Bakens van Licht: De Vierde Golf

Bakens van Licht:
De Vierde Golf

Oktober 2019 / Door Steve Rother en de groep

Gegroet dierbaren,

We voegen ons vandaag bij jullie met de grootste verwachtingen van magie. Zie je dierbaren, we richten ons tot de magische mensen van planeet Aarde. Ja, inderdaad magie. Je hebt het op een heel unieke manier naar voren gebracht op de tijdlijn. Dus vandaag vragen we jullie om diep adem te halen. Voel hoe het zich door elk deel van je wezen verspreidt en het in elke cel in je lichaam integreert.

Je voelt je innerlijke kracht toenemen om je de komende weken nog meer richting en doel in je leven te geven. Er begint nu zoveel te gebeuren. Zie je, dierbaren, de energieën van planeet Aarde zijn klaar om te verschuiven. En je bent hier precies op tijd om deel uit te maken van deze enorme evolutionaire stap. Adem diep in en neem alle energie op. Binnenkort zul je in harmonie met je eigen geest wandelen en meer van de geest door je fysieke lichaam laten komen dan ooit tevoren.

De gouden ring van licht

De magie ontwaakt in ieder van jullie, en het is precies op tijd. Weet dat je vingerafdruk op planeet Aarde zeer nuttig is geweest. Er staan nog veel meer kansen voor je klaar om in je passie te zijn. Je eigen evolutie draagt nu een enorme energie met zich mee, in een golfbeweging, zoals bijvoorbeeld het volgen van een boot op een meer, want je verandert alles. Weet dat je het verschil maakt, ook al zie je het zelden. We kijken met verbazing naar het werk dat je nu doet. Adem in, dierbaren. Harmoniseer met anderen, want deze eenvoudige actie vormt een Gouden Recht van Licht dat velen kunnen aanboren voor inspiratie en liefde. Denk eraan, tijd is een illusie. Stel eenvoudig de intentie in om krachten te bundelen met alle energieën en geesten die verbonden zijn met deze gouden ring van licht.

De Vierde Golf ontwaakt

De magie is begonnen, het is het vierde ontwaken. Niet alle mensen zullen het voelen, of er zelfs voor kiezen. Adem diep in en veranker het, en druk het dan uit wanneer je het voelt. Spreek de woorden die wachten om te worden uitgesproken, zet die stap. Niet alleen jij verbindt, wij doen het ook. Veel andere geesten zijn verbonden met deze ring en voeden er samen met ons energie in, want we hebben nu een groot weerzien aan deze kant van de sluier. We kijken aandachtig naar planeet Aarde en jullie grote spel. Ga zo door en weet dat we hier samen in zitten.

We doen deze dag mee met je spel, dat nog in volle gang is. Je beweegt in een ongelooflijk tempo en er is een aanzienlijke verschuiving op je planeet. Ja, het veroorzaakt moeilijkheden en uitdagingen, maar we zien ook de volgende stap. Dus we vragen jullie allemaal om geduldig te zijn. Weet dat je gedachten en liefde veel meer verschil maken dan je begrijpt. Er zit nu veel omgevingsenergie in de ether, veel ervan komt niet overeen met elkaar en is moeilijk te negeren. Dat is de reden dat je nog steeds veel scheiding en zelfgerichte acties overal op aarde ziet. Maar zelfs binnen de dichte energie rondom, stijgt het menselijk hart altijd. Zie je dierbaren, jullie zijn de spirits.

Binnen een gebied van dualiteit hebben mensen de neiging om naar elkaar te wijzen als de oorzaak van hun problemen. Weet alsjeblieft dat er op dit moment niemand op aarde is die gewoon ruimte inneemt. Elke persoon is nodig, ongeacht in welke omgeving ze zich bevinden, ongeacht hun sociaaleconomische groep, geloofssysteem, religie, locatie of wat het ook is dat mensen gebruiken om van elkaar te scheiden. Er is geen scheiding van de geest en dat begin je te zien. Interessant genoeg gebeurt het grootste deel van deze scheiding in tijden van angst. Natuurlijk zijn er velen die die scheiding willen gebruiken, omdat het een van de manieren is waarop mensen doorgaans kunnen worden beheerst.

De zoektocht naar de Spirit (of Geest)

Ondanks alles en onder al deze buitenkant, dierbaren, zijn jullie verbonden. Mensen kunnen hier een geloofssysteem hebben, en een ander daar, en die kunnen op gespannen voet met elkaar staan. Maar wanneer je afstand neemt, zoals de Waarnemer (dit is een nieuwe individuele stem in de groep) doet, zul je je realiseren dat je eigenlijk hetzelfde ziet vanuit verschillende perspectieven. Als je een stap achteruit doet, zie je dat je allebei hetzelfde probeert te bereiken. Dus door dat punt van waarneming te verschuiven, zelfs maar een klein beetje, begin je de geest, de spririt, in elkaar te zien. Het doel is om je ver genoeg terug te trekken, zodat je kunt zien dat jullie allebei gewoon mensen zijn die dit geweldige kleine spel spelen. Ja, daaronder hebben jullie allebei dezelfde kernovertuigingen.

Hulp is onderweg.

De volgende generatie begint nu net voet aan de grond te krijgen. Ze hebben antwoorden als ze ruimte en ondersteuning krijgen, en technologieën kunnen ook een belangrijke rol spelen. Zelfs met publiek wantrouwen over kunstmatige intelligentie, als het de juiste vragen wordt gesteld, zal het verrassende en nuttige antwoorden brengen. Geld, in dit geval de olie-industrie, zal proberen dit verkeerd te sturen. De nieuwe batterijtechnologie is echter heel dichtbij en dat zal het laatste grote struikelblok voor elektrische voertuigen verwijderen.

Bovendien komt er hulp van wezens in andere dimensies. Je bent niet alleen in het universum, dat was je nooit, hoewel veel ervan niet kan worden geïdentificeerd met de huidige wetenschappelijke processen. Op dit moment zul je openingen en kansen zien voor grote vorderingen. Veel van dat kan eigenlijk worden toegeschreven aan door sommige van die buren.

We vinden dit vooral interessant, want er zijn verschillende van deze buren die grotendeels verantwoordelijk waren voor enkele van de moeilijke wendingen die planeet Aarde nam. En nu springen ze erbij en erin en zeggen ze: “Hoe kunnen we helpen? Wij zijn degenen die hier in het begin waren. Wij zijn degenen die jullie de weg naar huis kunnen wijzen en we vinden het fascinerend om te zien. ”Hoeveel lichtwerkers zijn er nodig om de wereld te veranderen? Ieder van jullie, dat is waarom je hier bent en waarom we vandaag gewoon met je willen delen dat je hulp hebt.

De Waarnemer zelf heeft een zeer interessant perspectief, door niet betrokken te zijn en toch het vermogen te hebben om van ver te kijken. We hopen jullie dat geschenk te leren. Want als je ver genoeg achteroverleunt om perspectief te krijgen, dierbaren, ben je echt allemaal hetzelfde. Dat is iets om te vieren en te gebruiken, want zo’n eenheid is wat je nodig hebt. Hoewel het zeker tot het uiterste is geprobeerd tegen te werken, zal het menselijke hart altijd zegevieren. Mensen kunnen alleen maar zolang in angst leven en dan zullen ze het spel veranderen.

Synchroniciteit

Leven met een betere geest betekent dat dingen gemakkelijker op één lijn liggen naarmate je een meer synchrone levensstijl aanneemt, en de antwoorden verschijnen dan op het juiste moment. Je bent niet de enige, je was nooit de enige, en nu zul je heel wat hulp zien van de andere kant van de sluier, van ons rijk dat we Thuis noemen. Dat is een sterke band voor iedereen. Elke keer dat je je ogen opent, probeer je iets te ervaren dat je aan Thuis herinnert. Wanneer je naar muziek luistert, probeer je het te vergelijken met muziek die je van Thuis kent. En wanneer de tijd iets moois ziet dat je hart beroert, roept het herinneringen op vanuit Thuis. Via de Gouden Ring sturen we je heel speciale en unieke herinneringen. Herinner jezelf aan wie je bent, durf jezelf en al het andere vanuit iets andere perspectieven te zien en kijk toe hoe de planeet Aarde begint te evolueren.

De mensheid begint nu net een aantal grote beslissingen te nemen over het volgende niveau van het spel. Dit is absoluut perfect. En ja, we zullen het zeggen: wacht tot je ziet wat eraan komt, je zult ervan genieten! Speel dit prachtige spel van doen alsof je mens bent. Weet dat je hier expres en op tijd bent. Behandel elkaar met respect wanneer je tegen elkaar opbotst. Zorg voor elkaar en houd die deuren bij elke gelegenheid open. Je speelt een nieuw spel en neemt het mee naar het volgende niveau. Speel goed samen. We houden heel veel van je.

Espavo. Dank je dat je in je kracht bent gaan staan.

De groep

Speciaal verzoek: Copyright 2019 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.


Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.