Lord Arcturus: Je Hebt Dezelfde Antwoorden Binnenin Jezelf /Lezing door: Steve Beckow

Lord Arcturus: Je Hebt Dezelfde Antwoorden Binnenin Jezelf

Lezing door: Steve Beckow – 2 Mei 2021

Ik had een korte tijd geleden een lezing met Lord Arcturus door de vriendelijkheid van Marilyn Raffaele.

Als een Arcturiër dien ik hem, evenals Aartsengel Michaël.

Ik ben Marilyn zeer dankbaar.

Hij zei zoveel nuttige dingen dat ik het nog steeds paragraaf voor paragraaf aan het verwerken ben.

Eén ding dat hij zei blijft in mijn hoofd rondspoken en daagt me uit:

“Jullie worden geleid en de huidige tijden vertegenwoordigen een ‘donkere nacht van de ziel’ omdat jullie gevraagd wordt veel los te laten van wat in het verleden voor jullie gewerkt heeft. Het is niet zo dat je niet langer advies vraagt of lezingen krijgt. Het is een kwestie van beseffen en accepteren dat je dezelfde antwoorden binnen in je Zelf hebt als je het maar wilt vertrouwen en accepteren. (1)

Wat bedoelt hij met “veel dat in het verleden voor je heeft gewerkt”? Werner Erhard had het altijd over ons winnende nummer. Ons winnende nummer is de voorstelling die we maken met onze gedachten, spraak en gedrag, ontworpen om goedkeuring en instemming van anderen te krijgen; “de dans” die we doen.

Mijn winnende nummer zal zeer binnenkort niet meer voor mij werken. Wat is dat winnende nummer?

Ieders winnende nummer heeft vele kanten. Hij gaf me elders een hint:

“Je blijft het format volgen waarmee je bent begonnen [op het blog] maar je zit niet meer in diezelfde energie.  Stel je intentie in en laat het zich ontvouwen zoals het zich kan ontvouwen, altijd ZELF vertrouwend op wat gepast is.”

Mijn vermoeden van wat hij bedoelt met “format” is de op onderzoek gebaseerde manier waarop ik heb geschreven: citaten noteer, ze orden in databases, er artikelen van maak, en van die artikelen boeken maak. (2)

Veel meer van het schrijven – en dit is nu al een paar maanden aan de gang – is het schrijven van bewustzijn, een Ascensie etnografie. Ik voel een drang om minder onderzoek te doen ten gunste van meer verslag uit te brengen over de veranderingen in mijzelf, om anderen te helpen veranderingen in zichzelf te zien, en het veranderingsproces zelf. Wij zijn het nieuws geworden.

Waar ik ook over schrijf, Lord Arcturus raadt me aan bevestiging te zoeken bij mijn innerlijke leiding en Goddelijke Zelf, waarmee hij denk ik de 7e-Dimensionale Overziel of Hoger Zelf bedoelt.

“Vertrouwen, dierbare, vertrouw erop dat je geleid wordt en begin steeds vollediger te vertrouwen op je eigen Goddelijke Zelf in plaats van het te blijven zoeken bij anderen – lezers, channelers, boodschappen, of zelfs hoger-dimensionale wezens.  Het is tijd om te beseffen dat je een Goddelijk Wezen bent, en een uitdrukking van de Bron die alles wat je ooit nodig zou kunnen hebben al in zich heeft.

“Claim je Goddelijkheid en kijk ernaar voor je antwoorden. Zolang je naar buiten toe zoekt naar wat reeds van binnen aanwezig is, blijf je in de derde-dimensionale energie.  Zie je?   Je bent meer dan klaar om dit te doen.”

Terwijl ik zijn woorden lees, word ik me bewust van een koud gevoel rond mijn middenborst. Dit is de angst die me tegenhoudt bij elke nieuwe onderneming.

Zijn boodschap kwam op het juiste moment.

Ik was in mijn gedachten aan het overlopen hoe ik eruit zou zien als ik van hoger-dimensionale liefde in mijn leven zou komen, toen ik opnieuw naar de lezing keek.

Ik had niet de moed om de sprong te wagen. Angst en beven over het verlaten van de kudde overvallen me. (3)

Ik weet heel goed dat deze gevoelens alleen opkomen wanneer ik overweeg iets te doen vóór de stam. Wanneer de energie van de stam volledig is toegewijd aan de ruimte in kwestie, is er geen angst en beven en wordt het maken van de overstap relatief gemakkelijk.

Zijn woorden komen over als welkome steun.  Hij vervolgde:

“Het dilemma voor jou is dat je een voet in beide werelden hebt.  Je bent geestelijk klaar om die driedimensionale voet eruit te halen en hem met de andere in het hogere te zetten.”

Ik sta inderdaad met één voet in onze alledaagse wereld en met de andere flirt ik met overgave aan de liefde, hoezeer ik ook een mafkees lijk te zijn.

Ik zie dit hele scenario als het persoonlijke werk dat de padvinder te wachten staat: De moed vinden om er alleen op uit te trekken in richtingen die voortkomen uit het proces van de verkenning zelf, zelfs als het je op de magere takken achterlaat.

In dit geval is de richting om de liefde die uit het eigen hart stroomt vrijelijk uit te delen aan de wereld, zonder partijdigheid.

De liefde zelf is altijd al universeel, dus ik hoef alleen maar uit de weg te gaan.

Niets van dit alles vereist streven, bereiken, krijgen. Dit alles vereist loslaten, onthullen, openbaren.

Het betekent dat ik mijn voet uit mijn gelijk, speciaal en belangrijk zijn haal en een standpunt inneem in de totale onzelfzuchtigheid van hoger-dimensionale liefde, in welke staat geen van de overwegingen die ik zojuist heb geschetst kan of zal bestaan.

Steve Beckow

Voetnoten

(1) Lord Arcturus in een persoonlijke lezing met Steve Beckow via Marilyn Raffaele, 12 dec. 2020. Alle citaten van hier.

(2) Dat lijkt te worden ondersteund door zijn uitspraak “Het is niet zo dat je niet langer advies vraagt of readings krijgt. Het is een kwestie van beseffen en accepteren dat je dezelfde antwoorden in je Zelf hebt.” Naar binnen keren is de strekking van de manier waarop ik me voel deze dagen, op zoek naar de antwoorden in mijn Zelf. Dus zijn woorden komen weer op het juiste moment.

(3) Hoewel ik erken dat ik tegenwoordig meer en meer mensen in liefdevolle interactie zie.

Vertaling: martien