Bakens van Licht: Het spel

Bakens van Licht:
Het spel 

Oktober 2020 / Via Steve Rother

Gegroet dierbaren.

Ik ben de bewaarder van de tijd. Ik ben even binnengekomen op deze dag, om met jullie na te denken over het grotere pad en waar je je op bevindt. Vanuit ons perspectief is het verbazingwekkend. Je evolueert niet alleen in een ongelooflijk tempo, wat veel uitdagingen en moeilijkheden veroorzaakt, maar de energieën op aarde beginnen toe te nemen. Op dit moment is het geen slechte zaak, alleen een aanpassing. We vertellen je ook dat je hier een heel specifiek doel hebt, en dat is waar we het vandaag over willen hebben. Stel je voor dat je Thuis bent en dat er geen tijdlijn is. Je hoeft niets te doen. U hoeft niets te zijn. Stel je gewoon voor dat je terugkijkt op een aantal van je eerdere reizen op planeet Aarde of waar ze ook zijn geweest.

Golf van verdriet

Een van de dingen die op dit moment plaatsvinden, en die maar heel weinig mensen hebben kunnen identificeren, is dat veel van de uitdagingen van het collectief eigenlijk een langgerekte golf van verdriet zijn. We benoemden dit al een tijdje geleden, toen dat virus binnenkwam en mensen massaal begonnen te sterven. Ze gaan nog steeds dood, nog erger dan voorheen. Het interessante is dat er niet alleen een golf van verdriet is voor degenen die zijn vertrokken, maar je rouwt ook om je oude levensstijl. Dat verdriet zal op veel manieren een tijdje duren, inclusief een toename van criminaliteit. Sommigen kijken er misschien naar uit om iets nieuws te creëren. En ja, je moet afbreken, zodat de wederopbouw opnieuw kan beginnen. Dat is de traditionele manier waarop mensen van het ene stadium naar het andere zijn gegaan, teruggaand naar de verhalen van de Shakti en de Shiva. Hier creëer je het allemaal opnieuw op een andere manier. Wat we je gaan vragen, is vooruit te kijken. In plaats van te kijken naar alle kleine modderpoelen die op het pad liggen, concentreer je je op de kansen die voor je liggen.

We zullen je veel verder op de weg meenemen, want daarvoor kwamen velen van jullie binnen. Zelfs als tijdreizigers die terug zijn gereisd om hier nu op dit moment te zijn, delen ze zelfs maar een woord of gedachte op precies het juiste moment met precies de juiste persoon. Er is een verschuiving in het verschiet waarvoor jullie nodig zijn, dierbaren dus blijf niet vastzitten in de modderpoelen.

Heilige contracten

Heilige contracten beginnen nu op grote schaal  geactiveerd te worden. Dit zijn de grote contracten waaraan je als spirit hoopte te werken. Je spirituele familie aan onze kant van de sluier is meer om jullie heen dan je misschien weet. Wees dus niet verbaasd als je plotseling met iemand praat en een bericht uit je mond glijdt zonder dat dit eerst door je hoofd gaat. Mensen noemen dit channeling. Je zult hier van tijd tot tijd veel meer ervaren, omdat wij je deze zachte duwtjes geven. Nu wordt de aarde-energie dichter. Jullie zijn niet de enige die dit ervaren, want de Aarde zelf maakt een enorme verschuiving door. Ze heeft als levend wezen heel hard gewerkt om ruimte te maken, om deze ongelooflijke energie te creëren waar biologische wezens van haar eigen creatie konden groeien en een zeer lange levensduur hebben. Als je terugkijkt op een deel van haar eigen geschiedenis, die slingerde van ijstijden tot opwarming van de aarde, dan heeft ze je eigenlijk best veel tijd gegeven. Jullie vragen je allemaal af hoelang mensen hier al zijn. Het gaat eigenlijk terug tot negen of tien miljoen jaar. Maar ze heeft ruimte gehouden met hoge persoonlijke kosten voor haarzelf, zodat mensen kunnen gedijen en een deel van haar kunnen zijn. Je bent een uitdrukking van de aarde, maar je bent ook een mix van de geest. Dat is het spel dat op planeet Aarde is gespeeld. Ja, jullie lopen allemaal rond in een fysiek lichaam. Af en toe zal iemand passie ervaren, lachen of glimlachen. Ze doen iets dat warmte in hun hart brengt. En heel even in die glimlach kon je hun geest zien. Dat is het spel van verstoppertje waar we het over hebben sinds we met jullie samenwerken. Je zoekt naar andere geesten in die fysieke lichamen. Op het moment dat je ze kunt vinden en ermee kunt verbinden, weet dan dat ze je geest zullen raken.

Dus, wat gebeurt er als twee mensen samenkomen en alle energie kwijtraken, als zij in de naaktheid van volledige energie voor elkaar staan? Ze herinneren zich Thuis en worden verliefd. Afhankelijk van iemands doelen, geloofssystemen en seksuele voorkeuren, kan een relatie vooruitgang boeken. Het betekent niet noodzakelijkerwijs dat je bij iedereen moet zijn op wie je verliefd wordt. Het idee is om verliefd te worden op spirits die aansluiten bij je vier trillingslijnen van integriteit: wat je zegt, wat je denkt, hoe je handelt en wat je gelooft. Dit zijn de grenzen of regels die de manieren bepalen waarop je jezelf toestaat om verliefd te worden, de “regels” van het spel. Houd in gedachten dat als je verliefd kunt worden op iemand die je op straat tegenkomt zonder hem ooit nog te zien, je geest gloeit door die uitdrukking van liefde. Je bent de uiteindelijke begunstigde van die liefde. Je zou kunnen zeggen dat je in een spel speelt en probeert te zien op hoeveel mensen je verliefd kunt worden op planeet Aarde. We zien jullie, dierbaren, jullie verstoppen je achter die omhulsels van lichamelijkheid. Je creëert emotionele herinneringen die je keer op keer opnieuw creëert en probeert ze elke keer te perfectioneren. Als je dat hebt, ga je naar huis terug. Je brengt al deze energie hierheen en verspreidt het naar het collectief van alles wat is. Alles wordt vastgelegd. Elke pennenstreek, elk knipperen van een oog, elk aspect is vastgelegd.

We waken over jouw schouders terwijl jij veel hiervan doorleeft. We vinden het interessant dat sommigen van jullie zich zo ongelooflijk alleen voelen als we hier zijn. En niet alleen wij, er zijn veel wezens in rijken waar mensen heel weinig vanaf weten. Bovendien vindt er aan deze kant van de sluier een belangrijke bijeenkomst plaats om te helpen bij deze overgang van de hele mensheid

Modderpoelen

De weg voor ons heeft bochten en die zijn soms moeilijk te zien. Als je op zoek gaat naar een vrije weg, zie je mogelijk modderpoelen en obstakels die er voorheen niet waren. Je vraagt je misschien af of dit nog steeds je pad van de minste weerstand is, of dat je een nieuwe moet gaan zoeken. Adem, dierbaren. Hoewel het vroeger zo was dat er eens in de zoveel jaar een contract kwam en je er een tijdje aan zou kunnen werken, zul je ze nu direct na elkaar vinden. Er is eigenlijk niets mis, het is gewoon de manier waarop je het instelt. Doe alles wat je kunt om je hart te verbinden en verbinding te maken met andere wezens, zelfs als het op afstand is. Het is jouw taak om een geest in een fysiek lichaam te zien, dat is wat je hier op aarde kwam doen. Tikkie jij bent ‘m! We wensen jullie een goede jacht, dierbaren. Vind en word verliefd op zoveel mogelijk spirits. Blijf je pad bewandelen, precies waar je bent, verzamel het overal om je heen. Kijk hoe het verleden zich op een andere manier begint te ontvouwen en nieuwe betekenis krijgt. Je ziet het leven vanuit een ander aspect.

Deze tijden zijn groots op aarde, dierbaren. Hoewel je alle modderpoelen, moeilijkheden en uitdagingen kunt zien die je moet oversteken, herinner je om in beweging te blijven en van de reis te genieten, dierbaren.

We vragen je om elkaar met respect te behandelen als je elkaar op het pad tegenkomt. Zorg voor elkaar en speel goed samen.

Ik ben de hoeder van de tijd

Espavo,

De groep

Speciaal verzoek: Copyright 2020 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.


Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.