Bakens van Licht: Op het hek

Bakens van Licht Januari 2020:
Op het hek

Door Steve Rother en de groep

Groeten van Thuis dierbaren,

Ik ben de Hoeder van Tijd en ik ben even in je tijdlijn gesprongen om rond te kijken en de magie te zien die je creëert. Het is erg interessant omdat we het grotere beeld zien van alles dat hier is. De waarnemer zal meer delen over het grotere beeld en hoe jullie het allemaal ook beginnen te zien. We vieren planeet Aarde gedurende deze dagen. Jullie harten zijn enorm geopend. Hoewel een deel ervan te maken heeft met het verjongen van jezelf, is het veel meer dan dat. De energie heeft een nieuwe toon gezet en als mensen dat kunnen begrijpen en gebruiken, zal het blijven. Dus dierbaren, adem gewoon. Weet dat we samen zijn als één geheel, want we zijn een eenheid. Jouw licht wordt helderder dan je dacht. Voor sommigen van jullie zal het moeilijkheden veroorzaken, omdat het aandacht zal opleveren die je misschien niet wilt.

De grote stappen

In deze nieuwe lijn kan elke stap die jij nu zet op een geheel nieuwe manier worden geaard. Wij zitten hier te kijken, het spel te spelen, en we weten dat sommigen van jullie door moeilijk tijden zullen gaan. Daar zijn geen twee manieren voor, maar het betekent niet dat je iets verkeerd doet. Het is simpelweg dat je over of door dit probleemgebied heen moet stappen om de andere kant te bereiken. Sommigen hebben contracten om in het midden van die verandering te zitten om het licht te dragen. In deze tijden is het handiger om je niet te focussen op de kleine stappen, maar op de grote. Kijk naar de algemene richting die de mensheid het afgelopen jaar is ingeslagen. En als je die verbinding begint te verstevigen, zal je veel meer kansen vinden dan je ooit had verwacht. Dit is het moment!

We begroeten jullie allemaal op de grens van de nieuwe energie waar jullie instappen. Weet dat we vlak achter je staan ​​en alles wat je doet in de gaten houden. We zijn er om je aan te moedigen die stap te zetten en die richting in te gaan. Maar Raad eens? Je hebt het spel al gewonnen! Je bent gewoon niet bekend met hoe het werkt, maar we vertellen je dat jij je overwinningen moet vieren omdat het je meer (zelf)vertrouwen geeft. Nu zullen we jou helpen met deze volgende stappen terwijl je er doorheen loopt. We vragen je om elkaar met respect te behandelen, elkaar bij elke gelegenheid te verzorgen. En speel goed samen, terwijl je deze volgende stap op planeet Aarde maakt. Goed gedaan.

Ik ben de Hoeder van de Tijd.

Espavo

_____________________________

Groetjes, dierbaren. Ik ben de Waarnemer.

Ik ben blij om vandaag bij jullie te zijn en enkele observaties met jullie te kunnen delen. Het belangrijkste is om met te delen hoe je kunt observeren. De Hoeder van Tijd heeft gesproken over het belang van het zien van het grote geheel in plaats van je te concentreren op de kleine stappen. Stelt je voor dat alles in jouw realiteit plaatsvindt in een prachtige weide met groen gras en wilde bloemen. Deze magische weide biedt een basis voor alles wat er in je leven gebeurt. En aan de rand van het veld staat een hek, dat alles voor jou bij elkaar houdt.

Vandaag vraag ik jullie allemaal om op dat hek te gaan zitten. Stap even uit je realiteit om het grotere plaatje te zien. Weet je, we vinden het fascinerend om de acties en interacties van mensen in het algemeen te bekijken. Zelfs deze dag is absoluut geweldig, ondanks alle chaos die je kunt ervaren in de kleine stappen. Dierbare doe een stap achteruit en observeer gewoon, want dat is echt waar de magie nu te zien is. Eigenlijk is er een hele basisenergie die is veranderd op planeet Aarde. Wat er gebeurt is dat je een stap zet, dan nog een stap en dan nog een. Maar al die tijd kijk je alleen maar naar die volgende stap. Het is eigenlijk heel moeilijk om het grotere plaatje te zien als bezig bent om vooruit te gaan door de volgende plek te kiezen om je voet neer te zetten.

We dagen je uit om vandaag te beginnen met kijken naar het grote plaatje. Zoek een klein stukje ervan om dat dit jaar in gang te zetten. Oh, je hebt menselijke gewoonten om afspraken of goede voornemens te maken voor de toekomst. We vinden het fascinerend, want het is niet alleen de planeet Aarde die dat doet. Het is een heel groot aspect van elk spel, overal, en dat is het grotere plaatje waarvan we graag willen dat je dat begint aan te boren. Je begint je daar dan bewuster van te worden. Je zult meer interacties hebben met die andere wezens, waarvan sommige al op planeet Aarde zijn geweest. Je zult veel meer te weten komen over de hulp die komt, vooral over de kinderen. Als je op het hek zit en naar het grotere plaatje kijkt, zal je zien dat wat je als een probleem op planeet Aarde beschouwde, eigenlijk een kans is die zich heel snel aandient.

Het spel van Spirit.

Je wint het spel. Ja, het is wellicht moeilijk om dat te zien omdat die kleine stappen moeilijker te maken zijn. Totdat je achterover leunt en naar het grotere plaatje kijkt, zul je niet zien dat de kleine stappen er niet zoveel toe doen als je dacht. Eigenlijk is het voor jou heel moeilijk om te peilen waar je bent in de wereld door alleen naar de kleine stappen te kijken. Elke reis begint met die eerste stap. En die eerste stap is over het algemeen een kleine stap omdat je dan in beweging komt om één richting in te gaan. Daarna is het het grotere plaatje waar we naar zouden willen kijken. In plaats van je zo te concentreren op het pad en het traject van obstakels, kijk je naar het grotere plaatje om te zien wat er echt gebeurt met de mensheid.

Gebeuren er dingen op planeet Aarde die dat niet zouden moeten zijn? Ja, natuurlijk gebeurt dat vanaf de eerste dag van het spel. Dat is hoe je met planeet Aarde speelt. Soms ga je met elkaar ten strijde en op andere momenten steun je elkaar. Het is geweldig om naar te kijken. We willen je dat grotere plaatje laten zien. Je zult beginnen in te zien dat de hele mensheid verschillende veranderingen heeft ondergaan, sommige opzettelijk en andere niet. De energieën zijn er voor jullie allemaal en dat is absoluut magisch. Nog een belangrijk stuk hierover, de komende dagen openen ongelooflijke mogelijkheden voor de Familie van E. De Familie van E is gericht op de rechten van de geest, die geest die zich voordoet als mens. Dit komt nu weer naar de oppervlakte, omdat het meer van je eigen geest in het fysieke lichaam zal dragen en minder van de eerdere dichtheid ervan. Ja, dat begint nu eigenlijk.

Geen geheimen meer

Hoewel we je vaak hebben verteld waar je naartoe gaat als je naar het licht evolueert, gebeurt het nu daadwerkelijk. Hoewel het onderweg is, is het erg moeilijk om te zien vanwege alle kleine obstakels op je pad. Dat is vooral het geval als je naar de kleine stapjes kijkt, wat volgens jou meer zal zijn dan ooit tevoren. Dat ga je tenminste waarnemen. Waarom? Nou, om de heel eenvoudige reden dat je nu meer ziet. Of u nu gelooft dat uw technologieën hieraan ten grondslag liggen, of dat uw eigen evolutie is, er zijn geen geheimen meer. Je wordt overspoeld met allerlei dingen. Zozeer zelfs dat je er een deel van moet laten open en zeggen: “Daar kan ik nu niet bij betrokken zijn.” Dierbaren, dat is wat er gebeurt als je te veel kleine stappen achter elkaar zet.

Neem een ​​moment rust en ga op het hek zitten. Ga zitten en observeer gewoon. Wanneer je dat doet, zie je niet alleen de uitdagingen en negativiteit, maar zie je ook de enorme vooruitgang van de mensheid die nu plaatsvindt. Dierbaren, jullie zijn dichterbij dan jullie je kunnen voorstellen. Het is heel moeilijk om je precies de levensloop in de toekomst te vertellen.

Als je iets in je leven wilt brengen, stel het je dan gewoon voor, stel jezelf er op in. Maak het niet te groot of te klein, breng gewoon iets binnen. Laat het dan los, ga op het hek zitten en observeer wat er daarna gebeurt. Je zult de energieën zien, terwijl ze hierheen reizen om dit te proberen, of daar om dat te proberen. Misschien liep het tegen een muur op en eindigde het hier. Je zult weten waar die muur de volgende keer is, toch? Waarnemen zal zeer belangrijk zijn in 2020. De mensheid neemt enkele grote wendingen. Sommigen van hen zijn absoluut zoals ze zouden moeten zijn, terwijl anderen worden gepropageerd door mensen die willen dat de mensheid in bepaalde richtingen gaat. Het maakt geen verschil, en dat is de realiteit ervan. Kijk naar het grotere plaatje. Ga een tijdje op het hek zitten en observeer gewoon. Ik zal naast je zitten.

Dat is eigenlijk wat ik doe, want dat is het leven dat ik graag leid. Ik hou ervan om elk onderdeel hiervan te bekijken. Elke ervaring die je als geïncarneerde hebt, wordt vastgelegd en bewaard in de Akasha-archieven. Heel vaak gebruik je die archieven zelf om te bepalen wat je in elk leven gaat binnenbrengen. Hoe je met dingen gaat werken, waar je levenslessen gaan liggen, hoe je het gaat doen en welke contracten je zult aangaan. Dit zijn zeer unieke tijden, dierbaren, en jullie hebben je stoel nu gereserveerd op dit moment van tijd-ruimte. Sommigen van jullie zijn niet blij met waar je in zit en waar je mee te maken hebt. We vertellen je dat je meteen de grootste kansen krijgt. Dus wees geduldig, stap vooruit en begin in een richting te bewegen. Het zal je allemaal naar je passie leiden. Het belangrijkste is dat je begrijpt dat je nooit alleen bent.

Kom bij mij op het hek zitten. Gewoon observeren, en ik zal je wijzen op verschillende dingen die je zelf kunt zien. Het is een mooie tijd om te leven. Maak er het beste van, lach, zing en speel dit prachtige spel van verstoppertje. Het is met de grootste eer, dierbaren, dat ik je op deze manier begroet en je vraag om elkaar met respect te behandelen. Zorg voor elkaar, elke gelegenheid die je krijgt en speel goed samen.

Ik ben de Waarnemer en ik kijk graag.

Espavo.

De groep

Speciaal verzoek: Copyright 2020 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.