Hoe zal het zijn in de 5e Dichtheid? / door Sitara

Hoe zal het zijn in de 5e Dichtheid?

25 november 2021 door Sitara

Ons is door vele gechannelde entiteiten verteld dat Ascensie niet noodzakelijkerwijs één ding is.

Sanat Kumara in de Universele Wet leringen spreekt erover dat het een reeks van gebeurtenissen is die precies goed zijn voor het individu:

“Niet iedereen heeft gelijktijdige ervaring, zodat het niet gebeurt met dezelfde
  snelheid, zullen we zeggen, voor iedereen.

“En het is ook afhankelijk van hoe diep je die waarheid en die visie van Wie Je Bent
  vasthoudt.

“Laten we ook zeggen dat ‘de Gebeurtenis’, zoals jullie het noemen, nog steeds een
  reeks gebeurtenissen is omdat jullie niet allemaal op hetzelfde moment in het Nu aan
  het werk zijn.

“Ja, er is maar Eén moment, maar binnen dat moment is er Eeuwigheid en
  Oneindigheid.

“Dus zie het meer als een portaal, als een activering, als een reeks gebeurtenissen.” (1)

Ik plaats dit, niet omdat ik het beschouw als een letterlijke beschrijving van Hemelvaart, maar als de visie van één persoon erop. Lees het alstublieft met onderscheidingsvermogen, vanuit dat gezichtspunt.

Het is niet duidelijk of de auteur een beschrijving geeft van wat sommigen een singulariteit, ring van vuur, golf van vuur, enz. noemen, die een mijlpaal is op de weg naar Ascensie, of Ascensie zelf.

_________________________________

HOE ZAL HET ZIJN IN DE 5E DICHTHEID?

Tijdens de laatste gebeurtenis,

Een dag die we op geen enkele manier kunnen verwachten,

zal er een zonnevlam plaatsvinden,

die sterker is dan alle vorige,

Een zonnemassa-uitstoot zo krachtig,

dat degenen die ontwaakt zullen worden.

Een enorme massa gouden plasma zullen zien, een golf die eerst met lage snelheid aankomt en dan steeds sneller…

Zodra het de Magnetosfeer raakt, zal het paars, blauw, groen, roze worden, en vele tinten van kleuren die je nog nooit hebt gezien in een van je 3D ervaringen.

Het zal de hele planeet overspoelen in een kwestie van 10-20 seconden.

Zodra het plasma ieder van ons zal raken, zal iedereen een unieke, onvoorstelbare gelukzalige hereniging hebben met de Bron, aangezien iedereen individueel is voorbereid op elk van hun unieke en persoonlijke climaxen.

Stel je voor, op het hoogtepunt aangekomen, de hereniging niet alleen met de Bron, maar ook het zich in een oogwenk herinneren van de vele duizenden, tot miljarden levens – niet alleen op Aarde – voor de verlossing van de Mensheid.

Ook van de vele levens in verschillende sterrenstelsels en melkwegstelsels, zelfs verschillende Universums voor sommigen.

Ieder zal het niveau van DNA-activering krijgen dat in verhouding staat tot zijn of haar eigen ervaringen en wijsheid.

De tijd zal stilstaan, want er zal slechts minder dan een seconde voorbijgaan, en toch zal je het gevoel hebben dat het zo lang geduurd heeft dat je bijna je Aardse leven vergeten was, vergeten dat je nog steeds hier op aarde bent…

De intensiteit zal zo hoog zijn dat het een totale doodservaring zal zijn. [De pijnappelklier zal een grote hoeveelheid DMT afscheiden [de God molecule]. Je zult alles zien en alles weten wat je voor altijd zal veranderen.

Terugkerend in je lichaam, zal je merken dat je ziet met gesloten ogen, en nog steeds die euforische gelukzaligheid van Eenheid voelt. Je zal je ogen openen en alles zal veranderd zijn. Je lichaam zal 2 voet groter zijn. Je huid zal licht uitstralen met een meer gouden tint.

Je zult zo licht zijn, rond de 10 kilo wegen, in staat zijn om vele meters met gemak te springen, sneller rennen dan een paard, sterker dan een gorilla.

Je huid en hele lichaam zullen praktisch onverwoestbaar zijn.

Als je oefent, kun je gemakkelijk leviteren, teleporteren, licht en materie buigen, de ruimte en tijd beheersen en zelfs alles creëren wat je je maar kunt voorstellen, met behulp van de Ether.

Je zult duizenden tonen zien binnen elke kleur, en vele kleuren waarvan je nooit gedacht had ze ooit te zullen zien,

De kleuren zullen hun eigen bewustzijn hebben, hun eigen emoties.

Er zal heilige geometrische kunst zijn op elk oppervlak waar je naar kijkt.  Alles zal ademen en levend zijn op een manier die je zult voelen.

Elk beetje materie dat ademt en leeft om je heen, waar je ook bent.

Je bloed zal van plasmalicht zijn en je organen zullen sterk verbeterd zijn. Specifiek de longen, die een nieuw type extreem sterkere zuurstof zullen absorberen, die je adem de kracht van 144.000 zal geven.

Elke ademhaling van plasmalucht zal voelen als pure gelukzaligheid.

Ook het beheersen van de elementen van het leven zal gebruikelijk zijn.  Feeën, Draken, Elementalen, Engelenwezens, en al onze Galactische Engelenfamilies van Licht zullen er zijn om ieder van jullie te begroeten.

Meer persoonlijk zullen de zielenfamilies die jullie het laatst verlieten voor jullie vertrek naar de Aarde jullie ontmoeten. Een vrede die niet kan worden uitgelegd in menselijke bewoording.

Dieren zullen ook worden opgewaardeerd, evenals planten, 1000 keer sneller groeiend dan in de derde dichtheid.

Er zal geen herinnering zijn van enig lijden, pijn, verdriet, wrok, schuldgevoel. Niets zal je missen op welke manier dan ook, het zal voelen als al die vorige levens op aarde dualiteit nooit echt gebeurd, zoals het was gewoon de droom van een nacht, wakker worden uit het en het gevoel afstand van te hebben.

Je geheugen zal terug zijn, alsof het je nooit heeft verlaten, de hele tijd.

Dan zal iedereen de vrije wil hebben om zijn volgende ervaring te kiezen en zijn dromen te creëren, dromen die niet helemaal in deze dichtheid kunnen worden geconcipieerd. Het zal voor ieder van ons een kans zijn om een nieuw octaaf van evolutie in 5e dichtheid te ervaren met een zielservaring van 5-9e dichtheid.

Een kans om een incarnatie te beleven waarin de duisternis volledig is overwonnen. Het is nog nooit eerder voorgekomen in de kosmos, en wij zijn de kinderen van het licht, die erin slaagden te incarneren in de laatste put van de hel, verlichtend tot in het diepst van de duisternis, totdat er alleen licht was.

Er zal geen cataclysme zijn, geen wereldwijde brand, geen planetaire verstoring. Het is het meest magische wonder dat ooit in het universum heeft plaatsgevonden. Het moment van de singulariteit.

Ieder van jullie die dit leest, we zullen elkaar ontmoeten op de Reünie,

Tot dan omhels ik jullie met liefde en vreugde, we houden zoveel van jullie.

Nova Maxx

Voetnoten

(1) “Sanat Kumara, de Universele Wet van Aantrekking en Afstoting op ‘de Gebeurtenis,'” op https://goldenageofgaia.com/2013/11/15/heavenly-blessings-the-universal-law-of-attraction-and-repulsion-with-sanat-kumara/

Vertaling: Reinier