De Echte Openbaarmaking van de Rx-Files – Deel 1/2

De Echte Openbaarmaking van de Rx-Files –
Deel 1/2

31 januari 2016 / door Steve Beckow

“Buitenaardse technologie wordt gebruikt tegen ons. Niet door buitenaardsen. Niet met buitenaardsen. Maar door een corrupte samenzwering van mannen tegen de mensheid. “28:00

“Dit is niet een buitenaardse samenzwering. Dit is een samenzwering van mensen. “30:29

“Hoogwaardig-geënsceneerd ontvoeringen [vinden plaats] in vaartuigen die buitenaardse technologie gebruiken die hersteld is na buit te zijn gemaakt uit neergehaalde schotels.” 33:20

Wauw. Heilige makreel. Wat kan ik zeggen?

Om over te schakelen naar de uitspraken van Steven Greer voor een moment, blootgesteld aan het feit dat het geen “buitenaardse Greys” waren die al onze mensen ontvoerde maar aardse acteurs die werken voor de contractanten en militairen van het geheime ruimte programma verkleed als buitenaardsen? Oh, ja, en biologisch gemanipuleerde robots lopen rond op de achtergrond, er uit ziend als grijs leger? Oh, my, wat wordt hier gezegd?

Nou, het is niet alleen de openbaarmaking van de buitenaardse aanwezigheid. Dat  misschien wel 30% is van wat hier gezegd wordt. En dat bijna iedereen die de X-Files kijkt die 30% al weet.

Het is niet dat. Het is een actie die de weg vrijgemaakt voor een vreedzame openbaarmaking zoals geen enkele andere actie dat kan, doet, of zou kunnen die ik kan bedenken.

The X-Files verklaart de waarheid over de gebeurtenis die buitenaardsen het meest beangstigt : Ontvoeringen. The X-Files geconfronteerd volledig naar het feit dat de ontvoeringen, waar we zoveel over horen niet werden uitgevoerd door buitenaardsen, maar door de mens – onze militairen, hun contractanten, en onze regeringen.

Dat is gemakkelijk 70% van zijn waarde. Maar geen enkele waarde zou geplaatst kunnen worden op zijn dienst bij het corrigeren van wat het meest invloedrijke stukje van desinformatie moet zijn, de belangrijkste leugen ooit begaan op mensen: Dat Galactische wezens mensen ontvoeren of onze mensen hebben ontvoerd.

The X-files werd waarschijnlijk op basis van Dr Steven Greers materiaal ontleend. Greer verklaard dat de ontvoeringen werden georganiseerd door menselijke acteurs en biologisch gemanipuleerde robots, niet door enige buitenaardse soort.

Als de X-Files een voorschrift was, dan zou Episode 1 het tegengif zijn voor de giftige Independence Day en andere alien / predator films.

Met dank aan Adelle voor het vasthaken van mij met Episode 1 van de X-Files. Eindelijk.

http://putlocker.is/watch-the-x-files-2015-tvshow-season-1-episode-1-online-free-putlocker.html (registreren verplicht)

Als Steven Greer niet de belangrijkste bron was voor wat hier gezegd wordt, zou ik zeer verrast zijn. Ik bied je nog een kans om het volledige overzicht te krijgen van hem voordat iets geweldigs je raakt en je tijd tekort komt. Zelfs als het niet raak is, zul je toch moeten toegeven dat het tempo zich versnelt.

Nog een kans om te kijken naar Steven. De eerste twee uur zijn het beste. Maar je zult niet in staat zijn om te stoppen.

Bekeken vanuit een meer algemeen perspectief, hebben de X-Files ongeveer een systematisch overzicht gegeven van wat er gebeurt in Amerika en de wereld zoals ik denk dat de meeste mensen konden opnemen, in 43 minuten van programmering.

De buitenaardse samenzwering, de 9/11 valse vlag, het bestaan van de geheime ruimte vloot, moord door militairen, FEMA kampen, de staat van beleg, oorlogvoering d.m.v. het weer, de vervlakking (Dumbing Down) van Amerika – wat kunnen we nog meer toevoegen aan een programma van een uur en zodat mensen het ook nog steeds kunnen volgen?

(wordt vervolgt in deel 2…….)

Vertaling: Martien