Bakens van Licht: Collectieve trillingen zijn aan het verhogen Een hogere harmonie

Bakens van Licht April 2018
Collectieve trillingen zijn aan het verhogen
Een hogere harmonie

Steve Rother / 7 juni 2018

 Gegroet dierbaren,

Ik ben Em. Ik ben dolgelukkig om je op aarde te vergezellen tijdens alle ongelooflijke veranderingen die plaatsvinden. De aarde behoudt zijn eigen balans. Terwijl jij in één richting beweegt, neemt de tegenovergestelde richting automatisch toe om een ​​natuurlijke balans te vinden. Je begint grote vooruitgang te boeken in gebieden die we zeer zorgvuldig hebben bekeken. We zien dat de basistrilling van de mensheid meer stijgt dan je zou kunnen weten. Nu vertellen we je, als je de laatste tijd naar het nieuws gekeken hebt, dan weet dan dat je van alles slechts enkel een kant krijgt. Het betekent niet dat het nieuws besmet of onnauwkeurig is.

Wat we zien is de feitelijke trillingssnelheid, niet de reactie van die trillingssnelheid. Wat er gebeurt, is dat de vibraties weer beginnen te stijgen, en dat is het resultaat van veel dingen. Mensen hebben collectieve stappen achterwaarts genomen in hun eigen evolutie, en dat begint snelheid op te bouwen voor een katapult in de energie.

Dat is de manier waarop mensen bewegen. Eén stap voorwaarts, twee stappen voorwaarts, drie stappen voorwaarts en dan één stap achteruit. Nu, we bedoelen niet dat mensen iets verkeerds doen. Van deze kant van de sluier hebben we een totaal ander concept van jou ideeën over goed en kwaad. Wij hebben niet alle geloofssystemen waarmee jullie soms worstelen. Dus, wat we je hierover vertellen, is dat je een aantal belangrijke vorderingen begint te maken. Laten we duidelijk maken waar we het hier over hebben: scheiding versus eenheid. Ja, we hebben het over liefde versus angst, dus in die gebieden stevent de mensheid af op  een grote scheiding. De meerderheid van de processen in de wereld gaan over scheiden. We omarmen die theorie en zorgen voor jou.

Wanneer je echter alleen voor jezelf zorgt is egoïstisch en komt in plaats van zelf-eerst. Dat gebeurt wereldwijd en er zijn veel redenen voor. Ja, je kunt met de vinger wijzen of zeggen: “Wel, dat komt omdat dit gebeurde omdat dat gebeurde.” Maar daarom ben je hier, om daarnaar te kijken.

Wat er gebeurt is dat veel van het verborgen manoeuvreren dagelijks wordt ontdekt. Het enige dat jij hoeft te doen is opletten. Als dat gebeurt, zul je weer vooruit gaan omdat de scheiding, van oud en nieuw,  er alleen was om het spel een motivatie impuls te geven. Het was nodig om dit voor je neus te zetten, zodat je zou denken dat je van alles gescheiden was. Dat ben je niet, dierbare, je bent precies het tegenovergestelde. Je bent nu intrinsiek verbonden met alles. Ja, we bedoelen dat je verbonden bent met andere mensen. Velen van jullie zijn empathisch in die mate dat je pijn van andere mensen kunt voelen. Sommige lichtwerkers zijn zo empathisch dat ze daar grote problemen mee hebben gehad.

Geen geheimen meer

Voor degenen onder jullie die erg empathisch zijn is het nog uitdagender, omdat er ook een terugval is die te maken heeft met privacy. In dit gebied zul je twee dingen ontdekken en zien, die hier gebeuren. Ten eerste, je zult ontdekken dat privacy niet helemaal mogelijk is op de manier zoals het ooit was.

Het tweede deel is dat je zult merken dat je niet echt privacy nodig hebt op dezelfde manier als je dacht dat je deed. Er is echter veel van deze privacy gebruikt om mensen op de een of andere manier te manipuleren. Het heeft angst in de mensheid gebracht en het zo gemanipuleerd dat het uit elkaar zou gaan in plaats van samen zou blijven. In de afgelopen jaren is deze tactiek zeer succesvol geweest.

Maar zonder geheimen is het slechts een kwestie van tijd voordat iedereen kan zien wie en wat achter de manipulatie zit.  De mensheid is klaar om naar voren te katapulteren, en hoewel het nog wel even zal duren, is het nu goed onderweg. We zien dit alleen nog niet in de al te nabije toekomst gebeuren. Wat we aan deze kant van de sluier zien, is dat een trillingsgraad van de mensheid is gestegen tot het punt waarop de beweging van scheiding niet langer kan worden ondersteund. Het is echt het begin van een eenheidsproces van samenkomen op verschillende manieren, niet alleen in de overheid, maar zelfs in je denkprocessen. Volg het geld en kijk wat er gebeurt.

Het is tijd om lokaal te handelen en wereldwijd te denken. Het gaat een enorm verschil maken in de manier waarop je contact met elkaar maakt. Je zult ook veel mogelijkheden vinden om je te verbinden met de vrouwelijke energie, wat de reden is dat ik vandaag binnenkwam als een uitgebalanceerde entiteit met gelijke hoeveelheden mannelijke en vrouwelijke energie.

Ik maak een mengsel waarin ik letterlijk in beide richtingen kan gaan; Ik kan die delen van mij inbrengen die nodig zijn in de situatie. Dit geeft me veel bewegingsvrijheid en veel mogelijkheden om verschillende niveaus te bereiken. Je ziet de opkomst van vrouwelijke energie op een hele grote schaal. Blijf daar op je planeet ruimte voor maken en vooral voor die harten die al zo lang stil zijn gehouden. Dat zal ook een nieuwe voorwaartse beweging van eenheid brengen.

We hebben je al geruime tijd geleden verteld dat vanaf dit punt in het leven op planeet aarde alles dat op een of andere manier scheidt, weerstand zal vinden en dat alles dat zich verenigt, zal worden ondersteund. Wat betekent dat precies?

Welnu, er zijn tijden, dierbaren, waar je zult (af)scheiden om je identiteit te krijgen. Soms zullen mensen (af)scheiden om een ​​selectieve groep te vormen om dit of dat te doen. De mensheid bevindt zich al twee jaar in een grote golf van (af)scheiding.

Maar in het grote geheel van dingen is het tijd voor eenheid en dat is wat we zien. De mogelijkheden van de basistrilling hebben nu dat niveau bereikt en we zullen zien wat je ermee doet.

Velen van jullie zijn gekomen om precies op dit moment hier te zijn. Je maakt deel uit van de familie van E die op veel plaatsen in het universum op cruciale momenten tijdens de vooruitgang van wezens was geïncarneerd is, om hen te helpen een kritieke massa te bereiken, zodat ze de uitkomst heel snel kunnen veranderen.

Opkomst van de derde trilling

Je moet geëerd worden en, zeggen we je, het is ook tijd voor jou om je waarheid te spreken. Welnu, dierbaren, er zijn veel voor- en nadelen, omdat mensen nog steeds naar dingen kijken door middel van dualiteit. We vragen je ook om naar het derde trillingsniveau te zoeken, omdat het de vibratie is die alles kan harmoniseren. We hebben al eerder gezegd dat het universum eigenlijk is gebouwd op het getal drie, wat de basisenergie is van alles in het universum. Je hebt in de derde dimensie gespeeld, maar je bent ook heel netjes gewerkt met een tweedimensionaal perspectief. De tweede dimensie verschafte dualiteit, die gelegenheid om dingen te zien als goed of fout, zwart of wit, omhoog, liefde of angst. Het derde deel van de golf is voor jou verborgen gebleven. Mensen hebben een beperkt bereik van zintuigen.

Je kunt alleen tussen bepaalde reeksen van licht zien; je kunt alleen bepaalde reeksen vibraties horen. Maar je bent je heel goed bewust dat er geluiden zijn die je niet kunt horen en dingen die je niet kunt zien. Nu is dat aan het veranderen en als het begint te gebeuren, zal de derde positie van trilling zich beginnen te tonen. Er zijn er altijd drie. We hebben het gehad over relaties. Er zijn twee mensen die op de een of andere manier proberen te harmoniseren, maar om dat echt te doen, moeten ze het derde deel in hun relatie hebben. Dat is meestal iets dat ze allebei liefhebben, of een gemeenschappelijke instelling waar ze beiden graag aan werken, wat eigenlijk het derde deel van een relatie is. Nu de mensheid uit het driedimensionale denken verdwijnt en begint te verankeren in de vijfde dimensie, zal dat derde deel van alles en in alles opduiken.

Het morfogene lichtlichaam

Dus dat is waar we je om vragen. Wat is de gemeenschappelijke deler? Je begint het op zoveel verschillende manieren te zien. Als je eenmaal gewend bent om ernaar te zoeken, is het bijna alsof je je ogen afstemt om in een nieuwe lichtstraal te zien. De mensheid zal de dingen in een veel groter perspectief gaan zien. Betekent dit dat je ogen fysiek aan het veranderen zijn? Eh, ja, dierbaren, we zeggen jullie dat ze dat wel aan het doen zijn. Dat is precies wat hier gebeurt.  Naarmate de mensheid evolueert, zul je een morfogeen lichaam binnengaan en dit is de eerste fase van het stralende lichaam waarin je evolueert. Het morfogenische lichaam zal je toestaan ​​meer licht in je wezen te dragen. Het is de eerste stap die de mensheid in staat stelt om iets verder uit deze dichtheid te komen. Terwijl je dat doet, ga je dingen gaan zien die je je voorheen niet kon voorstellen.

Dierbaren, je zult dingen gaan zien die er altijd al waren, maar die je gewoon niet eerder kon waarnemen. Dit is het moment om ze te gaan zoeken. Wanneer je hier een tegenovergestelde ziet en hier een tegenovergestelde, kijk dan in het midden. De ogen van een morfogenisch lichaam laten je toe om de derde golf van bestaan ​​in alles te zien. Ik ben Em en ik draag evenveel vrouwelijke energie als ik mannelijke energie, hoewel ik geen van beide nodig heb. Ik loop door het midden en het is heel mooi om dat te kunnen doen in een driedimensionale realiteit. Je kunt je afvragen hoe zit het met mijn uitdrukking van seksualiteit, maar eigenlijk word ik beschouwd als sexy voor beide geslachten vanwege de balans die ik draag.

Ze zijn het tegenovergestelde van alles. Door in het midden te kunnen lopen, betekent dat dat je in balans bent en in drie opzichten kunt zien. Begin je ogen uit te rekken en knipper om je visie te resetten. Binnenkort zul je dingen waarnemen die je niet eerder kon zien of verwerken.

We vertellen je ook dat de muren tussen jouw dimensies snel dunner worden. We hebben al eerder gezegd dat je emoties hebt die door die muren reizen. Onlangs hebben we zelfs gezegd dat je gedachten nu door die muren heen begint te komen. Houd in gedachten dat alle 11 dimensies op hetzelfde exacte evolutionaire pad zijn op hetzelfde moment. Als je echter begint met het combineren van die dimensies, begin je te leren ze te kanaliseren. Leer ernaar te luisteren, leer je te verbinden met je hogere zelf, het zelf dat je verbindt met elk van hen. Doe dat nu opzettelijk en het zal deuren naar een nieuwe wereld openen. Je begint je perfectie terug te herinneren.

Hereniging van de perfecte imperfectie

Op aarde, geliefden, is er niets dat perfect is. Het is belangrijk om dat in gedachten te houden, maar je weet intrinsiek dat je een perfect wezen bent in je kern, als ziel. Dus, hoe komt het dat je kunt incarneren in een fysiek lichaam en al deze ongelooflijke onvolkomenheden kunt hebben? Het is omdat je een deel van je perfecties verborgen hield in die andere 10 dimensies van tijd en ruimte en elk ervan is een perfecte imperfectie. Eerder was het pas toen iemand stierf en naar huis terugkeerde dat ze samen terug zouden komen in hun perfectie, maar dat is nu aan het veranderen. Vaak verliezen mensen een ouder, een vriend, een buurman of zelfs iemand met wie ze het moeilijk hebben gehad. Misschien was het zelfs iemand die de katalysator of de slechterik in hun levenslessen speelde. Dan sterven ze en gaan ze naar huis en je kunt naar hen luisteren. Ze zijn niet meer zo. Ze zijn in hun perfectie omdat dat is wat er gebeurt als je sterft. Wat als je die perfectie zou kunnen bereiken zonder te moeten sterven?

De eerste stap hiervan is het morfogenische lichaam. Het is mogelijk om de geest te herenigen tot een morfogeen lichaam in een hogere staat van helderheid om meer licht in je wezen te kunnen dragen. De dichtheid kost tijd en oefening. Er zullen wat tegenslagen en angst zijn. Net zoals wat er vandaag gebeurt, zullen er momenten zijn waarop mensen in angst zullen vervallen en stappen in hun vooruitgang, achteruit zullen zetten.

Een oproep tot het licht

Op dit moment is de mensheid nog steeds duidelijk aan het achteruit. De basisenergie is nu echter veranderd met actie en beweging van jullie kant. Helder in je eigen waarheid staan, in staat zijn om het uit te spreken wanneer het op de juiste momenten wordt gevraagd. Het kan op dit moment een enorm verschil gaan maken op jouw planeet.

De (af)scheiding die je nu ziet, is de voorloper om te veranderen. Na verloop van tijd sta je op een hoger trillingsniveau en heb je de dichtheid van het fysieke lichaam niet nodig. Je bevindt je nu in het beginstadium. Dit is de reden waarom we met je samenwerken met enkele indrukken van Spirit Seed, waardoor je gewend bent aan hoe dit eruit gaat zien en hoe het voelt. Het laat je wennen aan de energieën van het nieuwe lichaam en leert je om ermee te werken. Het morfogene (licht)lichaam bezit de mogelijkheden om daarnaar te verschuiven en er in te veranderen, terwijl je nog steeds op Aarde bent. Wanneer de aarde in deze cyclus begint te bewegen, kun je er zijn om te helpen en zelfs anderen te helpen deze stappen te zetten.

Velen zijn moe of geloven gewoon niet dat het gebeurt. Anderen keren zich er tot het laatste moment van af. Sommigen zijn eenvoudigweg uitgeput en willen niet veranderen, dus veroordeel ze alsjeblieft niet. Sta hen toe hun eigen weg te kiezen want dat is absoluut cruciaal op deze planeet. Heb vrije keuze. Je hebt het spel al gewonnen en nu begin je met een ongelooflijk magisch spel. We kunnen niet wachten om te zien wat je vervolgens gaat doen. Ik ben dolblij om je een boodschap van hoop en liefde te brengen, om met je te delen dat de energie is begonnen te veranderen. Je hebt het nog niet zien reageren, maar het komt heel snel door jou, omdat je harten met elkaar aan het verbinden bent. Weet dat je op een wonderbaarlijk pad zit, je hebt hier je plaats verdiend en we kunnen niet wachten om te zien wat er vervolgens gebeurt.

Het is met de grootste eer dat we je op deze manier begroeten en je vragen om elkaar met respect te behandelen. Zorg voor elkaar, wanneer je maar kan elke en speel deze nieuwe game goed samen.

Espavo,

Ik ben Em.

Speciaal verzoek: Copyright 2018 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

Share This Story, Choose Your Platform!