Als De Deep State Oplost

 

Als De Deep State Oplost

door Steve Beckow – 17 maart 2023

Ik hou van deze semi-cryptische beschrijving van vrije energie en scalaire wapens:

“In de buitenste regionen van de ruimte buiten het halfrond van de Aarde, creëert Elektromagnetische Straling in zijn ruwe vorm … zonnewarmte en elektriciteit – die wordt gebruikt voor geavanceerde wapensystemen in de luchtvaart en satellieten voor geheime militaire projecten over de hele wereld.”

Elektromagnetische straling in zijn ruwe vorm! Laten we de woorden “vrije energie” niet gebruiken.

Jaren geleden spraken alleen toegewijde klokkenluiders als Col. Tom Bearden over het gebruik van scalaire wapens en het bestaan van vrije energie. En zelfs het gebruik van scalaire energie in helende technologieën. (1)

Hoor ik iemand aanhaken bij de duidelijke en overweldigende voordelen van energie uit de Leegte? Het antwoord ligt voor ons. Neemt iemand het aan?

Toegegeven, tot nu toe was het een beetje alsof je vrijwillig een kleiduif voor Big Oil wilde zijn. (2) Maar nu betreedt de discussie meer populaire arena’s.

Volgende halte: Elon Musk die gratis energie introduceert op Twitter.

* * * 

De plannen van de cabal voor de pandemie waren gelaagd en uitgebreid. Maar zoals al hun plannen, waren ze afhankelijk van toegang tot rijkdom, controle over het financiële systeem en controle over de media.

De toegang van de cabal tot rijkdom ligt op vele fronten onder vuur – voorbeelden zijn de Global Currency Reset, het Quantum Financial System, en president Trump’s EO die de rijkdom van mensenrechtenschenders in beslag neemt. Zonder rijkdom kan de cabal niet werken.

Het financiële systeem dat zij controleren, stort snel in.

De geruchten gaan dat de controle over de media de volgende is. Dat kan komen met het wissen van het internet en de migratie naar het Starlink systeem.

De mensen die zogenaamd reizen of in het “ziekenhuis” liggen, maar in werkelijkheid naar de nucleaire bunkers migreren, hoeven zich geen zorgen te maken. Kernwapens zullen niet werken. De enige nucleaire winter die ze zullen overleven is een winter onder de grond, met alle voorzieningen die beschikbaar zijn.

De deep state is aan het oplossen.

Voetnoten

(1) Zie “Tom Bearden: The Priore Machine and the Cure for Cancer,” 22 maart 2018, op https://goldenageofgaia.com/2018/03/22/tom-bearden-the-priore-machine-and-the-cure-for-cancer/.

(2) Stanley Myers introduceerde bijvoorbeeld een auto die op water liep – en werd gedood voor zijn inspanningen.

Steve Beckow

Vertaling: wakkeremensen.org