Afgrond Van Open Conflict? Shhhh…. Waarschijnlijk Niet

Afgrond Van Open Conflict? Shhhh…. Waarschijnlijk Niet

Door Steve Beckow – 9 Mei 2023

“VS en Rusland op afgrond van open gewapend conflict”

Whoa. Haal even adem.

De twee kernmachten tegenover elkaar? Klinkt zwaar.

Maar wacht. Ten eerste, geen enkel nucleair wapen zal werken op de planeet. (1)

Ten tweede zitten president Poetin en president Trump in hetzelfde team. (Zie 2)

Alsjeblieft, beledig mij – en jezelf – niet door mij een “linkse” en een “communist” te noemen. Dat ben ik niet.

Ik ben eerder een centrist en een spiritualist.

En ik luister naar gechannelde boodschappen. Terwijl de meesten het leven in de ruimte nauwelijks erkennen, luisteren we al tientallen jaren naar de boodschappen van ruimtebeschavingen en andere koninkrijken (het engelenrijk in het bijzonder).

Later zullen er excuses komen voor alle mensen wier leven werd verwoest om het bestaan van onze sterrenfamilie geheim te houden.

Maar omdat de galactici de universele wetten gehoorzamen – alleen wij niet – moeten ze ons onze vrije wil toestaan, zelfs om elkaar tot slaaf te maken.

Volgens de wet van karma is het onze planeet. We hebben het kapot gemaakt en we moeten het repareren.

Maar Gaia heeft daar ook iets over te zeggen. Uiteindelijk gaan haar wensen boven de onze. En Gaia wil dat er een einde aan komt.

Alles staat klaar voor de deep state om het podium links te verlaten. De gecombineerde krachten van de Q Alliance/white hats, de galactische federaties van onze sterrenfamilie, en de Company of Heaven zien er gewoon op toe dat de kwestie voor eens en altijd wordt beslist en dat hun vertrek de planeet en haar inwoners veilig en intact laat.

En ja, dit is oorlog. Ik hoorde net een gerucht dat honderden dozen met ongeïdentificeerde chemicaliën zijn…. Nee. Daar ga ik niet heen. Dit is een oorlog en de regering gebruikt haar macht voor dood en verderf. (3)

In een scenario dat ik nooit dacht te zien in Noord-Amerika, is het het volk tegen zijn regering, iets wat de vaders van de Amerikaanse grondwet voor ogen hadden, maar ik niet.

Er zijn – en zullen – slachtoffers vallen, vooral onder onze strijdende mannen en vrouwen die te maken krijgen met alles wat de diepe staat aan ondergrondse bunkers, off-planet technologie en anderszins heeft gelokaliseerd.

En slachtoffers onder de mensen die getroffen zijn door de financiële ineenstorting. Het is een tijd om ons hart te openen en onze naaste te helpen.

Ik hoop dat er medische bedden komen voor de gewonden. En dat de nooduitzendingen snel plaatsvinden, zodat de militairen van de wereld kunnen samenkomen om het doek te trekken over wat altijd de grootste horrorshow is geweest die men zich kan voorstellen… en waar men binnenkort het ongenoegen over zal hebben.

Met alles wat er gebeurd is – en gebeurt – in onze wereld, hoeveel van ons op deze planeet slapen nog? Hoe is dat mogelijk?

Voetnoten

(1) Zie There Will be No Nuclear War for the World op https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2023/02/No-Nuclear-War-R3.pdf

Ook: Het Einde van de Duisternis op Aarde: The Dawning of the Light op https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/07/The-End-of-Darkness-4-1.pdf
en The Hidden War: Stopping the Illuminati op https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2023/01/The-Hidden-War-R8-1.pdf.

(2) Symbolisch voor die samenwerking was dat president Poetin president Trump op 16 juli 2018 een voetbal overhandigde (“the ball is in your court”). Als ik het goed begrijp bevat het ontwerp van een voetbal het ontwerp voor adrenochroom: de achthoek. Signaleerde president Poetin dat hij zijn informatie over de productie van adrenochroom, waarbij doodsbange kinderen worden gemarteld en waarschijnlijk vermoord, had doorgegeven aan president Trump?

 

 

 

 

 

Normale voetbal

 

 

 

 

 

Adrenochrome

(3) Ontsporingen, brandstichting bij voedselproductiebedrijven, open grenzen, steden van 15 minuten, 5G, en de ultieme vernietiging van alles, het ultieme biowapen dat op je eigen volk wordt gebruikt, giftige Covid-vaccins, enz.

Steve Beckow

Vertaling: wakkeremensen.org