Waarom Onze Vijanden Liefhebben?

Waarom Onze Vijanden Liefhebben?

door Steve Beckow – 10 september 2021

Waarom wordt ons gevraagd om onze vijanden lief te hebben op 11 september? Is het voor hun bestwil?

Hemel, nee. Het is voor ons eigen bestwil. Nou, oké. Voor allebei. Maar ik ben echt gefocust op ons.

Als we serieus willen ascenderen, dan zullen we ons richten op die dingen en gebeurtenissen die ons helpen onze trilling te verhogen.

Zonder te doen alsof, ingenieus te zijn, te liegen, enzovoort, zoals sommigen van de Illuminati bijvoorbeeld doen.

Wat verhoogt onze trilling meer dan vreugde, opwinding, enthousiasme? En wat voor opwinding of enthousiasme kan er bijvoorbeeld zitten in massa-executies?

Zullen ze de kogels verkopen die President X neerhalen? Of een stuk van het touw waarmee miljardair filantroop Y is opgehangen? Zullen we het verhaal kunnen navertellen aan onze walgende kleinkinderen?

Ik denk dat “berouw hebben” betekent “een andere weg inslaan”. Voordat we wraakzuchtig worden en cabalisten aan de lantaarnpaal gaan hangen, kunnen we beter afzien van wraak en een andere weg inslaan.

Of het zal ons in monsters veranderen. <– Dat is het punt. Dat is waar ik voor vecht om het te vermijden.

Zij? Ze zullen snel genoeg weggaan. Omdat ze liefde hebben afgewezen, kunnen ze niet leven in de steeds liefdevollere energieën op deze planeet.

En als ze aan de andere kant zijn, wacht hen daar erger, maar niet door onze handen. (1) Wij zijn niet verantwoordelijk voor hun lot daar. Dat hebben zij helemaal zelf bepaald. Wij zijn verantwoordelijk voor hun lot hier als ze eenmaal in onze handen zijn als gevangenen.

***

Waar ascenderen we naar? Denk er even over na. De goddelijke staten, zijn we niet? Welke truck of handel hebben de goddelijke staten te maken met iemand die een ander executeert uit wraak, om wraak te nemen, omdat ze het verdienden, etc.?

En de wet van karma werkt feilloos. Niet zoals wij gebrekkige schepsels.

Waar denken we aan als we Adolf Hitler, Tamurlane en Genghis Khan imiteren?

Liefde stroomt. Ik heb het altijd alleen ervaren als het vanuit mijn hart naar boven en naar buiten stroomt. Waar een persoon gesloten is voor liefde, tenzij het een klein kiertje kan vinden, stroomt het rond en laat hen over aan hun keuzes.

Massa executies zijn een keuze. Het is een keuze om je af te sluiten voor liefde.  Massa-executies zullen onze keuze zijn. Maar het is niet de mijne.

Als je die keuze maakt, kan ik zonder voorbehoud zeggen dat je niet weet wat je mist. Uiteindelijk, als je een voorproefje hebt van een liefde zo bevredigend, op elk niveau, op elke score, zul je ons vragen, waarom heb je het me niet verteld?

Ik zeg het je. Wil je luisteren?

Als er massa-executies plaatsvinden, dan moet degene die ze bevolen heeft, om welke reden dan ook, weten dat hij een grote karmische fout begaan heeft en dat hij zou kunnen overwegen om die terug te draaien en ze onmiddellijk te stoppen.


Voorspelling van Eventualiteit

Ik beweer, gebaseerd op mijn eigen ervaring, dat iedereen die deelneemt aan een massa-executie niet in staat zal zijn de hogere vormen van liefde te ervaren totdat er iets wordt gedaan om de aldus ontstane blokkade op te heffen.

Ik beweer verder, in deze tijd van steeds verfijnende vibraties, dat het karma voor het opdracht geven tot of het deelnemen aan een massa-executie ongewoon snel zal terugkeren op individuen (2) – wat dat karma ook is.

Ik denk zeker dat het een gesloten deur zou inhouden voor deze ronde van Ascensie. Ik ben er vrij zeker van dat de Gouden Eeuw niet geboren zal worden in een zee van bloed.

Dat kan het lot zijn geweest van het Stenen Tijdperk, Bronzen Tijdperk, IJzeren Tijdperk en elk ander tijdperk waar ik me niet bewust van ben, maar, naar mijn meest volwassen mening, zal het niet het lot zijn van het Gouden Tijdperk.


Voetnoten

(1) Zie ” Het Astrale Vlak – Het Donkere Vlak” op http://goldengaiadb.com/index.php?title=The_Astral_Plane_%E2%80%93_The_Dark_Plane

Federatie van Licht: De velen die andere Wezens zulke diepe gruweldaden hebben aangedaan, zullen op een gegeven moment zelf moeten ‘VOELEN’ wat zij een ander hebben ‘aangedaan’.

Denk daar even over na, geliefden. Er is niets dat pijnlijker zal zijn voor deze zielen die misdaden tegen de mensheid hebben begaan … niets … dan te moeten ‘ervaren’ wat zij een ander hebben aangedaan.

Sommigen zullen zeggen ‘welverdiend’ … het gaat er niet om wat men verdient … het is WET. (“De Federatie van Licht via Blossom Goodchild,” 25 april 2020, ophttps://www.wakkeremensen.org/channelingen-a-j/blossom-goodchild/blossom-goodchild-de-federatie-van-het-licht-25-april-2020/.)

Waarom grijpt onze sterrenfamilie nu niet in? SaLuSa zei daarover in 2012:

“Wij zijn gebonden door de Universele Wet om onszelf toe te passen op een manier die jullie vrije wil niet in de weg staat, dus we kunnen niet zomaar gebeurtenissen versnellen door onszelf aan jullie op te leggen. De duistere Wezens weten dit en bemoeien zich er toch mee omdat zij de Wetten niet erkennen zoals wij dat doen. Echter, als zaken niet binnen een bepaald tijdsbestek voortgaan, zullen wij gemachtigd worden om meer directe actie te ondernemen.”

(SaLuSa, 19 sept. 2012, op http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm

(2) “Tijd op jullie planeet is al vele jaren in een versnelde staat – en het wordt nu nog sneller verplaatst tijdens het eigenlijke Ascensieproces. Daarom, als de Mensheid ontwaakt uit haar diepe illusoire 3D slaap, heeft het leren van lessen die begraven zijn gebleven in het onderbewustzijn van de Mensheid – zowel individueel als collectief – nu de kans om naar boven te komen en sneller dan ooit tevoren uitgewerkt te worden.

“Waar in het verleden vaak vele levens nodig waren voor het uitwerken van een karma en het leren van een les als gevolg van de trage beweging van de evolutie van de mensheid, is het beeld nu drastisch veranderd.” (Beth Stormont, “Galactic Fleet Command: Readiness,” Feb. 26, 2021, op https://goldenageofgaia.com/2021/02/26/galactic-fleet-command-readiness/

Niet alleen gaat de tijd sneller dan ooit, maar ook de gebeurtenissen op Aarde versnellen. (“Mike Quinsey: A Message from My Higher Self,” 13 mei 2016, op https://www.wakkeremensen.org/channelingen-k-z/mike-quinsey/mike-quinsey-channeling-van-zijn-hogere-zelf-13-mei-2016/

Dingen die in vorige tijden misschien tientallen jaren hebben geduurd ga je nu vrij snel zien gebeuren. En dingen die al tientallen of zelfs honderden jaren in de maak zijn, gaan heel snel tot voltooiing of bloei komen. (“Transcript: Sanat Kumara Bespreekt de Wet van Intentie,

20 augustus 2013, Deel 2/2,” 26 augustus 2013, op http://goldenageofgaia.com/2013/08/26/transcript-sanat-kumara-discusses-the-law-of-intent-august-20-2013-part-22/.)

Steve Beckow

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org