Bakens van Licht: Achter het Licht aan

Bakens van Licht:
Achter het Licht aan

December 2019 / 2019 / Door Steve Rother

 

Gegroet dierbaren, Ik ben eM.

Ik ben dolblij om vandaag bij je te zijn. We markeren jullie tijdlijn op deze verbindingspunten. Je hebt zulke ongelooflijke verbindingen die eraan komen en je hebt verbazingwekkende bewegingen gemaakt in de afgelopen maanden. Nu weten we dat jij dat soms niet kunt zien, omdat de chaos op planeet Aarde nu behoorlijk intens is. Maar dat is eigenlijk een deel van wat er gebeurt, want je leert heel snel door dingen heen te bewegen, ondanks deze ongelooflijke afleidingen. Je hebt hiermee ongelooflijk goed gewerkt en nu kan alles naar een nieuw niveau worden gebracht. Je hebt hier veel meer te doen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. In werkelijkheid zul je op een andere manier energie uitgeven en krijg je daar hulp bij. Ja, je hebt altijd op verschillende manieren hulp om je heen gehad. Wat op dit moment plaatsvindt, is echter bijzonder interessant.

De familie van E had een enorme invloed op de planeet Aarde. Zij zijn degenen die eigenlijk op het idee zijn gekomen om een planeet zonder regels te maken. De aarde was de eerste planeet van vrije keuze, en lange tijd was ze de enige. Welnu, dat verschuift nu heel drastisch vanwege de vooruitgang die mensen hebben geboekt. Dat is wat er gebeurt en het is magisch! Je ervaart een zeer snelle beweging, maar veel van wat je zult zien is grotendeels afleiding. Door deze beweging heen voelen mensen veel verwarring en chaos, wat frustratie en woede veroorzaakt. Dierbaren, dit is een tijd om je lichtwerk op de voorgrond te plaatsen. Velen van jullie zijn specifiek ingeschakeld omdat je expert bent in het laten vallen van de belangrijkste speelstukken op je pad. Eigenlijk kun je dit als een oproep tot actie beschouwen.

Achter het Licht aan.

Wanneer je opzettelijk een energie instelt, zelfs als je gewoon naar een plek op de grond kijkt en je hart daarin stort, zou het tot op dit punt weinig impact hebben gehad op de planeet Aarde. Maar als je precies dat zou doen is dat, elke keer dat iemand over die plek loopt, ze verbinding gaan maken met die energie, want dat is wat er gebeurt. Zij zullen hun persoonlijke liefdesquotiënt alleen op dat moment voelen toenemen en een beetje van je energie opnemen. Dus het eerste wat we je vragen te doen is om heel voorzichtig te zijn. Gebruik daarbij de meest pure energie die mogelijk is. Weet dat het een geweldige tijd is om te beginnen met het planten van je intentie en je visie op de nieuwe wereld, samen met je ideeën over waar je van houdt en waar je passie is.

Deze geschenken die horen bij het volgen van het licht, zijn de stukken die je van Thuis hebt meegebracht, met name die die alleen jij kon dragen, hoewel anderen soortgelijke dragen. Je probeert iets groots en breed te beschrijven en te creëren. Vaak wordt het zelfs slechts gedefinieerd als wat je hemel of Thuis noemt. De waarheid is dat dit heel moeilijk te definiëren is, omdat het hier, op aarde, niet in je realiteit past. Hoe meer je echter van dit licht kunt binnenhalen, hoe gemakkelijker en spannender de volgende levensfase zal zijn.

Wanneer je hartenergie voelt, vervaagt de illusie van verschillen en is iedereen in harmonie. Het is wanneer mensen vastzitten in hun geloofssystemen, ideeën, concepten en doelen, dat het erg verwarrend wordt. Op dit punt gaan we je vragen om te beginnen met bouwen met je hart. Verwarring kan alleen bestaan in complicaties, dierbaren, dus vragen wij je om te vereenvoudigen, maak het simpel. Vind manieren om het grotere geheel te zien en zoek de vonk van geest in alle dingen die je pad kruisen. Vereenvoudig niet alleen je eigen pad, maar gebruik je eigen passies om de weg vooruit te sturen.

Licht planten is een hulpmiddel dat je nu kunt gebruiken om nu een hogere realiteit te creëren. Met dit instrument kun je de energie ontgrendelen en de deur openen. Het houdt letterlijk deze deur, dit venster, van kansen open. En dat is waar we naar op zoek zijn. Jullie hebben ongelooflijk goed gedaan, dierbaren, met deze energie te werken en het spel te spelen van doen alsof je een mens bent, terwijl je in feite gewoon een geest/spirit bent. Ja, we zien je en het gaat heel goed met je. We houden van waar je mee werkt en we zijn trots op je. Meer dan je je ooit zou kunnen voorstellen. Weet dat je nooit alleen bent. Je begint hulp te krijgen vanuit veel verschillende gebieden, en we zullen je hierover veel meer vertellen. Zelfs op het gebied van technologie, waar je op dit moment voor het grootste deel iets voorloopt, op het menselijk hart. Je krijgt de kans om veel in te halen en veel dingen in jezelf te ‘beheersen’. Kijk daarnaar, dat is wat we je op het hart willen drukken.

Elke keer als je chaos of moeilijkheden ziet, voel je (af)scheiding, die ongecontroleerd is geweest op je planeet. Stel je voor hoe het zou zijn zonder afscheiding. Houd die visie vast, houd die energie vast. Door dit te doen, dierbaren, zullen jullie planeet Aarde gaan herbouwen. Je begint op verschillende manieren te werken en je hele spel zal beginnen te veranderen. Je hebt de mogelijkheid om op dezelfde manier contact met elkaar te maken net zoals in Lemurië. Ja, magische tijden komen nu terug! Geniet van de reis, dierbaren, herinner je dat je nooit alleen bent. We zijn altijd bij je en we houden heel veel van je. Wij vragen jou om elkaar met respect te behandelen. Terwijl je de magische wereld betreedt, creëer je samen magie. Weet dat je altijd in die harmonie werkt. Houd bij elke gelegenheid de deur voor elkaar open en speel goed samen.

Espavo.

____________________________

Gegroet dierbaren, ik ben Merlia.

Als je terugkijkt op deze unieke tijd, zal je zien hoe alles een enorme bocht naar links maakte. Omdat je alleen kleine stappen zet, is deze verschuiving voor de meeste mensen niet zichtbaar. In de energie van vandaag zijn mensen gefocust op wat elk moment direct voor ze staat. Die afleiding weerhoud je ervan om het grotere plaatje te zien, die enorm is! Wat we al op de planeet zien is diepgaand. Het is een ontwaken van de vrouwelijke energie, een balans van planeet Aarde.

We houden elk moment in de gaten wat er op planeet Aarde gebeurt. We weten dat dit voor jou moeilijke tijden zijn met chaos en verwarring overal, en dat iedereen koste wat kost de macht grijpt. Ook al gebeurt dat allemaal, we moeten je vertellen dat je ons naar het grotere geheel ongelooflijk goed beweegt. Je beweegt met de snelheid van liefde, die zelfs iets sneller is dan de snelheid van het licht. Zou Einstein niet willen dat hij dat had geweten? Ja, het zou zeker een paar dingen hebben veranderd. Stap vooruit in de energie, dierbaren, en veranker het.

Vind je vrouwelijke kracht, zelfs, of ook, als een man. Vind de manier om deze nieuwe kracht te gebruiken en veranker deze op aarde. Durf dingen te proberen die je niet hebt, durf een ander hart aan te raken.

En dat is een stuk dat we u willen achterlaten op deze ongelooflijk speciale, unieke tijd. Wat we met jullie delen is eenvoudig dit: neem die vreugde en passie die je hebt verdiend en durf het hart van iemand anders ermee aan te raken. Je passies zijn je meest dierbare herinneringen van Thuis die je probeert te recreëren op aarde. Manieren vinden om anderen met je passie aan te raken.

Raak iemands hart.

Zoek een persoon waar jij het verschil kunt maken in diens leven. Het kan door woorden zijn, of door een geschenk, geld of gewoon kansen. Het kan elk van die dingen zijn, maar vind deze maand één persoon om het verschil voor te maken. Probeer hun leven op de een of andere manier aan te raken en kijk dan wat er gebeurt. Investeer vooruit, waar mogelijk, en je zult deze nieuwe vrouwelijke energie aarden naar waar het permanent kan worden en een deel van je dagelijkse leven kan worden. Het is veel meer dan vrouwelijke empowerment, bekrachtiging, het is een brede opening. Deze energieke opening is, op dit moment, een perfecte tijd om de vrouwelijke energie en empowerment helemaal opnieuw te aarden. Geniet van deze reis, dierbaren, en weet dat we de hele tijd bij jullie zijn en we juichen jullie toe. Dus op die momenten dat je tegen een muur oploopt of wanhoopt, luister dan gewoon naar een stem. We zullen je aanraken op de achterkant van je hartchakra als je niet kijkt, dus als je voelt dat je diep ademhaalt en erin verankert. Dat is ons geschenk aan jou. Geniet van de reis. Weet dat we heel veel van je houden en we zijn erg enthousiast over de nieuwe openingen die je op planeet Aarde hebt gemaakt. Dierbaren, neem deze tijd en loop met trots je pad. Je hebt al een enorm verschil gemaakt op deze planeet en er is meer te doen. We staan altijd aan jouw kant en vlak achter je, net uit het zicht, maar we zien elke stap die je zet. En we houden heel veel van je. Neem deze tijd en reis. Het is met de grootste eer dat we je vragen elkaar met respect te behandelen, elkaar te verzorgen en goed samen te spelen.

Ik ben Merlia,

Kom me eens opzoeken

Espavo.

De groep

Speciaal verzoek: Copyright 2019 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.


Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.