Bakens van Licht: Harten aan elkaar naaien

Bakens van Licht:
Harten aan elkaar naaien

Maart 2020 / Door Steve Rother

Een speciale opmerking over het Coronavirus:

Groeten van Thuis dierbaren. We wilden aan deze dag een boodschap over het virus dat rondwaart toevoegen omdat dat dit moment voor jullie neus staat. Veranderingen in levensstijl zijn een reactie op levensvormen die hun oorsprong vinden in de kosmos die is overgegaan van de dieren, met een lagere trilling, naar de mens. Er is veel angst op aarde. De uitdagingen zijn talrijk, maar toch eenvoudig om te begrijpen. Beschouw dit als een zeer “plakkerig” wezen, zowel binnen als buiten het lichaam.

Naarmate mensen afstand nemen, wordt het een evenwichtsoefening tussen veiligheid en isolatie.

Je leert nu veel over dit virus, zoals mensen het noemen. Het zal uiteindelijk een gemakkelijker pad voor evolutie achterlaten bij alle mensen. Het heeft het effect van het losmaken van het etherische lichaam. Kinderen worden minder getroffen omdat velen van hen dit nieuwe niveau al hebben ingevoerd. Slechts een klein percentage van alle mensen hoeft dit te doorstaan om een kritische massa te bereiken en sommigen zullen zich niet ziek voelen, maar toch kunnen ze allemaal drager zijn. Er zijn al andere virussen op aarde, er zijn al antwoorden geplant en die kennis vind zijn weg naar het collectieve bewustzijn.

Houd er rekening mee dat we het hebben gehad over de groeiende scheiding op aarde. Daarover gaat de volgende boodschap. We hebben zelfs verschillende keren de opmerking gemaakt dat als de aarde vanuit de ruimte werd aangevallen, dit het effect zou kunnen hebben dat harten worden samengebracht, aangezien alle mensen beseffen dat ze meer op elkaar lijken dan dat ze anders zijn. Vanuit ons perspectief is dat gebeurd. Wereldwijd worden lichtwerkers nu op nieuwe manieren ingezet. Houd er rekening mee dat je het zult redden en aan de andere kant zullen mensen van deze gelegenheid gebruik maken om opnieuw te beginnen. Velen die de energie rustig hebben vastgehouden zullen nu in actie komen. Er zal toch ook meer angst op aarde zijn. Beschouw dit als een kans voor licht en alle lichtwerkers. Angst en liefde kunnen niet dezelfde ruimte innemen. Vind de liefde en geef het door.

Houd de harten op zoveel mogelijk manieren verbonden, dierbaren, en er zal een nieuwe wereld ontstaan. Als je succesvol bent, zal het menselijk hart in eenheid stijgen.

Espavo

De groep

______________________________________

Gegroet dierbaren.

We gaan deze dag met zoveel plezier met je mee. Zie je, toen je Thuis verliet, was je allemaal verbonden. Er is een zeer diepe verbinding tussen jullie omdat jullie allemaal deel uitmaken van elkaar. Lieverds, het is alsof je twee vingers van dezelfde hand apart van elkaar roept. Die scheiding definieert jou als individu, want het is hoe je dingen definieert als mens. Maar door de verbinding te onthouden, definieer je dingen als een geest. Onlangs is er zelfs een grote scheiding geweest en die diepe verbinding lijkt uit de weg te zijn gegaan. In werkelijkheid is een deel van de scheiding opzettelijk geweest. Waarom? Want als mensen gecontroleerd willen worden, is er maar één manier om dat te doen en dat is om je te scheiden en van elkaar te scheiden. Die inspanning is zeer succesvol geweest.

Eenheid van het hart

Die scheiding en verdeeldheid kunnen veranderen, maar het is aan jullie allemaal. Het maakt niet uit aan welke kant je denkt dat je je bevindt, het belangrijkste hiervan is om de harten opnieuw te verbinden. Onthoud, dierbaren, alles is met Thuis verbonden. Je zult hierom lachen als je naar Thuis terugkeert, want er is een sterke band met alles. De komende maanden en jaren zullen nieuwe uitdagingen en nieuwe moeilijkheden opleveren. Het enige dat je hoeft te doen, is terugkijken op je eigen geschiedenis en zien dat dit waar is. Naarmate deze nieuwe processen groeien en de energieën samenkomen, zal je snel de kracht van eenheid vinden, vooral eenheid van het hart. In werkelijkheid zijn velen van jullie zelfs op dit exacte moment in de tijdlijn gesprongen omdat je individueel iets belangrijks voor het collectief bij je hebt. De uitdaging is dat, als je gescheiden bent, je het je niet meer zult herinneren.

Harten aan elkaar naaien

Wat we jullie allemaal vragen te doen in deze komende tijd, is de het kiezen van een kant, of kamp, te stoppen. Definieer je jezelf door je keuzes uit het verleden? Als dat zo is, wordt het veel moeilijker om te veranderen. Kijk eens hoe je met elkaar kunt verbinden, zelfs voor een moment. Zoek één ding dat je gemeen hebt met elke persoon die je pad kruist. Het enige wat je hoeft te doen is dat ene kleine ding over een persoon vinden waarmee je kunt resoneren, en dan herstel je onmiddellijk de verbindingen die jeThuis had. Je kunt echt een kracht van anderen voelen wanneer je met hen kunt harmoniseren. Het is op dit moment voor jullie allemaal beschikbaar, omdat de verbindingen erg sterk zijn.

Dierbaren, weet dat dit ook een gelegenheid is voor licht om de harten die al veel te lang gescheiden zijn weer aan elkaar te hechten. Die nieuwe energieën zijn nu hier en we kunnen niet wachten om te zien wat je ermee doet.

Er is een breed scala aan golven die uit verschillende delen van het universum komen en die constant de planeet Aarde raken. Afgelopen november vertelden we je over een van deze golven die binnenkomen en de mogelijkheden die die golf bood om alles te veranderen door de basisenergie, waarop jullie allemaal leven, te verschuiven. Dat heeft plaatsgevonden, maar er zijn nog steeds restgolven die, de ene na de andere, binnenkomen. Een van de mooiste dingen die we tijdens deze energiegolf hebben gezien, is de opkomst van de vrouwelijke energie. Het is de basis ingetrokken en op een geheel nieuwe manier verankerd, op een heel andere plaats.

Jullie hebben dat mogelijk gemaakt, dierbaren, en je bent daar enorm succesvol in geweest. Hoewel je de resultaten daarvan nog niet helemaal ziet, is de nieuwe vrouwelijke basis stevig verankerd. Het kost tijd om het te verspreiden en om die stem als collectief te laten horen. Vergis je niet, het is in beweging. Jullie zijn allemaal verantwoordelijk voor dat gebeuren, want zonder de ruimte om te landen zou de energie dan snel weer naar buiten zijn gegaan. In feite zou alles weer normaal zijn geworden. Maar dat is niet gebeurd, ook al heb je nog steeds veel verwarring, alles is nu op zijn plaats.

Je hebt hier iets heel krachtigs verankerd en in de komende maanden zal je er nog naar toe gaan bewegen. Als je deze energie kunt inbrengen, zoek dan een manier die op jou van toepassing is, die voor jou werkt. Iedereen zal er iets anders mee omgaan. Sommige mensen zullen het als een kracht voelen, terwijl anderen het als een zwakte zullen ervaren. Waarom? Als je van de mannelijke energie, die kracht definieerde als kracht, naar de harmonie van vrouwelijke energie gaat, kan het voelen alsof je kwetsbaar bent. Dierbaren, we vertellen jullie, het is in die kwetsbaarheid dat de grootste kracht ligt. Dus als dit gebeurt en je moet plannen hoe je gaat reageren, breng dan alle energie met intentie naar binnen. Stop, haal een paar keer adem en handel dan in plaats van te reageren.

In de komende maanden zal je kansen vinden, vanwege het werk dat je al hebt gedaan. Hoewel je misschien denkt dat je achteruit glijdt of dat je samenleving op de een of andere manier de verkeerde kant opgaat, wordt dat niet zo gemeten. Heel eenvoudig, het wordt per één hart tegelijk gemeten, te beginnen met het jouwe. Zie je, je zet de energie voor je eigen wereld op meer manieren dan je weet. Hoewel het lijkt alsof je losgekoppeld bent van de anderen, ben je dat niet, want dit is de praktijk van onderscheiding te midden van chaos.

Een nieuw tempo

Je hebt het erg druk gehad. Planeet aarde is niet vertraagd, in feite versnelt zij nu. Jaren geleden werd ontdekt dat de sterren aan de hemel steeds sneller van de aarde wegbewegen, en nu verhoogt de aarde ook haar tempo.

Door je weer te verbinden met de basisprincipes van aardig zijn voor zowel anderen als jezelf, zul je energiek deuren openen op zoveel nieuwe manieren. Het is een tijd van eenheid, dierbaren. Terwijl je van het ene seizoen naar het andere gaat, verschuift de energie op planeet Aarde nu ook nogal drastisch. Het verbindt op de meest basale niveaus. Hoewel je dit voorlopig niet regelmatig in je nieuws zult zien, komt de energie samen en bouwt het op. Verwacht een wonder, dierbaren, en we zullen je helpen het te creëren.

Het is met de grootste eer dat we jullie vragen om elkaar met respect te behandelen, elkaar te koesteren en goed samen te spelen in deze prachtige nieuwe Aarde.

Espavo.

De groep

Speciaal verzoek: Copyright 2020 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.