De volgende stap in de verwijdering van de Cabal

De volgende stap in de verwijdering van de Cabal

Door: Steve Beckow – 7 September 2021 

 

(5) Is JFK Jr. “Een man van God”? op Telegram:

 

 

…🆔 @JFK_Q17

 

IK SPEEL GEEN SPELLETJE. IK BEN EEN MAN VAN MIJN WOORD, IK BEN EEN MAN VAN GELOOF EN IK BEN EEN DIENAAR VAN GOD.

===========================

🆔 @JFK_Q17

IK BEN EEN MAN VAN … GOD?


Ik kon de tranen niet bedwingen toen ik de verklaring las. (1)

Een Verklaring is natuurlijk niets zonder onze instemming. Het is gewoon geschreven op … een computerscherm.

We moeten er achter staan. Overweeg het daarom wijd en zijd te verspreiden.

Het bereikt zoveel dingen. Mijn gedachten gaan sneller dan ik ze op papier kan zetten.

Ten eerste, zoals een vriend zei, kondigt het de aanwezigheid aan van het collectief, dat zich verzet tegen de deep state, die wij kennen als de Alliantie.  Het geeft ons ook het bewijs dat iemand zich verzet tegen de frauduleuze verkiezingen, de pandemie/vaccin depopulatie, de financiële onderwerping van de bevolking, weer-oorlogvoering, kinderhandel, satanisme, en al het andere dat voortkomt uit de deep state.

Ten tweede legt het de politieke basis van het verzet door de vorm van de Onafhankelijkheidsverklaring aan te nemen.  Het sluit aan bij en brengt de geest van het originele document en de hele beweging erachter naar voren. Iedereen weet nu wie de Alliantie vertegenwoordigt. Het zou moeilijk zijn om het als on-Amerikaans, communistisch of een samenzweringstheorie te bestempelen.

Ten derde, het brengt veel van de gemeenschappelijke klachten die we hebben tegen de cabal – frauduleuze verkiezingen, verraad, ontvolking, enz. – op één plaats.  Verbazingwekkend hoe het de geest focust.

Er zijn verschillende gebieden weggelaten, maar ik kan me voorstellen dat de Alliantie zorgvuldig heeft gekozen wat wel en wat niet de actie zou bevorderen op dit moment.

Ten vierde, het ziet dit als een wereldwijde beweging omdat de cabal wereldwijd zijn. Het nodigt de hele wereld uit om dit tot hun verklaring te maken.

Er wordt geacht kracht in aantallen te zijn. De meeste strategen hebben altijd naar aantallen en logistiek gekeken.

Het grote aantal mensen in de wereld dat zal instemmen met deze verklaring, voorspel ik, zal diegenen die door aantallen worden overtuigd, ervan overtuigen dat verzet, zoals de uitdrukking luidt, zinloos is.

Jij en ik weten dat het zinloos is. Wij kennen het Goddelijke Plan. (2) Maar de duistere hoeden zijn koppig geweest.

Ten vijfde, het komt vijf dagen voor de 20e herdenking van 9/11. Onberispelijke timing, dames en heren.  Jullie en ik weten dat 9/11, naast een internationale tragedie en het begin van een reeks uitbuitende oorlogen in het Midden-Oosten, ook de dag was waarop NESARA (de National Economic Security and Reformation Act) aan de wereld zou worden aangekondigd – om 10.00 uur ’s ochtends vanaf het World Trade Center. (3)

Om 9:00 uur sloeg een object van betwiste aard in het WTC precies op de plaats waar het NESARA team was verzameld. En de rest is geschiedenis. (4)

De geschiedenis bevatte geen NESARA. Geen nieuw financieel systeem. Geen machtswisseling van de oude garde naar het Volk.

Voor mij is er een oorlog gaande in de wereld en er is geen schot gelost in het openbaar in naam van die oorlog. Ja, er zijn bommen afgegaan, steden zijn overstroomd, de helft van mijn provincie lijkt in brand te staan.

Niet alle overstromingen zijn kabbalistische oorlogsvoering. Een deel ervan was het voorgoed sluiten van diep ondergrondse militaire bunkers waar kinderhandel en adrenochroomproductie plaatsvonden (eerst de mensen verwijderen, hoop ik).

Maar bijna niemand onder het grote publiek verbindt de punten. Een man van God verbindt de puntjes voor hen.

Dit alles is gaande terwijl wij thuis zitten, klaar en wachtend op de volgende stap in de verwijdering van de cabal.

De opwekking van mijn geest die ik voelde bij het lezen van dit document is alles bij elkaar zeer welkom. Ik steun de Verklaring van harte.

Voetnoten:

(1) Declaration of the People of the United States for Global Peace and Prosperity, Sept. 6, 2021, at https://goldenageofgaia.com/2021/09/06/declaration-of-the-people-of-the-united-states-for-global-peace-and-prosperity/

(2)  See “The Divine Mother on the Divine Plan (Repost),” Sept. 7, 2021, at https://goldenageofgaia.com/?p=326126

For more background, see “Spiritual Evolution: The Divine Plan for Life (Reposted),” Dec. 4, 2014, at http://goldenageofgaia.com/2014/12/04/spiritual-evolution-the-divine-plan-for-life-reposted/ and “What is the Purpose of Life?” February 24, 2020, at https://goldenageofgaia.com/2020/02/24/306794/

(3) On NESARA, see What is NESARA? at https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/02/What-is-NESARA-R2.pages.pdf

(4) On 9/11, see “9/11 and Other Black Operations” at http://goldengaiadb.com/index.php?title=The_Near_Victory_of_the_Dark#9.2F11_and_Other_Black_Operations

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org