De Mensen van de Aarde Verwelkomen de Mensen van de Sterren deel 2 van 2

De Mensen van de Aarde Verwelkomen de Mensen van de Sterren  deel 2 van 2

6 December 2015 by Steve Beckow

Welkom bij de Grootste Show op Aarde

Meer dan veilig wordt de Aarde gezegend door de Galactische Aanwezigheid.
Voor degenen die van geschenken houden,zij brengen geschenken van heling, lang leven en antwoorden.

Stel je voor dat je een gedachte hebt over iets en dat het er onmiddellijk is. Dit zijn de technologieën waar we spoedig gewoon van zullen genieten.

Ze komen ook om bij ons nieuwe manieren te introduceren van transport, van communicatie en van vrede.

Ze komen ons leren over universele liefde, om ons een wereld te helpen creëren die werkt.

Ze stralen en verankeren Licht voor onze planetaire verandering in bewustzijn. In de volgende dimensie, in de progressie van ons bewustzijn, zullen we mensen zijn van universele liefde en harmonie, van vrede en overvloed. De wereld zal natuurlijk – en zonder inspanning – werken in een dergelijke omgeving/milieu.

Het is een nederige gedachte voor ons om te denken hoe primitief en misleid we misschien voor hen verschijnen, indien ze ons beoordelen zoals wij anderen beoordelen. Maar zij oordelen niet. Hun wijzen zijn niet onze wijzen. Ze zitten hoger.

Het zijn mensen zoals wij zijn. Het zijn in feite onze voorouders. Zij bevolkten deze planeet. De mensen hier zijn oorspronkelijk van de Plejaden, van Andromeda, van Sirius en de andere sterrenstelsels. Dus wij verwelkomen de Grootmoeders en Grootvaders terug, onze voorvaderen – als dat je perspectief is. Het weerspiegelt zeker de relatie

We hebben in deze tijd geen vijanden in de buitenste ruimte. De galactische aanwezigheid verzekert dit. Er waren vee-verminkingen, maar die werden hoofdzakelijk gedaan door de geheime regering om ons bang te laten voelen. De greys/grijzen zijn vertrokken. De tijd waarbij iemand tussenbeide kon komen bij de bewustzijnsverandering, waar we al in zitten als planeet, is nu voorbij… voor altijd.

Er is geen negatieve kant bij de aankomst van onze sterrenfamilie. Ik zeg dat door mijn eigen herkenning als een soeverein burger van Planeet Aarde. Dit is mijn verklaring aan de wereld.

******************

Wat zich voor onze ogen ontvouwt is deel van de grootste show op Aarde. Mozes en de Tien Geboden doen er niet toe (vergeef me Mozes) Het doet er niet toe, dat de grootste strijd ooit werd gevoerd. Het doet er niet toe, de bijdragen aan de mensheid van Gandhi, Moeder Teresa of van de Dalai Lama.

Wat er nu gebeurt op planeet Aarde, dankzij de grote mate van de galactics, is een verbijsterend en verbazende verschuiving in bewustzijn, die voor de gehele wereld beschikbaar is, en wat je kunt voelen. Ik kan het zeker voelen.

Geen van de beraamde, valse vlag gebeurtenissen die de geheime regering bedrijft aan ons in deze tijd kan het getij doodzeilen/tegenhouden om het bewustzijn op te heffen en liefde te transformeren die nu over onze planeet veegt. Het is de hoop van de Aarde en dat is niet meer te stoppen.

We zijn op weg naar de grootste viering die onze planeet ooit had, een verwelkoming van familie van heel ver weg en een herkenning van onze collectieve vrijheid en vrede, overvloed en harmonie.

Dus laten we onszelf vergeven voor onze foute indruk dat ze hier waren om ons op te eten, om ons te vaporiseren/verdampen, of wat dan ook. We hadden het fout. Laten we het over een andere boeg gooien.

Er is zoveel dat wij niet weten over onze sterrenfamilie, dat ze gewoon wachten om ons dat te vertellen, als we hen uitnodigen.

***************

Wat we nu bereiken is nooit eerder gedaan. De ogen van iedereen in het universum is geïnteresseerd naar massale verschuivingen in bewustzijn.

Ik werp mijn stem om betrokken te worden bij dit scenario in de grootste mate dat ik kan. Nooit zullen dromen meer waar worden dan door het Goddelijke Plan dat dit hoger-dimensionale scenario weerspiegelt en vertegenwoordigt.

Geweldige reconstructie vindt rond ons plaats, in grote mate teweeg gebracht door de galactics. Ze willen dat we met hen mee doen. Ik wil als een erbij te worden betrokken.

Bron:  http://goldenageofgaia.com/2015/12/06/the-people-of-earth-welcome-the-people-of-the-stars-part-22/

Vertaling: Martien