Pandemie Theater: Adamu Verklaart De Overwinning – Deel 2

Pandemie Theater: Adamu Verklaart De Overwinning – Deel 2

door Steve Beckow13 November 2021

Met dank aan Isabelle Hartford, Zwitserland, voor het transcript.

Zingdad in Zuid-Afrika, Isabelle in Zwitserland en ik in Canada – dat zou iets moeten zeggen over hoe lichtwerkers internationaal zullen samenkomen.

 

Adamu Spreekt: Adamu Verklaart De Overwinning.

Deel 2.

https://zingdad.com/victory

00:07:16

Het lijkt erop dat ze dat doen, want ze zijn allemaal overeengekomen om te handelen nu we een bepaald buigpunt in het pad van de geschiedenis hebben bereikt waar de technologieën voor hen beschikbaar zijn om deze greep te doen. En, nog belangrijker, ze zijn zich ervan bewust dat de singulariteit eraan komt.

Ze zijn zich er misschien niet van bewust in die termen. Ze zijn zich bewust van een grote verandering die staat te gebeuren.

Er zijn verschillende manieren om dit te begrijpen: een breuk in tijdlijnen, een gebeurtenis, een moment waarop de dingen zoals ze werken niet langer doorgaan … tijdlijnen breken en er zijn verschillende uitkomsten.

Ze zijn zich ervan bewust dat dit gebeurt. Ze zijn allesbehalve onintelligent en onwetend. Ze beschikken over enorme middelen, over de capaciteit om simulaties uit te voeren en te kijken naar het traject dat de wereld aflegt, enzovoort.

Ze zijn – niet onterecht om te zeggen – enigszins in paniek. Ze weten dat ze nu moeten handelen! Ze kunnen niet langer wachten. Of ze zullen alles verliezen waar ze voor gewerkt hebben, waarvan ze geloven dat het zal gebeuren.

Ze hebben een andere religie dan jullie. Zij hebben een duistere god en een verhaal of geloof dat hun god zal terugkeren wanneer één van deze families opstaat tot absolute controle over de andere families en de planeet overheerst, en het allemaal één is in hun greep.

Zij geloven dat hun duistere god terugkeert en hen voor eeuwig de potentaten, de keizers van deze planeet maakt: dat is een oude belofte die hun is gedaan door een wezen dat niet in de positie is om die belofte uit te voeren.

Dus dat is het DNA van hun organisatie. Dit geloof dat het hun lot is om de planeet Aarde te bezitten, om bijna goddelijk te zijn.

Velen van hen zijn hun religie kwijt. Ze geloven daar niet meer in. Ze denken dat het een mythe is, maar ze geloven nog steeds in hun inherente superioriteit en dat zij de planeet moeten bezitten.

Dus, wat hun ware beweegredenen ook zijn, en wat ze ook werkelijk proberen te bereiken, en hoe ze ook met elkaar in conflict zijn, we bereiken dit moment waarop de technologie en de knowhow beschikbaar kwamen. Alle kleine puzzelstukjes vielen op hun plaats, en men begon te zien: we zijn er klaar voor, we naderen het moment waarop we de controle zullen kunnen grijpen.

Delen van de technologie zijn internettechnologie – snelle internettechnologie, 5G. Het gereedschap voor transhumanistische controle. Met andere woorden, in staat zijn om een interface te implementeren tussen het menselijk lichaam en de technologie wat zou betekenen dat ze in staat zouden zijn om push back en controle over je te hebben, je aan en uit te schakelen, je emoties aan en uit te zetten, je gevoelens te controleren, je goed te laten voelen, je ziek te laten voelen, je onbekwaam te maken …

Push back en controle is waar het naartoe werkt. Je brein aansluiten op een collectieve wolk, een AI aangedreven collectieve wolk.

Collectieve wolk! Zeer donkere fantasieën! Zeer duistere dromen die ze voor je hebben.

Ook hun huidige systeem van controle over het financiële systeem, is zo kaal, dat het overeind wordt gehouden met touw en kauwgom. Het staat op het punt te imploderen. Het kan echt niet langer doorgaan.

En één van de technologieën die ze nodig hebben is hoe ze dit systeem kunnen vervangen door een nieuw systeem dat niet dezelfde zwakheden zal hebben. En de blockchain-gedreven technologie… we hebben al die technomunten gezien… dat is een systeem waar ze geen controle over hebben, maar het geeft ze inzicht, het geeft ze toegang tot een systeem waar ze wel controle over zouden hebben.

De een-wereld regering geslagen munt, waarvan je ook regionale munten kunt hebben, maar gecontroleerd door hen. Met andere woorden, zij kunnen je in een oogwenk identificeren als een dissident, als problematisch, en zij schakelen jouw geldstroom, jouw grondstoffenstroom uit.

Ze schakelen jouw vermogen uit om handel te drijven, een inkomen te verdienen, zaken te doen, transacties te verrichten, geld te ontvangen – ze schakelen het uit. En je bent van het net. Je bent financieel gehandicapt.

Dus, controle over je hersenen, controle over je geest, controle over je financiën: ultieme totalitaire controle! Het is zo’n fantasie! Zo’n prijs. Het is het grote doel. Het is hun heilige graal, om zo te zeggen, dat ze watertanden bij deze mogelijkheid.

En omdat, zoals ik zeg, het niet één monolithische groep is, omdat er velen zijn, is de prijs te groot om de tijd te nemen, en het uit te werken, om alle knikken uit te zoeken, om het allemaal perfect te krijgen, en het dan uit te voeren.

Omdat jullie geloven dat, tegen de tijd dat jullie familie er klaar voor is, een andere familie de prijs al heeft gepakt en jullie in het stof van de geschiedenis zullen achterblijven. Jullie zouden de mindere familie zijn. Overheerst, bezit, gecontroleerd door de winnende groep.

Dus, ze zijn allemaal in een wanhopige, verscheurende haast om de prijs te grijpen.

Jullie weten wat er gebeurt in een haast: fouten gebeuren in een haast. Er worden fouten gemaakt. Er sluipen dingen in… en alles valt uit elkaar.

En dit is wat er gebeurt!

00:14:48

(Wordt vervolgd.)

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

Lees hier deel 1