Pandemisch Theater: Adamu verklaart de overwinning – 1

Pandemisch Theater: Adamu verklaart de overwinning – 1

10 November 2021 / door: Steve Beckow

Vandaag, heb ik besloten mijn tijd te steken in het voorbereiden van een transcriptie van het informatieve feest dat Zingdad en Adamu ons een paar dagen geleden hebben voorgeschoteld.

Ik zal de rest van het verhaal uitwerken naarmate de tijd het toelaat, het eerste deel wordt hier vandaag geplaatst.

Inleiding

Een verrassend onverwacht nieuw perspectief van Adamu!

Op het moment van opname van deze transmissie van Adamu (November 2021), lijkt het verhaal van de mensheid, hier op Planeet Aarde, een zeer donker dieptepunt te hebben bereikt. Het lijkt alsof alle machtsstructuren en autoriteiten van de wereld plotseling volslagen krankzinnig zijn geworden. Het lijkt alsof ze zich plotseling collectief psychopathisch tegen de mensheid hebben gekeerd. Niets van wat ze doen slaat nog ergens op!

Of toch niet?

In deze presentatie, legt Adamu precies uit hoe hun gedrag kan worden begrepen. Hoe het allemaal zin heeft. En het is een zeer donker, dystopisch beeld dat hij schetst!

Dus hoe kan hij dan de overwinning uitroepen?

Want dat doet hij zeker! Overwinning voor jou. Persoonlijk. Voor de mensheid collectief. Voor de planeet. Voor het heelal… en verder!

Het is een gedurfde verklaring die echt gehoord moet worden!

Bereid je voor om je perspectief te laten verschuiven!

De video IS iets meer dan een uur lang, maar jouw tijd zal goed beloond worden. Begrijp wat er omgaat in de hoofden en de motivaties van de duistere, geheime elite van de planeten… en ontdek hoe hun plannen aan het mislukken zijn. Het kan nu onthuld worden dat het slechts een kwestie van tijd is voordat al hun plannen als een kaartenhuis in elkaar storten. Ontdek hoe, zelfs deze duistere plannen van hen, uiteindelijk het doel van het Licht dienen.

Adamu Verklaart De OVERWINNING.

Deel 1

Groeten aan jullie, mijn vrienden.

Ik ben Adamu van de monadische entiteit van de Pleiaidiaanse beschaving en ik spreek tot jullie zoals altijd via mijn goede vriend en vertrouwde schrijver, Zingdad.

Vrienden, ik heb veel met jullie te delen. Echt te veel om in een korte videopresentatie te passen, dus dit is de uitdaging voor Zingdad en mij, om tot de informatie te komen, om echt de informatie te delen die we met jullie moeten delen, in een redelijke tijdspanne.

Dus ik vraag jullie om geduld en ik verzeker jullie dat jullie geduld beloond zal worden als jullie luisteren naar wat ik te zeggen heb.

Waar ik het vandaag over moet hebben is overwinning – overwinning, overwinning, overwinning – wat voor velen van jullie, voor de meesten van jullie, misschien heel vreemd zal klinken.

Omdat de discrepantie tussen wat er op jullie planeet lijkt te gebeuren en de overwinning waar ik het over heb een te grote kloof lijkt om te overbruggen. Maar ik wil jullie het verhaal vertellen dat deze twee met elkaar verbindt en dan kunnen jullie zelf zien of dit als waarheid klinkt en of ik jullie misschien vertel over wat er werkelijk gebeurt.

Laten we dus beginnen met wat er lijkt te gebeuren. Het lijkt erop dat je wereld compleet gek geworden is.

Alles wat jullie voorheen als vanzelfsprekend beschouwden – de democratische aard van het bestuur misschien in jullie land. Jullie beschouwden dat als vanzelfsprekend. Jullie dachten dat er overheidsfunctionarissen waren die in wezen tot taak hadden uit te zoeken wat jullie wil is en ervoor te zorgen dat die wordt uitgevoerd.

Jullie dachten dat jullie wereld – de wereld van de handel – werd bestuurd of bewoond door bedrijven die in wezen bestonden om uit te vinden wat jullie nodig hebben in termen van producten en diensten en die dan te leveren in ruil voor het geld dat jullie zouden uitgeven om hun producten en diensten te kopen.

Jullie dachten dat jullie politiediensten in wezen bestonden om jullie, het publiek, te dienen en te beschermen, zoals ze zeggen. Dit waren dingen die jullie als vanzelfsprekend beschouwden.

Jullie dachten dat wetenschap, en in het bijzonder medische wetenschap, bestond in een soort rijk van ethiek en integriteit en wetenschappelijke strengheid, intellectuele eerlijkheid, en dat wetenschap en geneeskunde bestonden voor de gezondheid en het welzijn van de mensheid.

Dit soort ideeën leken geruime tijd waar te zijn. En nu blijkt dat ze helemaal niet waar waren. Nu lijkt het alsof al deze lichamen hondsdol zijn geworden, in hun hersenen zijn besmet door een of ander virus dat hen heeft geïnfecteerd en zij zich tegen jullie keren. Dit is hoe het lijkt als je ogen hebt om te zien.

Er is een deel van de mensheid dat de dingen helemaal niet op deze manier ziet, omdat het televisieverslaafden zijn en alleen maar willen geloven wat hun verteld wordt en de cognitieve dissonantie om te begrijpen wat er werkelijk aan de hand is en het toe te laten, te groot is en dus zijn ze eraan gehecht om alleen maar te doen wat hun verteld wordt en te hopen dat alles goed komt. Ik heb veel sympathie voor die groep, maar ik spreek vandaag niet met hen.

Zij zijn de anders reagerenden onder jullie. (1) Ik richt mij tot de groep die de ogen wijd open heeft, geschokt en met afschuw naar de wereld kijkt, en zich afvraagt wat wij moeten doen? Moeten we ons opmaken voor een burgeroorlog? Moeten we oorlog voeren tegen onze eigen regering, onze eigen politiediensten? In sommige delen van de wereld lijkt het daar sterk op.

Op het moment van deze uitzending vindt de strijd om de Nieuwe Wereldorde plaats in Australië, Italië, Frankrijk en Amerika – over de hele wereld, maar dit zijn echt de gevechtsfronten van de wereld, waar de duistere kabbalisten, de poppenspelers die achter de schermen de touwtjes in handen hebben. Hier willen ze de dominostenen het eerst laten vallen, met het idee dat als deze vier dominostenen vallen, de rest van de wereld veel gemakkelijker in het gareel zal lopen.

Het ziet er dus erg donker en angstaanjagend uit. Hoe leidt dit alles tot een overwinning? Sta me toe het jullie te vertellen.

De duistere elite heeft de wens om absolute en totalitaire controle over de hele planeet te hebben. Ze zijn geen monolithische organisatie. Er is niet ergens een Nazi hoofdkwartier waar ze rond een tafel zitten en het eens zijn en luisteren naar de voorzitter die spreekt en dat soort dingen. Dat is niet wat er gebeurt.

De duistere elite (of schrap, zoals ik ze graag noem) kan beter worden gezien als ongelijksoortige groepen die allemaal een gemeenschappelijke geschiedenis hebben ergens heel ver in de nevelen van de tijd, verder dan wat normaal gesproken je opgenomen geschiedenis is. Dat is een gesprek dat we in eerdere updates al enigszins aan de orde hebben gesteld. Ik ga dat nu niet allemaal herhalen. Wat ik wil zeggen is dat ze niet in harmonie opereren.

Het lijkt alsof ze dat wel doen omdat ze allemaal hebben afgesproken om nu te handelen. We hebben een bepaald infectiepunt in de geschiedenis bereikt waar de technologieën voor hen beschikbaar zijn om deze greep te doen; nog belangrijker is dat ze zich ervan bewust zijn dat de singulariteit eraan komt.

(Wordt vervolgd als de tijd het toelaat.)

Voetnoten

(1) Adamu maakt een onderscheid tussen mensen die verantwoordelijk zijn voor hun gedachten en daden en de verantwoordelijkheid nemen om op te treden tegen iets wat verkeerd of onethisch is en mensen die ervan uitgaan dat iemand anders verantwoordelijk is en niet handelen.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

Zie hier het artikel van 8 november 2021