Komt De Verlossing Uit Het Oosten?

Komt De Verlossing Uit Het Oosten?

Door: Steve Beckow – 30 juni 2022

Ik ben nog steeds wat ziekelijk maar ik heb een beetje energie in me.

Een hele tijd geleden las ik een channeling die zei dat de verlossing uit het Oosten zou komen; specifiek uit Rusland. Ik grinnikte toen ik het las.

Sinds die tijd heb ik, door studies die ik heb gedaan die niets met ons werk hier te maken hebben, het grootste respect voor Rusland gekregen.

Ik zal misschien sommige mensen van me vervreemden, en ik hoop dat ik dat niet doe, maar ik ben vooral vol bewondering voor de manier waarop “Vladmir Poetin” (1) de Nieuwe Wereldorde uit elkaar haalt.

Ik ga het hier niet hebben over de Oekraïne, maar houd de zaken bij Poetin en Europa.

Rusland moet een klap incasseren voor hun standpunt, maar Poetin heeft de NWO in de touwen.

Europa heeft Rusland niets te geven, niets van waarde in ruil voor gas en olie. Hij zal hun fiatvaluta niet accepteren.

Dat kan de Wereldwijde Valuta Reset forceren. Over een Goddelijk Plan gesproken.

Het NWO/WEF/WHO bouwwerk kan niet standhouden in het aangezicht van financieel verlies. Ze bestaan niet om geld te verliezen, maar om het te verdienen, met de hand op de vuist.

Niet alleen staat fiatvaluta op het punt te worden ingehaald en uiteindelijk vervangen, maar president Trump’s Executive Order (2) zal ervoor zorgen dat ongerechtvaardigde winsten in beslag worden genomen en herverdeeld onder het volk.

En welke winsten zijn er meer onvruchtbaar dan die van giftige vaccins, weer-oorlogsvoering, kinderhandel, enz.

Ondertussen kunnen de vele levens die verloren zijn gegaan niet worden teruggehaald. We moeten ons afvragen: hoe hebben we dit kunnen laten gebeuren? (3)

Persoonlijk ben ik blij met wat Vladmir Poetin in gang heeft gezet en ik juich het vertoon van leiderschap door de BRICS-landen toe.

Steve Beckow

Voetnoten:

(1) “Zoals vermeld in een eerder bericht, is de persoon die gezien wordt als Vladimir Poetin de dubbelganger die de Russische president ongeveer twee jaar geleden verving toen de Illuminati eindelijk in staat waren Poetin te vermoorden omdat hij consequent weigerde met hen samen te werken.

“Ze schilderden hem in de mainstream media af als een moorddadige dictator omdat hij hun agenten in Rusland uitschakelde en ze beschuldigden hem van gruwelijke dingen die ze zelf hadden gedaan. Wat belangrijk is op dit moment is dat de dubbelganger, aanvankelijk een van de Rothschild marionetten, nu samenwerkt met en beschermd wordt door de lichtkrachten.” (Mattheüs Boodschap, 3 maart 2022, op https://www.matthewbooks.com. –
https://www.wakkeremensen.org/channelingen-k-z/matthew-ward/matthew-ward-maart-2022/)

(2) Uitvoerend bevel tot blokkering van de bezittingen van personen die betrokken zijn bij ernstige schendingen van de mensenrechten of corruptie, 21 december 2017, op https://trumpwhitehouse.archives.gov/presidential-actions/executive-order-blocking-property-persons-involved-serious-human-rights-abuse-corruption/.

(3) Massale formatie psychose en angst.

Vertaling: wakkeremensen.org