zelfs zonder deze golven. En ja, je kunt hier een rol in spelen, we vragen je niet om jezelf te scheiden. Hoewel sommigen van jullie hierin een actieve rol spelen, raken anderen uitgeput van het zien van alles onnauwkeurig in de tegenovergestelde richting waarop je had gehoopt en waar je naartoe werkte. Wat we je vertellen is heel simpel: “Ontspan je, omdat je precies op tijd bent.” Esayoto is nu open, dus eigenlijk kun je eraan meedoen om uit de problemen en moeilijkheden te stappen. Nee, ik zal me daar niet verstoppen. Er zijn echter nieuwe kansen die een geheel nieuwe realiteit gaan openen. Je bouwt een heel nieuw spel en dat begint meteen. Het is al open.

Speel met deze energie en creëer iets magisch, want het begint allemaal nu. De meesten van jullie hebben tijden meegemaakt waarin je je verloren voelde of niet gemakkelijk de richting kon vinden waarin je wilde gaan. Die deuropening is nu volledig open en we houden hem vast. Het enige wat je hoeft te doen is die eerste stappen zetten. Grijp die kans om naar voren te treden en geteld te worden. We vragen je om dat eerst als een geest te doen en dat is het meest fascinerende deel. Je hebt dit spel je hele leven als mens gespeeld, maar je licht van binnen komt van Thuis. We zullen je helpen dat licht te ontsteken, want dat is je ware doel. Je bent op dit moment naar de aarde gekomen om andere mensen te helpen. Je bent niet alleen gekomen om zelf naar dat volgende niveau te springen, maar om je hand uit te steken en anderen te helpen naar voren te komen. Dit is het moment.

Geniet van de reis, dierbaren. Weet dat de magie net is begonnen en overal om je heen is. Je zult nu zoveel dingen zien gebeuren. Houd vol en geniet vooral van de reis. Het is met de grootste eer dat we kijken naar alles wat jij bereikt. We vragen jullie allemaal om elkaar met respect te behandelen, elkaar te verzorgen en goed samen te spelen.

Espavo.

De groep

Speciaal verzoek: Copyright 2019 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

Share This Story, Choose Your Platform!