Hoe zullen de Buitenaardsen eruit zien?

 Hoe zullen de Buitenaardsen eruit zien?

6 October 2019 / door: Steve Beckow

Ik wil hier graag een paar opmerkingen maken over hoe de galactische – of buitenaardsen – eruit zullen zien, als we ze samen met de Delegaties bekijken.

De meeste Aardse bronnen stellen ze voor als kleine Grijze of Zeta Reticulans, zoals de illustratie hierboven.

Maar zullen ze er echt zo uitzien?

De galactische zelf vertellen ons, nee, dat doen ze niet. Ze zien er uit zoals wij.

SaLuSa van Sirius vertelt ons dat degenen die als eerste zullen aankomen, degenen zijn die onze soort als eerste hebben ontwikkeld.

” Jullie zullen merken dat de leden van de Galactische Federatie geen onbekenden zijn voor jullie vroege evolutie, en in feite meer dan een hand in hebben gehad.

“Er is meer een verband tussen ons dan je denkt…. Wij hebben een rol gespeeld in jullie genetische manipulatie die heeft geleid tot wat jullie vandaag de dag zijn. Als je de verschillende soorten Wezens in onze Federatie te zien krijgt, zullen jullie je verbazen over de grote gelijkenis met hoe jullie er nu uitzien. ” (2)

De Siriërs, Pleiaden en Venusiërs lijken misschien het meest op ons, legt SaLuSa uit.

“Samen met de Pleiaden en Venusiërs lijken wij [Sirenezen] erg veel op jullie in verschijning. Jullie zijn immers genetisch verbonden met ons en we hebben meer gemeen dan jullie je misschien zouden kunnen voorstellen.

“Velen van jullie zijn zich bewust van andere mensachtige vormen, en dit zijn eenvoudigweg variaties die meer geschikt zijn voor de verschillende planetaire omstandigheden.

“Lichamen zijn voertuigen die jullie ziel voor de duur van jullie tijd in een bepaalde omgeving huisvesten. Binnenkort zullen die van jullie weer veranderen, als jullie je in de hogere vibraties begeven en voor sommigen van jullie zijn ze al begonnen”. (3)

Voor hen is een verandering van uiterlijk een alledaagse aangelegenheid. Ze denken gewoon na over hoe ze wensen te verschijnen en nemen dat uiterlijk aan, gedachten zijn creatief in de hogere dimensies.

Commandant Ashira heeft een licht katachtige uitstraling. Hij is een Huziaan, legt hij uit.

“In het bijzonder is mijn afkomst huziaans. Het meest verwante dat dat er is dat jullie je kunnen bedenken is de geneigdheid, meer in sommige dan in andere, om te kiezen voor katachtige, kattenspecifieke eigenschappen. Je zou zelfs kunnen denken, dierbare Suzi, Egyptisch – en dus zijn onze kenmerken mensachtig, maar ze komen uit een andere lijn.

“De Huzianen komen vooral van twee planeten die Cee Cee Cee en Xeres heten en ze bevinden zich niet in jullie Melkwegstelsel. Dus ja, er zijn veel verschillende soorten menselijke vormen – en sommige zijn geen menselijke vormen die ook bekoorlijk zijn. Net zoals wij dieren hebben die niet bekend zijn op aarde.” (4)

Hij zegt dat Hussiaanse mensen zijn uitgekozen om ons te ontmoeten omdat ze mensachtig lijken. Zij die niet mensachtig lijken zullen niet in de eerste golf van bezoekers zijn.
“Nu, zijn er veel Wezens van alle mogelijke vormen, maten, dimensionale werkelijkheden, verder weg in deze Melkweg of van waar ik vandaan kom buiten deze Melkweg?

“Ja, maar we zijn goed vertegenwoordigd, en we zijn mensachtig – nou ja, we hebben de neiging voornamelijk mensachtig te zijn – we kunnen ook van vorm verwisselen, dus we verschijnen als mensachtig voor jullie. Dus in deze gelijkenis is het potentieel voor betekenisvolle relaties en vriendschappen aanwezig.”. (5)Ze kunnen van vorm veranderen.

Nou, ze moeten wel. Ashtar zegt dat hij van voorbij de Twaalfde Dimensie komt. (6) Als dat zo is, zou hij geen enkele vorm, in het geheel geen gedaante hebben. De vorm waarin hij zich aan ons voordoet zou een vorm moeten zijn die hij als het ware zelf heeft gemaakt bij wijze van spreken.

Moeder Sekhmet wordt als een katachtige godin voorgesteld. Zij kan heel goed een hoger dimensionale Huziaanse geweest zijn. Galactische beschavingen waren op Aarde voor 1200 voor Christus. (7)

Ik wil jullie graag herinneren aan wat David Wilcock in 2010 zei:

“Het menselijk lichaam verschijnt op elke planeet in de Melkweg waar leven kan ontstaan. Het is een natuurlijke evolutie.

Sommigen komen er misschien door een insect, anderen door een hagedis, weer anderen door zoogdieren zoals wij, weer anderen door walvisachtigen en weer anderen zelfs door vegetatie. (8)

Het is misschien een nieuwe gedachte voor de meesten van ons om te bedenken dat homo sapiens het menselijk lichaam niet “bez

itten”. Zoals David zegt, de Adam Kadmon template is gebruikelijk in het hele universum.

We kunnen nu begrijpen waarom de hogere-dimensionale Buitenaardsen ons beschouwen en van ons houden als familie. Wij zijn inderdaad familie.

Kryon heeft hun liefde zeer duidelijk uitgedrukt:

“Er is hier een familie. Er is hier een entourage die je kwam opzoeken, [die] in de stoelen zitten. Wij zijn nu degenen die de sc

halen van tranen gaan oppakken die we gebruiken om jullie voeten te wassen. Jullie zijn geen mensen, weet je? Jullie zijn familie! …. Daarom houden we van jullie op de manier waarop wij dat doen”. (9)

Dit is, in de ware zin van het woord, een familiereünie. En die familiereünie zal de komende jaren gevolgd worden door het ontmoeten van meer en meer vormen, meer en meer variëteiten van menselijk – en niet-menselijk – leven.

Voetnoten:

(1) On the Delegations, see “On the Delegations,” September 9, 2019, at http://goldenageofgaia.com/2019/09/09/on-the-delegations/
 ; “The Delegations are Underway,” September 9, 2019, at http://goldenageofgaia.com/2019/09/09/the-delegations-are-underway/; and “The Historic Roots of the Delegations,” September 8, 2019, at http://goldenageofgaia.com/2019/09/08/the-historic-roots-of-the-delegations/

(2) SaL

uSa, May 5, 2010, at http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm.

(3) Ibid., Oct. 27, 2008

(4) “Transcript: Heavenly Blessings ~ Commander Ashira on Galactic Life, March 18, 2014,” at http://goldenageofgaia.com/2014/03/21/transcript-heavenly-blessings-commander-ashira-on-galactic-life-march-18-2014/.)

(5) Loc. cit.

(6) Ashtar: If you were looking for me, I would be out of the realm of human experience. So, let us make that clear as well.

SB: That means above the twelfth dimension, is that correct?

A: That is correct. (“Transcript of Ashtar on An Hour with an Angel, April 23, 2012,” at ht

tp://goldenageofgaia.com/2012/04/25/transcript-of-ashtar-on-an-hour-with-an-angel-april-23-2012/.)

(7) The galactics remained on Earth until around 1200 BC when they decided their presence was no longer wanted or needed. See Steve Beckow, “Archangel Michael: What Happened to Civilization in 1200 BC?,” Golden Age of Gaia, November 24, 2017, at http://goldenageofgaia.com/2017/11/24/290782/

(8) David Wilcock, Project Camelot Interviews David Wilcock, Part 2 of 4, at https://www.youtube.com/watch?v=0Bz9YPriDLo&feature=channel

(9) “The Shift is Here,” Oct. 20, 2008, at http://www.kryon.com/k_channel08_Chile.html)

Bron:

Vertaling: Martien