Bakens van Licht: Focus

Bakens van Licht:
Focus

September 2019 / Door Steve Rother

Gegroet dierbaren, Ik ben Em.

Ik kom vandaag met heel warm hart bij je om je iets over jezelf te vertellen. Zie je, je bent aan het ronddolen op planeet Aarde, je botste vaak tegen elkaar op en probeerde de weg naar huis te vinden. En het is zo mooi voor ons om te kijken omdat we je kennen, we je hart kennen. We waren bij je voordat je meer dan eens naar de aarde kwam. Dus je hebt ons gevraagd om je af en toe wat inzicht te geven, niet noodzakelijkerwijs om je iets te leren, maar om je eraan te herinneren aan de dingen die je al weet.

Dat is waarom we hier vandaag zijn om over jouw visie te spreken. Nou, we gaan het niet specifiek hebben over je ogen of de oogzenuw. Laat ons je vertellen dat, ook je fysieke lichaam verandert als je evolueert en zo ongelooflijk snel door deze verschillende stadia van evolutie gaat.

Wat er gebeurt, is dat je meer van je eigen geest in je fysieke lichaam begint te dragen. Dat is de aanpassing die plaatsvindt. Een ding waar we altijd over hebben gesproken, is dat jullie schepsels van lang geleden zijn, wat zo magisch is. Het grappige hieraan is voor velen dat je de laatste bent die erachter komt. Meestal, totdat je vaak jaren later terugkijkt en zegt: “Oh, dat was echt een puinhoop waar ik in terechtkwam! Ik vraag me af hoe ik dat deed. ‘En dan denk je terug en kun je je een emotionele herinnering herinneren die in je geest is geplant en die je visie heeft veranderd. Dus, als het zo eenvoudig is om jouw omgeving te beheersen door simpelweg naar iets te kijken, hoe laat je het dan voor je werken? Er zijn een aantal zeer belangrijke elementen die kunnen helpen bij het afstemmen daarop.

Spirit Visie

De meesten van jullie zijn ongelooflijk gevoelig, ver voor op de‘normale’ mens, want anders zou je dit nu niet lezen. Die gevoeligheid betekent dat je sneller feedback ontvangt dan de meeste mensen en dat deze in jouw visie gebruikt kan worden. Dus als je ergens naar kijkt, vraag jezelf dan af of je meer naar de kant van de liefde of de kant van de angst gaat? Dat kan een beetje oefening vereisen en denk alsjeblieft niet dat de een beter is dan de ander, want dat is niet onze oefening. In plaats daarvan is de oefening om een visie met je hart te verbinden, en dat is wat we je vragen te doen.

Om u een voorbeeld te geven, de Keeper (Steve) loopt vaak door zijn huis en kijkt naar dit en dat. Soms kijkt hij naar iets dat hem angstig maakt, zoals die vaatwasser, omdat hij niet eens zeker weet hoe het echt werkt. Dus als hij ernaar kijkt, heeft hij de neiging snel weg te kijken want het brengt hem gewoon geen vreugde. Dat is iets waar hij op een gegeven moment aan moet werken, maar daar hebben we het vandaag niet over. Als hij zich nu omdraait en de andere kant op kijkt, ziet hij een piano. De piano is een beetje opwindend voor hem, maar hij is ook niet zo goed in het bespelen ervan. Zijn zicht dwaalt een beetje verder en hij ziet zijn gitaar aan de muur hangen en op dat moment verandert zijn hart, zijn gevoel. Dat is wat jij ook zoekt! Dus als je de gitaar aan de muur ziet en het iets positiefs in je activeert, dan heb je dat proces voltooid. Je hebt een visie gecreëerd, die nu verankerd is met een emotie. Dit is een emotionele herinnering, dus het is een visie met gevoel. In de 5e dimensie is dit een kortere weg naar creatie. Vergeet niet dat je geest alles kan creëren omdat er geen beperkingen in de geest zijn.

In ons voorbeeld hebben we de gitaar gebruikt om de geestestoestand te verduidelijken. Als je je blijft concentreren op die visie zodra die staat van emotioneel geheugen is bereikt, neemt het de plaats in van doelen stellen in de wereld van vandaag. Ja, dierbaren, dit kan enige oefening vereisen. Betekent dit dat je met deze methode alles kunt maken? Nee, in Spirit kun je alleen dat creëren waar je echt in gelooft. Als je niet overtuigd bent in je hart, dan kun je die visie niet creëren.

In de lagere vibraties van de Aarde-ervaring moest je eerst doelen stellen en streven naar iets dat enigszins buiten bereik was. Mensen hebben alle regels opgesteld over hoe dat te doen en de beste manieren gedefinieerd om dat proces te creëren. Vandaag de dag wordt het stellen van specifieke doelen een probleem, omdat je daarmee je geest beperkt.

Spirit creatie met een emotionele herinnering.

Je ziet dat je een geest bent die verstopt is in een bubbel van biologie. De natuurlijke staat van de geest is overvloed. We hopen dat je jezelf heel goed behandelt, omdat het je geest voedt en er meer van doorschijnt. Door de geest in jezelf te erkennen, ontketen je de magie – je verdient het absoluut! Betekent het bij het creëren van dat geld dat je een specifiek bedrag op jouw bankrekening moet aanmaken? Of betekent het dat je het eindresultaat voor ogen moet hebben, zoals je geluk bij het op vakantie gaan of het hebben van de vrijheid om iets doen wat je wilt. Dat is de visie, want het is de eindtoestand waarnaar je op zoek bent. Het op deze manier koppelen aan je emotionele geheugen werkt goed.

Dit alles verandert nogal ten opzichte ven vroeger want toen moest je je concentreren op specifieke hoeveelheden en heel hard werken om die visie te creëren. Nu zijn de dingen een beetje anders en creëer je veel sneller dan je ooit had gedacht. Het gevolg is dat er vaak dingen op de automatische piloot gebeuren en dat je dingen creëert waarvan je je zich niet eens bewust was.

Focus (voorzichtig waar je dat op richt!)

Dus wat we je gaan vragen, is eigenlijk heel eenvoudig. Focus op die dingen die je hart verlichten. Neem een pauze met liefde. Focus op de dingen die je vreugde brengen en vind ook die mogelijkheden om liefde te uiten. Het is heel gemakkelijk om vast te komen te zitten in de negatieve energie, dus neem bewust een pauze in je geest. Sommigen van jullie hebben partners, echtgenoten en kinderen, waar je geen probleem hebt om die regelmatig liefde te geven. Anderen hebben huisdieren of dieren, die je helpen je liefde te aarden. En voor degenen onder jullie die die geliefden niet in je dagelijks leven hebben, vind iets om op te focussen dat de liefde uit je kan halen. Je kunt het in die kleine rots op je bureau zetten, of planten in je tuin. Het kan van alles zijn. Het gaat er niet om om dat item te veranderen, want jij bent echt degene die wint als je verliefd wordt. Ja, elke keer opnieuw. Dus als je zelfs kleine manieren of plaatsen vindt om onvoorwaardelijke liefde te delen, zul je balans vinden. Men wint niet wanneer zij liefde ontvangen, alleen wanneer zij die liefde geven. De mensheid verandert momenteel in een ongelooflijk tempo en de spanning is groot op aarde. Denk eraan dat het vinden van plaatsen om liefde te geven jouw wereld zal veranderen. Over jouw wereld gesproken, we zien hoe de verdeeldheid op aarde groeit. Maar geen zorgen, want het is tijdelijk. De verdeling is niet je natuurlijke staat van zijn, wat het belangrijkste onderdeel is. Als er twee tot drie jaar oude kinderen naast elkaar lopen en een van hen valt, is de reactie van het andere kind om te stoppen en te helpen, niet om door te gaan en te proberen vooruit te komen. Je natuurlijke staat is eenheid. Je natuurlijke staat is om elkaar en alles om je heen te geven. Je moest leren een mens te zijn. Je moest zelfs leren haten en doen alsof je gescheiden was. Het is echt heel mooi voor ons om van onze kant van de sluier te kijken.

Op aarde zien we op dit moment veel leiden naar een heel oude vooringenomenheid die al heel lang op de planeet aanwezig is. Het heeft te maken met de fysieke lichamen en waar iemand is geboren. Het is geen algemeen probleem, dus houdt daar rekening mee, dierbaren. Het is gewoon een tijdelijke excursie die je verwijderd van je natuurlijke staat. Je bent echt een Geest en je natuurlijke staat is Eenheid. Je hart is verbonden om om elkaar te geven, en dat is het stuk dat we willen delen. Als je op zoek bent naar de eenheid, zul je die zelfs in alle scheiding op planeet Aarde vinden. Als je het goede in een persoon zoekt, zul je het vinden. Als je ergens op aarde naar schoonheid zoekt, zul je het vinden. Dus dat is wat we jullie allemaal nu vragen te doen; het zal de spanning verlichten.

Planeet Aarde staat op het punt iets te verschuiven, en mensen houden helemaal niet van dat gevoel,hoewel ze er misschien enigszins tegen bestand zijn. Maar het is ook een opening voor iedereen om het licht te verankeren. Als je echt focust op het sturen van liefde en het openen van het hart, zul je niet alleen die eenheid in andere mensen zien, maar je zult de geesten van andere mensen heel duidelijk zien. Dan heb je een nieuwe visie op jezelf en dat is waar we naar op zoek zijn. Jullie zijn de schepperwezens. Binnenkort zul je zien wie je echt bent, en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort.

Waar kijk je vandaag naar? Wat zijn jouw keuzes en jouw visies? Waar stuur je je liefde naar toe? Houdt er rekening mee dat waar je je op richt in deze tijden groeit. Veel mensen hebben uitdagingen met geld, dus je concentreert zich op het geld of op het gebrek aan geld. Dat is een groot verschil. De meeste mensen met een probleem zullen zich natuurlijk concentreren op het gebrek. Hoe kan ik meer geld verdienen? Nou, je begint heel eenvoudig met een eenvoudig hulpmiddel dat de keeper van de keeper hem lang geleden heeft geleerd. Wanneer je de rekeningen verstuurt die je kunt betalen, vier je dat gevoel. Verheug je op het feit dat je op een of andere manier een verbintenis en een contract voltooit. Vier en bedank voor de overvloed van het betalen van die rekening, ook al heb je drie anderen die je nu niet kunt betalen. Pas op dat je jezelf daarmee niet beoordeelt, want dat zet de energie van de schepping in beweging.

De volgende keer dat je jouw ogen opent, kijk dan naar iets dat je niet had verwacht. In een oogwenk kan er iets gebeuren, dingen kunnen veranderen en het is geen grote zorg meer. Dat is hoe het werkt en het draait allemaal om waar je kijkt. Je creëert de wereld voor jezelf elke keer dat je je ogen opent. Daar lachen we hysterisch om. Ja, dierbaren, dat doen we! Omdat we zien dat je op het punt staat je ogen te openen, in de verwachting iets te zien waarnaar je op zoek bent. Dan zien we dat alle atomen rondspringen net voordat je je ogen opent, die proberen te creëren wat je verwacht te zien. Het is een prachtig spel. Geniet van deze reis, dierbaren. Je gaat zo ongelooflijk snel vooruit en we zijn erg trots op je. Ga zo door en weet dat je nooit alleen bent. We zijn er, net uit het zicht.

Wij zien jullie. Daar gaat onze liefde heen…… naar jou!

Het is met de grootste eer dat we je vragen elkaar met respect te behandelen. Zorg voor elkaar bij elke gelegenheid die je krijgt omdat je jezelf koestert. Houd er rekening mee dat het een prachtig spel is. Speel goed samen. Denk eraan, we houden heel veel van je.

Espavo.

Ik ben Em.

De groep

Speciaal verzoek: Copyright 2019 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.

Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.