Arn Allingham/Zingdad ~ Afstemming Op De Goddelijke Licht Agenda!

Arn Allingham/Zingdad ~ Afstemming Op De Goddelijke Licht Agenda!

Channeling – Zingdad – 7 februari 2023

 

Ik was nog maar halverwege deze video toen de inspiratie om er een intro voor te schrijven me deed stoppen met kijken om het later af te maken. Ik vond het prachtig om te zien hoe deze twee uitdrukken hoe ze het vinden om te weten wat er in de wereld gebeurt vanuit een geopolitiek perspectief.

We weten allemaal hoe vreselijk en grimmig de zaken er momenteel voor staan, en we hebben waarschijnlijk al een standpunt ingenomen over hoe diepgaand we het kunnen begrijpen.

Wat we misschien nog niet in ons bezit hebben is de toestemming om precies te staan waar we willen staan over de onderwerpen die aan de orde zijn. Ik begrijp heel goed dat je het niet wilt weten.

Ik heb een dierbare vriend van vele jaren, een persoonlijke vriend, met wie ik de meest intense levensmomenten heb beleefd, waarbij we elkaar uiteindelijk steunden. Het is een zegen om zo’n vriend te hebben, maar we verschillen nogal in onze kijk op de wereld. Voordat Covid plaatsvond, waren we nooit echt geïnspireerd om de wereldgebeurtenissen te bespreken, en nu we de krappe twee jaar tussen toen en nu achter de rug hebben, zijn we het erover eens dat we zulke discussies nu ook niet nodig hebben.

Wat de vreemdheid tussen ons deed verschuiven was haar bekentenis dat haar raison d’être het maken van kunst is. Als ze de lelijke waarheden, waar ik mijn dagen aan besteed, niet goed zou kunnen zien, zou ze niet kunnen doen waarvoor ze hier is… haar Dharma leven. Ik begrijp het. Ik respecteer dat. Ze is er een professional in. We accepteren elkaars voorkeur en voeren de gesprekken die we altijd hebben gevoerd.

Het werkt, en door die band te behouden tijdens conflicten, verijdelen we de plannen van team dark BIG TIME.

Op dit punt is mijn eigen tolerantieniveau voor diep duiken in bijna elk nieuwsbericht tegenwoordig plotseling heel oppervlakkig geworden. Daarom ligt de nadruk op mijn Buy Me A Coffee pagina vooral op memes, een van de meest smakelijke vormen om de actualiteit te volgen.

Ik wil wel de actualiteit volgen. Het is eigenlijk mijn leiding, interesse en passie om dat te doen. Het zou voor mij niet zo’n aantrekkingskracht hebben als het niet goddelijk geleid was. En tegelijkertijd oefen ik mijn eigen Meesterschap door me niet mee te laten zuigen, door mijn onderzoek, in de lage frequentiesoep van collectieve menselijke emoties.

Dat vermogen om te observeren, en in de wereld te zijn en niet ervan… dat hebben we allemaal. Het kan zijn dat onze meesterspieren ieder van ons op verschillende manieren dienen. Wij die het nieuws volgen dragen geen groter of kleiner licht dan zij die zich alleen op het spirituele, esoterische en artistieke richten. Het punt is dat we elkaar niet hoeven te veroordelen omdat we op een andere manier in deze wereld staan. Er zal altijd een gemeenschappelijke basis zijn waarop we samen kunnen staan.

In de video komt Arn uiteindelijk toe aan het uitnodigen van Zingdad om deel te nemen aan de maandelijkse “Volle Maan bijeenkomsten van de Stam van het Licht.” Ter ondersteuning van de Goddelijke Licht Agenda, lanceert Zingdad ook een 1-op-1 aanbod genaamd “Hart-tot-hart met Zingdad.”

Afstemming op de Goddelijke Lichtagenda!

Vertaling: wakkeremensen.org