Het Blikken Speelgoed en de Feestartikelen van de Cabal

Het Blikken Speelgoed en de Feestartikelen van de Cabal

Door: Steve Beckow – 28 mei 2024

 

Om de paar jaar plaats ik Adamu opnieuw om degenen die misschien bang zijn te laten zien dat degenen die met ons zijn veel sterker zijn dan degenen die tegen ons zijn.

Adamu van de Pleiadische Monade in “Project Bluebeam … opnieuw,” 18 juni 2023, op https://goldenageofgaia.com/2023/06/18/345688/

Nederlandse tekst: https://www.wakkeremensen.org/channelingen-k-z/steve-beckow/project-bluebeam-nogmaals/

Neem alsjeblieft even de tijd. Probeer na te denken.

Als we in staat zijn om jullie planeet te omringen met miljoenen schepen van levend licht. Als we in staat zijn om schepen in een oogwenk over duizenden lichtjaren te brengen. Als ons bewustzijn zich buiten ruimte en tijd bevindt. Als we een schip van vele kilometers doorsnee alleen al door verlangen kunnen manifesteren. Als we een oorlogvoerende vijand kunnen verslaan zonder hem ooit aan te vallen. Als we jullie nucleaire apparaten kunnen uitschakelen zonder ze aan te raken. Als we jullie planetaire magnetosfeer in evenwicht kunnen brengen. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het punt is, als we al deze dingen kunnen doen en nog veel meer, denk je dan echt dat de blikken speeltjes en feestartikelen van jullie Aardse cabal ons in de weg zullen staan?

Dat doen ze niet.

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org