Hoe zullen de Recalcitranten (Cabal) de planeet verlaten?

Hoe zullen de Recalcitranten (Cabal) de planeet verlaten?

October 27, 2018 / Door: Steve Beckow

We zien enorme chaos en wanorde ontstaan, zoals we – volgens de Arcturianen – die nog niet eerder hebben gezien:

“Sommige van de belangrijkste leiders van Gaia brengen veel meer schade aan dan dat ooit tevoren door menselijke leiders is gedaan.”

De reden hiervoor is “omdat de Duisteren”, de Illuminatie of Cabal, “aan het verliezen zijn”.

“Daarom trekken ze al hun ergste trucjes en tactieken uit de kast om mensen in angst te houden, laag opgeleiden, in staat om geweren te kopen die veel mensen binnen een paar ogenblikken kunnen doden, en leiders die alleen om zichzelf geven en niet om degenen die ze vermoedelijk leiden.

“Beste dappere mensen, onthoud alsjeblieft dat ‘De donkerste nacht net voor dageraad is’.” (1)

Op een bepaald moment wijkt de vrije wil van de Cabal voor de onze, volgens het Goddelijke Plan. Op een gegeven moment zullen de Recalcitranten de stijgende vibraties niet kunnen doorstaan en zullen ze moeten vertrekken.

De bron van Mike Quinsey suggereerde in 2016 dat er een punt was bereikt in de val van de Cabal waar de grote veranderingen klaar waren om te worden vrijgegeven:

“De vele veranderingen die wachten om aangekondigd te worden, zullen niet toegestaan worden door iemand verstoord te worden. De vorm is geplaatst en alles is klaar om verder te gaan.”(2)

Het is een nieuwe tijd, vertelde de Arcturiaanse Groep ons in 2018. Waar in 2016 alles gereed was om te vertrekken, heeft de trein van Ascensie nu in 2018 het station verlaten. De energie die de planeet raakt, creëert een hogere bewustzijnsstaat die voor ons beschikbaar is, wat het vertrek van de Cabal bespoedigd:

“Het is een nieuwe tijd geworden, een tijd waarin hoge frequenties van Lichtenergie een hogere bewustzijnsstaat beschikbaar maken voor iedereen die ontvankelijk is.”

“Ondanks alles lijkt alles volgens plan te verlopen -“de trein heeft het station verlaten”. Sta het proces toe, geliefden, want alles is zoals het zou moeten zijn terwijl frequenties van Licht naar de wereld stromen in steeds intensere golven van hoger bewustzijn. “(3)

Hoe zullen de Recalcitranten de planeet verlaten? Velen zullen door de dood vertrekken. Mira van de Pleiadische Hoge Raad vertelt ons dat schepen wachten met instructies over waar ze de rest mee naar toe kunnen nemen als hun vrije wil om te vernietigen niet langer prevaleert tegen onze vrije wil om te bouwen:

“De Lichtvloot vordert snel in op de krachten van de duisternis. Er zijn miljarden Galactische schepen gepositioneerd om de meest problematische daders van dood en vernietiging van de Aarde te verwijderen. …

“We hebben toestemming gekregen om alle mogelijke middelen te gebruiken om dit doel te bereiken. Je kunt je voorstellen hoe blij we zijn om dit aan te kondigen. …

“Elk schip heeft specifieke aanwijzingen over wat te doen en waar naartoe te gaan. De bestemmingen zijn perfect getimed en gefilterd door technologie die ons het voordeel biedt. “(4)

Nooit meer zal de overweldiging van macht op Aarde worden toegestaan, vertelt Mira ons.

“We horen de oproepen van de Aarde en van de mensheid om een einde te maken aan de gruweldaden van de harde manier van leven die jullie hebben geleefd. We beloven jullie dat dit ons gemeenschappelijke doel is. De schade is aangericht en er is geen ruimte voor meer. …

“Nooit meer in de geschiedenis van de Aarde zullen zelf dienende wezens de energie en middelen van al het leven op welke planeet dan ook zich mogen toe-eigenen. De dagen van de slavernij zijn voorbij verklaard. Jullie worden bevrijd van verrotting en hebzucht. (5)

De Spirituele Hiërarchie en Galactische Federatie via Sheldan Nidle geven hetzelfde rapport:

“De duistere Cabal heeft het punt bereikt waarop zijn enige optie overgave is. Elke strategie om het Licht te verstoren is volkomen mislukt. Wij naderen de rand van gebeurtenissen die het ware voorspel moeten zijn voor jullie vrijheid en de opkomst van nieuw bestuur. “(6)

Deze gebeurtenissen zijn wat Mira heeft beschreven – degene die zich verzetten naar een nieuwe, geschiktere dimensionale setting aan boord van galactische schepen brengen.

De Spirituele Hiërarchie en Galactische Federatie verwijst ook naar hun goed doordachte plan:

“Samen met onze aardse bondgenoten zijn we bezig met het uitvoeren van een goed doordacht plan dat de bestaande machtsstructuur ontmantelt. Een overweldigende reeks ongeteste strategieën wordt met succes geïmplementeerd die de duistere Cabal blijven verbijsteren.

“Onze heilige coalitie, die goed samenwerkt, is druk bezig de weg te bereiden voor onze uiteindelijke triomf. Het is pure vreugde om te zien dat zoveel dynamische, strategische elementen samenkomen, zoals zijden draden, om de verwaande Cabal in het web van zijn eigen corrupte juridische systeem verstrikt te laten raken.

“Er zijn al elementen in het spel die het duister legaal hebben gedwongen om veel van zijn kracht op te geven en hebben voorkomen dat grootschalige internationale oorlogen uitbraken. De volgende stappen zijn om de macht van fiatgeld te beëindigen en de bankiers uit hun schuilplaats te schoppen.

“Deze acties zijn op hun beurt het toneel voor permanente welvaart die wereldwijde armoede en dakloosheid transformeert. Het is om deze wrede aardgebonden tragedies te vervangen door een jubileum dat de hele mensheid bevrijdt. “(7)

Geen minuut te vroeg voor lichtwerkers die vanuit hun auto’s leven en erger.

Ondertussen verandert de liefde die wij uitzenden de realiteit van de wereld, zegt Jezus ons:

“Laat je niet ontmoedigen door de voortdurende stroom van informatie over corruptie op hoge plaatsen. Vergeet niet dat dit al eeuwen aan de gang is, terwijl de informatie daarover diep verborgen was.

“Het is er altijd geweest, velen hebben het vermoed, maar het bewijsmateriaal was niet beschikbaar om het te bevestigen. Nu komt het allemaal uit omdat het Licht van Liefde, dat jullie allemaal willen openen en demonstreren in jullie dagelijks leven, enorm effectief is.

“Je liefdevolle intenties veranderen ieder van jullie, helpen je vanuit jouw hartcentra te handelen met eerlijkheid en integriteit, en stromen dan uit je weg in golven van liefdevolle energie die enorm helpt bij het veranderen van de wereld.” (8)

Daar hebben we het: ‘positief bewijs’ dat onze ‘golven van liefdevolle energie enorm helpen bij het veranderen van de wereld.’ We horen het van Jezus zelf dat het sturen van liefde naar de wereld zijn gewenste effect heeft.

Dus voor die mensen die zich afvragen wat ze kunnen doen tijdens deze Verantwoordingsfase van Ascentie, stuur Liefde naar de wereld. Trek het omhoog uit jullie hart bij de inademing en stuur het naar de wereld bij jullie uitademing.

Kunnen we de zaak in een notendop vatten?

Ja. De opkomende energieën op de planeet veroorzaken een bewustzijnsverhoging, zoals we weten.

Degenen die de hogere vibraties niet kunnen doorbreken, zullen op een gegeven moment vertrekken. (9)

Degenen die niet op natuurlijke wijze vertrekken, zullen door de galactics worden getransporteerd. Ze zullen ze meenemen naar een dimensionale omgeving die meer geschikt is voor hun systemen en overtuigingskracht dan die van ons zijn geworden, die ongetwijfeld liefdevol worden begeleid door hun bewakers.

De rest van ons zal verder reizen, zich ervan bewust dat het leven steeds vreedzamer, liefdevoller en harmonischer wordt. (10)

Dit is het proces waarbij de recalcitrante onder de Cabal de planeet zullen verlaten.

Footnotes

(1) “Sue Lie: Saving, Healing, Loving Gaia–Inter-dimensional Communication,” October 25, 2018, at http://goldenageofgaia.com/?p=296688.

(2) Mike Quinsey, Sept. 16, 2016, at http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm.

(3) The Arcturian Group, Aug. 26, 2018, at

http://www.onenessofall.com/Welcome2.html.

m the Pleiadian High Council, Oct. 3, 2018, at

http://goldenageofgaia.com/2018/10/05/a-message-from-mira-from-the-pleiadian-high-council-through-valerie-donner-october-3-2018/.

(5) Loc. cit.

(6) Loc. cit.

(7) Loc. cit.

(8) “Jesus via John Smallman: In Forgiving Yourselves, You Find it Much Easier to Forgive Others,” August 26, 2018, at http://goldenageofgaia.com/2018/08/26/jesus-via-john-smallman-in-forgiving-yourselves-you-find-it-much-easier-to-forgive-others

(9) I’ve experienced the workings of this process. I myself had to leave the astral plane during an out-of-body experience in 1977.

When you’re visiting in your dream state, the only dimension you could go back to then was the old Third. I therefore returned to my body.

So I experienced the process of being forced back to a lower dimension that will eventually exclude recalcitrants from remaining on the Ascension train. They will not be able to tolerate the finer vibrations.

(10) I look forward to returning to the days when I could leave my bicycle on the front lawn and our front door open.

Artikelbron: http://goldenageofgaia.com/2018/10/27/how-will-the-recalcitrants-leave-the-planet/

Vertaling: Martien