De Echte Openbaarmaking van de Rx-Files – Part 2/2

De Echte Openbaarmaking van de Rx-Files –
Deel 2/2

31 januari 2016 / door Steve Beckow

(Vervolg van deel 1)

Steven of iemand anders heeft gezegd dat de Galactics de Cabal een zeer korte tijd hebben gegeven om alles te onthullen, of ze zullen het zelf doen.

Ik denk dat dit wordt genoemd “gecontroleerde openbaring.” Het duister krijgt inspraak in wat geopenbaard wordt als basis om hen te laten terugtreden. Later wordt de volle waarheid onthuld. Maar tegen die tijd zijn zij hier weg.

De CIA heeft foto’s van UFO’s uitgebracht in Groot-Brittannië en Fox heeft zijn eerste episode van de herrezen X-Files, dat dynamiet is, vrijgegeven. Is dit een teken van capitulatie?

Ik kan me niet indenken hoe er ook maar enig herstel van de Cabal zou kunnen zijn van wat de X-Files zullen voortbrengen, waar het toe zal leiden. Hollywood tv-programma’s zijn beruchte imitators. Zal Star Trek nu landen op het gazon van het Witte Huis en bekend maken aan de mensen dat Galactische mensen echt bestaan?

Iemand gooide juist een goed voorbeeld in de bak, in plaats van een slecht, gewelddadig, weerzinwekkend, of een walgelijk. Zal deze trend van Hollywood imitator ook worden teruggedraaid?

Laat maar gewoon zijn daar, de waarheid raakt misschien nog wel in de mode. In Hollywood, New York en … misschien zelfs Washington.

Ik keek naar Steven Greer en de X-Files enige dagen daarna. Ik zou nu goed op en neer kunnen springen van opwinding, opluchting, enz. Om wat ik heb gezien. Die twee dingen bij elkaar genomen veroorzaakte een kritische massa hier. Ik had gewoon kunnen ontploffen als ik dat had gewild. Tik. Tik. Tik.

Maar dat zou niet het punt behandelen. Het punt is voor ons lichtwerkers om de dynamiek en de gelegenheid gecreëerd door de X-Files ‘onthulling te gebruiken om de ware feiten van openbaarmaking met wie het ons vraagt rustig en redelijkerwijs te bespreken. Het zou een bijdrage zijn als we zouden getuigen van de openbaarmaking voor zover het comfortabel en tijdig voor ons is.

Iedere lichtwerker zal zijn of haar bijdrage op hun eigen manier doen. We hebben allemaal afgesproken voor de geboorte over in welke vorm die bijdrage zal plaatsvinden. Ik weet dat ik ermee heb ingestemd een schrijver te zijn.

Maar één ding dat we gemeen hebben, het enige wat we gewoonlijk doen, is dat we communiceren. Met elkaar en naar anderen. We kijken, luisteren en spreken. Boven en daar voorbij en alles wat we verder kunnen doen – zingen, dansen, genezen, piloot van een vliegtuig, kwantumfysica onderwijzen.

Voor velen van ons die blogs zoals deze lezen, zou onze bijdrage kunnen liggen in de verspreiding van de feiten die we jarenlang in galactische gechannelde berichten hebben gelezen. We hoeven niet te zeggen waar we de informatie vandaan hebben. Deel het gewoon als iets we ergens hebben gelezen.

Als je een suggestie nodig hebt: Start dan een website die foto’s laat zien van Galactische broeders en zusters. Verzamel verhalen en artikelen over hen. Verzamel de beste foto’s van ruimteschepen. Zet er gechannelde boodschappen  op. Biedt links naar sites die verwante thema’s bespreken.

Je hoeft niet je eigen naam te gebruiken. Jarenlang heb ik berichten geplaatst onder pseudoniemen.

Andere lichtwerkers zijn in hun ziel contracten overeengekomen om tv-programma’s te maken. Sommigen hebben afgesproken om te dienen als klokkenluiders en top-secret informatie uit het publiek te ontvangen. Sommigen hebben ingestemd om te analyseren wat er wordt gezegd in het gecontroleerde nieuws. Sommigen zullen schrijven en popsongs zingen, poëzie, dansen. Iedereen communiceert.

Merk op hoe alle fronten synchroon bewegen: Talrijke arrestaties en ontslagen, de bekendmaking van de Galactische aanwezigheid, onthulling van verschillende welvaart programma’s (de Herwaardering (Reval), historische banden, goede welvaart’s programma’s, projectfinanciering), geruchten van nieuwe regeringen.

Ik zie dit als een wereldwijde explosie van liefde, die beide bevat, een fervente weigering om nog langer te schaden (van de goddelijke kwaliteit van Liefde genoemd moed) en een omarming van een universele “ja” naar vrijheid en gelijkheid, veiligheid en vrede, harmonie en welvaart (van de goddelijke kwaliteit van Liefde genoemd compassie). Ik beschouw moed en compassie te zijn wat op dit moment nodig is. (1)

De waarheid is daar  echt, in alle opzichten. Mulder en Scully zijn daar echt. Steven Greer is daar echt. Het is tijd voor degenen onder ons die zich het risico kunnen veroorloven (niet ouders, niet mensen in gevoelige banen of functies, niet anderen die een reden hebben niet actief hier te zijn) om echt daar te zijn.

Openbaarmaking en al het andere zal gebeuren zonder dat wij bijdragen. Maar bijdrage houdt voor ons de mogelijkheid open van enorme groei en het biedt een waardevolle service en inspirerend voorbeeld voor onze gemeenschap, onze natie, en onze planeet.

Ik zei bijna “de mensheid”, maar dat woord betekend niet langer wat het een generatie geleden deed. Het betekent nu levensvormen van vele sterrenstelsels die dit Adam-Kadmon lichaam dragen. Zo dan: Jullie bijdrage kan nu een enorme bron van inspiratie zijn voor de mensheid, in welke sterrenstelsel we het ook vinden. Geen betere tijd zal komen.

Voetnoten:

(1) Alles op deze site (zie Library / Archief) is herplaatsbaar zonder een voorafgaande toestemming. Er zijn boeken op de Download Pagina. Maak er gebruik van zoveel je wilt. Geen auteursrechten van toepassing. (Zelfs voor de weinigen waar een redacteur een copyright teken opzet. Sorry.)

Een hele databank bestaat over deze onderwerpen, genaamd First Contact, bij http://goldengaiadb.com/First_Contact.  Kunt u gebruik maken van alle beschikbare onderzoeken daar, opnieuw zonder de noodzaak voor toekenning of machtigingen. Neem er gewoon het woord uit. Of de afbeelding die duizenden van hen waard is.

De Tijd Is Nu.

Vertaling: Martien