Bakens van Licht: De aanpassing

Bakens van Licht:
De aanpassing

Steve Rother en de Groep / Augustus 2020

Gegroet dierbaren

Ik ben Merlia en voeg me vandaag bij jullie terwijl uw spel in volle gang is. Je beweegt in een verbazingwekkend tempo en ja, we zien alle moeilijkheden en uitdagingen. Wat je echter misschien niet ziet, is dat de vrouwelijke energie nu op planeet Aarde is geaard. We spraken hierover toen de tijdlijn afgelopen november werd overschreden, omdat je een zeer ongebruikelijke kans had om het te aarden en het de jouwe te maken. Goed gedaan, dierbaren! Het gebeurde niet alleen, maar nu is de vrouwelijke energie nog meer aan het aarden. Zoals we eerder hebben vermeld, is dit een ander soort energie.

Een nieuw evenwicht

Het is erg moeilijk om de twee soorten macht/kracht – mannelijk en vrouwelijk – te vergelijken, omdat ze op totaal verschillende manieren werken. Het is duidelijk dat er nu een nieuwe grens is overschreden, die de weg vrijmaakt voor een nieuwe realiteit, ook al spelen er moeilijke dingen. Het eerste deel van deze golf heeft het collectief al een hogere visie gegeven en de lat hoger gelegd op veel gebieden van het spel. Het verhogen van de collectieve acties moet nog volgen. Dus terwijl je opstaat, bedenk dan manieren om het in je realiteit te verankeren. Al snel zal je het vanuit een heel ander perspectief gaan zien en de empowerment die het met zich meebrengt begrijpen. Terwijl het vrouwelijke blijft stijgen, zal je de natuurlijke terugslag van het mannelijke zien. Zie dit als een afweging, niet als een wedstrijd.

Sinds enkele jaren is er aanzienlijke verdeeldheid op jullie planeet, en het is tot voor kort steeds erger geworden. Het begint nu als een collectief te werken, en er zijn verschillende belangrijke onderdelen hiervan. Ten eerste, in de nieuwe mix van vrouwelijke energie kan ieder mens nu vanuit een iets hoger perspectief kijken. Het betekent niet noodzakelijk dat ze ervoor kiezen om van perspectief te veranderen, maar het is een optie. Ten tweede kan de manier waarop u dingen benadert en bekijkt ook veranderen.

Met andere woorden, uw gevoel van wat belangrijk is, kan abrupt veranderen door ervaring. Het derde dat kan gebeuren, is dat je een sterkere weerstand voelt van het mannelijke. Zoals we eerder zeiden, is dit geen race maar een evenwichtsoefening. En het balanceren kan langzaam gebeuren.

De familie van E

Het is deze nieuwe balans van het collectief en de reactie die ervoor heeft gezorgd dat demonstranten in veel delen van de wereld de straat op gingen. Het basisprincipe van de familie van E is dat de geest in alle mensen gelijk is. En je ziet het natuurlijk in demonstraties. Dit is eigenlijk een evenwichtsproces dat te maken heeft met de familie van E. Al geruime tijd geleden kwam de familie van E naar deze planeet om dit experimentele spel van vrije keuze te aarden. Het is de eerste keer dat ze daadwerkelijk hun vleugels uitdeden en onderdeel werden van een game, en het in fysieke vorm uitwerkten. De meesten zijn nu zo vaak gereïncarneerd dat ze de herinneringen zijn kwijtgeraakt aan wie ze werkelijk zijn. Voor velen, zelfs degenen die dit nu lezen, is het slechts een diep gevoel.

Het draait dus allemaal om dat evenwicht. Wereldwijd is een van de dingen die op dit moment plaatsvinden de balans of onbalans van racisme. Je kunt snelle afstemmingen zien in een poging om te harmoniseren, zoals het verwijderen van beledigende eeuwenoude monumenten of het veranderen van de naam van sportteams. De mensheid neemt een hogere blik terwijl het vrouwelijke opkomt.

De mensheid her evalueert vooroordelen in deze tijd van Meesterschap, wat een mijlpaal is. Het gaat natuurlijk om veel meer dan alleen dat. We brengen vooroordelen over de islamitische religie in delen van de wereld onder uw aandacht. Er is veel uit balans geduwd, wat ook als een vorm van racisme kan worden beschouwd. De vrouwelijke energie is hier nu echter op een nieuwe manier en zal anders dan ooit tevoren worden opgenomen. Als deze dingen aan de oppervlakte komen, lieverds, zie ze zoals ze zijn en vrees niet.

Dus, wat moet er gebeuren om de vrouwelijke energie te laten blijven? En we vertellen jullie, het gaat nooit meer terug gaat naar wat het was, omdat het menselijk bewustzijn is veranderd. Het is natuurlijk gewoon het idee dat het mannelijke op de een of andere manier superieur is. Ja, hoewel je verschillende lichamen en huidskleur hebt en op verschillende plaatsen bent geboren, ben je allemaal dezelfde geest en compleet gelijk op dat gebied.

De kosmische grap

We vinden racisme een beetje een kosmische grap. Waarom? Omdat mensen die bevooroordeeld zijn tegen een bepaald ras, moeten begrijpen dat ze multidimensionale wezens zijn die meerdere ervaringen hebben in verschillende realiteiten. Als het vooroordeel een aangeleerd geloofssysteem is, kan het worden veranderd. Multigenerationele haat is echter resistenter. In dit geval kunnen we je bijna garanderen dat ze in een andere dimensie eigenlijk tegen zichzelf zijn waarover ze bevooroordeeld zijn. Het is interessant hoe het werkt. Wacht maar tot ze naar Huis gaan, dan zal iedereen het meest lachen om de kosmische grappen die niemand echt begreep toen ze op aarde waren.

De uitdaging

Dit alles gebeurt terwijl het vrouwelijke langzaamaan blijft stijgen en vasthouden. De komende dagen zijn er veel veranderingen en uitdagingen. Vind je kracht in harmonie en je zult het licht vinden, terwijl het pad van de minste weerstand tevoorschijn komt. Er is één grote uitdaging met betrekking tot de vrouwelijke energie waarvan iedereen zich bewust moet zijn. Door zelfgenoegzaamheid sterft het en vervalt het in de vergetelheid. De vrouwelijke energie is niet zelfgenoegzaam, ook al is dat altijd onderwezen als onderdeel van je harmonie. Neem je plaats in, dierbaren. Als je gewoon je hand vasthoudt, zelfs in de kleinste hoeveelheid, kun je op een andere manier beginnen met verbinden.  Houd elkaars hand vast als je kunt, dierbaren, ook al is het maar energetisch.  Weet dat je energieën samenkomen in de magie van het universum, want je hebt al een wonder gecreëerd hier op planeet Aarde.  En we kunnen niet wachten om te zien wat je ermee gaat doen, goed gedaan. Dierbaren, het is een grote eer dat ik jullie vraag om elkaar met respect te behandelen, voor elkaar te zorgen en goed samen te spelen. Ik ben Merlia, kom me eens opzoeken.

Espavo

___________________________________

Groeten van Thuis dierbaren

Ik ben de hoeder van de Tijd.

Ik kom vandaag met zoveel trots bij jullie vanaf deze kant van de sluier. Jullie zullen het begrijpen, we kijken naar wat er in jullie wereld gebeurt en zijn gelukkig met de verankering van de nieuwe energie. Jullie hebben het zo ongelooflijk goed gedaan, dierbaren. Nu, als je naar voren stapt, zullen de dingen gaan veranderen. Ja, er komt veel energie binnen, en het is vaak erg moeilijk om precies te beoordelen waar iemand hoort te zijn. Oordeel dus alsjeblieft niet over de wereldgebeurtenissen die plaatsvinden. Je hebt veel dat zich vrij snel zal ontvouwen, en het brengt allemaal nieuwe kansen met zich mee. Begrijp dat je alles hebt wat je nodig hebt voor wat komen gaat en meer. Jullie zijn hier, dierbaren, omdat jullie iets hebben meegebracht voor het grotere aspect van de mensheid. Je wist dat dit ooit zou gebeuren.

Velen van jullie zijn hier vanaf ongeveer 300 jaar in de toekomst om nu bij ons te zijn. We zullen binnenkort meer over dat aspect delen, zodat je het grotere geheel beter kunt begrijpen.

De laatste keer dat we bij elkaar kwamen, hadden we het over het samenvoegen van dimensies en de vier trillingslijnen van integriteit: wat je denkt, wat je voelt, waar je naar handelt en wat je gelooft. Als je ze alle vier kunt afstemmen, heeft je geest de leiding. En de uitdaging waar veel mensen mee te maken hebben gehad, is simpelweg proberen die trillingen op één lijn te brengen.  Terwijl die uitlijningen plaatsvinden, stijgen trillingen. Wat u wereldwijd ziet, is dat uw systemen het laatste zijn dat u moet inhalen.

Nu staan al jouw systemen onder druk en is er verandering in beweging.

Of ze nu in gang worden gezet om je te helpen of om je te besturen, deze hebben nu allemaal aanpassingen nodig. Het is natuurlijk een grote uitdaging, want er zullen velen zijn die proberen te profiteren van die situatie. Begrijp gewoon dat jij open deuren voor je hebt en dat er veel nieuwe kansen komen als gevolg van deze veranderingen. En het enige dat nodig is, is om je ogen open te houden, naar die tijden te kijken en die zachte duwtjes te voelen als ze naar voren komen.

Het vrouwelijke aarden

Dierbaren, we zullen deze dag spreken over de vrouwelijke energie die op aarde in beweging is. De vrouwelijke energie stijgt nog steeds, wat zichtbaar wordt in de veranderende maatschappelijke normen. Er zijn talloze signalen opgedoken die te maken hebben met de rol van vrouwelijke energie in de samenleving. Traditioneel speelde iedereen zijn rol en het werkte ook echt, maar nu is dat veranderd en is de energie verschoven naar nieuwe gebieden.

Er is één aspect dat vooral moeilijk is voor degenen met sterke, vrouwelijke energie om mee om te gaan, en het is waarschijnlijk het meest kritieke. Het is het vermogen om jezelf op de eerste plaats te stellen. Vanwege de gevoeligheid en empathie die inherent zijn aan de vrouwelijke energie, is het een van de grootste uitdagingen. Hoewel je zeker wilt zijn dat iedereen in orde is, zodat je in orde kunt zijn, hoef je niet de problemen van alle anderen op te lossen. Klinkt dat bekend? Nou, in werkelijkheid werkt het alleen als je jezelf op de eerste plaats zet. We hebben de illustratie vaak gedeeld van de Hoeder die jarenlang in vliegtuigen heeft gereisd. Wanneer het zuurstofmasker van het plafond valt, moet u er altijd aan denken om het eerst op uzelf te zetten. Omdat als je niet voor je zorgt, je niets aan andere mensen te geven hebt. En dat is een van de grootste uitdagingen van de mensheid, met de manier waarop vrouwelijke energie de samenleving is binnen gesijpeld. Ook al is het stil en harmonieus, het is eigenlijk een veel krachtigere energie dan de meeste mensen begrijpen. Je beweegt je nu heel duidelijk in die richting, dus dat zal je ontdekken als je dat nog niet hebt gedaan.

Dierbaren, bij deze nieuwe bekrachtiging is het van cruciaal belang dat je begrijpt dat je de eerste bent in de energielijn. Als je daar niet naar handelt, verander je de energie. Terwijl je dingen verschuift, heb je te maken met de gevolgen daarvan. Je natuurlijke staat is echter om vooraan te staan, de eerste energie te ontvangen en jezelf te voeden zodat je meer te geven hebt aan andere mensen. Dat is een cruciaal aspect dat veel mensen vergeten wanneer de dingen op de planeet beginnen te veranderen, zoals ze nu zijn. Zorg goed voor jezelf, want je hebt meer nodig dan je denkt. Nu beginnen er contracten te lopen en zoals we al eerder zeiden, wachten er gespecialiseerde gidsen in de coulissen.

Je bent in magische tijden op planeet Aarde, dierbaren. Je bent hier nog nooit eerder geweest en we kunnen niet wachten om te zien wat je nu gaat doen. We vragen jullie om elkaar met respect te behandelen, elkaar bij elke gelegenheid te koesteren en dit nieuwe spel goed samen te spelen. Goed gedaan, lieverds, goed gedaan. Ik ben de Bewaarder van de Tijd en ik hou zielsveel van jou.

Espavo. Dank je dat je in je kracht bent gaan staan.

De groep

Speciaal verzoek: Copyright 2020 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.


Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.