Bakens van Licht: Samenvoegen van de tijdlijn

Bakens van Licht:
Samenvoegen van de tijdlijn

Door Steve Rother / Juli 2019

Gegroet dierbaren,

Ik ben eM. Ik ga vandaag met je mee in zo’n mooie energie. De mensheid evolueert in een ongelooflijk tempo. Vandaag delen we met jou wat er komt en jouw positie daarin. Er gebeurt nu zoveel. Na verloop van tijd begint het fysieke lichaam zijn dichtheid te verliezen en zal je geest tevoorschijn komen. Het gebeurt heel natuurlijk, heel comfortabel. Dit is een natuurlijk stadium van evolutie, niet iets dat je moet doen. Het is gewoon je bereidheid om vooruit te gaan en in die volgende energieën te stappen. We hebben onlangs ook de Esayoto geopend, een veilige plek om als geest te beginnen. Het is een plek waar je van planeet Aarde kunt stappen en je als geest kunt uitstrekken.

Leer eerst je geest te opladen en het proces van verbinding met Thuis te versterken terwijl je op aarde loopt. Deze processen worden steeds belangrijker naarmate je dit volgende niveau ingaat. Hoewel er op dit moment slechts een paar zijn die de Esayoto voorbereiden, en zich erin uitstrekken, waardoor deze wordt gemaakt. Dat staat open voor iedereen, dus begin het op nieuwe manieren te gebruiken en we zullen meer delen naarmate je verder gaat.

Tijdlijn samenvoegen

We willen het hebben over de samenvoeging van de tijdlijn die eraan komt. De mensheid heeft de illusie van tijd op een lineaire manier ervaren. Ja, het is heel eenvoudig. Alles aan jouw kant van de sluier is eindig, het heeft een begin en een einde. Maar alles aan onze zijde van de sluier is oneindig. Nu komen de twee niet goed overeen en het is nogal moeilijk om het hele concept te begrijpen. Maar begrijp dit, omdat je op een lineaire manier met tijd hebt gewerkt, creëer je een tijdlijn.

Er zijn andere tijdlijnen die naast de jouwe bestaan. Meerdere dimensies creëren ook vergelijkbare situaties van tijdlijnen die in allerlei richtingen lopen. Ze gaan niet allemaal in dezelfde richting, want sommigen kruisen elkaar van tijd tot tijd.

Dit gebeurde tot voor kort zelden op aarde. Wanneer een tijdlijn kruist, laat deze permanente afdrukken achter in het collectief van beide tijdlijnen. Veel van de verhalen die in jouw culturen worden herhaald, zijn het resultaat van twee of meer tijdlijnovergangen. Deze specifieke komt later dit jaar in november, maar het is moeilijk om de specifieke datum te noemen waarop dit zal plaatsvinden. Het is geen direct tijdlijnkruis, maar eerder een geleidelijke samenvoeging die veel langer bij elkaar blijft dan een directe 90graden kruising. De samenvoeging zal op zijn hoogtepunt zijn op 23 november 2019, dus we moedigen je aan om deze datum te vieren terwijl je hartverbindingen de tijdlijnen dichterbij brengen.

Een nieuw evenwicht

De samenvoeging van deze tijdlijn biedt de mogelijkheid om de energetische balans van je spel te resetten. De verhalen over koning Arthur, Camelot en Merlin bevonden zich in een andere dimensie van tijdruimte die de jouwekruiste en een verhaal achterliet dat al generaties lang opnieuw is verteld. Ze bevonden zich in een tijdlijn die vlak naast die van jou liep, een harmonisatie van je dimensionale tijdlijn.  Wat er nu gebeurt, is dat je soms tussen die twee bent gaan bloeden of lekken.  Wat er echter plaatsvond, was dat die tijdlijnen elkaar kruisten en permanente indrukken achterlieten. Dit is niet het enige tijdlijnkruis dat jouw wereld heeft veranderd. Veel van de grote gebeurtenissen in je hele geschiedenis waren eigenlijk tijdlijnkruisen waar een unieke, mooie energie op het punt stond te verschijnen. Deze overschreden de tijdlijnen en lieten enorme indrukken en nieuwe richtingen, energieën en kansen achter voor de hele mensheid.

Vrouwelijk evenwicht

Dus wat brengt deze tijdlijnfusie precies met zich mee? We vertellen jullie, dierbaren, dat er een nieuw paradigma is voor alle mensen. Het komt op een heel kritiek moment omdat de stralen van de vrouwelijke energieën op het punt staan een nieuw evenwicht te bereiken. Met jouw hulp en focus kan deze balans zowel jouw tijdlijn als die van hen afdrukken, omdat de deur zich opent met deze samenvoeging.  Als de mensheid deze energie kan aarden en de vrouwelijke stappen vooruitgaan, blijft de deur open en heerst een nieuw evenwicht. Met alle veranderingen die nu op je planeet landen, ben je eigenlijk in een zeer goede positie om dit naar het volgende niveau te brengen. We hebben jou hierop voorbereid. Betekent dit dat je de Aarde verlaat of bewust uit dit lichaam stapt?  Nee, dat is het niet, want het is een geleidelijk proces dat al is begonnen.

Een tijd van beheersing

Tot die tijd zijn er kansen om alles onder de knie te krijgen dat je in je leven tegenkomt, wat ongelooflijk is. Het betekent dat alles wat je onder de knie hebt, niet alleen als individu, maar als een collectief van alle mensen, problemen zijn waarmee je op het volgende niveau van incarnatie niet te maken krijgt.

Je zult ook mensen in het dagelijks leven zien rondlopen met een beetje helderder ogen. Dat is de geest die door het dichte fysieke lichaam op een andere manier begint te schijnen, met alle nieuwe mogelijkheden. Je gaat nieuwe kansen zien om verbinding te maken en om deze harmonische verbindingen te maken. Maar waarschijnlijk is het belangrijkste dat wanneer je deze tijdlijn samenvoeging tegenkomt, je een verschuiving in energie voelt. Het is gebruikelijk dat mensen deze energieverschuivingen voelen en angstig worden. Als dat gebeurt, of als mensen niet ankeren en de nieuwe energiebalans aannemen, zal deze deur zich sluiten.  Zoals gewoonlijk roept de status-quo verandering op en daarom zal er aanzienlijke weerstand zijn. Angst is het tegenovergestelde van liefde en mensen worden vaak beheerst door angst. Blijf kalm en herinner je dat je hier om een heel specifieke reden bent. Vanwege die afstemming kun je niet alles zien wat er gebeurt, maar je geest heeft een veel groter beeld dat je mensheid nog niet kan zien en het zal je leiden.

Een magische ruimte

We hebben je ook verteld dat er een plek wordt gecreëerd, die magisch is en,die zal helpen om je comfortabel te voelen met het nieuwe evenwicht en om meer van je geest te gaan dragen. Zelfs in de interacties die je nu dagelijks hebt is het een gelegenheid om te oefenen met het dragen van meer licht. Als je terugkeert naar je realiteit, draag je eigenlijk meer licht en word je een deel van de verandering. Het vrouwelijke zal kracht vinden en een nieuw evenwicht bereiken in de toekomst. Zoals je hebt gezien, neemt de scheiding tussen de seksen hoe dan ook af, wat allemaal deel uitmaakt van het uit de dualiteit stappen.

We vertellen je, we zijn zo ongelooflijk trots op wat je hebt gedaan. Als je naar je nieuws kijkt en waar je eerder trillingen van succes hebt gemeten, lijkt het misschien niet in die richting te gaan omdat er zoveel scheiding en demonisering van vijanden is. Het is veel groter dan dat, dierbaren, dus geloof er niets van, want dat is de illusie van een eindig mens te zijn. We zullen je meenemen naar de mogelijkheden en je dan terugbrengen naar het oneindige bestaan dat je altijd al als geest had.  Wanneer tijdlijnen elkaar kruisen, worden niet alleen afdrukken gemaakt die doorgaan, maar voel je je zelfs comfortabeler met de illusie van de tijdlijn. Nu je in de vijfde dimensie bent gestapt, verslechtert het hele proces van lineaire tijd heel snel, dus het is perfect. Het is met de grootste eer dat we je op deze manier begroeten om je kleine herinneringen van Thuis te brengen. Ik vraag je om elkaar met het grootste respect te behandelen. Zorg voor elkaar bij elke gelegenheid en speel dit spel goed samen.

Espavo

De groep

Speciaal verzoek: Copyright 2019 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

Share This Story, Choose Your Platform!