Aartsengel Michael over Nucleaire Bommen en Radioactiviteit

 Aartsengel Michael over Nucleaire Bommen
en Radioactiviteit

5 april 2016 door Steve Beckow

Ik vroeg Andrew Eardley ( die de spirituele naam “Elias” draagt als hij met Aartsengel Michaël spreekt) opnieuw of we met de wereld meer konden delen van zijn discussie met AEM, waarbij de laatste erkende dat nucleaire bommen niet op Planeet Aarde zouden werken. Maar de discussie gaat veel verder en naar plaatsen waar niem

and ooit eerder ging, om een frase te vormen.

Als Commnder van het onderzoekende/wetenschappelijke Sterrenschip, de Pi, wilde Andrew weten of Elias een WereldCruise wilde beginnen na de Onthulling, eerst bij Fukushima stoppend, die reinigend, en een HerinneringsStukje makend, waar deze stond. Ik weet het, ik weet het. Waar is het bewijs? Zoals ieder ander, wachten we, wachten, en wachten wij er ook op.

Hier is Elia’s conversatie op 27 februari 2015, met Michaël over nucleaire wapens en straling, ondertussen hooverend over de spoelende oceanen en de gruwel van oorlog.

Elias: ik krijg ook het gevoel dat we misschien de geweldige kracht van de Pi kunnen gebruiken om te helpen bij het schoonmaken van Gaia. En zoals je weet, heb ik een hekel aan nucleaire wapens en dit soort dingen. Ik heb altijd gevoeld, sedert mijn ontwaken dat ik er van zou genieten om deel te nemen aan het verwijderen ervan, ze van Gaia weg te dématerialiseren. Heb je commentaar hierover?

AEM: Ja, en op veel manieren, onbekend voor veel mensen, bijvoorbeeld, … zijn de meeste nucleaire

wapens gedéactiveerd. Ze zouden niet eens werken, ook al probeerden ze dat!

Maar er is nog de vraag van nucleair afval, en ja, de transmutatie… maar laten we ook praten over iets dat je zult gaan doen met je zoete/lieve Pi en de bemanning.

In de aanpassingen van Gaia – en je weet dat zij al is opgestegen – maar met de verankering van veel Licht Steden, en de…kunnen we zeggen… lichte aanpassingen van kustlijnen… een van de dingen die jullie zullen gaan doen is het “op-vacumen”  het “opzuigen” van – niet alleen water, maar van dingen die kunnen worden gemorst/verwijderd, zoals olie, zodat dat veilig kan worden bewaard terwijl die lichte aanpassingen plaats vinden en dan veilig ergens anders kunnen worden gedeponeerd.

Elias: Een soort van “Galactische Hoover!”

AEM: Dat is precies het soort schoonmaak waar we over spreken.

Elias: Ik wou erg graag dat specifieke baantje hebben. Ik bezocht eens het Vredes Memorial Park in Hiroshima en dat heeft een onuitwisbare indruk bij me achter gelaten. Ik vind het heerlijk om die Fukushima rommel te vervangen door een gelijk soortige Memorial Park.

AEM: Voor jou – voor elk Wezen die voelend is, maar specifiek voor jou – die de Intergalactische Oorlogen heeft gezien, en die door en door Plejadisch is, is het idee van oorlog van die grootte – Hiroshima – zo vreselijk dat het buiten proportie is, en dus is ook dat deel ervan – het liet je denken aan en doet je denken, aan de vernietiging die plaats vond in de Intergalactische Oorlogen en de verwoesting van hele planeten en beschavingen. En dus is het een zaak – deze nucleaire zaak – iets dat heel dichtbij en vlak bij je hart zit.

Bron: http://goldenageofgaia.com/2016/04/05/aam-nuclear-bombs-radioactivity/

Vertaald: Winny Dijkstra