Bakens van Licht: Lichtsporen

Bakens van Licht Februari 2020
Lichtsporen

Door Steve Rother en de Groep

Groeten van Thuis, dierbaren.

We moeten je deze dag echt even bijpraten, want je beweegt nu zo ongelooflijk snel. Het is bijna alsof er een nieuwe tijdlijn is ontstaan op aarde en het is erg opwindend om naar te kijken, want wat er gebeurt is verbazingwekkend. We weten dat je dit anders ziet, meestal zie je het als uitdagingen, moeilijkheden, wegversperringen, enzovoort. We vertellen je ook dat dit veel dieper gaat dan dat. Je bouwt energie op om een ​​nieuwe deur te openen, de deur waar we je al enige tijd over vertellen. Wat interessant is, is dat de energie aan de andere kant van die deur nu vanzelf begint te groeien. Het is bijna alsof je een ruimte hebt gecreëerd om in te stappen en het bereidt zich voor je voor. Het is geweldig om nu te zien hoe je op nieuwe manieren begint te communiceren, om energie in je hart te houden, in overeenstemming met je eigen acties. Wat je zegt en wat je gelooft, wordt nu ongelooflijk belangrijk voor elke stap die je zet.

Je draagt ​​het licht van thuis. Vergeet dat nooit, wat je ook doet, zelfs als je problemen ondervindt. Ja, jullie zullen allemaal uitdagingen ervaren. Je bent op planeet Aarde en dat is waar je je natuurlijk voor hebt aangemeld. Als je die uitdagingen aangaat, kun je er gemakkelijk doorheen lopen. Kijk even terug op je leven en je zult je de verschillende gebieden van je leven herinneren, vooral de AH-momenten die je onderweg hebt gehad. Bijna allemaal werden ze je aangeboden door middel van een uitdaging. De tijd op planeet Aarde begint nu een beetje te settelen en je zult het menselijk hart op een nieuwe manier zien groeien. In plaats van altijd de leider te volgen, beginnen mensen hun ogen op een andere manier te openen. Er zal veel veranderen, inclusief je relatie met planeet Aarde en dat deel dat we vieren want het zal voor iedereen een vreugde zijn.

Geniet van de reis, dierbaren. Het is tijd voor iedereen om samen de stappen te zetten en een nieuwe wereld te maken, iets heel magisch te creëren hier en nu. We vragen je om elkaar met respect te behandelen, elkaar te voeden. Speel goed samen. Espavo, dierbaren.

ESPAVO!

______________________________

Groeten ban Thuis dierbaren, ik benMerlia.

Ik doe vandaag mee met grote vreugde. We zien de andere kant van je hele bestaan ​​door ernaar te kijken vanuit, wat we, Thuis noemen, de essentie van alles. We zien een enorme energie die aan het opbouwen is, want er vindt een grote transitie plaats op verschillende niveaus op planeet Aarde. Je bent je bewust van de uitdagingen in verband met natuurrampen over de hele wereld. Het verlies aan mensenlevens en verwoesting heeft indruk gemaakt in de structuur van de Universele Energie. Er is een dip in de energetica van alles op dit moment, vanwege het enorme aantal dieren, planten en al het andere dat in zo’n korte tijd zijn overgegaan. Dierbaren, deze moeilijke afdruk is tijdelijk en zal op termijn oplossen. Laten we in de tussentijd echter een andere kijk op zaken met je delen.

Een van de mooie aspecten van de planeet Aarde is de rijkdom aan planten- en dierenleven. Als je in een bos bent, stilstaat en gewoon observeert zonder een bedreiging te vormen, zie je allerlei dingen die je aandacht proberen te krijgen. Bomen proberen met je te praten, vogels vliegen voorbij en de prachtige energie van het steeds veranderende ecosysteem zelf zal proberen je aandacht te trekken. Lang voordat je iets opmerkt, zijn het bos en al haar inwoners zich zeer bewust van je, want ze zijn verbonden op manieren die mensen zijn vergeten. Dit zijn de deva’s van het bos.

Net als je eigen geest, zijn de geesten zelf niet zichtbaar als je elke dag rondloopt. Maar het is de uitstraling die je in je glimlach ziet en de manier waarop je ogen oplichten. Dierbaren, dat is je geest die door je lichaam schijnt. Hetzelfde geldt voor de dieren en de bosdeva’s, die in feite zijn wat je het hogere zelf van de bomen en de planten zou kunnen noemen. Natuurlijk hebben de dieren een geest, net als jij, hoewel hogere vibraties het zicht beperken, dus voor de meesten is dit moeilijk te zien.

Nieuwe focus op dieren

De recente druk op het lichaam van de Universele energie roept, en je begint het nu te zien. Veel van de gesprekken op planeet Aarde zullen over dieren gaan, omdat de natuurlijke balans van het universum de collectieve aandacht trekt in dat gebied. En dit is zoals het zou moeten zijn, want dit zijn de tijden van meesterschap, dierbaren. Dit geschenk biedt elke mens een nieuwe kans om de hartverbinding tussen dierlijke en menselijke geesten te ‘beheersen’. Zelfs als je geen typische dierenliefhebber bent, moet je goed opletten. Mensen worden immers gedefinieerd als onderdeel van het dierenrijk. Ja, dat is het fysieke deel, maar we kijken veel dieper naar de menselijke geest die verbonden is met de geest van de dieren. Het beheersen van die verbinding leidt tot een veel dieper begrip van het universum om je heen.

Lichtsporen.

Op verschillende niveaus komen zijn er nu bijeenkomsten. Je zou kunnen zeggen dat dit teams aan de andere kant van de sluier zijn die zich verzamelen om te helpen. Velen zullen vroeg naar huis worden geroepen om aan de andere kant te zitten en deel uit te maken van dit zeer belangrijke team. Dit gebeurt op vele niveaus, waaronder in het hele dierenrijk.

We vragen je om de planten en dieren met je liefde te eren, want ze hebben jullie alles gegeven. Wanneer je hoort over een tragedie waar veel mensen naar huis worden gehaald, weet dan dat dit ook een opening in de universele energie achterlaat voor anderen om hun weg naar huis te vinden. De helden zijn de eerste hulpverleners, waaronder enkele ongelooflijk dappere artsen, en alle mensen zouden voor hen moeten applaudisseren. Maar bedank ook iedereen in het dierenrijk die naar Thuis is teruggekeerd, omdat ze een spoor van licht hebben achtergelaten voor anderen om te volgen. Velen verzamelen zich om te helpen van de andere kant, en voor hen is het een wedergeboorte, dus houdt dat in gedachten. Er is vreugde die we nauwelijks kunnen beschrijven, omdat het zo immens is dat het niet in jullie wereld past. We vertellen je dat de magie hier is, het is goed op weg.

Terwijl je je verbindt met het dierenrijk, zul je veel verschillende manieren vinden om dit te doen. Laat de verschillen je niet scheiden. Mensen hebben daar moeite mee. Op dit moment kan eenheid met andere dieren gemakkelijker worden bereikt dan met andere niveaus van leven, hoewel die spoedig zullen komen. Er is een enorme verschuiving op planeet Aarde, en je hebt de perfecte plek om dit te observeren. Na verloop van tijd zul je te weten komen dat je er bent om dit te leiden. Je herinnert je elke stap omdat je met die informatie bent binnengekomen. Dierbaren, het is gewoon een kwestie van onthouden wie je echt bent.

De grootste genoegens komen nu snel, want je hebt de moeilijkste aspecten al achter je liggen. We vragen jullie allemaal om samen te komen en je intentie te bepalen om je licht voor een moment collectief te focussen op één enkel gebied. Dit heeft nu meer effect dan ooit tevoren.

Een nieuw evenwicht

Laten we het hebben over de samenvoegingvan de tijdlijn die een paar maanden geleden plaatsvond. We willen je vertellen hoe goed je het doet om de vrouwelijke energie te aarden. Dit zal alles veranderen en het heeft al een enorme verschuiving veroorzaakt. Ja, er zijn veel dingen die moeten worden ingehaald. Mensen die denken dat ze macht hebben en op basis van macht heersen, zullen dit niet gemakkelijk opgeven. Hoewel de dingen niet van de ene dag op de andere veranderen, is het wel begonnen te schuiven. Daarom vragen we je om je ogen open te houden, op te letten en dankbaar te zijn. Het vrouwelijke licht wordt nu op veel manieren helderder. Het is een stille kracht, maar het is geland. Belangrijk is dat het wordt gebruikt omdat het natuurlijke evenwicht te helpen.

Dierbaren, we zijn dolblij jullie allemaal op je plaats te zien voor het werk dat voor ons ligt. Ieder van jullie heeft zijn eigen deel van de puzzel, dat vrij uniek is, en we eren je voor het dragen ervan. We eren je omdat je zelfs hebt onthouden dat je het had en nu, bereid bent om eruit te stappen en een verschil te maken. Nu is het moment. Je hebt het gehaald. Wat je niet weet is dat je het spel al hebt gewonnen, dus houdt daar rekening mee.

We zullen meer met je delen naarmate we verder gaan. De vrouwelijke energie vermengt zich op een manier die iedereen overal ten goede komt, wat nog nooit eerder is gebeurd. Het is met de grootst mogelijke eer dat we je vragen om elkaar met respect te behandelen, elkaar te verzorgen en goed samen te spelen als je dit nieuwe spel betreedt.

Ik ben Merlia en ik hou heel veel van je. Kom eens naar me toe.

Espavo

De Groep

Speciaal verzoek: Copyright 2020 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.