Omgaan Met Geheugenverlies – Deel 2/2


Omgaan Met Geheugenverlies – Deel 2/2

Door: Steve Beckow – 5 maart 2023

(Vervolg op deel 1, gisteren.)

Maar terug naar het geheugenverlies. In september van datzelfde jaar werd mijn gebrek aan geheugen een onderwerp van discussie in mijn omgeving, dus benaderde ik hem opnieuw:

Steve: Heb ik Alzheimer?

Aartsengel Michaël: Nee.

Steve: Dus er zit geen percentage in dat ik naar de North Vancouver Company ga en hun tests onderga… Want dat heb ik niet, toch?

AAM: Nee, dat doe je niet. Laten we hier duidelijk over zijn. Is er wat interdimensionaal, is er veel interdimensionaal en wat mensen zouden denken als mentaal of geheugenverlies? Het antwoord is ja, en dat weet je al een tijdje.

Heb je calcium of andere afzettingen in je hersenen? Ja, dat heb je. De meeste mensen hebben dat. En dus … zou het een vals spoor zijn. Dus [het doen van testen] is geen pad dat we je aanraden.

Wat wij aanbevelen is dat je begint te werken met je DNA-markers om eenvoudigweg je geheugenmarkers te resetten (wat we al aan het herstellen zijn), maar ook om te beginnen je hoger trillingslichaam te zuiveren en op te eisen, wat ook al aan de gang is.

Ik doe dit.

Steve: Ik heb geprobeerd me voor te stellen dat ik bedrijven leid of voor de camera’s spreek met deze hoeveelheid geheugenverlies en ik denk, “Oh mijn god. Het is te gênant.” Om midden in een zin te vergeten wat ik zeg.

AAM: We begrijpen het. Maar weet ook dat je in veel opzichten de kracht achter de schermen bent. Het is dus niet zo dat we je vragen om een mediaster te worden, want je zult medewerkers en mensen hebben die je bijstaan die dat soort activiteiten met volle teugen genieten.

En er zijn vele anderen, ook communicatoren en leraren, die er ook van zullen genieten om in het middelpunt te staan, voor de camera’s, enz. Dat is niet jouw plezier. (1)

Dit is een opluchting! Zoals het er nu voor staat, doe ik geen interviews meer. Het is te gênant om midden in een zin te vergeten wat je zei.

Op 13 mei 2020 was ik weer bezorgd, deze keer of ik wel genoeg geheugen zou hebben om een ingewikkelde financiële klus te klaren. Ik had opnieuw geruststelling nodig.

Steve: Nu zal mijn geheugen terugkeren zodra ik betrokken ben bij financiële zaken, klopt dat?

Aartsengel Michaël: Je geheugen zal voldoende zijn. Je zwemt in de Oneindige Oceaan van Tijd van de Moeder en heel vaak heb je het gevoel dat je zo snel zwemt dat je verstrikt raakt in de stormvloeden en je niet meer weet waar de kust is. Ja, je hebt een adequaat geheugen.

Steve: Soms wordt mijn geheugen helemaal leeg en kan ik me geen woord meer herinneren of weet ik niet meer wat ik zei.

AAM: Dus zorg ervoor, lieve, dat je voldoende verankert omdat je interdimensionaal reist. De momenten waarop dit gebeurt, zijn wanneer je van dimensie verandert. En zorg er dus voor dat je diep verankerd bent in je Moeder Gaia. (2)

Ik begin te begrijpen wat hij zegt. Het gebruik van het woord “reizen” bracht me in de war. Ik pak niet echt mijn tas in en ga ergens heen, dus “reizen” als metafoor past nooit bij mij.

Wat ik doe is liefde en gelukzaligheid ervaren en dat zijn hoger-dimensionale toestanden. En ja, ik kan me voorstellen dat deze verheven ervaring de oorzaak is dat ik mijn aandacht verlies en vergeet.

We hadden onze laatste discussie hierover op 17 juni 2020, ingegeven door aanhoudende bezorgdheid van anderen, maar ook omdat het erop leek dat de Herwaardering/Valuta nabij was en mijn eigen bezorgdheid dus ook toenam.

Steve: Wanneer komt mijn geheugen terug?

Aartsengel Michaël: Het komt en het gaat. Je richt je op datgene waar je je op moet richten. Denk eraan. Je maakt deel uit van de strategie die we gebruiken om het gezicht van de mensheid te veranderen!

Steve: Op welke manier, Heer?

AAM: Omdat je je richt op het moment. Je richt je op wat direct voor je ligt en belangrijk is, niet op de lijst van verschillende dingen die al dan niet je aandacht en je volle aandacht nodig hebben.

Dit was een goed advies: Wees in het moment. Ik kan de lijst loslaten. Daar hou ik van.

Steve: Mijn grote zorg is dat ik hoofd van een grote organisatie wordt en geen geheugen heb.

AAM: En je denkt dat we je hulpeloos achterlaten?

Steve: Nee, ik hoop van niet.

AAM: Nee, lieverd, dat is niet het plan.

Steve: Oh goed! Zelfs de wetenschap dat er een plan is, is een troost.

AAM: Er is niet alleen een plan, lieve. Er is een strategie om het plan uit te voeren. (3)

Wetende dat er een plan was, kon ik het onderwerp loslaten.

Terzijde, ik deed onlangs een test voor geheugenverlies bij mijn huisarts en scoorde 100%.

Toen ik jong was, had ik een fotografisch geheugen. Ik kon een gesprek uit mijn hoofd reconstrueren. Ik kon een citaat op een pagina in mijn geestesoog zien. En natuurlijk nam ik aan dat dat normaal was.

Het is een lange weg om te vergeten waarom ik de keuken in ging. Weer heel vernederend, wat allemaal goed is.

Ik zie nu, na mijn Zoomgesprek met twee andere vergeetachtige mensen, dat we hier misschien allemaal samen in zitten.

De medische bedden zullen onze herinneringen herstellen. We hoeven alleen maar van hier naar daar te komen.

Steve Beckow

Vertaling: wakkeremensen.org

Voetnoten:

(1) Aartsengel Michael in een persoonlijke lezing met Steve Beckow via Linda Dillon, 7 sept. 2019. [Hierna AAM].

(2) AAM, 13 mei 2020.

(3) Ibid., 17 juni 2020,